سیمان کاری یکی از مراحل مهمی که همه ما در طول ساختمان سازی و همچنین تعمیرات ساختمان شنیده ایم، می باشد. به دلیل دارا بودن عامل های مهم در سیمانکاری مثل قیمت پایین و پایداری زیاد در برابر هرگونه تغییرات آب و هوایی، در بین بناهای ساختمان بسیار جا افتاده و کاربردی است.
در این صفحه از خدمات ساختمان قصد داریم به کاربرد سیمان کاری در قسمت های مختلف ساختمان، قیمت و دستمزد ها و همچنین انواع آن اشاره نماییم.
سیمان کاری و متریال موجود در آن:
شاید برای شما جالب باشد که بدانید زمانی که از سیمان کاری این ماده سخت و مقاوم، برای ساختمان سازی، تعمیرات استفاده می کنند چه متریالی در آن به کار رفته است؟
باید بگوییم که سیمان در واقع از دو ماده مختلف تشکیل می شود: خاک رس و آهک
از آن جایی که آهک از کربنات کلسیم و خاک رس نیز از ترکیبات سیلیس، آلومین و … تشکیل شده است، ترکیب این دو ماده، ساختار اصلی مواد سیمانکاری می باشد.
نکته بسیار مهمی که باید به آن اشاره کنیم مقدار کربنات کلسیم نهایی در ساختار سیمان می باشد که می بایست 75 درصد باشد.
با کاهش و یا افزایش میزان درصد کربنات کلسیم موجود در آهک می توان به انواع سیمان مورد نظر و مطلوب برای سیمان کاری دست یافت.
محاسبه قیمت سیمان کاری و نرخ دستمزد:
تعیین قیمت سیمان کاری وابسته به عوامل مختلفی می باشد که در صورت آگاهی دقیق از این عوامل که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد، می توانید با سیمانکار حرفه ای یا شرکت های خدمات بنایی ساختمان تماس بگیرید و قیمت نهایی را از آن ها بخواهید.
- کیفیت سیمان مورد استفاده
- ابعاد و اندازه مساحت مورد نظر
- میزان بزرگ بودن پروژه و یا خرده کاری
- تخصص داشتن سیمانکار
از مواردی است که در تعیین هزینه ها بسیار اثرگذار می باشند. توجه داشته باشید که هزینه سیمانکاری با گچ کاری ساختمان به طور جداگانه محاسبه می شود.
نکته مهمی که باید در نظر گرفت این است که دستمزد سیمانکاری که توسط بنا ساختمان صورت می گیرد به صورت روزانه محاسبه می گردد که همانطور که پیش تر اشاره شد بسته به مهارت و تجربه بنا، ممکن است مقداری متفاوت باشد اما نباید غیر معقول باشد!
انواع مختلف سیمان و کاربردهای آن:
هنگام بازسازی ساختمان و زمانی که می خواهیم به سیمان کاری بپردازیم آگاه می شویم که انواع مختلفی وجود دارد که بسته به نیاز ما و هزینه در نظر گرفته شده، نوع مورد نظر را انتخاب می کنیم.
در ادامه به معرفی هر یک و کاربرد های آن می پردازیم:
سیمان کاری با سیمان سفید:
قابل استفاده در نمای ساختمان
مناسب برای ساخت وسایل تزئینی
بخشیدن ظاهری زیبا به نمای خارجی ساختمان
عدم نیاز به نقاشی ساختمان برای نمای خارجی
به خاطر داشته باشید که می توانید از پودر سیمان سفید برای درزگیری کاشی های موجود در سرویس بهداشتی و همچنین حمام نیز استفاد نمود.
سیمانکاری با سیمان سیاه:
پرکاربرد ترین نوع سیمان در بنایی و ساختمان سازی
مقاومت بالا به همراه قیمت مناسب
متناسب برای زیرسازی و نمای خارجی
ملاتی مناسب و مستحکم برای آجرچینی ساختمان
مناسب برای زیرکاری مکان هایی از ساختمان که مصرف آب زیادی دارند
متناسب برای زیرسازی داخلی کف و دیوار
اگر شما از دسته افرادی می باشید که قصد دارید خود سیمانکاری ساختمان را انجام دهید توجه داشته باشید که باید در طول انجام کار و تا مدت 72 ساعت پس از انجام سیمان کاری در طول شبانه روز به تعداد دفعات 5 تا 7 بار به سیمان آب (به مقدار مناسب) بپاشید تا ملات استحکام حداکثری خود را حفظ نماید.
نمای شسته:
قابل شستشو با آب
دارای رنگ های مختلف: قرمز، سبز، خاکستری و …
بسیار مناسب برای پوشاندن نمای خارجی ساختمان
ترکیب این نوع سیمانکاری در واقع ترکیب پودر سنگ، تکه های سنگ دانه شده (در رنگ های مختلف) و سیمان سفید می باشد که جلوه زیبا و متفاوتی را به ساختمان خواهد بخشید.
سیمان تگری یا گیتی:
استفاده از ماشین سیمان پاش
مناسب برای پوشاندن نمای خارجی ساختمان
ترکیب نرم: آب+سیمان رنگی یا سفید+پودر سنگ
لازم است بدانید که همه سیمانکاری های نام برده از نوع پرتلند می باشند که در موارد دیگری از جمله: دیوار بسیاری از حیاط ها، سطح پشت بام ها (شیب بندی)، زیر سازی معابر و جاده ها، پیاده رو ها، اندودکاری، کف سازی، ایجاد مانع در خیابان ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.
با سلام و تشکر از توضیحات شما. توضیحات کامل و جامع است و استفاده بردیم ولی توضیح و حدود قیمت برای خدمات مختلف کافی نیست. مثلا در مورد سیمانکاری حدود نرخی پیدا نکردیم