قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی و تفاوت نوع رنگ روغنی
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی به دلیل اجرای ساده و سریعش بسیار رایج و پرطرفدار میباشد. البته به دلیل نزدیکی به روزهای عید و لزوم تغییر دکور منزل، این نوع از نقاشی ساختمان که امکان اجرای آن در بخشهای مختلف چون دیوار، درب، پنجره و سقف را دارد، رایجتر از سایر روشها است. به همین دلیل شاید بخواهید در این روزها کمی اطلاعات در مورد چگونگی نقاشی ساختمان و قیمت هر متر مربع رنگ روغنی بدانید.
در این صفحه از “خدمات آنلاین استاده” قصد داریم که به بیان تمام اطلاعات لازمه در مورد نقاشی ساختمان با رنگ روغنی و انواع رنگ برای منزل بپردازیم.
دسترسی سریع به مطالب
بهترین رنگ روغنی ساختمان
رنگ روغنی در ۴ نوع رنگ روغنی براق، نیمهبراق، مات و نیمهمات موجود میباشد که البته به عنوان ضدرنگ و عایق نیز کاربرد دارد. در مورد بیان بهترین رنگ روغنی ساختمان باید بگوییم که هر یک از این 4 نوع مزایا و معایب خاص خود را دارند. به عنوان مثال رنگ روغنی براق به دلیل منعکس کردن نور در فضا، باعث روشنایی بیشتر در منزل میشود. اما از سوی دیگر میتواند برخی از ایرادات و اشکالات دیوار و سطح رنگکاری شده را کاملاً واضح نمایش دهد.
گروه نقاشی محمدیان
استاده در: نقاشی ساختمان، کاغذ دیواری، خورده کاری، نقاشی درب، پنجره و نرده
مزایا: بازدید رایگان، تضمین بازگشت وجه، گارانتی بهترین رنگ
به همین دلیل باید در هنگام نقاشی ساختمان با رنگ روغنی به محیط مورد استفاده نظیر اتاق خواب، پذیرایی وغیره دقت کنید تا بتوانید بهترین رنگ روغنی ساختمان . اگر میخواهید که برای اتاق پذیرایی نقاشی را انجام دهید، بهتر است که از رنگ روغنی مات و یا نیمهمات استفاده کنید. رنگ روغنی مات باعث پوشاندن ایرادات دیوار میشود. البته اگر سطح دیوار پذیرایی شما مشکلی ندارد، میتوانید از رنگهای براق نیز استفاده کنید تا فضا را روشنتر کند. چراکه رنگهای براقتر انعکاس نور بالایی دارند.
قیمت هر متر نقاشی رنگ روغنی چقدر است؟
برای اطلاعات درباره قیمت هر متر مربع رنگ روغنی به جدول زیر توجه کنید:
مکان | بدون مصالح | با مصالح |
دیوار | از ۱۱ هزا تومان | از ۱۵ تا ۱۹ هزار تومان |
در و پنجره | از ۱۴ هزا تومان | از ۱۸ هزار تومان |
نرده ساده | از ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان | از ۹ هزار تومان |
معمولاً قیمت نقاشی ساختمان برحسب هر لیتر مورد استفاده محاسبه و تعیین میشود. در واقع هر یک لیتر رنگ حدود ۳الی ۴ متر مربع از سطح را برای رنگآمیزی پوشش میدهد. بههمین دلیل قیمت هر متر رنگ روغنی باید با توجه به برند رنگ مورد توجه قرار گیرد.
البته جدا از قیمت رنگ که در این مورد موثر است، دستمزد نقاش نیز در تعیین قیمت نقاشی ساختمان در تعیین قیمت هر متر مربع رنگ روغنی دخیل میباشد. چراکه حدود ۴۰ درصد قیمت تعیین شده در نقاشی ساختمان بهازای قیمت هر متر رنگ روغنی مربوط به دستمزد رنگ روغنی یا به طور کلی دستمزد نقاش میباشد. سومین عامل تعیین قیمت، مربوط به هزینه مصالح و ابزار نقاشی میباشد. نقاش برای انجام کار منزل شما نیاز به خرید لوازم خاص و رنگ موردنظر شما دارد که این موارد را در هزینه اکتسابی محسوب کرده و قیمت هر متر مربع رنگ روغنی را محاسبه می کند.
