نصب درب شیشه ای سکوریت از مواردی است که به تخصص و دانش کافی از طرف شیشه بر نیاز دارد و در صورت انجام آن توسط افراد غیر حرفه‌ای علاوه بر پایین آمدن کارایی آن، موجب آسیب‌های جدی نیز می‌شود؛ بنابراین ضروری است با نکات مهم نصب آن آشنا باشید.

شیشه طی مراحل گرم شدن و سرد شدن، مستحکم می‌شود و مقاومت بیشتری نسبت به شیشه‌های معمولی پیدا می‌کند. هم‌چنین این شیشه‌ها در صورت شکستن سطح تیزی ندارند و در نتیجه آسیب کمتری دارند. البته در صورت عدم توجه در نصب امکان انفجار آن وجود دارد.

درب هر ساختمانی از جمله جذابیت‌های آن است و درهای شیشه‌ای در این زمینه پیشتاز هستند. این درها در موارد بسیار زیادی کارآمد هستند مثل فروشگاه‌ها، ادارات و ساختما‌ن‌های مسکونی. به علاوه نصب درب شیشه‌ای سکوریت با توجه به مزیت‌های فراوانی که نسبت به شیشه‌ی معمولی دارد، بسیار پرکاربردتر است و می‌توان در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف از آن استفاده کرد.

دقت کنید که جهت تغییرات در طراحی دکوراسیون داخلی نصب پارتیشن شیشه ای یکی از پیشنهادی است که پیشنهاد می‌کنیم به آن توجه نمایید.

نصب درب شیشه ای سکوریت اتوماتیک

نصب درب شیشه ای سکوریت اتوماتیک

درب‌ها انواع مختلفی دارند که درب‌های شیشه ای سکوریت غیر اتوماتیک یا دستی و اتوماتیک را در این رابطه می‌توان نام برد.

درب شیشه‌ای سکوریت اتوماتیک با توجه به قیمت بالاتری که برای آن در نظر گرفته شده است نسبت به نوع دستی آن از محبوبیت کمتری برخوردار است و برای مغازه‌های کوچک و مکان‌هایی که تردد زیادی ندارند، مناسب نیست. نصب درب شیشه ای سکوریت اتوماتیک به محلی که می‌خواهد نصب شود، بستگی دارد و با توجه به شرایط نوع آن انتخاب می‌شود. می‌توانید لیست قیمت نصب شیشه سکوریت را مشاهده نمایید.

هم‌چنین وسایل مورد نیاز برای نصب آن به تبع بیشتر و پیچیده‌تر هستند. از معروف‌ترین درب‌‌های اتوماتیک، درب‌های ریلی (کشویی) هستند که در ورودی فروشگاه‌ها اکثرا به چشم می‌خورند و می‌توانند از دو یا تنها یک سمت باز شوند. از نکات مثبت این درب‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • سرعت باز و بسته شدن درب‌
  • سر و صدای بسیارکم
  • اتلاف انرژی اندک آن

‌ اشاره کرد.

 برای نصب درب شیشه ای سکوریت اتوماتیک از سکوریت با ضخامت مشخص (ده میل) و استاندار استفاده می‌شود.

نکات قابل توجه در نصب درب شیشه ای سکوریت

  1. توسط افراد ماهر و آموزش دیده انجام شود.
  2. ابعاد شیشه‌ها قبل از تولید به طور دقیق حساب شده باشند.
  3. در نصب درب شیشه سکوریت نهایت دقت و سرعت اعمال شود تا هیچ آسیبی به شیشه وارد نشود.
  4. اندازه شیشه و ابزار آلات مورد استفاده در میزان هزینه نصب درب شیشه‌ای سکوریت تاثیر می‌گذارد.
  5. برای انتقال شیشه‌های سکوریت باید از ماشین‌های خاص استفاده شود تا هیچ خراشی به شیشه وارد نشود و کاملا سالم بماند.
  6. کیفیت چشمی مورد استفاده در نصب درب شیشه‌ای سکوریت اتوماتیک برای عملکرد صحیح درب بسیار پر اهمیت است.
  7. اتصالات شیشه باید به درستی انجام شود و از محصولات مرغوب برای این کار استفاده شود.
  8. به علاوه قیمت آن به محیطی که در آن شیشه نصب می‌شود و فریم درب بستگی دارد.

نصب درب شیشه ای سکوریت لولایی

این درب‌ها به علت زیبایی، مقاومت و ایمنی بالاتر به نسبت پر کاربردتر هستند و معمولا برای درب‌های ورودی و خروجی استفاده می‌شوند. به طور کلی ۲ نوع درب غیر اتوماتیک وجود دارد: ریلی (کشویی) و لولایی. در نصب درب شیشه ای سکوریت غیر اتوماتیک، با استفاده از ابزارآلات مخصوص (اتصالات) به قاب مورد نظر (چارچوب درب) وصل می‌شود. نوع درب مورد نظر به تناسب آن با محیط بستگی دارد. میتوانید با ساخت ویترین شیشه ای به زیباتر شدن دکوراسیون بپردازید.

در ادامه به نصب درب شیشه‌ای سکوریت دستی کشویی(ریلی) و لولایی می‌پردازیم.

  • در نصب درب‌های سکوریت لولایی، از لولا استفاده می‌شود. لولای مورد استفاده در آن می‌تواند مربوط به اتصال شیشه‌‌ها و یا اتصال با دیوار باشد و شیشه‌ها را به هم یا به دیوار وصل کند، مثلا برای اتصال درب شیشه ای سکوریت، از لولای خاص شیشه به شیشه یا شیشه به دیوار استفاده می‌شود. نصب این نوع درها آسان‌تر است و به راحتی قابل استفاده به جای درب‌های معمولی است.
  • برای نصب درب شیشه ای سکوریت کشویی،‌ از قطعات متعددی (ریل و قرقره و …) استفاده می‌شود. هم‌چنین برای نصب احتیاج به فضایی برای جابه‌جایی درب وجود دارد، این فضا می‌تواند شامل دیوار شود یا قطعه‌ی شیشه‌ای که ثابت شده است.

از نکات قابل توجه در نصب درب شیشه‌ای سکوریت کشویی استفاده از وسایل مرغوب و باکیفیت است تا درب بتواند به خوبی و بدون سایش حرکت کند. از نکات منفی درب کشویی نسبت به لولایی می‌توان این نکته را ذکر کرد که آسیب پذیری و احتمال خرابی آن بیشتر است.