آموزش درست کردن ترک مبل چرمی
مبل چرمی یکی از وسایلی است که میتواند در خاص به نظر رسیدن منزل نقش مهمی داشته باشد. بااینحال مشکلات نگهداری و تمیزکاری این مبل در کنار قیمت نسبتا بالای آن باعث شده که خیلی از افراد از خرید این نوع مبل چشم پوشی کرده و به دنبال نمونههای دیگر پارچههای مبلی بروند. رایجترین مشکلاتی که ممکن است گریبان گیر یک مبل چرمی شود، پوسیده شدن و ترک خوردن چرم است.
دسترسی سریع به مطالب
چرا تعمیر مبل با استاده؟
حمل و نقل رایگان
تعمیرات حمل و نقل مبل به صورت تخصصی و کاملا رایگان انجام میشود. ( فقط شهر تهران )
انتخاب پارچه مبل در منزل
نیاز به پارچه دارید؟ کارشناسان استاده با همراه داشتن کالیته متنوع پارچه در محل شما، مشاوره لازم برای انتخاب پارچه مناسب با توجه به مدل مبل و دکوراسیون منزل را به شما ارائه میدهند
ضمانت کتبی
تمامی خدمات رویه کوبی مبل و تعویض فوم مبل شما تا 5 سال شامل ضمانت کتبی خواهد شد.
پرداخت کامل پس از تحویل
هزینه رویه کوبی یا تعمیرات مبل بعد از تحویل و رضایت 100% شما دریافت خواهد شد. به غیر از هزینه پارچه یا چرم
بازدید در محل
بازدید حضوری و کاملا رایگان برای کارشناسی، مشاوره و قیمت گذاری. مطلع شدن از روند کاری و کیفیت کار به صورت آنلاین یا بازدید از کارگاه درحین انجام کار
قیمت گذاری در کمترین زمان
کمتر از 1 ساعت با ارسال عکس مبل برای متخصصین زیر، قیمت دقیق رویه کوبی، متراژ پارچه مبلی و مشاوره در مورد آنکه آیا مبل شما ارزش تعمیر دارد یا خیر را از استاده دریافت کنید
متخصصین تعمیرات مبل در استاده
هرچند که میتوان این دست از مشکلات را در منزل برطرف کرد اما کمک گرفتن از افراد متخصص در رابطه با این موضوع بسیار توصیه میشود. در ادامه این صفحه از استاده قصد داریم که بهترین راهکار را برای درست کردن ترک مبل چرمی در اختیار شما قرار دهیم.
چرا مبل چرمی ترک میخورد؟
یکی از علتهای اصلی ترک خوردن مبل چرم قرار دادن آن در نور مستقیم آفتاب است. آفتاب میتواند چرم را خشک کند و در نتیجه باعث شکننده شدن آن شود. بهعلاوه کارشناسان این حوزه توصیه میکنند که همواره چرم را مرطوب نگه دارید تا ترک نخورد. این کار را میتوانید با استفاده از روغنهای مخصوص چرم انجام دهید. همچنین تمیز کردن چرم و زدودن گردوغبار از چهره آن با استفاده از یک پارچه نمدار یکی دیگر از راههای حفظ رطوبت چرم است.
باید به خاطر داشته باشید که هرگز از شویندههای شیمیایی برای تمیز کردن مبل چرمی خود استفاده نکنید، زیرا این کار با از بین بردن رطوبت چرم مقاومت آن را کاهش داده و باعث میشود که زودتر ترک بخورد. همچنین برای خشک کردن چرم خیس شده در اثر شستوشو یا هر دلیل دیگر هرگز از روشهای حرارتی استفاده نکنید. زیرا این کار باعث میشود که آسیبپذیری چرم افزایش یافته و طول عمر آن کم شود.
حتما بخوانید: چگونه از مبل چرم نگهداری کنیم؟
چطور میتوان ترک مبل چرمی را درست کرد؟
وسایل موردنیاز برای درست کردن ترک مبل چرمی:
- دستمال میکرو فایبر
- ماده پاککننده مخصوص مبل چرم
- روغن یا نرمکننده مخصوص
- فیلر که ترکیبی از صابون بچه و ماده پاککننده مخصوص چرم است.
