شیشه سکوریت ویا شیشه های حرارت دیده با استفاده از تکنلوژی های خاص مثل حرارت بالا و خنک کردن شیشمیایی قدر شیشه را دربرابر وزن، حرارت و شکنندگی بالا می برند. همین عمل باعث می شود که در زمان شکستن شیشه، شیشه به دانه های کوچک تقسیم شوند و مثل شیشه های معمول پرتاب نشوند. در این مطلب ضمن بررسی قیمت شیشه سکوریت انواع مختلف این نوع شیشه در شیشه بری را بررسی و مقایسه می کنیم.

نوع شکنندگی شیشه سکوریت باعث شده است که سه تا هفت برابر از شیشه های معمولی مقاومت بیشتری داشته باشند و بعد از شکستن به قطعات بسیار کوچک و معمولا بی خطر تبدیل شوند و به عنوان یکی از محبوبترین نوع های شیشه برای استفاده در انواع شیشه های ساختمان، شیشه ویترین مغازه و فروشگاه ها، سالن های ورزشی، استخر و… استفاده شود.

قیمت هر متر مربع شیشه سکوریت

لیست قیمت های زیر بر اساس هر متر بربع و به تومان می باشند. قیمت هر متر مربع بر اساس زمان تحویل متفاوت هستند و می تواند برای هر روز زودتر تحویل شیشه، حدود 2 تا 3 درصد افزایش قیمت داشته باشد.

لیست قیمت شیشه سکوریت 10 میل

در این قسمت می توانید قیمت انواع شیشه سکوریت 10 میل را مشاهده و مقایسه کنید:

نوع شیشه قیمت (تومان) تحویل 7 روزه قیمت (تومان) تحویل فوری
سکوریت 10 میل سفید 100،000 120،000
سکوریت 10 میل سفید سوپر کلیر 115،000 130،000
سکوریت 10 میل ساتیانا 150،000 160،000
سکوریت 10 میل دودی و آبی 200،000 220،000
سکوریت 10 میل سبز و برنز 145،000 155،000

لیست قیمت شیشه سکوریت 6 میل

قیمت شیشه سکوریت 6 میل را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید

نوع شیشه قیمت (تومان) تحویل 7 روزه قیمت (تومان) تحویل فوری
سکوریت 6 میل سفید 70،000 90،000
سکوریت 6 میل سفید سوپر کلیر 80،000 100،000
سکوریت 6 میل برنزی و ساتینا 120،000 140،000
سکوریت 6 میل دودی 130،000 150،000

لیست قیمت شیشه سکوریت 4 – 5 – 8 و 12 میل

در این قسمت قیمت انواع شیشه های سکوریت در سایز های 4 میل، 5 میل، 8 میل و 12 میل را می توانید مشاهده و مقایسه کنید:

نوع شیشه قیمت (تومان) تحویل 7 روزه قیمت (تومان) تحویل فوری
سکوریت 4 میل سفید 60،000 70،000
سکوریت 5 میل سفید 65،000 75،000
سکوریت 8 میل سفید 95،000 115،000
سکوریت 12 میل سفید 145،000 175،000
سکوریت 12 میل سفید سوپر کلیر 165،000 195،000

نصب شیشه سکوریت

برای همه مشخص است که استفاده از شیشه سکوریت ویا شیشه میرال ویا شیشه نشکن بسیار فراگیر شده است و در هر مکانی باشیم حتما استفاده از این نوع شیشه ها در آنجا خواهیم دید. به همین دلیل نصاب شیشه سکوریت برای همه ما حائز اهمیت است. معمولا در زمان خرید شیشه، فروشنده مسئولیت نصب شیشه را قبول خواهد کرد.

قیمت نصب ویا تعمیر شیشه سکوریت کاملا بسته به ابعاد و ضخامت شیشه، رنگ، ابزار های مورد استفاده، نوع نصب و شکل کلی مکان قابل استفاده دارد.

نصاب شیشه سکوریت لمینت

نصب کردن این شیشه‌ها نیاز به مهارت خاص خود داشته و بهتر است که از نصاب شیشه لمینت استفاده کنید. این شیشه از قبل آماده بوده که نصب کردن آن نیاز به دقت بسیار بالایی دارد. چرا که بعد از فرآیند نصب کردن دیگر انکان تغییرات خاصی در آن وجود ندارد. همین مساله حساسیت نصب شیشه لمینت را بسیار بالا برده است.

نصاب شیشه لمینت

در انجام این کار از ابزارآلات و یراق‌آلات خاصی استفاده می‌کنند که نصاب شیشه لمینت به خوبی نسبت به آنها آشنا بوده و می‌تواند فرایند نصب را برای شما انجام دهد.

