در میان کاربردهای گوناگون خدمات جوشکاری سیار، در این صفحه از “استاده” به جوشکاری اسکلت ساختمان پرداخته میشود. همچنین دربارهی عوامل مؤثر بر تعیین هزینه و اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان در سال 1403 توضیحاتی را به شما ارائه خواهیم داد.
حتما بخوانید: جوشکاری چیست؟ اینورتر، سلولزی، آرگون و لیزری
اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان
خدمت | قیمت به تومان |
جوشکاری اسکلت ساختمان به صورت کیلویی | 7.500 تا 15.000 |
جوشکاری اسکلت ساختمان هر ساعت | 68.000 تا 100.000 |
جوشکاری و ساخت حفاظ درب و پنجره | 250.000 تا 400.000 |
جوشکاری لوله برای هر متر | 28.000 تا 60.000 |
حتما بخوانید: قیمت جوشکاری سیار همراه نرخ آهنگری سیار
جوشکاری اسکلت ساختمان
در یک دستهبندی کلی میتوان جوشکاری اسکلت ساختمان را به دو گروه ذوبی و غیرذوبی تقسیم کرد. در جوشکاری ذوبی با داغ کردن محل اتصال دو قطعه، عمل جوش انجام میپذیرد. در جوشکاری غیرذوبی با اعمال فشار به مولکولهای ناحیه اتصال، جوشکاری اسکلتبندی ساختمان صورت میگیرد. جوشکاری و آهنگری در محل شامل چه خدماتی است؟
متاسفانه در مواردی مشاهده شده که برای اختلاف هزینه اندک یا زود به نتیجه رسیدن کار، از افراد کم تجربه و ناشی برای اینگونه خدمات استفاده شده است. این موضوع باعث شده که زمان و هزینه خیلی بیشتری صرف تخریب سازه معیوب قبلی و ساخت مجدد سازه ایمن شود.
روش جوشکاری اسکلت ساختمان
استفاده از اسکلتبندی فلزی برای ساختمان فواید زیادی دارد. از جمله این که هزینهی اجرای آن نسبت به سایر اسکلتهای ساختمانی مناسبتر بوده و با سرعت بالایی کار انجام میشود. اما در کنار سرعت بالا باید دقت و تخصص زیادی را صرف جوشکاری اسکلت ساختمان نمود.
حتما بخوانید: آهنگری سیار همراه بهترین شرکتهای خدمات آهنگری کل کشور
جوشکاری دستی
در این شیوه، از جوشکاری اسکلت ساختمان بهطور دستی استفاده میشود که از شایعترین نوع جوشکاری دستی، شیوهی قوس الکتریکی است. در این نوع جوشکاری اسکلت به وسیله الکترودهای روکشدار و جریان برق سبب ذوب شدن دو قطعه فلزی و اتصال آنها پس از سرد شدن میشوند.
جوشکاری فورجینگ
روش دیگری که برای اتصال میلگردها بههم استفاده میشود، روش فورجینگ است. در این نوع جوشکاری اسکلت نیز با ایجاد قوس الکتریکی میان دو میلگرد باعث ذوب شدن آنها میشوند. در نهایت با فشار دادن دو قطعه به یکدیگر و سرد شدن آنها، عمل جوش فورجینگ انجام میشود.
حساسیت این موضوع از نظر ایمنی کار به حدی مهم بوده که بهتر است قبل از اقدام برای جوشکاری اسکلت ساختمان، به دنبال فرد و یا گروهی از افراد متخصص و با سابقه کار اجرایی مناسب باشید.
در صورتی که عمل جوشکاری اسکلن ساختمان به دقت و حوصله انجام نشود، ممکن است پس از مدتی بر اثر عوامل محیطی مانند آب و هوا، رطوبت، حرارت، زلزله و… محل جوش نامناسب تیرآهن یا میلگردها باز شده و حتی منجر به ریزش ساختمان شود.
