لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران
بیشترین و مهمترین عامل که در هزینه نقاشی ساختمان تاثیر گذار است زیر ساخت های موجود خانه هستند که پس از بررسی نقاش این مهم مشخص خواهد شد. عامل دیگر کیفیت خود رنگ نقاشی ساختمان است که درجه یک باشد ویا… که این مورد هم از طرف شما مشخص خواهد شد. نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که هزینه نقاشی ساختمان با رنگ روغن یا نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک در نهایت چقدر برای شما تمام خواهد شد؟

خدمات مربوط به نقاشی ساختمان
قیمت نقاشی ساختمان
کاربران گرامی، تمامی قیمتهای اعلام شده در استاده بهصورت حدودی میباشد.
نوع خدمات | قیمت هر متر مربع (تومان) |
رنگ روغنی | 42.000 تا 50.000 |
رنگ پلاستیک | 35.000 تا 45.000 |
رنگ مولتی کالر | 43.000 تا 53.000 |
رنگ اکریلیک | 35.000 تا 45.000 |
رنگ بلکا | 30.000 تا 40.000 |
رنگ کنیتکس | 30.000 تا 40.000 |
البته به خاطر داشته باشید که قیمت ها به صورت حدودی می باشد یعنی بسته به نوع رنگ انتخابی شما، جنس رنگ، زیر کار این قیمت ها به طور دقیق از طرف نقاش ساختمانی تعیین می گردد.
برای مشاهده لیست کامل و دقیق قیمت نقاشی ساختمان (نرخ اتحادیه) روی لینک کلیک کنید.
نمونه کار نقاشی ساختمان
در ادامه برخی از نمونه کارهای نقاشی ساختمان را مشاهده خواهید کرد:
چرا هزینه نقاش ساختمانی متغیر است؟

اجازه دهید دو مثال برای شما بیاوریم تا این مهم به درستی بازگو شود:
فرض کنید می خواهید خانه خود را رنگ کنید و با نقاش ساختمان صحبت کرده اید که یکی مبلغ 2.000.000 تومان دستمزد به شما داده است و دیگری مبلغ 2.500.000 تومان. به نظر شما کدامیک می تواند عاقلانه تر باشد؟ در اینجا باید دقت کنید که برخی از نقاشان ساختمان مبلغ کمتری را بیان می کنند اما در پایان کار به شما می گویند این تنها مبلغ دستمزد و رنگ دیوارها می باشد و رنگ چهارچوب ها و یا ابزار مورد استفاده را محاسبه نکرده ام! اما نقاشی که قیمت بالاتری می گوید از صفر تا صد نقاشی ساختمان را در نظر گرفته و قیمت نهایی را به شما ابلاغ نموده است.
پس دقت داشته باشید که هنگام اقدام به رنگ ساختمان حتما از نقاش ساختمان بخواهید که مبلغ نهایی را به صورت شفاف به شما بگوید.
مثال بعدی در مورد متری بودن قیمت می باشد:
فرض کنید خانه ای 100 متری دارید و می خواهید آن را با رنگ روغن نقاشی کنید؛ نقاشی به شما می گوید متری 15.000 تومان و نقاش دیگر می گوید متری 20.000 تومان و در نهایت شما نقاشی که قیمت هر متر را کمتر می گیرد انتخاب می کنید و فرض می کنید که در نهایت باید مبلغ 1.500.000 تومان به عنوان تسویه نهایی بپردازید.
اما با مبلغ بیشتری مواجه خواهید شد! در واقع اینجا نقاش برای جذب مشتری هزینه های جانبی و ابزار مورد استفاده را در نظر نخواهد گرفت و در پایان هزینه را به صورت جداگانه درخواست می کند! اما نقاشی که قیمت بیشتری برای هر متر می دهد تمام هزینه ها را در نظر خواهد گرفت. پس در این قسمت نیز توجه داشته باشید که هیچگاه قیمت هر متر را نپرسید و در نهایت از نقاشان بخواهید که قیمت نهایی را به شما بدهند.
انواع رنگ ساختمان

