همانطور که می دانید اتاق خواب محل آرامش و استراحت همه ما می باشد و دوست داریم زمانی که وارد اتاق خواب خود می شویم احساس آرامش و حسی لذت بخش داشته باشیم از این رو برای داشتن چنین شرایطی می بایست به رعایت نکاتی از قبیل نقاشی اتاق خواب، دکوراسیون داخلی آن و شرایط روحی خود و … پردازیم که در این مقاله قصد داریم به چند نکته طلایی برای انتخاب رنگ و نقاشی اتاق خواب بپردازیم تا بتوانید اتاق خواب دلخواه خود را به مرحله طراحی و اجرا برسانید.

1.استفاده از رنگ های گرم یا سرد؟ کدام مناسب تر است؟

برای پاسخ به این سوال باید شرایط آب و هوایی محیطی که در آن زندگی می کنید را در نظر بگیرید! بدین معنی که اگر شما در جایی زندگی می کنید که از لحاظ جغرافیایی اکثر ایام سرد می باشد بهتر است از رنگ های گرم همچون قرمز، زرد پر رنگ، نارنجی، ترکیب بنفش و قرمز و سایر ترکیب های دیگر استفاده کنید. همچنین اگر در جایی زندگی می کنید که دارای هوایی گرم می باشد می بایست از رنگ های سرد همچون سبز پسته ای، آبی، بنفش، سبز و … استفاده کنید.

با رعایت این نکته می توانید هنگام ورود به اتاق خواب خود حس گرما و حس خنکی را برای خود زنده کنید و به طور ناخودآگاه از آن تاثیر بگیرید زیرا همانطور که در فصل های گرم از لباس های روشن تر استفاده می کنید و باعث خنک شدن شما می شود، به طبع استفاده از رنگ های روشن تر و سرد باعث حس خنک بودن شما می شود و بالعکس.

لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

2.توجه به شرایط روحی خود

دقت به این مورد هنگام انتخاب رنگ و نقاشی اتاق خواب بسیار حائز اهمیت می باشد! اگر شما فردی هستید که دارای استرس و انرژی بیش از حدی می باشید سعی کنید اتاق خواب خود را با رنگ هایی آرامش بخش همچون آبی آسمانی، صورتی ملایم، سبز، سفید و … استفاده کنید و اگر فردی کسل و بدون جنب و جوش می باشید می توانید از رنگ های گرم که در بالا به آن به آن ها اشاره شد استفاده کنید. استفاده از رنگ بنفش برای افرادی که به دنبال قدرت و صلح درونی می باشند توصیه می شود.

3.نورگیر بودن اتاق خواب

اگر شما دارای اتاقی هستید که در آن پنجره ای وجود ندارد و یا نور کافی در طول روز به داخل اتاق وارد نمی شود هنگام انتخاب رنگ در نقاشی اتاق خواب باید از رنگ های روشن مانند سفید، لیمویی، یاسی، آبی کم رنگ، کرم و … استفاده کنید. می‌توانید بهترین و جالبترین ایده نقاشی ساختمان 2021 را اینجا ببینید.

4.تاثیرات رنگ ها بر ابعاد اتاق خواب

به عنوان مثال اگر اتاق خواب شما ذارای ابعاد و یا اندازه بزرگی می باشد شما می توانید با استفاده از رنگ های گرم و تیره اتاق خواب خود را کوچکتر نشان دهید و یا با استفاده از رنگ های روشن برای اتاق های کوچک حین نقاشی اتاق خواب، آن را بزرگتر جلوه دهید. رعایت این نکته می تواند تاثیرات مثبتی بر جای بگذارد.

5.هماهنگی رنگ و دکوراسیون داخلی اتاق خواب

دقت داشته باشید زمانی که می خواهید اقدام به نقاشی اتاق خواب خود کنید رنگی متناسب با دکوراسیون داخلی اتاق خواب خود انتخاب نمایید. سعی کنید از رنگ هایی که هارمونی زیبایی با وسایل اتاق خواب تشکیل می دهند استفاده کنید. به عنوان نمونه اگر برخی از وسایل اتاق خواب شما بنفش می باشد می توانید دیوار های اتاق خواب را با رنگ طوسی رنگ آمیزی نمایید و از این ترکیب زیبا لذت ببرید. این نکته را به خاطر بسپارید که انتخاب رنگ مناسب تاثیر به سزایی در خلق و خو ما خواهند داشت. به طور مثال اگر شما روز خوبی را آغاز نکرده باشید می توانید با وارد شدن به اتاق خواب خود احساس آرامش و شادابی را بدست آورید.

6.خلاقیت ترکیب رنگ ها در نقاشی اتاق خواب

در سال های اخیر استفاده از ترکیب رنگ ها در بین افراد جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. شما می توانید با استفاده از ترکیب های زیبا هر یک از دیوارهای اتاق خواب خود را با رنگی مناسب رنگ آمیزی کنید و جلوه ای خاص به اتاق خود ببخشید. به عنوان نمونه استفاده از ترکیب رنگ های: طوسی و صورتی، سفید و آبی، سبز و لیمویی، طوسی و بنفش، سفید و مشکی، سبز پسته ای و قرمز آلبالویی، قرمز و آبی، بنفش و زرد، طوسی و زرد و … می تواند بسیار خلاقانه و منحصر به فرد باشد. ترکیب کاغذ دیواری و رنگ نیز می تواند ایده ای جذاب باشد که قبل از انتخاب کاغذ دیواری به شما توصیه می کنیم مقاله آن را مطالعه نمایید تا اطلاعات کافی در این زمینه کسب نمایید.

7.رابطه کفپوش اتاق خواب با رنگ دیوارها

هنگام اقدام به نقاشی اتاق خواب این نکته را در نظر داشته باشید که کفپوش اتاق خواب شما به چه صورت می باشد؟! اگر کفپوش اتاق خواب شما تیره می باشد باید سعی کنید از رنگ های روشن برای رنگ آمیزی اتاق خواب استفاده کنید و اگر کفپوش اتاق به رنگ روشن می باشد می توانید از رنگ های تیره و یا ترکیب رنگ های روشن و تیره استفاده کنید. هنگام استفاده از کاغذ دیواری نیز این نکته را رعایت کنید به این صورت که استفاده از طرح های ساده را برای کفپوش های تیره و شلوغ بگذارید و بالعکس.

طبقه بندی شده در