محاسبه میزان هزینه جوشکاری اسکلت ساختمان
قبل از بررسی مواردی که بر روی تعیین هزینه و اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان تأثیرگذار هستند، باید بدانید محاسبه هزینه جوشکاری اسکلت در دو مدل کنتراتی و کیلویی انجام میشود. برآورد هزینه به صورت کنتراتی مختص به موارد جزئی و ظریف در جوشکاری بوده و در این موارد جوشکار باید در مدت زمان معینی خدمات درخواست شده را ارائه دهد.
میتوان گفت که هزینه جوشکاری اسکلتبندی ساختمان به صورت کنتراتی به دلیل ظریفکاریها و دقت مورد نیاز، لزوم برشکاری یا خم کردن فلز و… بیشتر از هزینه جوشکاری به صورت کیلویی است.
عوامل موثر بر هزینه جوشکاری اسکلت ساختمان
تعیین هزینه و اجرت اینگونه خدمات به صورت کیلویی میباشد. یعنی با توجه به میزان آهنآلات و فلزات مورد استفاده و حجم پروژه، برآورد هزینه صورت میگیرد.
نیروی کار
در جوشکاری اسکلت ساختمان معمولا از چندین نفر برای انجام کار استفاده میشود. این مورد نیز یکی از عوامل مؤثر بر قیمت جوشکاری اسکلتبندی ساختمان است. به تبع هر چه تعداد افراد در گروه جوشکاری بیشتر باشد، سرعت انجام کار بیشتر و هزینه نهایی جوشکاری اسکلت ساختمان نیز افزایش خواهد یافت.
مدت زمان اجرای کار
یکی دیگر از موارد تاثیرگذار بر تعیین هزینه جوشکاری کنتراتی اسکلت ساختمان تعداد روزهای تعیین شده برای تحویل کار است. هر چه این مدت زمان کوتاهتر باشد، اجرت و هزینه جوشکاری نیز افزایش خواهد یافت.
نوع جوشکاری اسکلت
از دیگر مواردی که بر تعیین هزینه تأثیر میگذارند، نوع جوشکاری اسکلت است. قوس الکتریکی، با گاز اکسیژن، حالت جامد و… باشد، در تعیین هزینه نهایی مؤثر است. همچنین نوع گازی که حین کار مورد استفاده قرار میگیرد، نوع مدار و اشعه از دیگر دلایل مهم و تأثیرگذار در تعیین اجرت و هزینه جوشکاری اسکلت ساختمان است.
شیوه انجام کار
کیفیت و تمیزی کار نهایی که جوشکار ارائه داده و تجربه و مهارتی که دارد نیز در قیمتگذاری روی هزینه و اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان تأثیر میگذارد.
نکته نهایی
هزینه و اجرت اینگونه خدمات منطبق بر لیست تعرفههایی است که از صنف مربوطه در هر سال منتشر میشود. اما معمولا این هزینه اندکی تفاوت ناشی از مهارت و تجربهی جوشکار، تعداد نیروی انسانی در اختیار، موقعیت مکانی ساختمان، شرایط آب و هوایی و میزان حساسیت و دقت کار دارد.
