از جمله مشکلات در کلان شهرها وجود سر و صدای زیاد است، که می توان با آکوستیک دیوار از بروز آن جلوگیری کرد. علی الخصوص در آپارتمان ها که تعداد واحد بیشتری در کنار هم وجود دارد و صدا به راحتی منتقل می شود.

نمونه کار دیوار آکوستیک

همچنین بسیاری از مکان های عمومی و خصوصی همچون استودیوهای ضبط صدا، سینماها و … به سبب جلو گیری از بروز این مشکل به دنبال راهکارهایی بودند که با پیشرفت در این زمینه امروزه این مشکل نیز برطرف شده است.

با نصب آکوستیک دیوار به راحتی می توانید این صداها را کنترل کنید و با آرامش و بدون مزاحمت برای سایرین در طول روز زندگی کنیم.

آکوستیک دیوار چیست و چه مزایایی دارد؟

با توجه به توضیحات بالا حتما متوجه شده اید که آکوستیک دیوار به منظور عدم پخش صدا و یا کاهش حداقلی آن می باشد که برای مکان های خاص و عمومی قابل استفاده می باشد.

یکی از مزایایی که می توان به آن اشاره کرد صرفه جویی و جلوگیری از هدر رفت انرژی می باشد که دیواری های آکوستیک را بسیار پر طرفدار کرده است.

تاثیر آکوستیک دیوار بر دکوراسیون!

به دلیل طرح های نچندان جذاب و جالب وقتی از آکوستیک دیوار استفاده می‌شود. فضای اتاق ویا محل کار جالبی نخواهیم داشت و زیبایی فضا را از دست خواهیم داد.

برای بهتر شدن فضا ویا دکوراسیون داخلی میتوانیم اقدام به لمسه کاری دیوار کنیم. لمسه‌ها می‌توانند فضا مارا جذاب‌تر و بهتر کنند.

فرق پنل آکوستیک با تایل و فوم چیست؟

شاید به گوشتان کلمه های پنل آکوستیک، فوم آکوستیک و یا تایل آکوستیک رسیده باشد اما فرق آن ها را به درستی ندانید. باید به شما بگوییم که این سه در واقع کار کنترل صدا را انجام می دهند اما تفاوت هایی با یکدیگر دارند که در ادامه به آن ها می پردازیم.

پنل آکوستیک دیوار: درواقع این وسیله ضمن کنترل صدا برای سقف ها و دیوارهای معمولی در هر ابعادی به صورت ورقه ای استفاده می شود که در ساخت درب آکوستیک نیز قابل استفاده می باشند/

تایل آکوستیک دیوار: ضمن کنترل صدا برای سقف کاذب استفاده می شود که دارای ابعاد 60*60 می باشد. در اکثر مکان های لوکس تر که از کناف برای طراحی داخلی دکوراسیون استفاده شده است، از تایل آکوستیک دیوار استفاده می شود.

فوم آکوستیک: درواقع فوم از فوم آکوستیک برای بیشتر عایق شدن صدا در بین دیوار و سقف ها استفاده می شود. بسیاری از مکان ها همچون استودیوهای موسیقی و سینماها از فوم استفاده می کنند. که برای دیوار های معمولی و سقف کاذب مورد استفاده می باشد؛ ظاهر این فوم ها همچون فوم های فیبری می باشد که برای محافظت از وسایل استفاده می کنند که انواع مختلفی دارند و در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

انواع فوم آکوستیک:

این نوع فوم ها انواع مختلفی دارند که هر یک دارای مزایایی می باشد و برای مکان های متفاوتی استفاده می شود.

  • فوم شانه تخم مرغی

این فوم ها بر روی کار مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل شکل و عایق صدا مورد توجه کاربران قرار گرفته است. همچنین وجود این شانه تخم مرغی سبب شده تا صدا بهتر جذب شود و در ضخامت و اندازه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

  • فوم دو رو صاف

فوم دو رو صاف به علت صافی می تواند در قسمت کف و سقف و دیوار ها برای جلوگیری از ورود صدا استفاده شود. این نوع فوم ها به صورت ساده و چسب دار وجود داشته که برای نوع ساده آن از چسب فوم آکوستیک استفاده میشود و برای نوع چسب دار آن تنها کافی است تا همان را بچسبانند.

  • فوم هرمی

این فوم ها بیشتر در استودیوهی صدا مورد استفاده قرار می گیرد. چراکه یک عایق قوی برای فرکانس های بالا بوده و به صورت روکار استفاده می شود. عایق کردن استودیو ها یکی از مهمترین دلایل تولید آکوستیک دیوار است.

  • فوم لوله ای

این فوم ها برای عایق کردن صدا لوله های داخلی استفاده می شود. همچنین به دلیل وجود اندازه های مختلف در لوله ها، فوم های آکوستیک نیز در اندازه و سایز های مختلف متناسب با هر لوله وجود دارد.

قیمت آکوستیک دیوار چگونه محاسبه می شود؟

برای اجرای آکوستیک دیوار شرایطی وجود دارد که نصابان با توجه به این شرایط تعیین قیمت می کنند. در جدول زیر عوامل موثر در تعیین قیمت آکوستیک دیوار را خواهید دید.

بررسی دیوار ها و سقف ها جهت نیاز به زیرسازی

استفاده از فوم جهت تقویت بیشتر

جنس و نوع آکوستیک انتخابی

ابعاد سقف ها و دیوار ها