هواگیری شوفاژ و نحوه هواگیری شوفاژ بوتان و ایران رادیاتور
با شروع فصل سرما باید به فکر هواگیری شوفاژ خانهتان باشید تا خانهتان همانند دلتان گرم باشد. از نشانههای نیاز به هواگیری این است که سیستم گرمایشی و یا پکیج خانه شما روشن است ولی شوفاژها به اندازه کافی گرم نشدهاند و یا قسمتی از شوفاژ گرم و قسمتی دیگر سرد است.
در این صفحه از “خدمات آنلاین استاده” همراه باشید تا با صفر تا صد هواگیری رادیاتور آشنا شوید و همچنین در ادامه در مورد نحوه هواگیری شوفاژ بوتان و ایران رادیاتور و هواگیری رادیاتور قدیمی با هم صحبت خواهیم کرد.
اول از همه تمام تلاش خود را بکنید که از تعمیر کار آبگرمکن باتجربه استفاده کنید. تا هم در زمان و هم هزینههای مالی صرفه جویی کنید.
دسترسی سریع به مطالب
نحوه هواگیری شوفاژ
اگر هوا در مسیر آب گرم شوفاژ شما باشد، آب نمیتواند در داخل رادیاتور جریان پیدا کند و همین باعث سرد شدن قسمتی از رادیاتور میشود. و اما طریقه هواگیری شوفاژ:
- اول پکیج را خاموش کنید. زیرا اگر هنگام هواگیری، پکیج روشن باشد هوای بیشتری وارد شوفاژ میشود.
- شیر هواگیری شوفاژ که در قسمت بالای رادیاتور است را با پیچگوشتی و یا آچار مخصوص باز کند. آچار مخصوص را باید برای باز کردن این شیر خروجی استفاده کنید. بعد از باز شدن هوا خودبه خود تخلیه میشود.
- حتما یک پارچه یا سطل را برای جلوگیری از ریزش نشتیها زیر شوفاژ خود قرار دهید.
- شیر مشکی رنگ پایین پکیج را باز کنید. بعد از باز کردن متوجه میشوید که فشار پکیج شما در حال بالا آمدن است. بعد از رسیدن به فشاری که از 2 نباید بیشتر باشد، شیر هواگیری شوفاژ را ببندید.
- پکیج را مجددا روشن کنید.
توجه به لوله کشی ساختمان خود داشته باشید. اگر لولههای آب ساختمان به درستی کار نکنند، میتواند اختلال زیادی در عملکرد شوفاژ داشته باشید.
شاید تا قبل از این فکر می کردید که نحوه هواگیری شوفاژخانه باید پیچیده باشد اما واقعا به همین راحتی است که در بالا برایتان گفتیم.
هواگیری شوفاژ بوتان
دقت کنید که طرز هواگیری شوفاژ بوتان نیز همانند مراحل بالا است ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که زمانی که اولین مقدار آب از رادیاتور خارج میشود نباید تصور کنیم که هوا کاملا تخلیه شده است بلکه باید در طول چندین مرحله آب شوفاژ بوتان خالی شود.
زیرا هواگیری شوفاژ بوتان به طور آهسته صورت میگیرد. پس دقت و حوصله را بخاطر داشته باشید.
حتما بخوانید: قیمت سرویس پکیج بوتان
هواگیری شوفاژ ایران رادیاتور
در آموزش هواگیری شوفاژ ایران رادیاتور پیشنهاد ما به شما این است که بعد از خاموش کردن پکیج، 15 دقیقه صبر کنید، سپس شروع به هواگیری کنید.
تمامی مراحل دیگر در بالا ذکر شده است ولی اگر بعد از هواگیری شوفاژ ایران رادیاتور همچنان رادیاتور ها سرد بود مشکل میتواند کم بودن فشار گاز، رسوب گرفتن رادیاتور و یا خراب شدن سنسور گرمایشی شوفاژ باشد که در این صورت می بایست از متخصصین جهت رفع مشکل کمک بگیرید.
