دستگاه آبگیر لوله ای قالیشویی یکی از مهمترین دستگاه‌ قالیشویی محسوب می‌گردد که داراری دو نوع آبگیر لوله‌ ای و دیگ خشک‌ کن می‌باشد که هر یک دارای معایب و مزایایی می‌باشد که در این صفحه از استاده به معرفی انواع دستگاه خشک‌ کن فرش و قیمت آبگیر لوله‌ ای و دیگی خواهیم پرداخت.

قیمت دستگاه آبگیر لوله‌ ای قالیشویی

دستگاه آبگیر قالیشویی در نوع لوله‌ای آبگیر، دستگاه به صورت تمام اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک ساخته می‌شود که این امر سبب شده تا قیمت خشک کن لوله ای فرش متفاوت باشد.

قیمت خشک کن قالیشویی

قیمت خشک کن قالیشویی

قیمت دستگاه آبگیر فرش یکی از مهمترین مواردی است که هنگام خرید به ذهن خریداران می‌رسد. اینکه کدام دستگاه را خریداری کنم؟ چگونه خرید باصرفه‌ای داشته باشم؟ چه برندی از خشک کن لوله‌ای را خریداری کنم؟ و … سوالاتی است برای همه خریداران پیش می‌آید

قیمت دستگاه خشک کن قالیشویی به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • آبگیر لوله ای(تک درب یا دو درب) و یا دیگی
  • میزان قدرت موتور
  • داخلی و با خارجی بودن برند
  • شرکت تولید کننده آن
  • کیفیت خدمات رسانی

بسته به موارد بالا قیمت خشک کن قالیشویی متفاوت می‌باشد.

انواع دستگاه خشک کن قالیشویی

انواع دستگاه خشک کن قالیشویی

دستگاه آبگیر قالیشویی در دو نوع لوله ای و دیگی می باشند. که از دستگاه آبگیر دیگی در روش دستی و یا سنتی استفاده می شود و از دستگاه آبگیر لوله ای در روش مدرن استقبال می گردد که خود دارای دو نوع است و بدون شک سرعت و کیفیت بالاتری را به مشتری عرضه می دارد.

دستگاه آبگیر لوله ای

امروزه دستگاه آبگیر لوله ای دارای دو نوع دو درب و تک درب می باشد. در این نوع از خشک کن‌ها، فرش به صورت لوله ای وارد دستگاه خواهد شد؛ آب و مواد شوینده فرش را تا درصد زیادی از سطح فرش از بین می برند و آن را تمیز و خشک می‌کند و برای درصد باقی مانده نیاز به نور آفتاب می باشد.

همچنین دستگاه قالیشویی خشک کن لوله‌ای از چروک شدن و پاره شدن فرش جلوگیری می کند، باعث جلوگیری از ترکیب‌رنگ های فرش می شوند و همچنین در مصرف برق، انرژی و زمان بسیار صرفه جویی خواهد شد به طوری که گروهی از دستگاه‌های خشک کن لوله ای در مدت زمان کمتر از 3 دقیقه عمل آبگیری فرش را به اتمام می رسانند.

لازم به ذکر است که دستگاه آبگیر لوله ای دو درب از مزایای بیشتری نسبت به تک درب برخوردار است که به آن‌ها می‌پردازیم:

لرزش و صدای نزدیک به صفر

عمر بالای ده سال

قدرت آبگیری بسیار بالا

مکانیزم با کیفیت و پرقدرت

عدم لق شدن درب

عدم داغ شدن بیش از مجاز بلبرینگ

مزایای استفاده از دستگاه آبگیر لوله‌ای دو درب دلتا

مزایای استفاده از دستگاه آبگیر لوله‌ای دو درب دلتا

آبگیر لوله ای طرح انحصاری دلتا دارای دو‌ درب در قسمت جلو می‌باشد که به صورت هم‌پوشانی بسته روی‌ هم قرار می‌گیرند و درب داخلی از مرکز در لوله داخلی قرار گرفته و محکم می‌شود .


این طرح که نزدیک به بیست سال پیش به عنوان اولین آبگیر لوله‌ای داخل کشور توسط آقای مهندس علی یگانه فرد طراحی و ثبت اختراع گردید مزایای بزرگی دارد که در نهایت به عمر بالای ده سال این آبگیر، توان کار سه شیفت، لرزش و صدای نزدیک به صفر و قدرت و سرعت آبگیری بسیار بالاتر از انواع دیگر آبگیر می انجامد.


