رادیاتور قرنیزی برای گرمایش محیط خانه و یا حتی محیط کار استفاده میشود. این سیستم به دلیل ظاهر زیبا طرفداران زیادی پیدا کرده است. این نوع رادیاتور جزو طراحی جدید رادیاتورها محسوب می‌شود و نیاز انسان را برای گرمایش به خوبی بر طرف می‌کنند. در این صفحه از استاده مگ سعی داریم تا شما را با رادیاتور قرنیزی آشنا کنیم. جهت اقدام برای تعمیرات رادیاتور شوفاژ دیواری با شماره‌های موجود در همین صفحه از استاده تماس بگیرید.

لیست تعمیرکاران پکیج در تهران

رادیاتور قرنیزی

اولین سوالی که امکان دارد بعد از شنیدن نام این سیستم برای شما پیش بیاید این است که رادیاتور قرنیزی چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت که این نوع رادیاتور نیز مانند سایر رادیاتورها برای گرمایش استفاده می‌شود و این کار را نیز به خوبی انجام می‌دهد. از قرنیز منزل و یا محیط کار برای قرارگیری این سیستم استفاده می‌شود.

این سیستم به دلیل زیبایی، بازدهی بالا و صرفه جویی انرژی نظر مصرف کنندگان را به خود جلب کرده است. یکی از مزایای این سیستم بهره برداری آن از انرژی و یا آبگرمکن خورشیدی است که این مورد سبب صرفه جویی انرژی خواهد شد، البته لازم به ذکر است مزایای این سیستم در ادامه به طور کامل شرح داده شده است.

انواع رادیاتور قرنیزی و نحوه عملکردشان

انواع رادیاتور قرنیزی

این سیستم شامل دو نوع هیدرونیک و الکترونیکی می‌شود.

رادیاتور هیدرونیک

در این سیستم آب گرم در لوله‌های مسی جریان دارد و به گونه‌ای مسیر آب طولانی می‌باشد که گرمایش منازل مسکونی و اداری و تجاری را فراهم می‌کند. البته در این سیستم پره‌های مسی وجود دارند که به شبکه اتصال دارند و همین مورد سبب آسان شدن انتقال گرمای آب می‌شود.

رادیاتور شیشه ای چیست؟ می‌توان روی آن حساب کرد؟!

عملکرد این مورد بدین صورت است که با عبور آب گرم از لوله‌ها این پره‌ها نیز گرم می‌شوند و پس از آن هوای اطرافشان نیز گرم خواهد شد. البته هوای سرد بیرون نیز به داخل کشیده خواهد شد و این پره‌ها نسبت به گرم کردن آن اقدام خواهند کرد.

رادیاتور الکترونیکی

رادیاتور الکترونیکی

این سیستم به صورت مستقل کار می‌کند و عملیات گرم کردن را سریع‌تر انجام می‌دهد. همچنین می‌تواند با وصل شدن به پنل برق اصلی منازل مسکونی و اداری و تجاری اتصال پیدا کند انرژی مورد نیاز خود را تامین کند. هنگام روشن شدن این سیستم هوای سرد بیرون نزدیک به زمین داخل سیستم می‌شود و از کنار پره‌ها رد می‌شود و سپس گرم می‌شود و این هوای گرم به محیط برگردانده می‌شود.

سیستم و لوله کشی رادیاتور قرنیزی

این سیستم اصولا در پایین‌ترین نقطه دیوار و به جای قرنیز و یا کنار آن وجود دارد. اگر ساختمانی در حال ساخت باشد، لوله‌های گرمایش در زیر کار به صورت جفت جفت تعبیه خواهد شد.

همچنین لازم به ذکر است که در این نوع سیستم تقریبا پنجاه درصد کمتر از سایر سیستم‌ها لوله استفاده می‌شود. شما می‌توانید از لوله کشی پنج لایه کلکتوری استفاده کنید زیرا بهترین نوع لوله برای این رادیاتور همین مورد است. در اجرای این نوع سیستم یک لوله را برای رفت و لوله دیگری را برای برگشت آب تعبیه می‌کنند.

رادیاتور قرنیزی تا ۱۸متر را پشتیبانی می‌کند و احتیاجی نیست که در هر گوشه از منزل یک لوله کشیده بشود. لوله کشی رادیاتور قرنیزی با لوله کشی سایر رادیاتورها مشابه است اما تنها تفاوت آن در این می‌باشد که در این سیستم در قسمت اولیه دیوار یک انشعاب رفت و یک انشعاب برگشت قرار داده خواهد شد.

لوله کشی رادیاتور قرنیزی

برخی از مزایا و معایب رادیاتور قرنیزی

معایب

  • هزینه زیاد

رادیاتورهایی که صرفا با برق کار می‌کنند و الکتریکی هستند هزینه به نسبت بیشتری دارند. اگر قصد نصب و استفاده از رادیاتور قرنیزی الکتریکی را دارید باید به این مورد نیز توجه داشته باشید.

  • ایجاد محدودیت در دیزاین منزل

لوازمی مانند تلویزیون به دلیل گرمای ایجاد شده در سمت دیوارها نمی‌توانند در این نواحی قرار بگیرند زیرا باعث خرابی آن‌ها می‌شود. این مورد سبب محدود شدن انتخاب و چیدمان منزل می‌شود.

  • انبساط در رادیاتور قرنیزی

آبی که در این سیستم جریان دارد و گرم است منبسط می‌شود ولی هنگامی که سرد می‌شود به حجم ابتدایی خود بازمی‌گردد. زمانی که منبع هوای فشرده پر از آب شود، فشار اضافی آب سبب نست آن می‌شود. البته یک شیر انبساط برای این فشار تعبیه شده که تا حدی این مشکل را برطرف می‌کند.

مزایا

  1. این سیستم در مصرف انرژی صرفه جویی می‌کند.
  2. تنوع زیاد و شکیل بودن نمای آن از دیگر مزایای رادیاتور قرنیزی است.
  3. مکانیزم رادیاتور قرنیزی کاملا ساده و نیازمند تجهیزات زیادی نیست.
  4. به دلیل نصب این سیستم بر روی دیوار دسترسی به آن ساده‌تر است.
  5. ایجاد گرمای یکنواخت در محیط خانه از دیگر مزیت‌های این سیستم به شمار می‌رود که تفاوت دما در محیط احساس نخواهد شد.
  6. مانعی در دکوراسیون داخلی منزل به شمار نمی‌رود و مکانی را اشغال نمی‌کند.
  7. داشتن قابلیت نورپردازی یکی دیگر از مزیت‌های رادیاتور قرنیزی نسبت به سایر رادیاتورها است.
  8. بی سروصدا بودن این سیستم یکی از مزیت‌های آن به شمار می‌رود. همچنین دوده ندارند و دیوارهای اطراف را کثیف نمی‌کنند.
  9. کارکرد با منابع تجدید پذیر نیز جزو مزایای رادیاتور قرنیزی محسوب می‎شود.

طبقه بندی شده در

با برچسب در