برای مشاوره، نصب و خرید تماس بگیرید
نام مدیریت: امیر رزقی
تلفن کارگاه: 02166764885
تلفن همراه: 09191307074
خدمات ارائه شده: فروش و نصب انواع شیشه، آینه کاری، پارتیشن شیشه ای، انواع ویترین و…
آدرس: تهران، خیابان حافظ، پایین تر از پاساژ علاالدین، خیابان سرهنگ سخایی، جنب بیمارستان شرکت نفت

تماس و مشاوره رایگان

با توجه به گسترش استفاده از شیشه در تولید درب‌ها مخصوصا در مغازه‌ها و پاساژها تعمیر درب شیشه ای حائز اهمیت ویژ‌ه‌ای است. تعمیر این نوع درب‌ها بر اساس فاکتورهای متفاوتی از جمله اتومات بودن یا غیر اتومات بودن و یا سایز آن‌ها تفاوت دارد.

در این صفحه از “خدمات آنلاین استاده” به معرفی تعمیرکاران متخصص و چگونگی تعمیر درب شیشه ای سکوریت و درب اتوماتیک شیشه‌ای پرداخته و نکات مهم در رابطه با آن‌ها را ذکر خواهیم کرد.

تعمیر درب شیشه ای سکوریت

تعمیر درب شیشه‌ای سکوریت

درب‌های شیشه ای انواع متفاتی دارند. برخی از آن‌ها کشویی هستند و برای باز کردن آن‌‌ها باید دستگیره را به بغل بکشید، برخی دیگر دو لنگه‌ای هستند و برای باز کردن باید دستگیره درب را بکشید و یا آن را هل دهید و در آخر هم بعضی اتومات هستند و با برق کار می‌کنند. بنابراین نحوه تعمیر درب شیشه ای با توجه به مدل آن تفاوت دارد.

شیشه‌ در مثال‌های بالا می‌تواند از جنس سکوریت هم باشد که اتفاقا امروزه استفاده از این جنس به علت استقامت بالا و کم‌خطر بودن آن بیشتر باب شده است و در پاساژها، اکثر مغازه‌ها و یا حتی مکان‌هایی مانند بانک نیز کاربرد دارد. از این رو نیاز به تعمیر درب شیشه ای سکوریت هم افزایش یافته زیرا افراد بیشتر با این مشکل روبه‌رو می‌شوند.

در مبحث تعمیرات این نوع درب‌ها کدام قسمت‌ها قابل تعمیر هستن؟

 برای پاسخ به این سوال باید بدانید که تعمیر درب‌ شیشه سکوریت تعویض و تعمیر یراق آلات آن. زیرا اگر خود شیشه آسیبی ببیند باید کل آن را تعویض کنید و چاره دیگری ندارید که برای این امر می‌توانید از شیشه بری سیار کمک بخواهید.

لولای درب: باید گفت بیشتر خرابی‌ها مربوط به لولا است. زیرا همواره در اصطحکاک است و عمده فشار به این بخش وارد می‌شود.

رگلاژ درب شیشه ای: برای رگلاژ درب که هر چند وقت یکبار باید انجام شود، سعی کنید که از افراد خبره کمک بگیرید تا آسیبی به شیشه وارد نشود.

قفل:‌ این بخش از درب هم حساس است و رسیدگی به آن باید توسط متخصص انجام شود تا علاوه بر حفظ امنیت به درب و شیشه آسیبی نرسد.

دستگیره: با نبود این قطعه به خصوص در درب‌های کشویی دستی، عملا باز کردن آن امکان پذیر نیست و یا بسیار سخت خواهد بود. بنابراین با رسیدن آسیب هر چند کوچک به این بخش بهتر است سریعا آن را جایگزین کنیم.

ریل: با توجه به اینکه درب‌ها انواع متفاوتی دارند. برخی دارای ریل هستند. در درب‌های کشویی، ریل قطعه اصلی می‌باشد و معمولا هم از جنس آلومینیوم  و یا استیل است. برای جلوگیری از خرابی این قطعه مهم در ابتدا سعی کنید جنسی مرغوب تهیه کنید و در صورت خرابی آن از متخصص کمک بخواهید زیرا در بعضی موارد ایراد از قطعات جانبی ریل (قرقره، فک و..) است و گاهی نیز باید آن را کاملا عوض کنید.

