نصب پرده توسط نصاب حرفه ای و روش آسان نصب میل یا چوب پرده
امروزه نصب پرده به یکی از اساسیترین امور برای خانهها و برخی از ادارهها تبدیل شده اند. در هر خانه یا ادارهای صرف نظر ازاین که پنجره هایش در کجا قرار داشته باشد، می توان مدلهای متنوعی از پرده را برای آن ها نصب کرد.
همانطور که می دانید قطعاً پرده به زیبایی هر چه بیشتر خانه و یا اداره کمک بسیاری میکند؛ قصد داریم در ادامه این صفحه به نصب پرده، انواع آن و همچنین نوع مناسب آن برای هر خانه ای صحبت نماییم.
قیمت دوخت پرده پلیسه، پانچ و ساده را اینجا مشاهده کنید.
دسترسی سریع به مطالب
آموزش نصب پرده جدید؟
- اندازه گیری طول میل پرده (چوب پرده) : اندازه گیری طول پنجره ها، متناسب با نوع پردهای که انتخاب کرده اید انجام میشود. با توجه به نوع پرده، میل پرده میتواند روی دیوار یا بر روی سقف نصب شود.
- نصب پایه های میل پرده: نصاب پرده با استفاده از یک وسیله، محل قرار گیری میل پرده و پایهها و جای پیچهای آن را علامت مشخص می کند. سپس با استفاده از دریل و رولپلاک، اقدام به نصب پایههای میل پرده مینماید.
- نصب میل پرده: پس از نصب پایهها نوبت به خود میل پرده میرسد. در نظر داشته باشید که میل پرده نباید با درب یا پنجره فاصله زیادی داشته باشد.
- نصب پرده: در مرحله آخر پرده همراه با قرقرههای آن به میل پرده متصل میشود و با استفاده از یک قرقره و نخ، پرده را در ریل جابجا میکنند. برای نصب والان یا پارچههای دیگر، پایه دیگری که ثابت است جلوی میل پرده نصب میشود تا والان بر روی آن قرار گیرد.
پیشنهاد میکنیم جهت اقدام برای نصب پرده زبرا به صورت حرفهای و طریقه نصب پرده زبرا دیواری و سقفی روی آن کلیک کنید.
کف پرده کجا قرار بگیرد؟
مشخص کردن عرض پرده در زمان نصب!
انتخاب جیگاه چوب پرده
اندازه گیری ارتفاع میل پرده
علامت گذاری براکتها
بررسید دقیق با علامت گذاری
نصب چوب پرده
برررسی دقیق سطح میل پرده
نصب پرده
با انواع پرده آشنا شویم:
پردهها در دنیای امروز بسیار متنوع شده اند و تقریباً همه نوع سلیقهای را راضی میکنند. در این بخش رایجترین انواع پرده را معرفی میکنیم که حتما اکثر شما نیز با آن ها آشنایی دارید.
1- پردههای کرکره ای
این پردهها از قدیمیترین و معمول ترین نوع پردهها است که امروزه به دلیل تنوع در سلیقه دستخوش تغییرات زیادی شده اند. پرده های کرکرهای عمودی (لووردراپه)، بسیار رایج بوده و نصب آنها کار سختی نیست.
تنوع پردههای کرکرهای زیاد است و میتوانید آن ها را با هر سلیقهای که دارید تغییر دهید تا با نمای منزل یا دفتر کار شما همخوانی داشته باشند. پرده کرکره عمودی، افقی، آلومینیومی و چوبی، پردههای زبرا و پرده شیدرول از انواع پردههای کرکرهای هستند.
2- پرده کرکره ای چوبی و زبرا
پردههای کرکرهای چوبی در طیفهای رنگی مختلف، برای استفاده در اداره ها یا دفتر های کار موجود هستند.
پرده زبرا که به سایه روشن نیز آن ها را میشناسند، مناسب هر فضایی هستند و در طرحها و رنگهای مختلف نیز موجودند.
حتما بخوانید: نصب توری پنجره و قیمت آن
3- پرده پارچهای پیلی دار
این مدل پرده معمولا برای پردههایی با جنس حریر استفاده میشوند و که طرفدار زیادی دارند به ویژه تازه عروسان! این پرده ها بسیار چین میخورند و نمای خانه را زیبا تر میسازند.
4- نصب پرده های دوتایی، یک گزینه مدرن
این مدل از پرده بر روی تمامی پنجرهها قابل نصب است و فارغ از نوع و ارتفاع متفاوت پنجره در هر قسمت به صورت یکپارچه از بالا آویزان میشود. در این مدل، پردهها بر روی یک میل پرده (چوب پرده) قرار میگیرند، اما دو عدد ریل مجزا دارند.
با این کار شما میتوانید هر بار یک طرف پرده را کنار بکشید و یا برای تابیدن نور کافی به داخل هر دو طرف را کنار بکشید.
این نوع از پردهها میتوانند از وسط به سمت طرفین باز شوند و یا با توجه به نوع پنجره و دیوار ها، از اطراف به سمت وسط جمع شوند. در این مدل میتوان میل پرده اضافی برای پارچه ضخیم (زیر پرده ای) نیز نصب کرد.
5- پردههای پارچهای والان دار
پردههای والان دار در بیشتر خانههای ایرانی دیده میشوند و بسیار متنوع هستند. در این مدل، پارچه ای ضخیم تر به صورت والان بر روی پرده قرار می گیرد و معمولاً غیر متحرک است. پارچه والان میتواند با هر دکوراسیون داخلی هماهنگ شود و مناسب با رنگ بندی و دکور خانه انتخاب و نصب شود.