  • یکی از نکات تاثیرگذار در نصب شیشه لمینت، بحث میزان ضخامت شیشه است. به هر مقدار که شیشه ضخامت بیشتری داشته باشد، به دقت بیشتری جهت نصب کردن نیاز دارد. با این حال، سایر شیشه‌ها اینگونه نبوده و راحت‌تر نصب می‌شوند.
  • قیمت نصب شیشه لمینت نیز بستگی به میزان حجم کار و همچنین میزان ضخامت شیشه دارد. معمولا شیشه‌های ضخیم‌تر، قیمت نصب آنها نیز بیشتر است.
  • در نهایت باید گفت، استفاده از نصاب شیشه لمینت بهترین راهکار جهت نصب کردن آن است. در غیر اینصورت به احتمال زیاد با مشکل روبرو خواهید شد.

شیشه سکوریت لمینت رنگی

شیشه‌های رنگی را به احتمال زیاد در بسیاری از نماها و ساختمان‌ها مشاهده کرده‌اید. در حال حاضر نمونه امروزی این شیشه‌ها، شیشه لمینت رنگی است. قاعدتا تفاوت شیشه سکوریت لمینت رنگی با سایر انواع شیشه لمینت در رنگ آن است و ترکیبی از رنگ‌های مختلف برای آن وجود دارد.

شیشه لمینت رنگی

یکی از ویژگی‌های مثبت شیشه لمینت رنگی، کاربرد مناسب آن جهت اشعه‌های مضر خورشیدی است. چرا که مانع نفوذ آنها به داخل محیط می‌شود. ضمن آنکه نصب شیشه لمینت تا حد زیادی نیز می‌تواند باعث حفظ حریم خصوصی محیط داخل شود.

رنگ‌های مختلفی برای این شیشه می‌توان متصور شد که یکی از مهم‌ترین آنها رنگ مات است. شیشه لمینت رنگی می‌تواند جذابیت بسیار زیادی به محیط داخلی و همچنین نمای خارجی ساختمان‌ها یا محیط‌های مختلف بدهد.

نصاب شیشه سکوریت میرال

نصب شیشه میرال که بسیار مقاوم است و قدرت بالایی در برابر فشار و ضربه دارد چندان پیچیده نیست. همچنین تعمیرات شیشه میرال، ساخت و نصب آن‌ها توسط افراد خبره انجام می‌شود و اقداماتی مانند تعیین سایز و حتی برش کاری روی آن باید در کارخانه صورت گیرد. نام میرال که بر روی این شیشه‌ها ماندگار شده است، در واقع اسم کارخانه تولیدی این شیشه‌های نشکن است که به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد و محبوبیت خاصی بین مشتریان دارد.

نصاب شیشه

نصاب شیشه میرال باید فردی حاذق باشد زیرا با یک اشتباه کوچک و به دلیل ضعف شیشه در قسمت دور بدنه، کل شیشه نابود می‌شود. بنابراین نصب شیشه میرال باید توسط نصاب متخصص و آنقدر دقیق انجام شود تا فشاری به آن نیاید.

از طرفی همانطور که گفتیم تغییر سایز در این شیشه انجام نمی‌شود. یعنی حتی پس از ساخت اگر نیاز باشد که روی درب سوراخ شود هم امکانش وجود ندارد. بنابراین این نکات اهمیت نصاب شیشه میرال را بالاتر هم می‌برد زیرا آن فرد قسمت‌‌های ضعیف شیشه را می‌شناسد و مانع از بروز حوادث و شکستگی شیشه خواهد شد.

از طرفی اگر شما به شرکتی این شیشه را سفارش داده‌اید و خودشان اندازه‌ها را تنظیم کردند در صورتی که از نصاب شیشه میرال کمک بخواهید بهانه‌ای برای ایراد در کارشان نخواهند داشت.

تفاوت انواع شیشه لمینت، سکوریت و ساده در چیست؟

شیشه ها بر اساس نوع تولید آنها نامگذاری می شوند و می توان شیشه مورد نظر خود را بر اساس نوع استفاده و مکان استفاده انتخاب کرد. شیشه ها تاثیر بسیار زیادی در دکوراسیون منزل یا محل کار شما دارد و بر اساس زیبایی، مکان استفاده باید شیشه ها انتخاب می شوند. مدل های لمینیت سنگین تر از مدل ساده و شیشه سکوریت هستند. ولی وزن شیشه های سکورتی باشیشه های معمولی با هم برابرند.