رنگ ساختمان در واقع پوششی مناسب برای گچ می باشد که باعث زیبایی و جلوه دیوارهای خانه و یا محیط کار ما می شود که در چهار نوع مختلف نقش پوشش را ایفا می کند:
- رنگ روغنی
- رنگ پلاستیکی
- رنگ آکریلیک
- رنگ مولتی کالر
- رنگ بلکا
که در زیر به معرفی هر یک از آنها می پردازیم.
نقاشی ساختمان با رنگ روغن
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی به دلیل اجرای ساده و سریعش بسیار رایج و پرطرفدار میباشد. البته به دلیل نزدیکی به روزهای عید و لزوم تغییر دکور منزل، این نوع از نقاشی ساختمان که امکان اجرای آن در بخشهای مختلف چون دیوار، درب، پنجره و سقف را دارد، رایجتر از سایر روشها است. به همین دلیل شاید بخواهید در این روزها کمی اطلاعات در مورد چگونگی نقاشی ساختمان و قیمت هر متر مربع رنگ روغنی بدانید.
رنگ روغنی یکی از پرکاربرد ترین و با کیفیت ترین نوع از رنگهای نقاش ساختمانی محسوب می شود و در سه نوع رنگ روغنی مات، براق و نیمه براق تولید می شوند که اصولا به دلیل رعایت استاندارها و همچنین مقاوت بیشتر در برابر گرد و دوده و قابل شست و شو بودن دیوار ها در نقاشی ساختمان از آن استفاه می شود.
اما نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این است که رنگهای روغنی که در نقاشی ساختمان از آن ها استفاده میکنند دارای سرب می باشند و تا سال ها این مواد مضر از بین نخواهند رفت به همین دلیل کارخانه هایی به تول رنگ های بدون سرب روغنی در کشور پرداخته اند که توانسته اند سلامت افراد به خصوص بیماران، کودکان و سالمندان را حفظ نمایند. نکته دیگری که باید به آن اشاره نمود، رنگ های روغنی که جزء دسته مات هستند غیر قابل شست و شو می باشند و همچنین به طور کلی رنگ های روغنی به خوبی معایب دیوار را پوشش نمیدهند و حتما باید قبل از شروع رنگ کاری، زیر سازی مناسب دیوارها انجام شود.
بهترین رنگ روغنی ساختمان

رنگ روغنی در ۴ نوع رنگ روغنی براق، نیمهبراق، مات و نیمهمات موجود میباشد که البته به عنوان ضدرنگ و عایق نیز کاربرد دارد. در مورد بیان بهترین رنگ روغنی ساختمان باید بگوییم که هر یک از این 4 نوع مزایا و معایب خاص خود را دارند. به عنوان مثال رنگ روغنی براق به دلیل منعکس کردن نور در فضا، باعث روشنایی بیشتر در منزل میشود. اما از سوی دیگر میتواند برخی از ایرادات و اشکالات دیوار و سطح رنگکاری شده را کاملاً واضح نمایش دهد.
به همین دلیل باید در هنگام نقاشی ساختمان با رنگ روغنی به محیط مورد استفاده نظیر اتاق خواب، پذیرایی وغیره دقت کنید تا بتوانید بهترین رنگ روغنی ساختمان . اگر میخواهید که برای اتاق پذیرایی نقاشی را انجام دهید، بهتر است که از رنگ روغنی مات و یا نیمهمات استفاده کنید. رنگ روغنی مات باعث پوشاندن ایرادات دیوار میشود. البته اگر سطح دیوار پذیرایی شما مشکلی ندارد، میتوانید از رنگهای براق نیز استفاده کنید تا فضا را روشنتر کند. چراکه رنگهای براقتر انعکاس نور بالایی دارند.
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی براق

