ایزوگام حمام و سرویس بهداشتی یکی از مهم ترین بخشهایی است که در پروسه ساختمان سازی و یا تعمیرات آن باید توجه زیادی به آن کرد. این فضاها بهعنوان محیطهایی که در تماس مداوم با رطوبت و نم قرار دارند، یک ناحیه بسیار پرخطر در هر ساختمان به شمار میروند.
بنابراین، لازم است با نصب عایقهای رطوبتی همچون ایزوگام از نفوذ نم به قسمتهای داخلی ساختمان جلوگیری به عمل آورده شود. ایزوگامهای حمام و سرویس بهداشتی دارای یکسری مزیتها و معایب هستند که در این صفحه از خدمات آنلاین استاده قصد داریم به قیمت و چگونگی نصب آن بپردازیم.
قیمت ایزوگام حمام و سرویس بهداشتی
ایزوگام | واحد | قیمت به تومان |
بدون نصب | رولی | 50.000 تا 70.000 |
با نصب | متری | 8.500 تا 11.000 |
قیمت ایزوگام حمام بر اساس تعداد رولهای ایزوگام موردنیاز، تعریف میشود. البته این هزینه صرفاً برای خریداری رول است و شما باید هزینهای را برای خرید مواد اولیه و همچنین نصب ایزوگام حمام و سرویس بهداشتی (بر اساس تعداد کارگرهای مورد استفاده) تخصیص دهید. هزینهای که برای خریداری رول اختصاص می دهید، تابع عواملی همچون کیفیت ایزوگام است. مواردی که بر قیمت ایزوگام حمام را تأثیر میگذارد:
- جنس ماده بهکاررفته شده
- نوع الیاف مورداستفاده
- میزان قیر لازم
- متراژ سرویس بهداشتی و حمام
- زیرکاری مورد نیاز
هستند. قیمت ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام همچنین میتواند تابع شرکتی که شما برای خریداری، نصب و پیادهسازی ایزوگام به آن مراجعه میکنید، باشد.
حتما بخوانید: قیمت ایزوگام متری چند است؟
ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام
برای انجام ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام باید با استفاده از قیرگونی و موارد لازم برای ایزوگام قبل از اینکه کارهای نازک کاری ساختمان انجام شود این کار صورت گیرد. برای مثال برای بخش سرویس بهداشتی و حمام قبل از کاشیکاری، ایزوگام انجام شده تا آن محل به اصطلاح آب بندی یا عایق کاری شود.
جهت دریافت هزینه عایق کاری سرویس بهداشتی و اطلاع از خدمات قیرگونی کف سرویس در استاده روی آن کلیک کنید.
زمان مناسب برای انجام ایزوگام سرویسهای بهداشتی و حمام، بعد از مرحله شیب سازی برای کف، کارهای سیم کشی و برقکاری است. در آخر کف را با سیمان پوشانده و میتوانیم ایزوگام را انجام دهیم.
ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام به لحاظ هزینهای مقرون به صرفه است و امروزه بیشتر از آن به جای دیگر عایقها رطوبتی استفاده میشود. از دیگر مزایای ایزوگام وزن کم آن و نتیجه خوب و تمیز آن در پایان است.
حتما بخوانید: معرفی بهترین شرکتهای ایزوگام همراه نصب و فروش
مزیتهای ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام:
- عمر بالا
- وزن اندک
- نصب آسان و تمیز نسبت به قیرگونی
- ایجاد لایهای عایق برای جلوگیری از نفوذ نم
- هزینه پایین نسبت به دیگر روشهای عایق کردن
یکی از رایجترین اتفاقات این است که کاشیهای حمام دیگر روی ایزوگام نمیچسبند. برای جلوگیری از این اتفاق باید زیرسازی و لایه آخر و سطحی کار به درستی انجام شده باشد. با این حال اگر هم این مشکل به وجود آمد میتوانید دوباره روی لایه آخر ایزوگامها را سیمان کاری کنید یا به اصطلاح زیر سازی را تکرار کنید. همچنین نوع متریال انتخابی شما برای ایزوگام حمام و سرویسهای بهداشتی نیز بی تاثیر نیست.