استپ: وظیفه استپ در درب‌ها این است که اگر بیشتر از ۱۷۵ درجه باز شدند درب ناخودآگاه و آرام بسته شود. تعمیر استوپ در واقع جزیی از تعمیرات درب شیشه ای سکوریت نیست ولی چون معمولا برای درب‌های سنگین از استوپ استفاده می‌شود در این‌جا به آن اشاره کردیم.

تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای

تعمیر درب اتوماتیک شیشه‌ای

امروزه درب‌های اتوماتیک در مکان‌های مختلف استفاده می‌شوند و نسبت به درب‌های ساده مزیت‌هایی دارند.

شاید تا به حال برایتان پیش آمده باشد که به دلیل تمیزی شیشه و یا نبودن برچسبی روی آن به شیشه برخورد کرده باشید! اولین و مهمترین مزیت درب‌های اتوماتیک نیز همین موضوع کوچک است که با باز شدن به موقع آن این مشکل رفع می‌شود. مزیت دیگر این درب‌ها را می‌توان رعایت بهداشت در نظر گرفت، که بدون دست زدن به این نوع درب‌ها می‌توان وارد و خارج شد.

در تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای کارکرد تمام قطعات مهم است و باید به تک تک آن‌ها توجه شود زیرا در این سیستم احتمال دارد با اختلال در عملکرد یک بخش، درب دیگر باز یا بسته نشود.

حال این سوال مطرح می‌شود که برای تعمیر درب شیشه ای اتومات باید اغلب قطعات را تعویض کرد یا می‌توان با تعمیر آن‌ها هم به نتیجه مطلوب رسید؟

همه ما می‌دانیم که وسایل الکترونیکی عمر مفید معینی دارند که می‌توان با نگه‌داری و چک کردن منظم آن ها این عمر را تا حدودی افزایش داد. اما بالاخره این قطعات هم نیاز به تعویض خواهند داشت. هم‌چنین اگر احساس کردید که دستگاه شما به مشکل برخورده است پیش از تماس با متخصص:

  • چک کنید که دستگاه شما روشن است و روی اتومات قرار دارد.
  • باتری سالم است و کار می‌کند.
  • با نگه داشتن دکمه off به مدت پانزده ثانیه آن را خاموش و بعد روشن کنید.
  • چک کنید که ایراد از سنسور است و آیا چیزی مانع آن است یا خیر.

اگر موارد بالا در عیب‌یابی به شما کمک نکردند بهتر است با متخصصین استاده تماس بگیرید تا در اسرع وقت در محل مورد نظر حضور بایند. در درب‌های اتوماتیک شیشه ای معمولا موارد زیر دچار خرابی و آسیب می‌شوند:

  • Control box: این بخش مهم‌ترین نقش را در کار درب اتوماتیک شما دارد و به هم خوردن تنظیمات آن می‌تواند عملکرد درب را با اختلال روبه رو کند.
  • ریل و کاور: عمر این دو بخش پس از مدتی به علت اصطکاک تمام می‌شوند و نیاز به تعویض دارند.
  • اپراتور: این بخش شامل قطعات زیادی از جمله اهرم‌هایی است که منجر به باز و بسته شدن درب اتوماتیک در جهات معینی می‌شود و ایراد در این بخش نیازمند تعمیر و یا تعویض قطعاتی خواهد بود.
  • سنسور یا چشمی: خراب شدن این بخش بسیار خطرناک است زیرا می‌تواند باعث آسیب رسیدن به افراد در حین عبور شود. اما عیب‌یابی آن ساده است و با چند بار رفت و آمد می‌توانید این ایراد را متوجه شوید.

خرابی و کار نکردن سنسور در درب‌های شیشه ای می‌تواند به دلایل زیر اتفاق بیفتد:

  1. چشمی خاک گرفته و یا کثیف است.
  2. محل نصب چشمی رو به خورشید است و آفتاب مانع از کارکرد آن شده است.
  3. فتوسل‌ها دچار مشکل شده‌اند.

سخن آخر

همانطور که اشاره شده تعمیر درب شیشه ای به دلیل رواج استفاده از آن‌ها به تبع بیشتر انجام می‌شود و ایرادات آن هم معمولا در درب‌های اتومات به سیستم برق‌کشی و در درب‌های کشویی یا ساده به یراق آلات بر می‌گردد.

طبقه بندی شده در

با برچسب در

,