رنگ روغنی براق قابلیت شستشو را داشته و معمولاً بر روی همه سطوح چون گچ، چوب، سیمان و فلز قابل استفاده میباشند. ازجمله مزایای رنگ روغنی براق میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پوششدهی بیشتر
- دوام بالاتر
- روشنایی بیشتر منزل
- شستشوی راحت
ازجمله معایب رنگ روغنی براق، نمایان کردن ایرادها و موج گچکاری و زیرسازی سطح رنگکاری میباشد. چراکه به دلیل براق بودن رنگ، سطح استفاده شده باید کاملاً صاف باشد تا رنگکاری عالی و کامل نمایان شود.
رنگ روغنی مات

رنگ روغنی مات برای سطوح گچ و سیمان مورد استفاده قرار میگیرد و هم توسط قلم مو و هم غلطک اجرا میشود. یکی از مزیتهای اصلی رنگ روغنی مات در پنهان کردن ایرادات دیوار میباشد. اگر دیوار منزل و یا هر سطح مورد نظر در رنگکاری، ایراد و مشکلی بابت گچکاری دارد، میتوانید با استفاده از نقاشی ساختمان با رنگ روغنی مات پنهان کنید.
اما در مورد معایب نقاشی ساختمان با رنگ روغنی مات میتوان به بازتاب محدود آن در نور منزل اشاره کرد. همچنین پوششدهی کمتر، شستشوی سختتر و بوی نامطبوع آن در زمان رنگآمیزی از دیگر موارد میباشد. معمولاً اگر لکهای بر روی رنگ روغنی مات ایجاد شود، پاک کردن آن سختتر میباشد و حتی ممکن است که جای دستمال نیز بر روی سطح باقی بماند.
رنگ روغنی نیمه براق

رنگ روغنی نیمه براق از ترکیب ۲ رنگ روغنی مات و براق ساخته میشود. البته بر طبق میزان درخششی که برای رنگآمیزی دارید میتوانید نسبت هر یک از این رنگها را تغییر دهید و به یک رنگ روغنی نیمه براق مناسب برسید. معمولاً از این نوع رنگ روغنی برای پوششدهی دیوارها بیشتر استفاده میشود. چرا که هم در مقایسه با رنگ روغنی براق، ایرادات دیوار را بسیار کمتر نمایان میکند و هم در مقایسه با رنگ روغنی مات، نور بیشتری را در فضا انعکاس خواهد کرد. در مورد شستشو و تمیز کردن دیوار در این نوع رنگ روغنی نیمه براق نیز باید بگوییم که در مقایسه با رنگ روغنی مات بهتر و راحتتر صورت خواهد گرفت.
در مورد کیفیت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی باید بگوییم که اولین نکته، در مورد خرید یک رنگ باکیفیت میباشد. چراکه نصف کار کیفیت نهایی رنگآمیزی مربوط به کیفیت رنگ و باقی موارد مربوط به نقاش حرفهای، وسایل و ابزارکار و زیرسازی سطح مورد نظر میباشد. ازاینرو برای انجام درست و عالی کار حتما به تمام این موارد توجه داشته باشید تا کار نقاشی ساختمان با رنگ روغنی به بهترین نحو صورت گیرد.
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیکی
رنگ های پلاستیکی به جهت اجرا و خشک شدن سریع آن ها، بدون بو بودن این نوع رنگ ها و قابلیت پوشانندگی بالا حائز اهمیت می باشد. برخی از فروشندگان نوع تمام پلاستیک آن را قابل شست و شو اعلام می کنند که طبق تجربیات این حرف صحیح نمی باشد! اما تفاوتی که با رنگ روغنی دارد در غیر قابل شست و شو بودن صد در صد این نوع رنگ می باشد که اکثر ایرانیان از رنگ پلاستیکی برای رنگاری سقف ساختمان و داخل کمد دیواری از آن استفاده می کنند؛ رنگ پلاستیکی به دو دسته نیم پلاستیکی و تمام پلاستیکی تقسیم می شود.
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک یکی از گزینههای بسیار محبوب در هنگام ساخت یا بازسازی ساختمان است. این نوع رنگ قیمت بسیار مناسبی دارد و اجرای آن نیز با استفاده از اسپری یا قلممو و غلطک به راحتی انجام میشود. رنگهای پلاستیک قابل شستشو نیستند؛ اما ظاهر زیبایی به داخل ساختمان میدهند. از دیگر دلایل محبوبیت رنگ پلاستیک ساختمان میتوان به این مورد اشاره کرد که به هیچ حلالی بهجز آب نیاز ندارند. خشک شدن و اجرای سریع نیز از دیگر مزایای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک هستند.
اگر خودتان و بدون کمک گرفتن از یک تیم حرفهای قرار است که ساختمان خود را با رنگ پلاستیک ساختمان نقاشی کنید، بهتر است بدانید که رنگهای پلاستیکی بدون بو هستند و مانند سایر رنگها در طی پروسه رنگآمیزی شما را اذیت نمیکنند. همچنین دقت کنید که نقاشان حرفهای معمولاً برای رنگآمیزی دیوار با رنگ پلاستیکی، از غلطک به جای قلممو استفاده میکنند؛ چرا که رد قلم بر روی دیوار باقی نمیماند.
خود رنگهای پلاستیک نیز دارای دو نوع نیمه پلاستیک و تمام پلاستیک هستند. تفاوت این دو در این است که رنگهای نیمه پلاستیک قیمت پایینتری دارند و قدرت پوشش دهی آنها کمی نسبت به رنگهای تمام پلاستیک کمتر است. با این حال این رنگها برای پوشش تزئینی سطوح گچی بسیار مناسب و مقرون به صرفه هستند.
رنگ پلاستیک قابل شستشو

