اگر با استفاده از روش‌های گفته‌شده در ادامه نتوانستید از پس رفع گرفتگی لوله آشپزخانه برآیید، زمان آن فرارسیده است که با مراجعه به یک کارشناس لوله بازکنی باتجربه از او کمک بخواهید. در ادامه این صفحه از خدمات آنلاین استاده پنج روش بازکردن لوله فاضلاب آشپزخانه را توضیح خواهیم داد.

گرفتگی لوله آشپزخانه ازجمله مسائلی است که می‌تواند بنا به دلایل مختلفی اتفاق افتد. می‌توانید درصورتی‌که میزان گرفتگی لوله شدید نیست ضمن استفاده از روش‌های آسانی همچون استفاده از آب جوش، مخلوط نمک و آب جوش، سرکه، جوش شیرین، نمک، تلمبه لاستیکی، فنر برقی از شر این مشکل خلاص شوید.

بازکردن لوله فاضلاب آشپزخانه

بازکردن لوله فاضلاب آشپزخانه

در ادامه قصد داریم به مجموعه‌ای از روش‌های خانگی برای بازکردن لوله آشپزخانه بپردازیم. پیش از هر چیزی لازم است که شما به بررسی سیفون قرار داده شده زیر سینک بپردازید. در بیشتر مواقع، گیرکردن آشغال و یا مواد غذایی در این ناحیه می‌تواند سبب گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه شود. شما با بررسی اولیه این قسمت، می‌توانید خود را از انجام اقدامات بعدی بی نیاز سازید. با باز کردن لوله زیر سینک ظرفشویی رسوبات موجود را تخلیه کنید. بخاطر داشته باشید که حتما هنگام بازکردن لوله ظرف بزرگی را زیر آن قرار دهید تا محتوات به داخل کابینت نریزد.

 اگر متوجه حضور آشغال یا مواد غذایی در قسمت سیفون زیر سینک نشده اید، بهتر است که از روش‌های گفته شده در ادامه تحت عنوان «روش‌های رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه» استفاده کنید.

  • روش استفاده از آب جوش

روشی بدون هزینه با حداقل زحمت ممکن است. در این روش کافی است ابتدا یک کتری آب را بر روی اجاق‌گاز قرار دهید تا به‌صورت کامل به جوش آید. در ادامه اقدام به خارج کردن آب جمع شده در سینک ظرفشویی کنید و سپس آب جوش آمده در کتری را داخل سینک بریزید. مدتی صبر کنید، اگر متوجه تغییر سطح و یا حرکت آب در داخل سینک نشدید، پس از سرد شدن آب داخل سینک اقدام به خارج کردن آن با استفاده از لیوان و یا یک فنجان کنید. سپس آنچه گفته شد را مجدداً تکرار کنید. گهگاه نیاز است این روش را چندین بار تکرار کنید تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

  • روش دوم استفاده از مخلوط نمک و آب جوش

در استفاده از این روش برای بازکردن گرفتگی لوله آشپزخانه لازم است آب جمع شده داخل سینک ظرف‌شویی را با استفاده از یک لیوان، خارج کنید. سپس میزان یک دوم فنجان نمک خوراکی را داخل سینک ریخته و پس از مدتی آب جوش را بریزید. در ادامه باید صبر کنید تا گرفتگی لوله به‌صورت کامل، رفع شود.

  • روش سوم استفاده از مخلوط سرکه و جوش شیرین

در این روش بازهم باید آب جمع شده در داخل سینک را خارج کنید. نصف لیوان جوش شیرین را در درون لوله سینک ظرف‌شویی بریزید. در ادامه نیز حجمی به‌اندازه 2 برابر جوش شیرین استفاده شده، سرکه سفید را به آن اضافه کنید. در این لحظه باید درپوشی را بر روی لگن سینک قرار دهید و مدت زمانی در حدود یک ربع فرصت دهید. پس از گذشت 15 دقیقه آب گرم را باز کنید و عبور آب را مورد بررسی قرار دهید. اگر گرفتگی رفع نشده بود، پروسه فوق را مجدداً تکرار کنید.

  • روش چهارم استفاده از جوش شیرین و نمک

باید مخلوطی متشکل از نصف لیوان نمک و جوش شیرین را تهیه کنید. در ادامه این مخلوط را در داخل لوله سینک ریخته و مدت زمانی در حدود چند ساعت فرصت دهید. درنهایت باید لوله مذکور را با استفاده از آب جوش شست‌وشو دهید. در صورت مؤثر واقع نشدن و باز نشدن گرفتگی لوله آشپزخانه ، تکرار چندباره این روش نیز همچون روش‌های پیشین بلامانع است.

  • روش پنجم استفاده از فنر برقی لوله بازکن

این روش یکی از روش‌های با کارآیی بالا برای بازکردن لوله فاضلاب آشپزخانه به شمار می‌رود که درصورت عدم جواب گیری از روش‌های بالا می‌بایست با متخصصین لوله بازکنی تماس بگیرید و از آن‌ها درخواست کمک نمایید. متخصصین نکت به شما این تضمین را میدهند که در هر ساعت از شبانه روز به صورت حرفه‌ای آماده خدمت رسانی به شما میباشند.

رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه

رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه

در نظر داریم که با انجام مراحل و ترفندهای بالا بتوانید مشکل گرفتگی لوله فاصلاب آشپزخانه را حل نمایید؛ اما راهکارهای زیر را برای رفع جلوگیری از وقوع این مشکلات حتما در نظر بگیرید.

  1. مسئله رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه، همیشه کار دشواری نبوده به‌ویژه اگر شما با جسم خیلی سختی و یا گرفتگی شدید مواجه نباشید. مسئله بالا آمدن سطح آب و بوی بد ازجمله موضوعاتی هستند که شما را به رفع هرچه سریع‌تر این گرفتگی سوق می‌دهند.
  2. لازم به ذکر است که برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه، نباید از اسیدهای با PH پایین و با غلظت بالا استفاده کنید. به این علت که می‌توانند به‌مرورزمان منجر به ایجاد پوسیدگی و یا خوردگی سینک و همچنین لوله‌های آن شود. مثال‌های که می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات عدیده و ضررهای مالی هنگفت گردد.
  3. با انجام اقداماتی مانند ریختن هرچند وقت یک‌بار از مخلوط جوش شیرین و سرکه در داخل لوله و پس از مدت زمانی عبور دادن آب گرم، استفاده از یک توری با استحکام کافی برای جلوگیری از ورود باقیمانده مواد غذایی به داخل سینک، عبور دادن موادی همچون آب لیمو و یا آب جوش از لوله سینک ظرف‌شویی و جلوگیری از راه پیدا کردن تفاله چای و یا قهوه و همچنین روغن به داخل لوله سینک می‌توان تا حد بسیار زیادی از بروز آن جلوگیری کند.

طبقه بندی شده در

با برچسب در