یکی دیگر از عوامل جذابیت دیوارها ممکن نصب بلکا باشد! بلکا دیوار یکی از انواع طرح هایی است که امکان اجرا بر روی دیوارهای منازل و ساختمان های تجاری را دارا است. این ماده در واقع یک ترکیب شامل الیاف سلولزی محسوب می شود که با اجرا روی دیوار جلوه ای زیبا و دلنشین به طراحی داخلی ساختمان می دهد.

مهمترین قسمت اجرای بلکا برای داشتن دکوراسیون داخلی شیک، نحوه تولید ترکیب و نصب کردن آن است که باید براساس آموزش های مخصوص ارائه شده باشد که در این صفحه می خواهیم در مورد روش نصب بلکا، مزایا و چگونگی ترکیب آن صحبت خواهیم کرد.

لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

مزایای نصب بلکا بر روی دیوار:

بلکا دیوار درواقع یک ترکیب به خصوص از سنگ های تزیینی، چسب سلولزی و پوشش های سلولزی است که بر روی دیوارها با زیر ساخت های مربوطه یا بدون آنها انجام می گیرد.

نصب بلکا در واقع از یک ایده قدیمی سرچشمه می گیرد و دارای مزیت های بیشماری است که در جدول زیر خواهید دید:

قابلیت شستشوی آسان

عدم وجود مواد شیمیایی در ترکیب آن و مناسب برای افراد سالمند و کودکان

عدم نیاز به نقاشی ساختمان

مناسب برای ترمیم و پوشش قسمت های ترک خورده دیوار

دارای رنگ و طرح های مختلف

جلوگیری از آلرژی و سرطان

عایق صدا و حرارت

صرفه جویی در مصرف گاز

مقاومت در برابر حرارت و اشتعال پذیری پایین

ایجاد جلوه ای زیبا برای نمای ساختمان

روش و آموزش نصب بلکا

روش نصب بلکا معمولا به دو صورت با زیرساخت و بدون زیرساخت انجام می پذیرد. حضور یا عدم حضور زیرساخت به مواد پایه ای دیوارها بستگی دارد که در ادامه در مورد هر کدام صحبت می شود.

نصب و اجرای بلکا بدون زیرسازی

برای اجرا بلکا، بهتر است ابتدا از یک نصاب بلکا در خواست کرده تا از ساختمان شما بازدید کند. روش نصب بلکا با توجه به نیازهای افراد می تواند متفاوت باشد و که این امر بستگی به سلیقه و طرح مورد نظر مشتری دارد. در ابتدا معمولا ترکیب مربوط به بلکا دیوار ساخته شده و متناسب با طرح و نقشه در قسمت های مورد نظر قرار داده می شود.

نصب دیوار بلکا بر روی دیوارهای گچی، کاغذ دیواری شده، رنگ آمیزی شده، دیوار سیمان کاری شده و سرامیک یا کاشی بدون زیرسازی امکان پذیر است.

البته این موارد در صورتی است که دیوارها به تازگی گچکاری یا رنگ آمیزی شده باشد. در صورتی که مدت زیادی از گچ یا رنگ دیوار می گذرد، نقاط سیاه و یا بد رنگ دیوار می تواند جلوه ای نامناسب برای نصب دیوار بلکا داشته باشد. اجرای بلکا بر روی دیوارهای رنگ آمیزی شده با انواع رنگ مولتی کالر یا روغنی بدون زیرسازی امکان پذیر است.

در فاصله بین کاشی ها و سرامیک ها بهتر است مواد بتونه کاری قرار گرفته شود تا بتوان بلکا را به صورت هم سطح و یکنواخت بر روی دیوار نصب کرد.

آموزش نصب بلکا با زیرسازی

در کنار شرایطی از اجرای بلکا که نیازی به زیرسازی ندارد، شرایطی نیز وجود دارد که به شدت نیاز به زیرسازی دارند. دیوارها با رنگ پلاستیکی، دیوارها با پوشش کنیتکس پلاستیکی، دیوارها با پوشش آهن و دیوارها با پوشش چوب نیاز به زیرسازی دارند. در بیشتر موارد باید پوشش های اولیه دیوار کنده شده و پس از آن بتونه کاری شود تا بتوان طرح های بلکا را بر روی دیوارها نصب کرد.

در صورتی که بدون زیرسازی اقدام به نصب بلکا کنید، ممکن است به مرور زمان قطعات بلکا کنده شده و جلوه ای نامناسب نسبت به کل دیوار بدهد. در مواردی که دیوارها از جنس چوب یا آهن خام باشند، باید ابتدا دیوارها را بتونه زده و سپس یک یا دو مرحله رنگ آمیزی انجام شود. این موضوع به استحکام بلکا بر روی این مدل دیوارها کمک می کند.

دقت داشته باشید که با انتخاب یک نصاب بلکا که از تجربه و مهارت کافی در این زمینه برخوردا است می توانید به صورت تضمین شده سال های زیادی از دیوار بلکا استفاده کنید مگر آنکه از آن خسته شوید!

آموزش ترکیب مواد بلکا:

برای ساخت ترکیب بلکا باید از مواد اولیه سلولزی به همراه مقدار مناسبی آب استفاده کنید. این دو ماده را در یک تشت ریخته و با یکدیگر مخلوط نمایید. برای زیباتر شدن طرح های بلکا می توانید رشته ها یا قطعات تزیینی متناسب را در ترکیب بلکا بریزید. پس از آماده شدن ترکیب می توانید آن را با استفاده از یک ماله تلقی بر روی بکشید.

توجه کنید که دیوارهای بلکا نباید در معرض تابش مستقیم نور باشند.

در پایان:

بخاطر داشته باشید که اگر دیوارهای شما از ترک خوردگی های فراوانی برخوردار است و می خواهید بدون دردسر از شر آن ها خلاص شوید و جلوه ای زیبا به ساختمان خود ببخشید می توانید نصب بلکا در رنگ ها و طرح های جذاب دانه ای و رشته ای درنظر بگیرید.

طبقه بندی شده در