مبل ها جز وسایل مهم و گران قیمت خانه ها هستند که پس از مدتی شکل، زیبایی و دوام اولیه خود را از دست می دهند. تعمیر نشیمن مبل در این شرایط راهکاری است که بدون صرف هزینه‌های هنگفت برای تعویض کامل مبل، سبب بازسازی و تعمیر مبل می شود. با تعمیر نشیمنگاه مبل، که بیشتر از هر قسمت دیگر مبل آسیب پذیر است، می توان تا حد زیادی شکل و زیبایی مبل را به حالت اولیه بازگرداند.

اما سوال مهم این است که چرا نیاز است نشیمن مبل را تقویت کنیم؟ چه آسیب دیدگی‌ها و فرسودگی‌هایی را می‌توان تعمیر کرد و کدام را نمی‌توان؟ تعمیر نشیمن مبل را به چه کسی باید سپرد؟

ضرورت تعمیر نشیمن مبل

ضرورت تعمیر نشیمن مبل

استفاده طولانی و فراوان و پریدن زیاد کودکان سبب فرورفتگی نشیمنگاه مبل می‌شود، بنابراین نیاز به تعمیر نشیمن مبل کاملا احساس می شود؛ زیرا یک مبل بدشکل می تواند در دکوراسیون و فضای داخلی خانه تاثیر منفی زیادی داشته باشد. در این شرایط، خرید مبل هم هزینه زیادی دارد و هم ضرورتی ندارد. علاوه بر آن، گاهی پیدا کردن مبلمانی که با دکوراسیون خانه به اصطلاح «ست» باشد، کاری دشوار به نظر می رسد و بیشتر ترجیح داده می‌شود که به تعمیر مبل بپردازیم.

برخی از عوامل فرسودگی، آسیب و فرورفتگی نشیمن مبل عبارتند از:

  • میزان استفاده: هرچه میزان استفاده از یک مبل بیشتر باشد، فنر مبل‌ها زودتر فرم اولیه خود را از دست می‌دهند. به خصوص نشیمن مبل‌های راحتی که به سرعت دچار فرورفتگی شده و آسیب می‌بینند.
  • پارگی کاور مبل: گاهی به دلایل مختلف، کاور مبل آسیب می‌بیند و پاره می شود. در این صورت آسیب‌های احتمالی به پارچه مبل میرسد و نمای آن را نامناسب می‌کند.
  • عمر مبل: مانند هر وسیله دیگری، زمان و عمر در فرسایش مبل موثر است. با گذشت زمان و کهنه شدن مبل، رفته رفته انسجام مبل کاهش یافته و در نشیمن مبل نیز فرورفتگی ایجاد می شود که البته بسیاری از مبل‌های کهنه را می توان با تقویت و تعمیر نشیمن مبل مجددا قابل استفاده کرد.

با تعمیر نشیمن مبل، ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه می‌توان همان مبل های قبلی را که با سایر بخش‌های خانه هماهنگ بوده‌اند حفظ کرد. لازم است بگوییم که نگران تکراری بودن مدل آن نباشید؛ با انتخاب یک پارچه مبلی شیک و زیبا می‌توانید به شکل اساسی، ظاهر مبل را تغییر دهید.

قیمت تعمیر نشیمن مبل

تعمیر روکش نشیمن مبل

در محاسبه هزینه تعمیر نشیمنگاه مبل این عوامل مورد توجه قرار می‌گیرند:

  • ظرافت کار: مبل های راحتی معمولا ظرافت کمتری دارند. نشیمن مبل‌های استیل دشوارتر تعمیر می‌شوند و ظرافت بیشتری دارند. هر چه ظرافت بیشتر باشد قیمت تعمیر نشیمن مبل نیز بیشتر می شود.
  • جنس اسفنج و مواد به کار رفته: در تعویض اسفنج مبل و فوم، هر چه از جنس مرغوب‌تر و دارای استحکام بیشتری استفاده شود، هزینه نهایی نیز بالاتر خواهد بود. بهتر است از جنسی با مرغوبیت بالا همچون فوم سرد مبل استفاده شود چرا که جنس‌های معمولی به سرعت آسیب می بینند.
  • جنس رویه: معمولا در جریان تعمیر نشیمن مبل، رویه نیز تعویض می شود. جنس و نوع رویه مبل در تعیین قیمت تعمیر نشیمن مبل موثر است.

حتما بخوانید: لمسه کاری مبل همراه هزینه توسط تعمیرکاران حرفه‌ای

تعمیر نشیمنگاه مبل توسط متخصص!

زیر سازی نشیمن مبل

تعمیر نشیمنگاه مبل، کاری است تخصصی که به مهارت و تجربه نیاز دارد. اگرچه می توان برخی تعمیرات جزیی مبل را خودتان انجام بدهید اما تعمیر نشیمن به صورت شخصی دارای احتمال بالای خطاست. پس بهتر است این کار را به تعمیرکاران حرفه‌ای سپرد.

یک استاد حرفه‌ای برای تعمیر نشیمنگاه مبل باید:

  • ابتدا به بررسی دقیق و کامل مبل بپردازد.
  • با اجزای کامل انواع نشیمن مبل آشنایی دارد.
  • نسبت به جزییات توجه دارد و روی زیبایی مبل حساس است.
  • روند کار را توضیح داده و می‌تواند مشتری را به خوبی راهنمایی کند.

در پایان

با توجه به مطالب خوانده شده فهمیدیم که تعمیر نشیمن مبل، اقدامی است که موجب بازسازی مبل و افزایش طول عمر آن می شود. بدون آن که نیاز به هزینه‌های زیاد برای تعویض مبل باشد. این کار توسط متخصصان این حرفه صورت می گیرد و هزینه آن بر اساس جنس رویه و میزان تقویت فنرها، ظرافت کار، خدمات جانبی مانند لکه بری و… تعیین می شود.

طبقه بندی شده در

با برچسب در

,