قیمت شیشه سکوریت به دلیل ویژگی های بیشتر نسبت به شیشه ساده چندین برابر بیشتر است و شیشه لمینیت قیمت بیشتری نسبت به سکوریت دارد. تفاوتی در رنگها و میزان شفافیت بین سکوریت و شیشه های معمول وجود ندارد. یکی از مهمترین ویژگی تفاوت شیشه ها را می توان به نوع شکسته شدن آنها اشاره کرد. شیشه های لمینیت بعد از شسته شدن از هم جدا نمی شوند و به زمین نمی ریزند. شیشه های سکوریت همانطور که در بالا به آن اشاره شد به تکه های بسیار کوچکی تبدیل می شوند و معمولا هم بی خطر هستند و به زمین میریزند.

انواع مکانهای نیاز به استفاده از شیشه های ایمن

به صورت کلی می توان گفت در مکانهایی که امنیت انسان در آنجا از احمیت خاصی برخوردار است از شیشه سکوریت استفاده می کنند. با توجه به قوانین برخی از سازندگان مجبور هستند که از شیشه های با امنیت بالا در مراکز تجاری ویا دربهای ساختمان استفاده کنند. قوانینی وجود دارد که باید در برخی از درب ها ویا شیشه های مغازه و فروشگاه ها از شیشه های ایمنی استفاده شود.

  • درب های ورودی ساختمان یا مراکز تجاری
  • پنجره های ساختمان
  • مناطق مرطوب مثل اطراف سرویس های بهداشتی، حمام، سونا و…
  • لوازم منزل شیشه های اجاق گاز
  • اماکن ورزشی مثل سالنهای استخر
  • پارتیشن ها
  • ویترین مغازه ها و فروشگاه ها
  • پله ها
  • دیوارهای شیشه ای و سقف
  • استفاده در لوازم جانبی مبلمان مثل عسلی

شیشه های سکوریت در صنعت دکوراسیون هم مثل مدل های خاص پنجره و دربها استفاده زیادی می شود.

انواع مدل شیشه سکوریت و سایز

  • رنگ می تواند در رنگهای دودی، سفید، برنزی، آبی،سبز، برنز، سفید سوپر کلیر، شفاف و نیمه شفاف باشد.
  • سایز در سازیهای 4 – 5 – 6 – 8 – 10 و 12 میل ارائه می شوند و در صورت نیاز امکان تولید شیشه در سایز های ویژه و غیر معمول از طرف کارخانه های شیشه بری وجود دارد.
  • اشکال در شکل های مستطیل، گرد، بیضی، نیمه بیضی، شش گوش باشد و در صورت نیاز کارخانه شیشه بری امکان تولید شیشه در اشکال های خاص را هم دارد.

ضخامت شیشه لمینت

ضخامت شیشه لمینت

ضخامت شیشه لمینت تاثیر قابل توجهی بر قیمت شیشه لمینت شده داشته و بر کیفیت و جنس شیشه نیز تاثیرگذار است. به طور کل هر اندازه که ضخامت شیشه لمینت بالاتر برود، به نوعی می‌توان گفت که کارایی آن نیز بهتر می‌شود و قیمت شیشه لمینت سکوریت نیز افزایش می یابد. ضخامت این شیشه‌ها در اندازه‌های مختلفی بوده که 3، 4 و 5 میل از مهم‌ترین آنها به شمار می‌روند. معمولا برای برخی از مکان‌ها بهتر است که از ضخامت‌های بالا استفاده شود که هم مقاومت شیشه را بالاتر ببرد و هم اینکه عایق مناسبی جهت صدا و صوت باشد.

نصب شیشه لمینت می‌تواند به صورت دو یا چندین لایه باشد که این مساله نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است. هر چند شیشه‌های لمینت با کمترین میزان ضخامت نیز وجود دارند، اما باز هم مقاومت لازم را داشته و از مابقی شیشه‌ها متفاوت هستند. چرا که به طور کل جنس این شیشه با شیشه‌های معمولی متفاوت است.

بسیاری از مشتریان از شیشه‌های لمینت با ضخامت بالا در محیط‌های تجاری، اداری و برخی محیط‌های باز استفاده می‌کنند. چرا که در این محیط‌ها امکان ضربه رساندن به شیشه بسیار وجود دارد که در صورت داشتن ضخامت بالا هیچ آسیبی به آن وارد نمی‌شود، بنابراین نصب شیشه لمینت گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.

مقاومت شیشه میرال

  • جالب است بدانید این شیشه‌ها به قدری مقاوم هستند که تا ۷ برابر شیشه‌های معمولی فشار را تحمل می‌کنند. حتی بعضی از این شیشه‌ها به ضد لوگوله معروفند.
  • علت این مقاومت و علاقه‌مندی برای نصب شیشه میرال، حرارت بالا است. در واقع در پروسه ساخت شیشه میرال حرارت خیلی بالاست و این شیشه از چند لایه شیشه و با فشار قوی تولید می‌شود.

