یکی از اساسی‌ترین و مهمترین وسایل که در هر خانه ای نیاز است ساخت کمد دیواری می‌باشد؛ در واقع ساخت و نصب کمد دیواری باعث گسترش فضا برای قرار دادن وسایل شخصی در اتاق های مختلف ساختمان می شود.

از آنجایی که همه ما به نیاز و اهمیت آن واقف هستیم در این صفحه از استاده می خواهیم به معرفی بهترین نصابان و سازنده های کمد دیواری، قیمت ساخت کمد دیواری، انواع کمد دیواری، اندازه‌گیری ابعاد و ویژگی‌های یک کمد دیواری خوب و نکات مهم که باید هنگام سفارش در نظر داشته باشیم صحبت کنیم.

قیمت ساخت کمد دیواری

اگر بخواهیم در مورد قیمت ساخت کمد دیواری صحبت کنیم، باید بدانید که عوامل متعددی در تعیین هزینه ها دخیل می باشد.

از خدمات نجاری‌های با تجربه و حرفه ای استفده کنید.

مشورت و استفاده از یک نجار باتجربه می‌تواند هزینه و زمان شمارا کاهش دهد.

نوع کمد دیواری: کمد دیواری انواع گوناگون دارد که بعدتر درمورد انواع آن توضیح داده‌ایم. همانطور که می دانید بسته به انتخاب هر کدام از کمدها قیمت ها کاهش و افزایش می بایند. توجه داشته باشید که قفسه بندی کمد دیواری نقش مهمی در قیمت آن خواهد داشت.

جنس کمد دیواری: جنس، فاکتور دیگری است که می تواند در تعیین قیمت ساخت کمد دیواری تاثیرگذار باشد به عنوان مثال کمدهای دیواری در جنس های ام دی اف، نئوپان، چوب، شیشه ای و … ساخته می شوند.

خرده کاری و ابعاد کمد دیواری: هزینه بر ترین قیمت ساخت کمد دیواری؛ هر چه ابعاد و خرده کاری بیشتری (جای کفش، کتابخانه، جای لباس، میز اتو و …) داشته باشد قیمت بیشتری باید پرداخت کرد.

از همین رو باید بدانید پیش از آن که کمد دیواری را سفارش دهید، بهترین کار این است که تمامی فاکتورهای موثر در تعیین قیمت را مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید مناسب ترین کمد را بر اساس هزینه ای که میخواهید پرداخت نمایید، انتخاب کنید.

توجه داشته باشید علاوه بر هزینه ای که برای ساخت کمد دیواری میپردازید، باید هزینه ای را نیز برای نصب آن در نظر بگیرید و این امر نیز بستگی به مسیر شما و هزینه رفت و آمد نصاب، ساعاتی که نصاب صرف نصب کمد دیواری می کند و همچنین محلی دارد که شما می خواهید کمد دیواری را در آن تعبیه نمایید، دارد.

نصب انواع کمد دیواری

همان طور که گفته شد برای آن که بتوانید قیمت ساخت کمد دیواری را به دست آورید، باید انواع آن را بشناسید و تفاوت هایشان را در نظر بگیرید.

نمونه هایی از انواع کمد دیواری عبارتند از:

  1. کمد دیواری ام دی اف: نصب کمد دیواری ام دی اف می تواند در قسمت های خالی ساختمان که استفاده چندانی در زمینه دکوراسیون ندارند، انجام شود.
  2. کمد دیواری کلاسیک: کمد های دیواری کلاسیک معمولا بهترین گزینه برای انتخاب هستند زیرا به راحتی و با کمترین محدودیت همراه هستند.
  3. کمد دیواری ریلی: ساخت کمد دیواری ریلی، بسیار کاربردی برای فضاهای بزرگ و مخصوصا کوچک می باشد که می توانید در هر اندازه و برای هر کجای خانه یا محل کار آن را سفارش دهید.

ساخت کمد دیواری ام دی اف

ساخت کمد دیواری mdf از جمله رایج‌ترین گزینه ها بین مشتریان است و بسیاری از افراد برای ساختمان های خود از کمد های آماده ام دی اف استفاده می کنند.

البته در کنار کمد های آماده ام دی اف، کمد های قابل طراحی نیز وجود دارند که با توجه به ابعاد مدنظر مشتری ارائه می گردد. معمولا کمد سازان از روش یونیت سازی برای مراحل ساختن کمد دیواری ام دی اف استفاده می کنند.

