در گذشته برای ایجاد امنیت و راحتی تردد در راه‌پله‌ها یا حفاظ بالکن‌ها از نرده‌های آهنی و چوبی استفاده می‌شد. اما این نرده‌‌ها با گذشت زمان بر اثر رطوبت یا سایر عوامل دچار زنگ‌زدگی، رنگ‌پریدگی و فرسایش شده و مالکین مجبور به تعمیرات، بازسازی مجدد و قبول هزینه‌های زیادی می‌شدند. امروزه نوع دیگری از نرده‌ها موسوم به نرده‌های استیل ساخته شده‌اند که علاوه بر استحکام و کیفیت بالا، دارای ظرافت و زیبایی خاصی نیز هستند. علاوه بر موارد فوق، امنیت و راحتی را نیز مهیا می‌کنند. بنابراین، نصب نرده استیل ار اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

نرده استیل نیاز به مراقبت خاصی نداشته و به دلیل ترکیباتی که در آلیاژ آن وجود دارد، لایه حفاظتی در برابر اکسیژن و رطوبت داشته که مانع زنگ زدگی و خرابی آن می‌گردد. عوامل گوناگونی بر تعیین قیمت نصب نرده استیل تأثیرگذار هستند که در این مقاله از “خدمات آنلاین استاده” به هر کدام از آنها به تفصیل پرداخته خواهد شد.

قیمت نصب نرده استیل

خدمتقیمت به تومان
قیمت نرده استیل 301140.000 تا 620.000
قیمت نرده استیل 20162.000 تا 840.000
قیمت نرده استیل راه پله85.000 تا 440.000
قیمت نرده استیل بالکن130.000 تا 340.000

متراژ، ابعاد و ارتفاع

قیمت نصب نرده استیل بر حسب هزینه هر متر نرده حساب می‌شود. علاوه بر متراژ نرده، ارتفاع آن با استفاده از پروفیل استیل به جای لوله استیل نیز بر برآورد هزینه نصب نرده استیل مؤثر است.

حمل و نقل و خدمات نصب

مورد دیگری که مستقیما بر هزینه نصب نرده استیل اثرگذار است، هزینه حمل‌ونقل و دستمزد نصاب است. تجربه و مهارت نصاب در نصب نرده استیل بسیار مهم بوده و ممکن است بهترین کیفیت و مدل نرده استیل با نصب نادقیق و ناشیانه، امنیت لازم و ظاهری مناسب را برای راه‌پله فراهم نکند.

جهت اقدام برای ساخت درب آکاردئونی در استاده و اطلاع از قیمت‌ها روی آن کلیک کنید.

کیفیت استیل

آلیاژ‌های گوناگونی از استیل وجود دارند که دو نوع آنها که با نام استیل 201 و استیل 304 شناخته می‌شوند، برای کاربردی مانند نرده و حفاظ بالکن مناسب هستند.

استیل 304 از ترکیب 18 درصد کروم، 8 درصد نیکل با آهن به وجود آمده و از کیفیت و استحکام بالایی برخوردار است. این نوع استیل در برابر رطوبت و اکسیژن مقاوم بوده و دچار زنگ‌زدگی و فرسایش نخواهد شد.

در استیل 201 به جای نیکل در ترکیبات فوق از کربن استفاده شده که این موضوع سبب می‌شود تا کمی از کیفیت و مقاومت استیل کاسته شود. بنابراین بهتر است این نوع استیل به عنوان نرده در مکان‌های بدون رطوبت و سربسته به کار رود.

استیل 201 و 304 از نظر ظاهری کاملا مشابه بوده؛ اما همانطور که گفته شد، در میزان استحکام و کیفیت متفاوت هستند که این امر باعث تفاوت در هزینه آنها می‌گردد.

نوع نرده استیل و کاربرد آن

کاربرد نرده استیل نیز روی نوع نرده و نحوه نصب نرده استیل تأثیر داشته و سبب تفاوت هزینه‌ها خواهد شد. برای مثال نوع، ضخامت لوله و یراق‌‌آلات به کار رفته به عنوان نرده راه‌پله با نرده‌هایی موسوم به هندریل آسانسوری که به دیوار متصل می‌شوند یا با نرده استیل برای حفاظ بالکن و یا با حفاظ‌های استیل بانکی و… همگی با هم متفاوت خواهند بود.

لازم به ذکر است در برخی کاربردها لازم است نرده استیل به عنوان حفاظ، ویژگی‌های ضد سرقت نیز داشته باشد که طبیعتا گران‌تر از سایر موارد تمام خواهد شد.

نوع یراق‌آلات و اتصالات

کیفیت یراق‌آلات و نوع دستگیره‌ای که در نصب نرده استیل به کار می‌رود نیز سبب تفاوت در قیمت خواهد شد. همچنین، در انواعی از نرده‌های استیل به جای میله‌های ساده‌ی استیل از پایه‌های شکل‌دار مانند پایه دو سر گلابی و… استفاده می‌گردند که ظاهری لوکس به راه‌پله می‌بخشند. طبیعی است که قیمت این نوع نرده استیل و قطعات آن بیشتر از انواع دیگر نرده خواهد بود.

مدل‌های گوناگون نرده استیل

این روزها مدل‌های مختلفی از نرده‌های استیل تولید شده‌اند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. برخی از بهترین و پرطرفدارترین این مدل‌ها عبارتند از:

مدل استیل شیشه‌خور

یکی از این مدل‌ها نرده استیل شیشه‌خور بوده که همان‌گونه که از نامش پیدا است، میان پایه‌های استیل آن از شیشه‌های سکوریت نشکن استفاده می‌شود. این شیشه‌ها با استفاده از قطعات U شکل استیل به پایه‌های عمودی وصل می‌شوند. ضخامت شیشه‌های سکوریت بین 8 تا 12 میلی‌متر بوده و از نظر استحکام و ایمنی برای حفاظ بالکن و نرده راه‌پله تمام ویژگی‌های لازم را برخوردار هستند.

مدل حصاری

نرده استیل حصاری نوع دیگری از مدل‌های گوناگون نرده استیل است. در این مدل، میله‌های عمودی با قطر 38 میلی‌متر و ارتفاع 110 سانتی‌متری با فواصل کمتر از 12 سانتی‌متر نصب می‌شوند.

رعایت این فواصل و ابعاد نرده استیل برای محافظت از سقوط کودکان یا حیوانات از این فضای خالی بین نرده‌ها ضروری است.

مدل 3 خط استیل

یکی دیگر از مدل‌های مرسوم، نرده 3 خط استیل است. این مدل از لحاظ اقتصادی مناسب‌تر بوده و بیشتر از سایر مدل‌ها مورد تقاضا قرار می‌گیرد. مدل این نرده استیل به این صورت بوده که سه ردیف افقی میله استیل با قطر 7 الی 20 میلی‌متری به صورت موازی به وسیله‌ی میله‌های دیگری با قطر 38 میلی‌متر به عنوان پایه محافظ به صورت عمودی وجود دارند.  نصب نرده استیل از این مدل به دقت و ظرافت زیادی نیازمند است تا در نهایت ظاهری جذاب به راه‌پله شما بدهد.

طبقه بندی شده در

با برچسب در