از طرفی وقتی از مقاومت صحبت می‌کنیم، به این معنی نیست که این شیشه‌ به هیچ عنوان نمی‌شکند. به هر حال با نصب شیشه میرال هم ممکن است با خسارت شکستگی آن در اثر فشار و ضربه بیش از حد تحمل آن روبه رو شوید. اما باز هم تفاوتی که با نصب شیشه میرال حس خواهید کرد نحوه شکستن و عدم آسیب رساندن آن به کسی است. زیرا این شیشه‌ها اصلا خرد نمی‌شوند و تکه‌های نوک تیز و برنده‌ای به جای نمی‌گذارند. در عوض لبه‌های قطعات شکسته کاملا صاف و صیقلی بوده و دست و بدن شما را نمی‌برد و جراحتی به دنبال نخواهد داشت. بنابراین با نصب شیشه میرال مطمئن باشید که حتی در صورت شکستن به افراد حاضر در آن محل هیچ گونه آسیبی وارد نمی‌شود و ذرات به اطراف پراکنده نمی‌شوند.

از طرفی ضعف تعمیرات شیشه میرال این است که علیرغم مقاومت بسیار بالا، قسمت‌های کناری و لبه‌ای این شیشه‌ها حساس هستند و اگر از آن قسمت‌ها به شیشه ضربه وارد شود بسیار شکننده خواهند بود و شاید شیشه ترک بخورد و یا کاملا بشکند.

از بیشترین مشتریان برای تعمیرات شیشه میرال باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • مغازه‌داران برای اجرای آن به عنوان ویترین مغازه

شیشه یا ویترین مغازه بخش بسیار مهم آن است که باعث می‌شود مشتری جذب کارها بشود و داخل مغازه وارد شود یا خیر. بنابراین این شیشه‌ها باید بسیار با کیفیت، شفاف و روشن، مقاوم و عمری باشند. به علاوه شیشه‌های میرال انواع دیگر رنگی و یا حتی مات و برفکی نیز دارند که به وسیله آن نیز می‌توان زیبایی‌های بصری جذابی در پشت ویترین یا حتی داخل مغازه ایجاد نمود.

  • ساخت لوازم آشپزخانه مانند هود

این شیشه‌ها در قسمت‌هایی مثل بخش بالایی هود و یا مکان‌هایی مانند روی گاز و داخل ماکروفر که تحت حرارت بالا است نیز استفاده می‌شوند.

  • خودروسازان برای شیشه‌های کناری و پشت ماشین

منظور از تعمیرات شیشه میرال در واقع به نوعی استفاده مجدد از آن است. زیرا این کار هم به محیط زیست کمک می‌کند و هم با توجه به اینکه در ظاهر شیشه تغییری ایجاد نشده، ضرورتی به استفاده از شیشه‌های نو وجود ندارد و می‌توان دست دوم آن‌ را جایگزین نمود. اما نکته حائز اهمیت این است که این شیشه‌ها را نمی‌توان مجدد به سایزی که شما می‌خواهید برش داد و در واقع اندازه آن‌ها پس از ساختن در کارخانه غیر قابل تغییر است.

هم‌چنین اگر ترجیح دادید از تعمیرات شیشه میرال استفاده کنید و شیشه دست دوم بخرید حتما دور تا دور آن را چک کنید تا پریدگی و شکستگی نداشته باشد. زیرا همانطور که اشاره شد کناره های شیشه خیلی حساس

ویژگی و مزایای شیشه سکوریت چیست؟

یکی از دلایلی که می توان به استفاده از شیشه های سکورد در خدمات منزل به آن اشاره کرد سادگی تمیز کردن شیشه های سکوریت نسبت به شیشه های معمولی است؛ و دیگر ویژگی های این نوع شیشه را می توان به موارد زیراشاره کرد.

  • ایمنی بالا: پس از شکسته شدن شیشه به قسمتهای بسیار کوچکی تبدیل می شود و معملا بی خطر هستند. ایمنی در شیشه های سکوریت مهمترین ویژگی آن است.
  • مقاومت بالا تر از شیشه های معمولی: حدود چهار یا پنج برابر مقاومت بیشتر نسبت به شیشه های معمولی در زمان برخورد ضربه به شیشه
  • سختی بالاتر: شیشه های سکوریت حدود سه تا چهار برابر سختی بیشتری نسبت به شیشه های معمولی دارند.
  • مقاومت در برابر حرارت: سکوریت مقاومت بیشتری در درجه حرارتی های بیشتر نسبت به شیشه های معمولی دارند.
  • کاربردی تر از شیشه های معمولی: شیشه های سکوریت به دلیل ویژگی های بالاتر از شیشه های معمولی در مکانهای بیشتری استفاده می شوند.