یکی از موارد مهم در طراحی داخلی ساختمان‌ها، زیبایی سقف است که با توجه به گسترش طراحی‌های امروزی، انتخاب‌های زیادی پیش روی مشتری قرار داده است. سقف کاذب یکی از گزینه‌های اصلی برای طراحی مناسب سقف ساختمان‌های تجاری و مسکونی است. قیمت سقف کاذب با توجه به متریال مورد استفاده و میزان ابعاد ساختمان تعیین می شود.

در این صفحه از خدمات آنلاین استاده تلاش می شود تا در مورد قیمت سقف کاذب پی وی سی و هزینه انواع سقف کاذب به صرفه ترین گزینه برای استفاده در اماکن تجاری و مسکونی صحبت شود.

قیمت سقف کاذب

نوع سقف کاذبقیمت هر مترمربع به تومان
سقف کاذب PVC ساده120.000 تا 150.000
سقف کاذب PVC چاپی140.000 تا 170.000
سقف کاذب کناف110.000 تا 200.000
سقف پلکسی160.000 تا 190.000
سقف آسمان مجازی260.000 تا 390.000
سقف آکوستیک140.000 تا 290.000
سقف کاذب رابیتس110.000 تا 270.000
سقف کاذب CNC100.000 تا 170.000

بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد طرح مورد نظر برای سقف کاذب، از شرکت یا فرد مربوطه درخواست کنید تا از ساختمان و اتاق های مد نظر شما بازدید کند. این موضوع کمک می کند تا یک دید کلی نسبت به ساختمان ایجاد شده و متناسب با آن مشاوره های فنی متخصصین به شما ارائه گردد. انتخاب طرح و هزینه های مورد نظر برای ایجاد سقف کاذب معمولا بعد از بازدید فنی صورت می گیرد.

سعی کنید از شرکت یا فرد مورد نظر یک قیمت تمام شده بگیرید تا در هنگام عقد قرارداد قیمت تمام شده را وارد قرارداد کنید. به این صورت قیمت سقف کاذب به همراه تمامی خدمات آن برای شما تعیین می شود و در صورت بروز مشکل می توانید به آن رجوع کنید.

تاثیر سقف کاذب در دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی از جمله عوامل مهم در طراحی داخلی ساختمان های مسکونی و تجاری هست. انتخاب یک طراحی متناسب با فضا، مهمترین قسمت دکوراسیون داخلی ساختمان ها به حساب می آید. انتخاب سقف کاذب یکی از مهمترین قسمت های طراحی داخلی ساختمان بوده که با توجه به شرایط و رنگ ساختمان باید مورد توجه قرار بگیرد.

همچنین کیفیت یکی از مهمترین قسمت های انتخاب سقف کاذب است، پس تلاش کنید از سقف کاذبی استفاده کنید که از متریال با کیفیت تشکیل شده باشد. قیمت سقف کاذب متناسب با کیفیت، ابعاد ساختمان، طرح های فانتزی و اجرت ساخت متفاوت هست. سقف کاذب پی وی سی یکی از سقف کاذب های محبوب و پر استفاده در ساختمان های تجاری محسوب می شود.

قیمت سقف کاذب می تواند مهمترین عامل در بالا یا پایین بودن کیفیت سقف کاذب باشد اما تنها قیمت مهم نیست. در واقع در کنار این موضوع مشاوره های فنی که افراد متخصص در مورد کار به شما می دهند، می تواند تغییرات گسترده ای در انتخاب های شما ایجاد کند. به عنوان مثال در صورتی که در اتاق مورد نظر رطوبت بالا است یا حرارت زیادی در جریان هست، بهتر است گزینه هایی که متخصصین پیشنهاد می دهند را استفاده کنید.

در واقع وجود رطوبت ساختمان و حرارت در طولانی مدت می تواند موجب لایه لایه شدن سقف کاذب و از بین رفتن رویه بیرونی آن شود. پس بهتر است از گزینه های به غیر از سقف کاذب پی وی سی استفاده شود.

18 نمونه سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام 2022 را در این صفحه از استاده مشاهده کنید.

انواع سقف کاذب

سقف های کاذب با توجه به جنسشان، به دسته های مختلفی تقسیم می شوند.

  • سقف کاذب پی وی سی یا همان پلاستیک فشرده، یکی از محبوب ترین انواع سقف کاذب به حساب می‌آید.
  • سقف های کاذب چوبی از جمله دیگر گزینه‌های سقف کاذب برای استفاده در منازل هستند.
  • همچنین سقف کناف از گزینه های سبک و مناسب سقف کاذب برای استفاده در خانه‌ها و مراکز تجاری بوده و معمولا دارای رنگ بندی‌های متنوعی است.

سقف کاذب پی وی سی دارای طرح های مختلفی است که هر کدام از این طرح ها می تواند برای منازل شخصی یا مراکز تجاری مورد استفاده قرار بگیرد. به عنوان مثال طرح آسمان مجازی سقف کاذب پی وی سی یکی از طرح های محبوب به خصوص برای اتاق های خواب و سرویس های بهداشتی است.

قیمت pvc با توجه به ابعاد اتاق و همچنین طرح مورد انتخاب مشتری تعیین می شود. به عنوان مثال برای طرح آسمان مجازی سقف کاذب پی وی سی، به ازای هر متر مربع معمولا هزینه ای در حدود 130 تا 140 هزار تومان در بر دارد. البته این هزینه معمولا بدون در نظر گرفتن اجرت نصب و مسائل جانبی مانند بازدید فنی است.

نکات مهم در انتخاب سقف کاذب

قیمت pvc معمولا کمی بالاتر از سایر مدل های سقف کاذب است. در انتخاب متریال سقف کاذب دقت کنید زیرا کیفیت و ماندگاری سقف کاذب به شدت به متریال آن وابسته است. قبل از انتخاب هر مدلی سعی کنید با متخصصین مربوطه مشورت کنید و از آن ها کمک بگیرید. گاهی انتخاب برخی از مدل ها می تواند نمای داخلی ساختمان را از بین ببرد. در انتخاب رنگ سقف کاذب دقت کنید زیرا رنگ سقف کاذب تاثیر زیادی بر دکوراسیون داخلی ساختمان شما دارد.

همچنین قیمت سقف کاذب را می توانید به صورت آنلاین یا از طریق تماس تلفنی به ازای هر متر مربع از شرکت مربوطه استعلام کنید. در کنار هزینه اجرا و نصب سقف کاذب، هزینه دیگری به نام تعمیر و نگهداری از سقف کاذب وجود دارد که گاها در صورت خرابی و بروز مشکل در سقف کاذب نیاز به این خدمات دارید.

طبقه بندی شده در

با برچسب در

,