آگهیهای بالا تبلیغاتی میباشند و استاده صرفا معرفی مشاغل خدماتی را انجام میدهد و هرگونه توافقات انجام کار و مالی مربوط به آن بر عهده طرفین میباشد.
تصور کنید که تمیزترین بخش منزل شما یعنی آشپرخانه به یکباره پر از آب شود و بوی بدی از چاه آن ساتع شود و شما را نیازمند به لوله بازکنی کند. چه احساسی خواهید داشت؟ در این حالت بهتر است ابتدا بدانیم چه عواملی باعث گرفتگی چاه آشپزخانه یا کفشور آشپزخانه میشود تا با رعایت نکات مربوطه از وقوع این اتفاقات جلوگیری کنیم.
دلایل گرفتگی چاه آشپزخانه
- رسوب گرفتن لوله: به دلیل اینکه شما در آشپزخانه با مواد غذایی مانند انواع ذراتی مثل برنج، حبوبات و … که در آب حل نمیشوند سر و کار دارید، این امکان وجود دارد که پسماندهای غذا در لولههای کفشور گیر کنند و در نهایت با گرفتگی چاه کف آشپرخانه و بالا زدن آن مواجه شوید.
- گرفتگی لوله با قطعات سفت و سخت: دلیل دیگر گرفتگی لوله کف آشپزخانه میتواند افتادن مستقیم جسمی سخت مانند قطعات پلاستیکی و یا اجسام پارچهای در خود چاه است.
- مشکل در ساختار و شیب چاه کف آشپزخانه: اگر ساختمان شما روی اصول درست طراحی نشده باشد و یا اندازه لوله و چاه با هم تناسب نداشته باشد، آب به سختی از آن عبور میکند و باعث گرفتگی راه آب آشپزخانه پس از مدت اندکی خواهد شد.
- گرفتگی لوله با مصالح ساختمانی: این مورد در خانههای نوساز محتملتر است. زیرا موادی مانند سیمان و قیر و شن میتوانند به سادگی راه آب را ببندند.
- پر شدن چاه فاضلاب ساختمان و یا اشتراک لوله با چاههای دیگر در منزل: در این دو حالت باید علت را در جاهای دیگر بررسی کنید و دیگر لولههای متصل به آشپزخانه را نیز چک کنید.
- گیر کردن مو: مو نیز جزء چیزهایی است که با سادگی از لولهها عبور نمیکند و طی زمان میتواند باعث گرفتگی شود.
- شکستگی لوله: واضح است که اگر لوله شکسته باشد آب نمیتواند وارد راه اصلی شود و از چاه بیرون میزند. همچنین این اتفاق میتواند باعث خیس شدن کف آشپزخانه و به اصطلاح نم زدن سقف همسایه پایین شما شود.
حتما بخوانید: تخلیه چاه و قیمت تخلیه چاه فوری در اسرع وقت
راه حل باز کردن چاه آشپزخانه
قبل از تماس با لولهباز کنی و فرد متخصص شما میتوانید روشهایی که با وسایل ابتداییتر قابل انجام هستند را امتحان کنید.
آویز لباس: یک آویز لباس را بردارید و آن را صاف کنید این یک راه کاربردی برای بازکردن گرفتگی چاه آشپزخانه است! قسمت انتهایی آن را به حالت یک قلاب کوچک در بیاورید. سعی کنید با دقت اگر چیزی در لوله گیر کرده است آن را خارج کنید نه اینکه آنها را به پایین هل دهید. پس از خارج کردن محتویات گیر کرده در چاه مقداری آب داغ درون آن بریزید.
نمک، جوش شیرین و سرکه: نصف فنجان نمک و جوش شیرین را مخلوط کرده و ۲۰ دقیقه صبر کنید. این محلول میتواند مواد گیر افتاده را در خود حل کند. راهکار دیگر ترکیب جوش شیرین و سرکه است. این محلول را نیز در چاه کف آشپزخانه ریخته و حدود یک ساعت صبر کنید و ماده دیگری وارد چاه نکنید. در انتها حجم زیادی آب داغ را وارد چاه کنید تا مواد حل شده از آن عبور کنند.
تلمبه: با تلمبه زدن و ایجاد فشار معکوس، اگر چیزی در چاه گیر افتاده باشد بالا میآید و میتوان آن را با ابزار دیگری از چاه بیرون کشید. توجه داشته باشید که این کار را میتوان به دفعات تکرار کرد و بعد درون چاه را چک کرد. در آخر و بعد از خارج شدن حدودی مواد گیر افتاده از محلول نمک و جوش و شیرین و سرکه استفاده کنید تا درون لولهها شستشو داده شوند.
فنر: فنر لوله بازکنی وسیلهای حرفهای برای باز کردن چاه کف آشپزخانه است. برای این کار میتوانید به سرویسکاران لوله بازکنی در “استاده” اعتماد کنید و فقط با آنها تماس بگیرید تا در کمترین زمان در محل مورد نظر حضور یابند.
حتما بخوانید: نظافت آشپزخانه به همراه چک لیست
نکته مهم: به هیچ عنوان از سیخ و میله به جای فنر استفاده نکنید زیرا با این کار گرفتگی را به قسمتهای غیر قابل دسترس هل میدهید.
گرفتگی لوله کف آشپزخانه
در بحث گرفتگی لوله کف آشپزخانه، مسئله پیشگیری به اندازه اقدامات لازم برای رفع آن، ضرورت دارد. برای پیشگیری مسئله رعایت نکات بهداشتی و جلوگیری از وارد شدن اجسام سخت به داخل این لوله، بیشتر از هر چیز دیگری مهم است. دقت داشته باشید که بههیچعنوان از محلولهای شیمیایی غیراستاندارد و نامناسب برای گرفتگی کف و گرفتگی لوله آشپزخانه استفاده نکنید.
این مواد به علت ماهیت شیمیایی (اسیدی) خود طی انجام واکنشهایی شیمایی میتواند منجر به ایجاد آسیب در سینک شوند. ازجمله این آسیبها میتوان به خوردگی و پوسیدگی اشاره کرد که منجر به ایجاد ضررهای مالی هنگفتی میگردند. بنابراین؛ لازم است برای به حداقل رساندن آسیبها تا حد امکان از بروز گرفتگی پیشگیری کنیم و درصورت ایجاد گرفتگی کفشور آشپزخانه از روشهای اصولی استفاده کنیم.
در پایان:
مسئله رفع گرفتگی چاه آشپزخانه در صورتی که شدت زیادی نداشته باشد با راهکارهای گفته شده قابل حل میباشد. درصورتی که محیط آشپزخانه ملو از بوی نامطبوع بود و یا شدت گرفتگی به صورتی بود که نتوانستید اوضاع را سامان دهید؛ میتوانید با تماس با کارشناسان استاده و دریافت هزینهها مشاورههای لازم را بگیرید و در صورت نیاز درخواست خدمات کنید.
نظرات