یکی از رایج‌ترین مشکلات ساختمان‌ها، اتصالی برق می‌باشد که در حتی ممکن است سبب بروز آتش سوزی شود. در این شرایط می‌بایست با کمک متخصصین نسبت به رفع اتصالی برق اقدام فرمایید. ما در این صفحه از استاده قصد داریم ضمن معرفی کارشناسان متخصص، اجرت کار و دلایل قطع شدن برق بدون پریز و همچنین انواع اتصالی برق را بررسی نماییم. پس اگر قصد دارید تا نسبت به رفع اتصالی برق با دانش کافی اقدام کنید، تا ادامه مطلب همراه ما باشید.

اجرت رفع اتصالی برق ساختمان

انجام امور مربوط به رفع اتصالی برق باید توسط برق‌کار ماهر و باتجربه صورت بگیرد؛ زیرا در صورت نداشتن دانش کافی خطر مالی و حتی جانی جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت. پس از پایان عیب‌یابی دقیق و تعمیر اصولی، برقکار مبلغی با عنوان اجرت دریافت می‌نماید. این مبلغ با توجه به نوع مشکل و میزان خرابی محاسبه خواهد شد. اما به طور کلی عوامل موثر بر اجرت رفع اتصالی برق ساختمان به شرح زیر هستند.

تجهیزات مورد نیاز

هرچه از لوازم مدرن‌تر استفاده شود این هزینه افزایش خواهد یافت. همچنین هرچه لوازم مورد نیاز برای تعویض متنوع‌تر باشند نیز اجرت بیشتر می‌شود.

تعویض جعبه فیوز

در برخی موارد آسیب‌ها به حدی زیاد است که به طور کلی جعبه فیوز و یا بخش‌هایی از آن نیز دچار مشکل می‌شوند. پس از بررسی، ممکن است برق‌کار تشخیص دهد که نیاز است جعبه فیوز تعویض گردد.

اجرت رفع اتصالی برق ساختمان

سیم‌کشی برق

برق‌کار پس از عیب‌یابی و پیدا کردن منشا بروز مشکل، ممکن است لازم بداند که بخش‌هایی یا کل مدار ساختمان از نو سیم کشی شود. در این صورت هزینه‌های رفع اتصالی برق با هزینه سیم‌کشی مجدد محاسبه خواهد شد. هرچه میزان سیم مصرفی بشتر باشد، هزینه نهایی نیز بالاتر خواهد بود.

ایاب ذهاب

هزینه ایاب ذهاب برق‌کار نیز از دیگر موارد تاثیرگذار در این زمینه محسوب می‌شود.

رفع اتصالی برق ساختمان در تهران

برای رفع اتصالی برق ساختمان در تهران روش‌های مختلفی وجود دارد که با توجه به منشا بروز مشکل می‌بایست بهترین روش را برگزید. پرکاربردترین این روش‌ها شامل موارد زیر می‌باشند:

بررسی سیستم روشنایی

در برخی مواقع دلیل بروز این مشکل به کلیدها و وسایل روشنایی مربوط می‌شود. ابتدا باید تمامی منابع روشنایی و لامپ‌ها را خاموش کرده و سپس با روشن کردن فیوز اصلی، علت بروز مشکل را بیابید. به همین ترتیب با روشن کردن هر کدام از کلیدها می‌توانید کلید و پریز معیوب را پیدا کنید و نسبت به تعمیر آن اقدام فرمایید.

جایگزینی فیوز

امروزه فیوزهای بی کیفیت و غیراستاندارد در بازار وجود دارند که استفاده از آن‌ها ممکن است سبب بروز این مشکل شوند. در صورت استفاده از نوع بی‌کیفیت باید آن را با یک فیوز استاندارد تعویض نمایید تا از خطرات بعدی جلوگیری کرده باشید.

بررسی سیم کشی برق پریز

گاهی اوقات ممکن است خرابی پریزهای برق علت بروز این مشکل باشند که می‌توانید برای تشخیص منبع اتصالی از فازمتر کمک بگیرید. برخی مواقع نیز پیچیدگی سیم‌ها و اتصالات برق سبب بروز این خرابی خواهند شد که باید جریان برق را قطع کنید و به برطرف کردن پیچ خوردگی اقدام کنید. در صورت نیاز نیز پریز خراب را تعویض نمایید.

پیدا کردن منبع اتصالی

اتصالی سیم‌ها در مدار سیم‌کشی ایجاد می‌شود. خرابی و خوردگی سیم‌ها نیز سبب کاهش کارایی و اتصالی آن‌ها خواهند شد. در این شرایط لوازم و تجهیزات برقی را از برق جدا کنید و سپس به جستجوی منبع اتصالی اقدام کنید. در صورت نیافتن منبع می‌توانید با برقکاران متخصص استاده تماس حاصل کنید تا شما را در این امر یاری نمایند.

از آن‌جایی که در این قسمت تنها برخی از مهم‌ترین روش‌های رفع اتصالی برق بررسی شده است، اگر با روش‌های فوق مشکل شما برطرف نشد، می‌توانید با کمک دانش و تجربه برق‌کاری ماهر نسبت به عیب‌یابی و رفع اتصالی برق اقدام فرمایید.

رفع اتصالی برق ساختمان در تهران

علت قطع شدن برق بدون پریدن فیوز

به طور کلی رایج‌ترین دلیل قطع شدن برق بدون پریدن فیوز، خرابی کلید و پریز می‌باشد. در ادامه به بررسی کامل دلایل بروز این مشکل می‌پردازیم.

وارد شدن ضربه به کلید یا پریز

زمانی که بر اثر ضربه کلید یا پریز آسیب دیده باشند و دچار شکستگی شده باشند، ممکن است این مشکل به وجود بیاید. در این حالت باید کلید و پریز آسیب دیده را تعویض نمایید.

سوختن کلید و پریز

افزایش ناگهانی ولتاژ با ایجاد جرقه در مدار سبب بروز این مشکل خواهد شد. در این صورت باید نسبت به تعویض قطعات اقدام فرمایید.

فرسودگی کلید و پریز و سیم برق

در صورت مستهلک شدن این قطعات باید آن‌ها تعویض نمایید.

نشتی آب به داخل کلید و پریز

به طور معمول در مکان‌هایی مانند حمام و دستشویی شاهد بروز این اتفاق هستیم که برای جلوگیری از آن می‌توانید از درپوش استفاده نمایید. البته در برخی موارد ممکن است فرسودگی لوله‌های آب و نشتی و نفوذ آب آن‌ها به کلید و پریز این خرابی را به بار آورد.

انواع اتصالی برق

انواع اتصالی برق به دو دسته زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • اتصال فاز به زمین و فاز به فاز
  • اتصالی سه فاز

طبقه بندی شده در