نصب ایزوگام حمام و سرویس بهداشتی
در اجرای ایزوگام سرویسهای بهداشتی مراحلی وجود دارند که تبعیت از آنها به عایقکاری هر چه بهتر کمک میکنند.
- مساحت را تخمین بزنید؛ در این مرحله از اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی باید اندازه کف و دیوارها مشخص شوند.
- برند مناسب برای عایقکاری انتخاب کنید: از آنجایی که شرکتهای مختلفی به تولید عایق پرداختهاند پیش از اجرای ایزوگام روشویی، حمام و توالت آنها را بررسی و برتری و کاستیهای هر کدام نسبت به دیگری را در نظر بگیرید.
- زیر سازی ایزوگام را به درستی انجام دهید: این مرحله به نظر ساده است اما باعث میشود که کیفیت عایق کاری شما به نسبت بالاتر رود. برای زیرسازی معمولا از سیمان و ماسه استفاده میشود و در همان مرحله شیب کف به سمت چاه نیز رعایت میشود. از آنجا که ریختن ملات در کف باعث گرفتگی چاه میشود از قبل تمهیداتی برای آن بیندیشید. در انتها فرصت مناسب برای خشک شدن را به محیط بدهید و بعد مراحل بعدی را اجرا کنید.
- به غیر از لوله توالت فرنگی، سایز بقیه را تنظیم کنید: لولهای که حدود دوازده سانتی متر است برای توالت فرنگی است و نباید به آن کاری داشته باشید.
- مراقب حرارت ناشی از انجام ایزوگام باشید: برای شروع اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی در نظر داشته باشید چون روش کلی آن برای موارد مختلف یکسان است و نیاز به شعله وجود دارد، باید به فکر پوشش لولهها بود تا با حرارت ناشی از آن دچار آسیب و خرابی نشوند. برای این کار میتوانید از گچ استفاده کنید و روی لولهها را گچ بزنید.
- روی سطح سیمانی شده قیر بپاشید: قبل از اجرای ایزوگام سرویس بهداشتی و حمام روی قسمت زیر سازی شده قیر بریزید تا سطح چسبندهتر شود.
- آن را در قطعات کوچک برش دهید: در این مرحله ایزوگام را برای قسمتهای داخلی لولههای خروجی ببرید و خروجی کف شور را هم در نظر بگیرید.
- عایق را با توجه به مساحت محیط ببرید؛ رول ایزوگام را برداشته و به اندازه نیاز برای کف برش دهید.
- ایزوگام را با استفاه از حرارت به کف سرویس بهداشتی متصل کنید و برای نصب قسمتهای عمودی توجه بیشتری خرج دهید. این عایق باید تا ارتفاع ۱۸۵ سانتی دیوارها را نیز پوشش دهد.
درنهایت میتوان با انجام هر آنچه در مراحل بالاتر گفته شد، اقدام به استفاده از رولهای بزرگ کنید. نصاب حین استفاده از رولهای بزرگ، باید در قسمتهای قائم (زاویه 90 درجه) دقت ویژهای را به خرج دهد. لازم است که پیوسته به خاطر داشته باشید که به علت حرارت تولیدشده به هنگام نصب ایزوگام حمام، بهتر است برای جلوگیری از آسیب به لولهها، آنها را توسط گچ بهخوبی بپوشانید.
در پایان
در این صفحه به اصلیترین و کلیدیترین نکات برای انجام ایزوگام سرویس بهداشتی پرداخته شد. با این حال اجرای این عایق به خصوص در محیطهای کوچک و مرطوبی مانند حمام و دستشویی امری است که به ظاهر آسانتر است اما در حقیقت این طور نیست زیرا متراژ محیط، لولههای موجود در این محل و رطوبت دائمی آنها کار را سختتر میکند. بنابراین پیشنهاد میشود برای رسیدن به مطلوبترین کیفیت و خروجی کار از متخصصان کمک بگیرید.
نظرات