در هنگام ساخت کمد دیواری mdf، طراحان معمولا یک لایه روکش و ضد خش بر روی سطح تمامی صفحات کمد ها می کشند که این موضوع باعث می شود در بلند مدت خش و خطی روی کمد نمانده و کیفیت آن حفظ شود.

فضا و طراحی داخلی کمد دیواری با توجه به نیاز مشتریان ارائه می گردد. این طراحی می تواند شامل قسمت های کوچکتر شود یا اینکه فضا به صورت کلی در اختیار افراد قرار بگیرد.

از جمله موارد مهم دیگر در ساخت کمد دیواری ام دی اف، دستگیره ها و لولا های مورد استفاده برای هر کمد است. این دستگیره ها باید طوری نصب شوند که در بلند مدت دچار مشکل نشده و دارای ظاهری مناسب باشند.

همچنین لولاهای کمد نیز باید با کیفیت بوده تا دارای کارایی مناسب در طولانی مدت باشند. قبل از انتخاب هر مدلی سعی کنید موارد را با متخصص فنی خدمات آنلاین استاده در میان بگذارید تا ابعاد و شرایط کمد به درستی انتخاب شوند.

نکته: دقت داشته باشید که هر چه جنس چوب و سایر متعلقات کمد دیواری بهتر باشد، نیاز کمتری به تعمیر کمد دیواری خواهید داشت. پس اگر در ابتدا هزینه زیادی را صرف می کنید صرفه اقتصادی را بعدها متوجه خواهید شد.

چگونگی اندازه گیری ابعاد کمد دیواری

یکی از موارد مهمی که جهت ساخت کمد دیواری باید مورد توجه قرار دهید، چگونگی اندازه گیری ابعاد کمدهای دیواری می باشد.

ارتفاع: باید مورد بررسی قرار دهید که سقف شما آرک یا گچبری دارد یا خیر. اگر داشته باشد، اندازه گیری ارتفاع کمد شما باید تا پیش از آن باشد اما اگر سقف فاقد هر گونه گچبری پیش ساخته و … است، ارتفاع را تا سقف اندازه گیری نمایید.

عرض: اگر شما بعد از بازسازی ساختمان محلی که برای کمد دیواری خود در نظر گرفته اید، بخش فرورفته خانه شما است، همان عرض را معیار قرار دهید اما اگر سمتی از آن باز است، می توانید هر اندازه ای را که دوست دارید در نظر بگیرید.

عمق: اگر بخواهید یک کمد دیواری استاندارد داشته باشید، باید عمق 60 cm را در نظر بگیرید اما اگر تاکیدی به رعایت استاندارد ندارید، می توانید بر اساس جایی که دارید عمق را تعیین کنید. همچنین اگر کمد شما قرار است در بخش فرورفته منزلتان جای گیرد، باید عمق همان بخش را مد نظر قرار دهید.

ویژگی های یک کمد دیواری خوب چیست؟

کمدهای دیواری متنوعی در بازار موجود است که هر یک دارای مزایا و معایب خاصی هستند. کمدهای دیواری با کیفیت معمولا از لحاظ ابعادی کاملا با فضا تناسب دارند. در واقع این مدل از کمدها کاملا مناسب برای فضاهای کوچک و بزرگ هستند.

قرار دادن امکانات جانبی مانند قراردادن لامپ های توکار برای بهبود روشنایی درون کمد از جمله امکانات خاص و متفاوت در ساخت کمد دیواری است. همچنین قرار دادن دستگیره های با کیفیت و محکم از خصوصیات دیگر ساخت یک کمد دیواری خوب است.

نکات مهم در انتخاب کمد دیواری

برای انتخاب کمد دیواری خوب باید به موارد زیر توجه کنید:

  • توجه به زیبایی
  • جنس
  • میزان استحکام
  • رنگبندی
  • توجه به فضایی که قرار است کمد دیواری را در آن نصب نمایید
  • تناسب با دکوراسیون خانه
  • قیمت
  • کاربرد آن (جای کفش، لباس و…)
  • ابعاد آن

در پایان:

با توجه به همه نکات و توضیحات داده شده در زمینه ساخت کمد دیواری توحه داشته باشید که هنگام سفارش و نصب آن حتما از متخصصین ماهر در این زمینه مشورت بگیرید تا طرح‌ها و ایده های مناسبی را به شما دهند و در نهایت کار با کیفیتی به شما تحویل دهند.

طبقه بندی شده در