لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

  • یکی از راه‌های عالی و کم‌هزینه برای تغییر فضا، نقاشی ساختمان است. این کار علاوه بر زیباسازی، سبب ازبین‌رفتن خرابی‌های دیوار نیز شده و حال و هوای خانه را بسیار تغییر می‌دهد. قیمت نقاشی ساختمان از عواملی است که افراد را از انجام این تغییرات بازمی‌دارد؛ خدمات نقاشی ساختمان توسط استاده با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت انجام می‌شود؛ چرا که نقاشان مجموعه، خدمات رنگ‌کاری و نقاشی را باحوصله انجام می‌دهند تا در نهایت رنگی عالی به شما تحویل دهند. میزان هزینه این کار باتوجه‌به تجربه و رنگ به‌کاررفته متغیر بوده و نرخ مشخصی ندارد؛ اما در ادامه به بررسی دقیق‌تر این مسئله پرداخته و هرآنچه که دربارۀ قیمت نقاشی ساختمان باید بدانید را توضیح خواهیم داد.

    قیمت نقاشی ساختمان

    نوع رنگقیمت هر متر مربع (تومان)
    رنگ روغن 70.000 تا 90.000
    رنگ پلاستیک 50.000 تا 75.000
    رنگ آکریلیک (بدون بو)70.000 تا 95.000
    رنگ بلکا40.000 تا 70.000
    رنگ کنیتکس95.000 تا 120.000
    رنگ مولتی کالر با زیرسازی80.000 تا 90.000
    نقاشی ابزار گچی45.000 تا 50.000
    هر متر طول
    نقاشی سقف شیروانی50.000 تا 60.000
    کناف بتونه ماستیک با رنگ55.000 تا 65.000
    بتونه کاری40.000 تا 50.000

     تعیین دقیق قیمت نقاشی ساختمان به‌سادگی امکان‌پذیر نبوده و به مسائل مختلفی اعم از تجربه نقاش، رنگ مورداستفاده، متراژ، تکنیک، طرح مدنظر برای نقاشی و غیره بستگی دارد؛ اما در ادامه مهم‌ترین مواردی که در هزینه نقاشی ساختمان دخیل هستند را برایتان توضیح خواهیم داد تا بتوانید دیدی نسبی دررابطه‌با قیمت‌ها داشته باشید. در ادامه به بررسی هزینه با رنگ‌های مختلف و نقاشی بخش‌های مختلف پرداخته‌ایم تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنیم.

     قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

    نوع رنگقیمت هر متر مربع (تومان)
    رنگ روغنی70.000 تا 90.000

     متداول‌ترین نوع رنگ را احتمالاً بتوان رنگ روغن دانست چرا که به آسانی قابل تمیز کردن بوده و از این نظر انتخاب اکثریت افراد به شمار می‌رود. رنگ روغن همان رنگی است که بوی بدی داشته و خشک شدنش چند روزی طول می‌کشد و از این سبب برای ساختمان‌های مسکونی چندان مناسب نیست. قیمت این رنگ‌آمیزی به مقدار رنگ مورد استفاده، دستمزد نقاش، هزینه مصالح و ابزارها، متراژ مکان موردنظر برای نقاشی بستگی دارد.

    قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

    قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

    نوع رنگقیمت هر متر مربع (تومان)
    رنگ پلاستیک50.000 تا 75.000

    از رنگ‌های بسیار پرکاربرد که توانسته جایگاهی ویژه در بین نقاشان برای نقاشی ساختمان داشته باشد، رنگ پلاستیک است. این نوع از رنگ برای نقاشی ساختمان‌های مسکونی گزینه‌ای عالی به شمار می‌رود چرا که بویی نداشته و سریعاً خشک می‌شود؛ یکی دیگر از نقاط منفی این رنگ، دشوار بودن تمیز کردن لکه از روی آن است؛ چرا که حلال آن آب بوده و هنگام تماس با آب خراب می‌شود؛ البته برای تمیز کردن لک از روش‌های دیگری مانند بخارشوی، اسفنج یا حوله مرطوب نیز می‌توانید استفاده کنید.