در پاسخ به اینکه بهترین رنگ پلاستیک قابل شستشو چیست، باید گفت که رنگهای پلاستیک هر چه کیفیت بالاتر و پوششدهی بهتری داشته باشند، از نظر شستشو نیز میتوانند جوابدهی بهتری داشته باشند.
از طرفی، رنگهای پلاستیک و باکیفیت:
- به ندرت دچار لک میشوند.
- شستشوی آنها نیز چندان ضروری نخواهد بود.
برای این منظور توصیه میکنیم که حتماً به سراغ تولیدکنندههای مطرح بازار رفته و رنگهای با کیفیت را خریداری کنید.
همچنین در نظر داشته باشید که حتی بهترین رنگ پلاستیک قابل شستشو نیز معمولاً یک رنگ با دوام 2 یا 3 ساله محسوب میشود و بعد از آن نیاز به تجدید رنگ خواهید داشت. بنابراین با نگهداری مناسب، میتوانید بعد از پایان عمر مفید این رنگها، با هزینه و زحمت بسیار کم، دوباره دیوارها را رنگآمیزی کنید چرا که قیمت هر متر رنگ پلاستیک ساختمان عدد نسبتا مناسبی خواهد بود.
استفاده رنگ پلاستیک برای سقف

با آنکه در خانههای متعدد میبینیم که نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک انجام میشود، اما معمولاً رنگ پلاستیک برای سقف گزینه بهتری به حساب میآید. به دلیل آنکه نیازی به شستشو ندارد و کمتر از سایر بخشهای خانه دچار لک میشود. به همین دلیل برای آنکه در هزینه نقاشی ساختمان تا حد زیادی صرفهجویی شود، یکی از گزینههای شما میتواند رنگآمیزی دیوارها با رنگ روغنی و استفاده از رنگ پلاستیک برای سقف باشد. به صورت کلی هزینه انجام رنگ پلاستیکی برای دیوار و سقف تفاوت خاصی نیز نخواهد داشت.
در نهایت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک با کیفیت می تواند هم پوشش مناسبی برای دیوار منزل شما ایجاد کند و هم اینکه از نظر اقتصادی نیز بسیار مفرون به صرفه باشد. سادگی اجرا و سرعت بالای آن نیز میتواند به سهولت کار بازسازی یا ساخت خانه شما کمک کند. این مساله با توجه به قیمت دستمزد رنگ پلاستیک، هزینه پایینی خواهد بود. اما توجه داشته باشید که همواره از نقاش خود بخواهید تا در محل حاضر شود و هزینه شما به صورت کلی با متر کردن منزل تخمین بزند تا رضایت شما به طور کامل جلب شود و از کل هزینه مطلع باشید.
نقاشی ساختمان با رنگ آکریلیکی
رنگ های آکریلیکی در سه نوع براق، مات و نیمه براق در بازار موجود می باشند؛ این نوع از رنگ نسبت به رنگ های پلاستیکی درصد شست و شو بیشتری دارند اما به طور صد در صد قابل شست و شو نیستند.