اما مورد آخر در تعیین قیمت هر متر رنگ روغنی مربوط به سطح مورد نظر شما برای رنگکاری میباشد. چراکه قیمت نقاشی سقف و دیوار و یا حتی درب و پنجره با یکدیگ کاملا متفاوت میباشد. در واقع اگر شما رنگ سقف بامصالح را درخواست کنید، هزینه نهایی که برای تعیین قیمت هر متر مربع رنگ روغنی بیان میشود متفاوتتر از هزینه رنگ دیوار بدون مصالح میباشد. به همین دلیل در محاسبه هزینه و دستمزد رنگ روغنی باید به برند رنگ، متراژ نقاشی، سطح و محیط مورد نظر، مصالح و ابزار نقاشی، دستمزد نقاش رنگ روغنی نیز توجه کنید.
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی براق
رنگ روغنی براق قابلیت شستشو را داشته و معمولاً بر روی همه سطوح چون گچ، چوب، سیمان و فلز قابل استفاده میباشند. ازجمله مزایای رنگ روغنی براق میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پوششدهی بیشتر
- دوام بالاتر
- روشنایی بیشتر منزل
- شستشوی راحت
ازجمله معایب رنگ روغنی براق، نمایان کردن ایرادها و موج گچکاری و زیرسازی سطح رنگکاری میباشد. چراکه به دلیل براق بودن رنگ، سطح استفاده شده باید کاملاً صاف باشد تا رنگکاری عالی و کامل نمایان شود.
رنگ روغنی مات
رنگ روغنی مات برای سطوح گچ و سیمان مورد استفاده قرار میگیرد و هم توسط قلم مو و هم غلطک اجرا میشود. یکی از مزیتهای اصلی رنگ روغنی مات در پنهان کردن ایرادات دیوار میباشد. اگر دیوار منزل و یا هر سطح مورد نظر در رنگکاری، ایراد و مشکلی بابت گچکاری دارد، میتوانید با استفاده از نقاشی ساختمان با رنگ روغنی مات پنهان کنید.
اما در مورد معایب نقاشی ساختمان با رنگ روغنی مات میتوان به بازتاب محدود آن در نور منزل اشاره کرد. همچنین پوششدهی کمتر، شستشوی سختتر و بوی نامطبوع آن در زمان رنگآمیزی از دیگر موارد میباشد. معمولاً اگر لکهای بر روی رنگ روغنی مات ایجاد شود، پاک کردن آن سختتر میباشد و حتی ممکن است که جای دستمال نیز بر روی سطح باقی بماند.
رنگ روغنی نیمه براق
رنگ روغنی نیمه براق از ترکیب ۲ رنگ روغنی مات و براق ساخته میشود. البته بر طبق میزان درخششی که برای رنگآمیزی دارید میتوانید نسبت هر یک از این رنگها را تغییر دهید و به یک رنگ روغنی نیمه براق مناسب برسید. معمولاً از این نوع رنگ روغنی برای پوششدهی دیوارها بیشتر استفاده میشود. چرا که هم در مقایسه با رنگ روغنی براق، ایرادات دیوار را بسیار کمتر نمایان میکند و هم در مقایسه با رنگ روغنی مات، نور بیشتری را در فضا انعکاس خواهد کرد. در مورد شستشو و تمیز کردن دیوار در این نوع رنگ روغنی نیمه براق نیز باید بگوییم که در مقایسه با رنگ روغنی مات بهتر و راحتتر صورت خواهد گرفت.
حتما بخوانید: نکاتی که قبل از نقاشی ساختمان با غلطک یا قلم باید بدانید
جمعبندی
در مورد کیفیت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی باید بگوییم که اولین نکته، در مورد خرید یک رنگ باکیفیت میباشد. چراکه نصف کار کیفیت نهایی رنگآمیزی مربوط به کیفیت رنگ و باقی موارد مربوط به نقاش حرفهای، وسایل و ابزارکار و زیرسازی سطح مورد نظر میباشد. ازاینرو برای انجام درست و عالی کار حتما به تمام این موارد توجه داشته باشید تا کار نقاشی ساختمان با رنگ روغنی به بهترین نحو صورت گیرد.