     در حالت کلی هزینه نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک به مهارت و دستمزد نقاش بستگی دارد؛ قیمت رنگ پلاستیکی ارزان بوده اما .چون نقاشی با این رنگ به مهارت زیادی نیاز دارد تا رنگ موج‌دار نشود

    قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

    قیمت هر متر رنگ پلاستیک باتوجه‌به موارد مختلفی تعیین می‌شود. همچنین رنگ پلاستیک را برروی هر سطحی نمی‌توان استفاده کرد. مثلا برای سطوح فلزی مانند پنجره، درب حیاط و غیره قابل استفاده نیست. همچنین اگر برروی دیوار از پیش رنگی نباشد، رنگ پلاستیکی می‌توان به کار برد؛ اما در صورتی که از پیش رنگ شده باشد باید روی دیوار از روغن الیف درجه یک استفاده و پس از بتونه کاری شروع به نقاشی کرد.

    هنگامی که بخواهید از رنگ پلاستیک بر روی رنگ روغنی کار کنید ابتدا باید سطح را کاملا تمیز کرده و سپس ترک‌ها را بپوشانید. سپس با غلظت مناسبی از رنگ پلاستیک، دیوار را به رنگ موردنظر خود نقاشی کنید.

    قیمت نقاشی نرده

    نقاشی نرده راه پله یکی از راه‌های عالی برای تغییر فضا بوده و در صورت انتخاب رنگ درست می‌توانید به فضایی شیک و لوکس دست یابید. مثلاً اگر نرده‌ها از جنس آهن باشند، باید از رنگی استفاده کرد که به استحکام آن آسیبی نزند. در این مورد می‌توانید با نقاشان استاده مشورت کنید تا بهترین رنگ را باتوجه‌به جنس نرده‌هایتان پیشنهاد کنند. هزینه دریافتی نقاشان مجموعه نیز مطابق نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان خواهد بود.

     هزینه نقاشی ساختمان برای نرده‌ها، بستگی به طرح نرده و دشواری رنگ‌آمیزی آن دارد. برای مثال به دلیل پیچیدگی بیشتر نرده فرفورژه نسبت به نرده ساده، نیاز به‌دقت بیشتری داشته و در نتیجه نقاش برای خود دستمزد بیشتری در نظر می‌گیرد؛ اما نقاشان استاده بسیار منصف بوده و مناسب‌ترین قیمت‌ها را برایتان در نظر خواهند گرفت. برای مشورت بیشتر در این باره می‌توانید با نقاشان تماس گرفته و قیمت حدودی را که مطابق نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان است، از آن‌ها بگیرید.

    نوع خدمتهر طرف متر مربع (تومان)
    نقاشی نرده ساده42.000 تا 50.000
    نقاشی نرده ساده فرفورژهتماس بگیرید
    نقاشی نرده فرفورژه پیچیدهتماس بگیرید

    قیمت رنگ درب حیاط

    نوع خدمت قیمت به تومان
    رنگ درب ورودی (نفر رو) و پارکینگ2.000.000 تا 2.500.000

    درب حیاط یکی از عناصر مهم در زیبایی منزل بوده و به همین سبب هرچقدر از رنگ بهتری استفاده شود، ارزشش را دارد. در هزینه نقاشی ساختمان بخش درب حیاط، از رنگ‌های مختلفی برای این کار می‌توان استفاده کرد. تعیین رنگ مناسب به جنس درب بستگی داشته و باید توسط نقاش انجام شود. هزینه درب به میزان پیچیدگی طرح درب، رنگ‌های موردنظر، مهارت نقاش و رنگ موردنظر بستگی دارد. در فرایند نقاشی حتماً از ضدآب بودن رنگ اطمینان داشته و در آخر از نقاش بخواهید که از ضدزنگ نیز برای درب حیاط استفاده کند تا زیبایی و استحکام درب حفظ شود.

