آگهی‌های بالا تبلیغاتی می‌باشند و استاده صرفا معرفی مشاغل خدماتی را انجام می‌دهد و هرگونه توافقات انجام کار و مالی مربوط به آن بر عهده طرفین می‌باشد.

یکی از مشکلات متداول که برای چاه‌های توالت اتفاق می‌افتد، گرفتگی چاه آن است که نیاز به محلول لوله بازکنی است. البته معمولا این گرفتگی‌ها آن‌چنان پیچیده و سخت نیستند و بازکردن آن‌ها کار مشکلی نیست. به همین دلیل کسانی که با مشکل گرفتگی توالت مواجه می‌شوند به دنبال راه‌ها یا بهتر است بگوییم بهترین راه برای رفع گرفتگی هستند. یکی از روش‌های لوله بازکنی، ساخت یا استفاده محلول برای باز کردن چاه توالت با اسید است

گرفتگی توالت

گرفتگی توالت می‌تواند عوامل مختلفی داشته باشد. گاهی اجسام جامد در چاه گیر می‌کنند و باعث گرفتگی می‌شوند و یا گاهی فضولات گیر می‌کنند و مشکل‌ساز می‌شوند. بهترین روش باز کردن چاه توالت برای رفع گرفتگی چاه توالت فرنگی یا ایرانی، بستگی به نوع گرفتگی دارد. اگر جسم جامدی در چاه بیفتد و گیر کند و باعث گرفتگی چاه شود، باید از چاه خارج شود.

آموزش تمیز کردن توالت فرنگی

این کار را می‌توان با دست و یا یک جسم بلند که توانایی بیرون کشیدن وسیله را دارد انجام داد. توجه داشته باشید که محلول لوله باز کن و اسید قابلیت حل کردن اجام جامد مثل اسباب بازی یا وسایل دیگر را ندارد، بنابراین باید تلاش کنید که آن‌ها را از چاه خارج کنید.

گرفتگی توالد با مایعات

اگر گرفتگی توالت با اجسام جامد و وسایل نباشد، یکی از بهترین و متداول‌ترین روش‌ها، استفاده از فنر لوله بازکن است؛ اما به دلیل اینکه ممکن است به آن دسترسی نداشته باشید یا شرایت استفاده از خدمات تخلیه چاه را نداشته باشید، یا باید از فردی برای این کار درخواست کنید و یا خودتان با روش‌های جایگزین به باز کردن گرفتگی چاه بپردازید.

یکی از روش‌های معمول، استفاده از محلول‌های لوله بازکن و اسید است. می‌توانید محلول را خودتان بسازید و یا اسید و محلول را به صورت آماده تهیه کنید. البته باید بگوییم که استفاده از روش‌های مختلف مزایا و معایب خودشان را دارند، برای مثال محلول‌های شیمیایی قادر نیستند که به اندازه‌ی فنر لوله بازکن، گرفتگی را برطرف کنند. درواقع فنر لوله بازکن روشی است که می‌توان گفت استفاده از آن گرفتگی چاه را کاملا باز می‌کند اما محلول، خیر.

همچنین ممکن است درصورت غلظت نامناسب محلول‌های دست‌ساز، لوله آسیب ببیند و نشتی پیدا کند. معمولا استفاده از محلول همان اول پیشنهاد نمی‌شود، بلکه بهتر است ابتدا روش‌های دیگر امتحان شود و اگر نتیجه نداد، از اسید و محلول لوله بازکن استفاده شود. اگر با این روش‌ها نتیجه نگرفتید یا تصمیم داشتید که از اول کار به صورت اصولی انجام شود، از یک سرویس‌کار کمک بگیرید.

  • یکی از روش‌های رفع گرفتگی چاه توالت، استفاده ار جسمی میله مانند مثل چوب لباسی باز شده است. بدین صورت که سر آن را با پارچه و در چند لایه میپوشانید و آن را کاملا محکم میکنید تا پارچه در چاه باز نشود. سپس میله را به همراه پارچه در چاه وارد می‌کنید و با فشار و چرخاندن میله، سعی در رفع گرفتگی بکنید. اگر طی فشار زیاد بازهم تغییری صورت نگرفت و گرفتگی توالت برطرف نشد، باید از سرویس‌کار کمک بگیرید یا روش‌های دیگر را امتحان کنید.
  • یکی از موادی که می‌تواند گرفتگی توالت ایرانی و فرنگی را باز کند، صابون مایع است. البته تاثیر آن کمتر از سایر محلول‌های لوله بازکن است، اما در رفع گرفتگی‌هایی که ناشی از رسوب فضولات است، کمک می‌کند.
  • ساخت لوله بازکن خانگی: برای امتحان این روش، ابتدا آب جوش(البته زیادی جوش نباشد تا لوله و توالت آسیب نبیند) را در چاه بریزید. سپس 1 فنجان جوش شیرین و بعد از آن 2 فنجان سرکه بریزید تا با یکدیگر در چاه ترکیب شوند. سپس چند ساعت سعی کنید که از آن توالت استفاده نکنید تا رسوبات و گرفتگی‌ها کاملا رفع شود. سپس دوباره چاه را با آب داغ شستشو دهید. در استفاده از این ترکیب دقت کنید و صورت خود را بپوشانید تا گاز‌های ناشی از آن به ریه‌ی شما آسیب نرساند.
  • استفاده از  فنر لوله بازکن: احتمالا شما این دستگاه فنر لوله بازکن ندارید، می‌توانید از سرویس‌کار برای انجام این کار کمک بگیرید و یا فنر آن را بدون دستگاه تهیه کنید و به وسیله‌ی آن گرفتگی را برطرف کنید.
  • یکی دیگر از روش‌ها استفاده از تلمبه‌ی لوله بازکن است. این روش نیز بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید آن را انجام دهید.

همه‌ی این روش‌ها برای باز کردن گرفتگی توالت فرنگی نیز کاربرد دارند. البته کاسه‌ی توالت فرنگی قابلیت جداشدن دارد و می‌توانید با بازکردن چسب آن، از پشت توالت فنر بزنید که این کار شاید کمی دشوار باشد. به همین دلیل اگر از پس آن برنمی‌آیید از سرویس‌کار کمک بگیرید.

اکنون که با روش‌های مختلف و کاربرد آن‌ها در شرایط مختلف آشنا شدید، باید بگوییم که استفاده از اسید در مرحله‌ی آخر توصیه می‌شود، چرا که بخارات آن مضر است و همچنین بسیار قوی است و استفاده‌ی مداوم و طولانی مدت از آن باععث سوراخ شدن لوله می‌شود.

درواقع ماده‌ی اولیه‌ی محلول‌های لوله بازکن و اسیدها برای باز کردن گرفتگی چاه، سولفوریک اسید است که باتوجه به کاررد آن در جاهای مختلف، غلظت متفاوت استفاده می‌شود. قطعا غلظت آن برای چاه توالت یا سینک کمتر از صنعت است.

اسید لوله بازکن به دو صورت پودر و محلول وجود دارد و روش استفاده از آن، ریختن پودر یا محلول در چاه است. وقتی اسید را در چاه می‌ریزید، رسوبات و گرفتگی‌ها را در خود حل می‌کند و سپس با یک تلمبه‌ی ساده، گرفتگی حرکت می‌کند و از بین می‌رود. بازهم تاکید می‌کنیم که هنگام استفاده از اسید نکات ایمنی را رعایت کنید و تهویه هوا را داشته باشید و از ماسک و دستکش استفاده کنید. همچنین از غلغت مناست استفاده کنید تا لوله‌ی شما آسیب کمتری ببیند.

طبقه بندی شده در