عمده مشکل آبگیرهای تک درب (تمام آبگیرهای لوله‌ای به‌جز طرح دلتا) مکانیزم لولایی درب آن‌ها می‌باشد که سبب قرار گرفتن نامتقارن درب داخل سبد لوله‌ای و به تبع آن سایش و فرسایش طوقه‌های فلزی متصل به‌هم و لق شدن درب‌ها به سرعت(تقریبا بعد از یک فصل شلوغ کاری) می‌شود. عاملی که سبب می‌شود یک آبگیر لوله‌ای تک‌ درب با افت شدید کیفیت نسبت به نمونه نو خود پیدا کند.


دومین ایراد فنی آبگیرهای تک درب(طرح‌های متفرقه غیر از دلتا) فشار آمدن بر روی‌ بلبرینگ‌های این درب‌ها به صورت غیر مرکزی و داغ شدن بیش از حد مجاز بلبرینگ و‌ سپس درب آبگیر بعد از آبگیری ۱۵ الی ۲۰ قالی میباشد، که خود به خرابی شدید و سریع بلبرینگ‌ها می‌انجامد.

اما در طرح دلتا درب داخلی از مرکز وارد لوله شده، تمام نقاط درب و لوله به یک اندازه برهم فشار وارد آورده، هیچگونه سایش و خوردگی در طوقه‌های متصل بهم به‌وجود نمی آید و در نتیجه درب‌ها دچار لقی، لرزش و سرو‌صدا حتی پس از چندین سال کارکرد نمی شوند.


از طرف دیگر محور جلو و عقب دستگاه کاملا هم راستا بوده و بلبرینگ‌های داخل درب(دو‌ عدد بلبرینگ ساخت ژاپن) فشاری از مرکز و متقارن را متحمل شده‌اند و کمترین سایش و فرسایش و افزایش حرارتی در بلبرینگ‌ها و نهایتا درب بروز نمی‌کند، لذا دستگاه دلتا قابلیت سه شیفت کار پی‌یاپی و با ظرفیتی سه الی چهار برابر آبگیرهای متفرقه را دارد.


همچنین سه قفل ایمنی سوار بر این آبگیر این طرح را از نظر ایمنی در حد غیرقابل مقایسه‌ای بالا برده و از کنده شدن درب و حوادث تلخی که در اثر فرسایش آبگیرهای تک‌درب متفرقه اتفاق می‌افتد جلوگیری می‌شود.

دستگاه خشک کن دیگی

اما دستگاه خشک کن دیگی نیز که از سال ها پیش در همه کارخانه‌های قالیشویی موجود است و جزئی از تجهیزات قدیمی در کارخانه‌های قالیشویی محسوب می گردد بر خلاف دستگاه خشک کن لوله ای فرش‌ها را چروک می کند و اگر فرش‌های مشتری قدیمی باشند سبب پارگی فرش و ایجاد ضررهای مالی برای کارخانه خواهد کرد.

این دیگ‌ها می‌توانند نهایتا 4 فرش را در خود جای دهند که در طول انجام وظیفه، پرسنل می‌بایست فرش را چندین بار درآورده و مجدد تا بزنند تا آب فرش به مقدار قابل توجهی گرفته شود که این کار سبب ایجاد خستگی های مفرط برای پرسنل و همچنین اتلاف وقت خواهد شد.

همچنین به دلیل کاهش میزان قدرت آبگیری این نوع دستگاه خشک کن قالیشویی، سبب رشد باکتری‌ها و ایجاد محیطی مناسب برای رشد آن‌ها خواهد بود که از لحاظ بهداشتی استاندارد نمی باشد. پس سعی کنید اگر می‌خواهید یک قالیشویی حرفه‌ای و قدرتمند بنا کنید با استفاده از مناسب‌ترین و به روزترین تجهیزات آن را افتتاح کنید.

در پایان:

توجه کنید که هنگام خرید دستگاه آبگیر قالیشویی با توجه به: هزینه مورد نظر، برند و شرکت محبوب، دارا بودن گارانتی و خدمات پس از فروش، کیفیت موتور و مکانیزم دستگاه اقدام نمایید.

طبقه بندی شده در

با برچسب در