    قیمت رنگ درب حیاط

    قیمت نقاشی درب و پنجره

    نوع خدمت قیمت به تومان
    نقاشی درب (هر عدد چهارچوب)200.000 تا 300.000
    نقاشی پنجره ساده100.000 تا 150.000
    نقاشی پنجره طرحدار150.000 تا 200.000

    هزینه نقاشی درب و پنجره به عوامل مختلفی بستگی دارد که شاید بتوان مهم‌ترین مورد را طرح آن‌ها دانست. هرچقدر طرح درب و پنجره پیچیده‌تر و نیاز به ریزه‌کاری بیشتری داشته باشد، هزینه نیز بیشتر خواهد بود. در تعیین رنگ مناسب درب و پنجره نیز حتما به دکوراسیون فضا توجه کنید که تأثیر بی‌نظیری روی جذابیت محیط خواهد داشت. همچنین جنس درب و پنجره نیز در این امر دخیل بوده و قیمت نقاشی برای درب و پنجره چوبی با فلزی یکسان نیست. برای نقاشی این موارد پیشنهاد می‌کنیم که حتماً از نقاشان استاده کمک بگیرید و خودسر اقدام به نقاشی نکنید؛ چرا که انجام هر یک از رنگ‌آمیزی‌ها به زیرساخت نیاز دارد تا رنگ‌ها علاوه بر زیبایی، ماندگاری خوبی نیز داشته باشند.

    عوامل مهم در تعیین هزینه نقاشی ساختمان

    نقاشی ساختمان از موارد جذابی است که برای تغییر فضا و دکوراسیون انتخاب اکثریت افراد است. قیمت نقاشی ساختمان به عوامل و مسائل مختلفی بستگی دارد که آگاهی از آن‌ها سبب داشتن دیدی بهتر در این زمینه خواهد بود. در ادامه مهم‌ترین عوامل را برایتان مختصر توضیح داده‌ایم که عبارت‌اند از:

    • اندازه و متراژ: اولین موردی که در قیمت نقاشی ساختمان تأثیر بسزایی دارد، اندازه و متراژ است. طبیعتاً هرچقدر اندازه مکان موردنظر برای نقاشی بزرگ‌تر باشد، هزینه بیشتر خواهد بود.
    • پیچیدگی طرح: قیمت نقاشی برای نرده، درب، پنجره و امثالهم به پیچیدگی طرحشان بستگی داشته و هرچقدر طرحی پیچیدگی بیشتری داشته باشد، هزینه نیز بالاتر خواهد بود.
    • رنگ مورد استفاده: در دنیای رنگ‌ها، بی‌شمار رنگ برای نقاشی ساختمان وجود دارد که هریک کاربرد منحصربه‌فرد خودشان را دارند. برخی از رنگ‌ها دارای قیمت بیشتری نسبت به بقیه بوده و استفاده از آن‌ها می‌تواند هزینه نقاشی ساختمان را بالاتر ببرد؛ اما پیشنهاد می‌کنیم که در خرید رنگ خساست به خرج ندهید تا نتیجه رنگ‌آمیزی برای چندین سال ماندگار بوده و زیبایی خود را حفظ کند.
    • وضعیت سطح کار: هرچقدر سطح کار موردنظر عیب و ایرادی نظیر ترک، پوسته‌پوسته بودن و غیره داشته باشد، نیازمند صرف وقت بیشتری بوده و در نتیجه هزینه کار نیز بالاتر خواهد بود.
    • مهارت و تجربه نقاش: هرچقدر نقاش از مهارت و تجربه بالاتری برخوردار باشد، دستمزد وی نیز بیشتر خواهد بود.

     پنج مورد گفته شده بیشترین تأثیر را در قیمت نقاشی ساختمان دارند؛ اما نقاشان استاده مطابق نرخ اتحادیه نقاشی ساختمان کار کرده و از بابت هزینه خیالتان راحت باشد. در عین حال تمامی نقاشان مجموعه از مهارت و تجربه بالایی برخوردار بوده و بهترین رنگ‌آمیزی را برایتان انجام خواهند داد.

    برای مثال انتخاب رنگ روغنی حدودا هزینه دو برابری نسبت به رنگ پلاستیکی دارد. همچنین اگر تعداد اتاق‌ها زیادد باشد، حدود 15 الی 20 درصد در قیمت‌ها مؤثر خواهد بود. البته برای محاسبه دقیق قیمت باید تمامی بخش‌ها توسط نقاش بررسی شوند تا هزینه نهایی مشخص شود.