- سمباده با درجه سختی 600
- اسفنج نرم
- رنگ مخصوص مبل چرم
- سیلر چرم
- ابتدا با استفاده از دستمال میکرو فایبر و پاککننده مناسب چرم باید سطح مبل را از هرگونه آلودگی پاک کنید. پسازاین کار به چرم زمان بدهید تا در دمای اتاق خشک شود. پس از طی فرایند طبیعی خشک شدن، ترکها بهخوبی خود را نشان میدهند. حالا زمان آن است با استفاده از روغن یا نرمکننده بهخوبی محل ترکها را مالش داده و سطح چرم را نرم کنید. نرم کردن بخشهای داخلی ترکها با روغن باعث میشود که بستر مناسب برای تعمیر مبل چرم ترکخورده آماده شود. پس از روغن زدن و نرم شدن محل ترکها باید به مدت دو ساعت تا خشک شدن چرم صبر کنید.
- بهتر است در زمانی که برای خشک شدن روغن در دمای اتاق صبر میکنید محلول فیلر خود را آماده نمایید. برای این کار باید مقدار کافی صابون بچه را با مقداری ماده پاککننده مخصوص چرم مخلوط کنید. حالا سطح ترکخورده را با این فیلر پر کنید. باید یک شب تا صبح یعنی به مدت حدود 8 ساعت به فیلر اجازه دهید تا درون ترک خشک شود. این فیلر میتواند در ترمیم پارگی مبل چرمی نیز مورداستفاده قرار بگیرد.
- حال که فیلر خشک شده، نیاز به یک ابزاری دارید که ناصافیهای سطح مبل چرمی را از بین ببرد. برای این کار باید از یک سمباده با سختی اعلام شده در بالا استفاده کنید که تنها ناهمواریهای سطح را از بین ببرد و روی مبل چرمی ایجاد خط و خش نکند. اما باید به خاطر داشته باشید که هنگام کار با سمباده باید بسیار دقت کرده و سمباده را بهآرامی بر روی سطح مبل چرمی بکشید.
- حال که سطح مبلتان در قسمت ترکخوردگی با سایر نواحی سالم آن یکدست شده است، باید کار رنگآمیزی را شروع کنید. برای اینکه رنگ بهدرستی روی ناحیه ترکخورده پخش شده و سایر نواحی را درگیر نکند، باید اسفنج نرم را به رنگ مخصوص مبل آغشته کرده و بهصورت ضربههای کوتاه و ممتد تمامی سطح آسیبدیده را پوشش دهید. به خاطر داشته باشید که نباید اسفنج را بیشازحد به رنگ آغشته کنید، زیرا این کار باعث از بین رفتن یکنواختی رنگ مبل و ایجاد لکههای ناهنجار میشود.
- کار شما برای درست کردن ترکخوردگی مبل چرم در اینجا به اتمام میرسد. اما اگر میخواهید در نهایت مبلتان حالت اولیه خود را یافته و به همان نسبت درخشنده باشد، باید از سیلر چرم استفاده کنید. برای برگرداندن درخشندگی به سطح چرم سیلر چرم را بر روی آن اسپری کنید. این کار علاوه بر بالا بردن مقاومت چرم، میتواند نرمی اولیه را به آن بازگردانده و از چرم رنگشده در برابر بروز انواع لکه یا آسیبهای احتمالی بعدی جلوگیری خواهد کرد.
سخن آخر
باید بدانید که طی کردن مراحل گفتهشده نمیتواند ترکهای مبل چرمی را کاملا از بین ببرد بلکه تنها آنها را پنهان خواهد کرد و ممکن است دوباره شاهد ترکخوردگی مبل حتی با وجود ترمیم آن باشید. بهترین راهحل برای تعمیر بادوام مبل چرمی که دچار ترکخوردگی شده است، تعویض کامل پارچه چرم در قسمت ترکخورده به دست یک متخصص است.