6- پردههای پارچه ای حاشیه دار و شیدرول
در این مدل پرده یک طرح به عنوان حاشیه در بالا یا پایین پرده نصب میشود. در خانه هایی با سقف کوتاه نباید از این مدل استفاده کرد، چرا که فضا را بیش از حد کوچک میکند.
پرده شید رول که به صورت های دستی و ریموتی در بازار موجود می باشند و در مدلهای ساده و طرح دار و یا حتی عکس منظره (یا هر عکس دلخواهی) قابل تهیه هستند.
وظایف یک نصاب پرده چیست؟
- نصاب باید هنگام نصب چوب پرده اندازه گیری های دقیق را انجام دهد تا در نهایت متناسب باشد.
- باید مراقب پرده باشد تا به آن آسیبی نرساند این آسیب ها عبارتند از: پاره کردن پرده، کثیف کرد آن، و …
- اگر قرار است از دو میل پرده و یا بیشتر استفاده شود که اکثرا برای پرده هایی است که از والان های مخمل، پارچه ای و … برخوردار هستند؛ باید اندازه ها را بسیار دقیق در نظر بگیرد تا پس از نصب، پردهها به خوبی در کنار هم قرار گیرند.
- مدل انتخابی خود را به نصاب پرده اعلام نمایید و قبل از شروع به کار با او از لحاظ قیمت و دستمزد به توافق برسید.
- نمونه کار نصاب را از قبل ببینید.
- در نهایت فاکتور دقیق برای خرید لوازم از او بخواهید.
چه پرده ای برای خانه ما مناسب تر است؟
نصب پرده به صورت یکسره: اگر میخواهید یک سمت خانه را که پنجرهها در آن هستند پرده بکشید، باید از چوب پردههای یک تکه استفاده کنید. این نوع از نصب پرده بسیار شکیل و زیبا است ولی حتماً باید با نوع دکوراسیون منزل شما سازگاری داشته باشد و معمولاً از پارچههای حریر هستند.
نکته ای که باید در نصب این پردهها به آن توجه شود این است که حتماً طول چوب پرده بیشتر از طول خود پرده باشد؛ چرا که در هنگام جمع کردن پرده، پارچه پرده نباید جلوی پنجره را بگیرد. پس طول میل پردهای که انتخاب میکنید بسیار مهم است.
ارتفاع پرده، مهمترین نکته: همیشه در نصب پردهها ارتفاع آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است. حتماً خودتان نیز ناخودآگاه متوجه این قضیه شده اید که وقتی پردهای از سقف تا زمین آویزان شده است از زیبایی بیشتری خاصی برخوردار است.
حال اگر ۲ الی ۴ سانتی متر بر روی زمین نیز چین بخورد نیز زیباتر میشود. با این نوع نصب پرده فضای خانه تان را بزرگتر نشان میدهید و اگر فضای بزرگی هم داشته باشید به آن نظم میدهید و آن را مجلل میکنید. مدل و ارتفاع پنجره نیز در این نوع نصب پرده نقشی ندارد و فرقی نمیکند پنجره ها چه اندازه ای باشند.
خلاقیت و سلیقه به خرج دهید: معمولاً سقف خانهها از یک استاندارد پیروی میکنند و ارتفاع سقفها تقریبا یکی است. می توانید با استفاده از خلاقیت و سلیقه خودتان چند رنگ و چند مدل پارچه را باهم ترکیب کنید؛ با این کار از یکنواختی جلوگیری کرده و سلیقه خودتان را اعمال میکنید.
پیشنهاد: یکی از مواردی که می تواند در تعیین رنگ پرده کمک شایانی انجام دهد کاغذ دیواری خانه می باشد. شما می توانید با توجه به طرح و یا رنگ های موجود در آن در انتخاب پرده سلیقه خود را به بهترین شکل به نمایش بگذارید.
متراژ مناسب: انتخاب متراژ مناسب در نصب پرده بسیار مهم است. این نکته زمانی مشخص میشود که چینهای پرده را نگاه میکنید. چینهای پرده در زیبا تر شدن آن ها کمک بزرگی میکند. درست است که متراژ پرده توسط نصاب پرده انجام میشود اما سلیقه خود شما هم در این امر بی تاثیر نیست.
پرده و مبلمان مکمل یکدیگر هستند: رنگ پردهای که نصب میکنید اگر با پارچه مبلی هماهنگی داشته باشد، جلوه خانه را دو چندان میکند و به فضای خانه زیبایی خاصی میدهد.
نوع پرده متناسب با فضا: معمولاً برای سالن پذیرایی و نشیمن از پردههای توری و نازک استفاده میشود تا نور خانه کم نشود. برعکس در اتاق خوابها باید از پردههای ضخیمتر و تیرهتر استفاده کرد تا بتوان ورود نور به اتاقها را کنترل کرد.
شستشوی آسان پرده: یکی از مواردی که هنگام خرید پرده باید به آن توجه نمود جنس مناسب آن هنگام شستشو می باشد. زمانی که به نظافت منزل میپردازیم تمیز شدن پرده ها حرف اول را در نشان دادن پاگیزگی میزنند.
در پایان:
در این صفحه از خدمات منزل استاده سعی کردیم به شما آگاهی ها و نکات لازم برای انتخاب مدل، رنگ و همچنین نصب پرده را بدهیم زیرا پرده نقش بسیار زیادی را در هرچه بهتر شدن ظاهر خانه ایفا میکند
چوب پرده های طلایی چه جنسی بهتره که سیاه نشه؟ممنون
استیل