    روش‌های محاسبه قیمت نقاشی ساختمان

    همان‌طور که در طول این مقاله اشاره کردیم، هزینه نقاشی ساختمان به عوامل مختلفی اعم از رنگ مورد استفاده، طرح و پیچیدگی نقاشی بخش موردنظر، دستمزد نقاش، متراژ رنگ‌آمیزی و مسائلی ازاین‌قبیل بستگی دارد؛ اما به‌طورکلی از دو روش برای محاسبه حدودی هزینه نقاشی ساختمان می‌توان استفاده کرد که بدین شرح هستند:

    1. روش قراردادی: در این روش، نقاش ساختمان پس از بررسی منزل از لحاظ تعداد اتاق‌ها، متراژ تقریبی و سایر شرایط، یک قیمت کلی برای نقاشی منزل ارائه می‌ی‌کند. در این روش، قیمت به صورت جزئی اعلام نشده و نقاش تنها مبلغ نهایی را مشخص می‌کند.
    2. روش متراژ: در این روش، نقاش ساختمان با بررسی متراژ و شرایط کلی منزل، هزینه نقاشی را به صورت تفکیکی اعلام می‌کند. در این حالت، هزینه نقاشی دیوارها و سقف، هزینه خرید رنگ و لوازم، دستمزد نقاش و سایر هزینه‌ها به صورت جداگانه محاسبه و مجموع این هزینه‌ها به عنوان مبلغ نهایی از سوی نقاش اعلام می‌شود.

    نحوه محاسبه متراژ خانه برای نقاشی

     متداول‌ترین بخشی که افراد برای نقاشی ساختمان به نقاشان استاده مراجعه می‌کنند، نقاشی برای دیوارها است. نحوه محاسبه مقدار حجم رنگ‌آمیزی برای هر متر مربع برای نقاشی دیوار و سقف تقریباً ساده بوده و تنها باید متراژ موردنظر را به عدد ۳ ضرب کنید. برای مثال اگر متراژ خانه‌تان ۱۰۰ متر باشد، متراژ موردنیاز برای رنگ‌آمیزی ۳۰۰ متر خواهد بود. دررابطه‌با محاسبه متراژ دیوارها تنها باید عرض و طول را حساب و آن‌ها را باهم جمع کنید.

    نحوه محاسبه متراژ خانه برای نقاشی

    توجه داشته باشید که معمولاً نقاشان برای رنگ‌آمیزی درب پارکینگ و حیاط، قیمتی مشخص نکرده و هزینه به صورت توافقی با مشتری تعیین می‌شود.

    متراژ فضاها و اجزای دیوارها و سقف‌ها مانند پنجره‌ها، اگر نیازی به رنگ‌آمیزی نداشته باشند، بر اساس متر طول محاسبه شده و از متراژ کل خانه کسر می‌شوند.

    نحوه محاسبه متراژ سقف خانه

     برای محاسبه متراژ سقف ابتدا طول و عرض را به هم ضرب کنید تا سقف خانه به دست آید؛ اگر سقف خانه شیب‌دار باشد، کافی است مساحت را در عدد ۱.۳ برای شیب کم، ۱.۴ برای شیب متوسط و ۱.۶ برای شیب زیاد ضرب و محاسبه کنید. به‌طورکلی محاسبه متراژ سقف‌هایی که شیب و پیچیدگی دارند کمی دشوار بوده و پیشنهاد می‌کنیم که این کار را به متخصص بسپارید تا اندازه‌ای دقیق برآورد کند.

    نحوه محاسبه اندازه درب و پنجره برای نقاشی

     برای اندازه‌گیری درب و پنجره برای نقاشی، ضرب طول و عرض آن کفایت می‌کند؛ اما اندازه تنها عنصر مهم در قیمت نقاشی ساختمان نبوده و بلکه طرح درب و پنجره، رنگ مورد استفاده و جنس نیز مؤثر هستند. همچنین اگر پنجره‌ها حفاظ‌دار باشند، در قیمت نقاشی ساختمان محاسبه خواهد شد.

    هزینه نقاشی ساختمان‌های قدیمی

     ساختمان‌های قدیمی عموماً با مشکلاتی اعم از ترک، مرطوب بودن دیوار، پوسته‌پوسته شدن دیوار و غیره مواجه هستند. در این گونه از مواقع ابتدا باید مشکلات را با زیرسازی درست و اصولی رفع و سپس نسبت به نقاشی اقدام کرد. در نتیجه هرچقدر ساختمان مشکلات بیشتر باشد، هزینه نقاشی ساختمان قدیمی نیز بیشتر بوده و نیازمند صرف زمان و مواد بیشتری است.

    هزینه نقاشی ساختمان‌های قدیمی

    طبقه بندی شده در