متخصصین تعمیرات مبل در استاده

از جمله اموری که زیبایی خانه را چند برابر خواهد کرد لمسه دوزی مبل در زمان تعمیرات مبل می‌باشد؛ همه ما هنگام خرید مبل با طرح ها و سبک های مختلفی رو به رو می شویم که بسته به دیزاین داخلی خانه و یا محل کار خود مبل خود را انتخاب خواهیم کرد.

طرح مبل های لمسه کاری شده که طرفدار پر و پا قرص خود را دارد امروزه یکی از شیک ترین مدل ها در بازار محسوب می شود که در این صفحه از خدمات مبل نکت، به بررسی کامل و همچنین معرفی بهترین استادکاران در زمینه لمسه دوزی مبل خواهیم پرداخت.

معرفی تعمیرکار جهت تعمیر مبل استیل همراه با لیست قیمت تعمیرات مبل استیل و هزینه رویه کوبی مبل استیل قدیمی را مشاهده کنید.

لمسه دوزی مبل چیست؟

حتما زمانی که وارد فروشگاه های مبل فروشی می شوید ست هایی را می بینید که بر روی پارچه آن ها قسمت هایی به شکل لوزی و یا مربعی شکل وجود دارد؛ به آن ها لمسه دوزی مبل می گویند.

این طرح های زیبا که هم برای مبل و هم برای لمسه کاری دیوار استفاده می شود، با دکمه بر روی تکیه گاه، نشیمن و یا کوسن مبل نصب می شوند در سال های گذشته تنها برای مبل های چرمی مورد استفاده قرار می گرفتند؛ اما امروزه علاوه بر مبل های استیل، برای مبل های کلاسیک و راحتی نیز کاربرد دارد که افراد با توجه به سلیقه و دیزاین خانه خود آن ها را انتخاب می کنند.

توجه داشته باشید که از لمسه کوبی برای پشت تخت، پای تختی و صندلی های میز آرایش و … نیز استفاده می شود. همچنین از آن در لمسه کاری درب نیز استفاده می شود.

انواع لمسه دوزی مبل:

لمسه کاری مبل در دو نوع دستی و دوختی انجام می شود: در نوع دستی، لمسه به صورت دونه دونه از پشت کار انجام می شود که کار بسیار پر زحمت و سختی می باشد و به طبع از هزینه بیشتری برخوردار می باشد. در لمسه دوخت، خیاط طرح لوزی و یا مربعی را خط کشی می کند و سپس آن را می دوزد که کاری بسیار راحت می باشد.

اندازه لمسه مبل

دقت کنید برای اندازه لمسه مبل می‌بایست با استفاده از خط کش و مداد جایگاه دقیق را روی پارچه مبلی اندازه بزنید به طوری که کاملا مشخص باشد. سپس پارچه را روی مبل قرار می‌دهید و مکان لمسه‌ها را روی چوب مبل علامت گذاری می‌کنید. دقت داشته باشید که مقدار پارچه مبلی برای این کار مقدار قابل ملاحظه‌ای افزایش دارد که هنگام خرید پارچه باید به آن دقت داشته باشید.

هزینه لمسه کاری مبل به چه عواملی بستگی دارد؟

  • تعداد و اندازه مبل ها
  • پارچه ای و یا چرمی بودن مبل
  • نوع لمسه کاری (دستی و یا چرخی بودن آن)
  • لمسه دوزی مبل استیل یا راحتی
  • نیاز داشتن به تقویت کلاف مبل و رویه کوبی مبل
  • نوع فوم و اسفنج مصرفی حین کار

مراحل انجام لمسه کاری مبل استیل:

در زیر مراحل انجام لمسه دوزی مبل استیل به روش دستی را در 8 مرحله به شما توضیح خواهیم داد:

  1. مشخص کردن طرح (لوزی یا مربعی)
  2. انتخاب و علامت گذاری جای دکمه ها بر روی چوب
  3. سوراخ کردن محل دکمه ها با دریل
  4. چسباندن یک لایه اسفنج بر روی چوب
  5. مجدد سوراخ کردن جای دکمه ها این بار از روی از روی اسفنج ها
  6. چسباندن لایکو بر روی اسفنج و چوب
  7. قرار دادن پارچه مبلی بر روی لایکو
  8. و در نهایت ایجاد لوزی ها و مربع ها به روش دستی

دقت کنید که مراحل لمسه کاری مبل استیل برای مبل های چرمی و سایر مبل های راحتی نیز به کار می رود.

مبل لمسه دوزی برای چه مکان هایی مناسب است؟

به دلیل ظرافت و زیبایی خاصی که این مبل ها دارند شما می توانید از آن ها نه تنها برای دکوراسیون داخلی منزل بلکه برای هرنوع دکوراسیون اداری نیز استفاده کنید. مبل لمسه دوزی شده برای اتاق مدیران نیز بسیار کاربردی می باشد به خصوص نوع چرمی آن که شکوه خاصی را به دفتر مدیریت می بخشد. همچنین از لمسه کاری مبل می توان برای مبل ها و صندلی های آرایشگاه ها استفاده کرد که فضایی لوکس و بی نظیر را به سالن های خواهد بخشید.

در پایان:

با توجه به زیبایی و ظرافت خاصی که در لمسه دوزی مبل استیل، چرمی، کلاسیک و مدرن ایجاد می شود؛ شما می توانید با انتخاب یک استادکار ماهر لمسه کاری مبل در “نکت” فضایی چشم نواز برای خانه و محل کار خود خلق کنید و ار آن لذت ببرید.

آخرین مطالب تعمیر مبل در استاده مگ