از جمله مزایای رنگ های آکریلیک می توان به مقاوت آن در برابر رطوبت، بوی کمتر، اجرای سریع آن و همچنین به پوشش دهی بالا و دوام بالای آن اشاره کرد. غیر از رنگ آکریلیک، به رنگ ضد زنگ آکریلیک که برای سطح های فلزی و رنگ آستری آکریلیک که به عنوان لایه زیرین رنگ آکریلیک از آن استفاده می شود، می توان نام برد.
نقاشی ساختمان با رنگ مولتی کالر

مولتی کالر درواقع رنگی است که دارای یک رنگ زمینه می باشد و چند رنگ دیگر مانند رگه هایی داخل آن رنگ زمینه وجود دارد؛ از رنگ مولتی کالر به سبب مقاوت بسیار بالای آن در برابر آلودگی می توان در رنگ کاری مکان های پر رفت و آمد نظیر مکان های عمومی استفاده کرد.
این نوع از رنگ ساختمان قابلیت شست و شو کامل و صد در صد را ندارد اما همانطور که گفته شده به دلیل بافت رنگ و قابلیت بالا در جذب آلودگی ها، نسبت به رنگ های دیگر کمتر نیاز به شست و شو دارد.
از مزایای دیگر رنگ مولتی کالر برای نقاشی خانه می توان به تنوع زیاد آن، بدون بو بودن، ترمیم راحت، پوسته نشدن رنگ و همچنین اجرای سریع آن، مخصوصا برای مکان هایی که خالی کردن فضای آن ها دشوار است، نام برد.
اما با توجه به مزایای زیادی که این نوع از پوشش رنگ دارد باید به این نکته بسیار توجه کرد که قبل از استفاده از رنگ مولتی کالر در زمان نقاشی خانه باید با یکی از رنگ های روغنی، پلاستیکی و یا آکریلیک دیوار را زیر سازی کرد (از نقاش ساختمانی خود در این زمینه مشاوره بگیرید) و همچنین پس از مدتی برای اینکه دوباره بخواهیم از رنگ های پلاستیکی و … استفاده کنیم. به دلیل ناهمواری های موجود در رنگ مولتی کالر باید هزینه زیادی به جهت آماده سازی و یک دست کردن دیوار ها پرداخت کنیم.
مقایسه قیمت انواع رنگ ساختمان
همانطور که در بحث قبلی به آن اشاره شد هر یک از رنگهای ساختمان دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند که همین ویژگی ها سبب ایجاد تفاوت در قیمت پایانی رنگها شده است. اما به طور کلی می توان گفت رنگ ساختمان روغنی و نیمه روغنی، آکرلیک و همچنین مولتی کالر نسبت به رنگ های پلاستیکی به دلیل ویژگیهای بهتر از قیمت بالاتری برای نقاشی خانه برخوردار می باشند.
نقاشی ساختمان را از کدام سمت شروع کنیم؟