هواگیری رادیاتور شوفاژ
پیشنهاد کارشناسان ما این است که هواگیری رادیاتور شوفاژ را بسیار بسیار جدی بگیرد. چرا که عدم توجه به آن باعث مشکلاتی میشود مانند:
حتما بخوانید: بهترین شرکتهای تخلیه چاه
- تولید صدای ناخوشایند در لولهها و اتصالات رادیاتور شوفاژ
- پمپ سرکولاتور دچار نارسایی و حتی انسداد کامل سرعت جریان آب میشود.
- تغییر دما بین لولههای خروجی و اتاق دچار عدم کیفیت جدی میشود.
- واکنش بین اکسیژن و قطعات دارای فلز آهن، سیستم را دچار خوردگی میکند.
هواگیری موتورخانه شوفاژ
زمانی که شوفاژهای خانه گرم نمیشوند شاید تنها مشکل از هواگیری شوفاژ نیست. بلکه باید موتورخانه را هواگیری کرد. توصیه اول این است که هواگیری موتورخانه شوفاژ را در فاصله زمانی مناسب پیگیری کنید. با این کار نوسانات موتورخانه را بهتر تشخیص میدهید و از وقوع مشکلات جدی پیشگیری میکنید.
توصیه بعدی زمان مناسب برای هواگیری موتورخانه شوفاژ چه موقع می باشد؟
- زمانی که سیستم گرمایشی را روشن کردهاید ولی شوفاژها گرم نشدهاند.
- زمانی که تنها قسمتی از شوفاژ خانه گرم شده است.
- زمانی که فصل سرما رسیده است و شما مدتهاست از شوفاژ استفاده نکردهاید.
زمانی که در موتورخانه شوفاژ اختلال به وجود میآید بهترین راه این است که به نقشه موتورخانه شوفاژ مراجعه کنید تا سرچشمه اختلال بهوجود آمده را پیدا کنید. هواگیری موتور خانه شوفاژ همانند هواگیریای برای شوفاژها انجام میشود، نیست.
بلکه نیازمند مهارت و تخصص بالایی است. پس در این مورد به افراد متخصص مراجعه کنید و بهتر است که کار را به کاردان بسپارید. متخصصین استاده آماده خدمترسانی در هر ساهت از شبانهروز میباشند.
حتما بخوانید: نصب پکیج بوتان توسط متخصصین همراه نکات مهم
هواگیری شوفاژ قدیمی
استفاده از شوفاژهای قدیمی در ایران بسیار بسیار کم شده است. بهتر است بدانید که طریقه هواگیری شوفاژ قدیمی نیاز به تخصص و ابزارهایی دارد. به همین بهتر است برای هواگیری این نوع شوفاژها از متخصصان تعمیر شوفاژهای قدیمی کمک بگیرید.
نکات مهم
- توجه داشته باشید که اگر شما در طبقات بالاتر یک آپارتمان ساکن باشید، امکان دارد شوفاژهای شما نیاز به دورههای هواگیری بیشتری داشته باشند و این مساله بسیار طبیعی است. که علت آن به دلیل فرسوده بودن لولهها و شوفاژها میباشد.
- اگر نشانههای نیاز به هواگیری را در دورههای بسیار کوتاه مدت میبینید ممکن است مشکل جای دیگری باشد.
- توجه داشته باشید که بعد از هواگیری شوفاژ حتما فشار را تنظیم کنید. اگر فشار از حد مجاز بیشتر شود امکان دارد آب سرریز کند و یا حتی پکیج به صورت خودکار خاموش شود.
حتما بخوانید: مراحل سیم کشی کولر آبی از صفر تا صد
در پایان:
هواگیری نیازمند تخصص بالایی نیست و با کمی توجه و مهارت میتوانید طریقه هواگیری را یاد گرفته و خودتان انجام دهید فقط باید توجه داشته باشید که تاریخ هواگیری را در جایی یادداشت کنید و آن را به صورت دورهای مثلا هر 6 ماه یکبار انجام دهید.
ولی برای هواگیری شوفاژهای قدیمی و هواگیری موتورخانه شوفاژ سودمند است به متخصصان این حوزه مراجعه شود تا از مشکلات بزرگتری جلوگیری شود.