آگهیهای بالا تبلیغاتی میباشند و استاده صرفا معرفی مشاغل خدماتی را انجام میدهد و هرگونه توافقات انجام کار و مالی مربوط به آن بر عهده طرفین میباشد.
امروزه به دلیل وجود ساختمان های قدیمی و استفاده از چاه فاضلاب به جای شبکه فاضلاب شهری، بررسی چاه فاضلاب هر چند وقت یکبار ضروری می باشد. پر شدن چاه فاضلاب و نیاز به تخلیه چاه و لوله بازکنی به عوامل مختلفی بستگی دارد که به دنبال آن گازهای سمی خطرتاک تولید می شود که باعث تنگی نفس، مسمومیت و حتی مرگ افراد می شود. در ادامه مقاله قصد داریم به دلایل مختلف پر شدن چاه فاضلاب و همچنین انواع گاز سمی تولید شده از آن بپردازیم.
دلایل پر شدن چاه فاضلاب:
جنس زمین (شنی یا غیر شنی): چاه های موجود در ساختمان ها از نوع چاه های جذبی می باشند؛ به این صورت که جنس زمین باید به گونه ای باشد که آب و فاضلاب تولیدی را جذب کند تا پس از مدت زمان اندکی چاه فاضلاب پر نشود و مجبور به تخلیه چاه شد.
اگر جنس زمین از نوع شنی باشد پر شدن چاه فاضلاب در مدت زمان بیشتری صورت می گیرد زیرا به دلیل خالی بودن فضای بین شن ها آب و فاضلاب تولید شده به داخل آن نفوذ می کنند و چاه دیرتر پر می شود اما اگر جنس زمین از نوع خاکی یا غیر شنی باشد فاضلاب و آب های موجود به خوبی جذب خاک نمی شوند و چاه زودتر از موعود پر می شود.
حتما بخوانید: جهت اقدام به لوله کشی ساختمان کلیک نمایید.
حجم چاه: حجم چاه یکی از مهمترین عوامل در پر شدن سریع چاه فاضلاب می باشد. اگر حجم چاه کم باشد به این صورت که عمق و قطر چاه کم باشد حجم چاه کمتر می باشد و چاه زودتر پر می شود.
درواقع برای تعیین حجم مناسب چاه فاضلاب می بایست تعداد ساکنین، مسکونی و یا تجاری بودن ساختمان، مقدار تولید فاضلاب در طول روز و … تخمین زده شود تا حجم چاه بدرستی تعیین و ساخته شود.
حتما بخوانید: انجام حفر چاه به صورت تخصصی
مواد زائد: وجود مواد زائدی همچون چربی، مو، فضولات، صابون و … به مرور زمان سبب ایجاد لایه ای در کف چاه و یا دیواره های چاه می شود که این رسوبات مانع از جذب و یا فرو رفتن آب و فاضلاب می گردد و سبب پر شدن چاه و در نهایت اقدام به تخلیه چاه می شود. در این موارد توسط شرکت های لوله بازکنی و تخلیه چاه، امر لایروبی چاه و لجن کشی انجام می پذیرد تا لایه های انباشته شده از بین روند.
توجه داشته باشید که در صورت بحرانی بودن شرایط جهت تشخیص و رفع نشتی لوله فاضلاب توکار میبایست سریعتر اقدام کنید.
شما می توانید برای دریافت چند راهکار ساده برای بازکردن لوله فاضلاب در منزل کلیک نمایید.
گاز های موجود در چاه فاضلاب:
پنج نوع گاز بی رنگ و بدون بود از جمله گازهای خطرناک تولید شده در چاه فاضلاب می باشند که انسان را در معرض خفگی، تنگی نفس و حتی مرگ قرار می دهد. گاز آمونیاک، گاز متان، دی اکسید کربن، سولفید هیدروژن و کربن منوکسید. استشمام این گازها بسیار خطرناک است و کارگرانی که برای امور تخلیه چاه، لایروبی و حفر چاه وارد عمل می شوند می بایست تمامی نکات ایمنی جهت حفظ سلامتی خود و سایر افراد ساختمان انجام دهند.
نظرات