این مسئله به دو مورد بستگی دارد: 1. نوع پروژه 2. سلیقه نقاش ساختمان
- نوع پروژه: اگر پروژه نقاشی ساختمان بزرگ باشد و نقاش بخواهد یک ساختمان را بهطور کامل رنگ کند پس ابتدا باید از واحدها شروع کند؛ پس از آن شروع به رنگکاری راهپلهها و بعد پارینگ و حیاط میباشد.
- سلیقه نقاش: اگر پروژه برای یک واحد باشد نقاش انتخاب میکند که چگونه وارد عمل شود. برخی نقاشان ترجیح میدهند ابتدا نقاشی دیوارها و سقففهای پذیرایی، حال و آشپزخانه را انجام دهند سپس به سراغ اتاقها، حمام و سرویس بهداشتی بروند و برخی بالعکس. اما گروه دیگر ترجیح میدهند ابتدا مکانهای کوچکتر همچون سرویس بهداشتی و … را انجام دهند و سپس وارد حال و پذیرایی شوند.
کاربرد براق کنندهها در نقاشی ساختمان چیست؟
زمانی که کار رنگ آمیزی ساختمان شما به اتمام می رسد فراموش نکنید که باید به قسمت های چوبی ساختمان نظیر چهارچوب درب، خود درب ها و حتی وسایل چوبی موجود در منزل نیز توجه کرد. از این رو؛ می توانید با استفاده از براق کنندههای مخصوص شفافیت و زیبایی قابل توجهی به قسمت های مذکور در زمان نقاشی خانه انتقال داد که با استفاده از روغن جلا و کیلر می توان این امر مهم را پیاده سازی نمود. استفاده از روغن جلا و همچنین کیلر بسیار آسان می باشد به این ترتیب که می توانید پس از خرید روغن جلا و کیلر از فروشگاه های معتبر رنگ و نقاش ساختمانی، مقداری آن را رقیق کنید و سپس با ابزار قلمو آغاز به کار نمایید که حلال کیلر نیز تینر فوری می باشد.

دقت داشته باشید که اگر چوب مورد نظر دارای خلل و فرج باشد می توانید ابتدا این خلل ها را به وسیله مایعی شفاف به نام سیلر پر کنید سپس پس از خشک شدن شروع به زدن کیلر و روغن جلا کرد. توجه داشته باشید که روغن جلا مقاوتی بالایی در برابر رطوبت، آب و گرما ندارد.
ویژگیهای یک نقاش ساختمانی؟

نقاشی ساختمان مانند هر حرفه دیگری نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد که در ادامه به چند نکته مهم اشاره خواهیم کرد:
- نقاش ساختمان ماهر باید خوش قول باشد و در اسرع وقت سر کار خود حضور یابد.
- نقاش ساختمان باید دارای پروانه کسب باشد
- اطلاعات به روز از انواع رنگ ها و علم ترکیب انواع رنگ
- رنگی که مد نظر مشتری می باشد با بهترین کیفیت درست کند.
- آگاهی کافی در مورد اینکه چه رنگی برای چه قسمتی از خانه و یا محل کار متناسب می باشد.
- یک نقاش ساختمان ماهر نظافت منزل در زمان نقاشی خانه را برای شما سخت نمیکند یعنی هنگام شروع تا پایان کار از ریختن هرگونه لکه و مواد اضافی برروی زمین، سقفها دیوارها جلوگیری میکند.
- مشتری مدار باشد و به نوع انتخاب مشتری احترام بگذارد مگر در مواقعی که مشتری علم کافی نداشته باشد.
- در زمان تعیین شده کار خود را به پایان برساند و کم کاری نکند.
- با سلیقه باشد و بتواند پیشنهادات جذابی در مورد چگونگی انتخاب رنگ برای قسمت های مختلف خانه به مشتری ارائه دهد.
“استاده” در این صفحه به معرفی انواع رنگ های ساختمان و مزایای آن ها و با پرداختن به چگونگی محاسبه قیمت رنگ آمیزی ساختمان و تعرفه ها و معرفی بهترین شرکت های خدمات نقاشی ساختمان، قصد دارد تا بهترین خدمات آنلاین را در این زمینه به شما معرفی نماید.
آخرین مطالب نقاشی ساختمان در استاده مگ