نقاشی و رنگ کرن نرده‌ها می‌توانند به تنهایی نمایی دیگر به محل زندگی شما دهند. فوت و فن و حتی قیمت نقاشی نرده با توجه به جنس آن متفاوت است. زیرا متریال و زیرسازی آن به طبع تفاوت دارد. می‌توانید برای رنگ کاری نرده توسط متخصصین معرفی شده در استاده و ثبت سفارش با شماره‌های موجود تماس بگیرید.

قبل از اینکه تصمیم به نقاشی نرده بگیرید دقت داشته باشید که عوامل مختلف زیر در تعیین هزینه‌های آن بسیار موثر است.
⦁ اندازه و متراژ
⦁ نوع رنگ
⦁ متریال خود نرده
⦁ آماده سازی و زیر کاری آن
⦁ داشتن قابلیت دسترسی یا به اصطلاح دست‌گیر بودن آن
معمولا نرده‌ها در دوحالت ساده و فرفروژه وجود دارند که نوع فرفروژه خود می‌تواند ساده و بدون پیچ و خم و یا پیچیده باشد. لازم به ذکر است که برای انجام نقاشی درب و پنجره در استاده نیز می‌توانید اقدام نمایید.

نقاشی نرده ساده

حال که قیمت حدودی این کار را متوجه شدیم باید متوجه شویم که انجام این کار چه ریزه‌کاری‌هایی دارد.
برای رنگ ‌آمیزی نرده از جنس فلز لازم است موارد زیر را بدانید.

نرده فلزی به خاطر جنس آن معمولا پس از مدتی مخصوصا اگر در معرض باران و رطوبت باشد، زنگ می‌زند. بنابراین برای نقاشی این نرده باید زیرسازی را کاملا انجام دهید و حتما آن را سنباده بزنید. اگر می‌خواهید این مراحل را خودتان پیاده کنید پیشنهاد می‌شود که سنباده تهیه کنید.

  1. البته برای این مرحله و از بین بردن زنگ زدگی‌ها می‌توانید از یک جسم زبر مانند سیم ظرفشویی هم استفاده کنید. پس از آن نرده را کاملا تمیز کنید تا براده‌های آهن و باقی‌مانده زنگ‌زدگی‌ها رویش باقی نمانده باشند. حتی می‌توانید نرده را کاملا بشویید.
  2. سپس با توجه به این که ممکن است دوباره زنگ زدگی رخ دهد از ضد زنگ استفاده کنید. برای این کار آن را با تینر مخلوط کنید و نرده را به آن آغشته کنید. معمولا پس از اجرای این مرحله باید حدود یک روز صبر کنیم تا ضد زنگ اثر خود را گذاشته و کاملا خشک شود.
  3. در مرحله بعدی از بتونه استفاده کنید تا سطح زیر رنگ را یکدست کنید. سپس بتونه را آنقدری سنباده بزنید که سطح یک دست شود و ضد زنگ هم از بین نرود.
  4. حتما در رابطه با رنگ آمیزی واژه آستر را شنیده‌اید. بله دست حدس زدید برای رنگ کردن نرده فلزی هم نیاز به زدن آستر دارید. فقط دقت داشته باشید که ناخالصی روی نرده یا در هوا وجود نداشته باشد که روی رنگ فرو رفتگی یا برآمدگی ایجاد کند.
  5. بعد از آستر اول نوبت به بتونه کاری مجدد است. پس از بتونه هم اصلی‌ترین کار سنباده است تا سطح کاملا صاف و یکدست شود و هیچ جایی از قلم نیفتد.
  6. حال به مراحل پایانی رسیدیم. برای اینکه گرد و غباری روی کار نباشد حتما آن را تمیز کنید و کار رنگ‌آمیزی را انجام دهید.

نکته:

1. پس از هر دوره رنگ آمیزی یک سنباده کشی نرم لازم است تا نمای نهایی کار بی نقص باشد.

2. اگر از رنگ انتخابی خود و برند آن راضی بودید آن را در جایی یادداشت کنید تا مجددا آن را خریداری کنید. زیرا اگر رنگ پریدگی در رنگ هم به وجود بیاید می‌توانید از همان رنگ بی دغدغه استفاده کنید.

3. توجه داشته باشید که برای رنگ‌آمیزی نرده آهنی باید رنگ مناسب آهن تهیه کنید و رنگ‌هایی که برای نقاشی ساختمان استفاده می‌شود، استفاده نکنید.

نقاشی نرده فرفورژه

در رابطه با نرده‌های فرفورژه که در طرح‌های مختلفی روانه بازار شدند هم باید بدانید که نقاشی آن‌ها کمی سخت‌تر از نرده‌های ساده است زیرا به دلیل پیچ ‌تاپی که در آن‌ها مشاهده می‌کنید متراژ آن بیشتر و دست‌گیری کمتر خواهد شد.

نرده‌های فرفورژه به سبب زیبایی ظاهری که دارند بیشتر در داخل منازل استفاده می‌شوند تا به خانه جلوه‌ای دیگر دهند. به همین دلیل کمتر در معرض آسیب‌هایی مانند رنگ پریدگی یا زنگ زدگی می شوند. اما بالاخر ممکن است پیش بیاید که بخواهید به منزل تنوع دهید و یا آسیب وارده به آن را با نقاشی فرفورژه پوشش دهید.

قیمت نقاشی فرفورژه از نرده‌های آهنی ساده پر هزینه‌تر است. زیرا تصور کنید که تمام این پیچ و خم‌ها باید رنگ شوند و متراژ آن‌ها محاسبه شود. هم‌چنین اگر طرح فرفروژه پیچیده باشد این هزینه باز هم افزایش خواهد داشت. پیشنهاد می‌کنیم برای انجام این کار با یک نقاش صحبت کنید، ‌قیمت دقیق را بپرسید و ریزه‌کاری‌ها را جویا شوید.

قطعا نقاشی این نوع نرده کار ساده‌ای نیست و اگر می‌خواهید این کار را خودتان انجام دهید باید وقت بسیاری برای آن گذاشته شود. برای این کار می‌توانید همچون مراحل بالا عمل کنید و برای خرید رنگ نرده حتما متراژ مرده‌ها را در نظر بگیرید.