سلام اقامجیدمن باشماکاری ندارم ولی همکاراتون هستن میان صحبت میکنن کاروزخمی میکنن وسط کارکلی داستان میکنن هیچ اخرش حساب میکنی میبینی خیلی بیشترازتعرفه گرفتن بازم کلی منت وفلان حالااگه ازکارنزنن بله اگه متراژدرست حساب کنن کاروخوب انجام بدن درسته حداقل حدوسط بایدگرفت با دلالا ساختمون سازکاری ندارم یکی ک ی تیکه زمین داره باهزاربدبختی وام وفلان جورکرده ی خونه بسازه بایدهوای اونوداشت ن اینکه زورطرف ب اونایی ک خبره کارن نمیرسه عوضشوبیادازاین بدبخت دربیاد اینم انصاف نیس ارزوی موفعقیت
سلام.قیمت اجرت اسکلت فلزی باید ۱۵۰۰۰ تومان باشه یه استاد کار هیچ وقت تنها نیست افراد داره کارکر داره هزینه داره یه جوشکار اسکلت کار باید روزی ۲ تومان درامد داشته باشه با سختی کاری که داره تمام اسکلت کارو برید بپرسین همه دیسک کمر و زانو عمل شده دارن . به نظرم شغل خوبی نیست
چطور برای گچکاری و گچ بری و دکور داخلی خانه و نما میلیاردی هزینه میشه و وقت جوشکاری میشه همه خسیس میشن؟ چطور یک مکانیک یا نقاش و صافکار میلیونی دستمزد میگیره و جوشکار نباید؟ کیلیویی باید پنجاه هزار تومن باشه تا بصرفه
باسلامخدمتبزرگواران
ازخلاصهکلامتمامدوستانایناستکهاولاجوشکارییکشغلبسیارتخصصیهست
وقیمتکاربایدمنطقیباشد.اینجابایداتحادیهقیمتجوشکارراباتجهیزاتجوشکاریمشخصکندوقیمتکیلوییهممشخصکند.سخترینکارجوشکاریهستومشکلاتخودشرادارد.ارتفاعکارسوختگی.چشمدرد.پرتابازارتفاع.استعلاکابزار.هزینهماشین.وکلیچیزهایدیگر.بعضیهاقیمتخیلیپایینمیدنبدوناینکهمسایلرادرنظربگیرند.ازاتحادیهخواهشداریمقیمتجدیدومنطقیمشخصکنند.بهخدابزرگمسپارمتان.با۲۰سالسابقهجوشکاری.موفقباشید
اگه خدایش رو در نظر بگیرید اجرا ۵۰۰۰ هزار کمه ۱۵۰۰۰ هزار انصاف نیست ولی ۱۰هزار حق جوشکاری هست که آهن به این سنگینی رو بقل میکنه
سلام جوشکاری ساختمان چند جور هست ستون ها ساده باشد یا قوطی ۱۴ یا تصمه خور هر کدام یه قمیت دارد قمیت جوشکاری ساده از کیلوی ۶هزار تومان هست سیم جوش هم برعهده صاحب کار هست نه جوشکار
سلام نرخ جوشکاری کیلویی بل توجه به کار ازکیلویی ۲۲۰۰ تومان تا۳۰۰۰ تومان مییاشد
نکته الکتردود برق و جرثقیل برعهده جوشکاز نمیباشد
درسته الکترود و جرثقیل بر عهده صاحب کار باید باشد وگرنه کیلویی باید 5000تومان کار کند
سلام. این قیمت برای حدود ۱۰ بال قبل است الان برای ساخت چارچوب اتاقی که یکی از پایینترین دستمزدها را دارد حدودا کیلویی ۸تا ۱۰ تومان حساب میشود. کیلویی ۳ تومان را از کجا قیمت گرفته اید؟
چارچوب 20 کیلو بیشتر نیست. امایشاخه پل16 نزدیک 200کیلوعه مهندستازه پیچو تابم نداره
منظور از کیلویی چیست
زده کیلویی ۱۵۰۰۰ تومان
اگه ۱۰۰متر بنا داشته باشیم و هر متر ۵۰ کیلو اسکلت بخواد ،۵۰۰۰کیلو آهن نیاز داریم که با دستمزد کیلویی ۱۵۰۰۰ تومان باید ۷۵۰۰۰,۰۰۰ تومان دستمزد بدیم
که منطقی نیست
اون 15تومن دیدی ولی 5تومنو ندیدی؟گفته از ۵تا۱۵درضمن،کیلویی قیمت دادن حدودی است.چون بعضی وقتا خیلی پایین میشه یا خیلی بالا.که من ما تو ایران فقط قیمت پایین دیدیم.گذشته از همه اینها.یه استاد کار حداقل حداقل دستمزدش باید روزی یک تا یک ونیم باشه تا منصفانه باشه.چون هم سختی کار در موقع انجام کار داره،هم آسیب هایی که بعد چندوقت معلوم میشه.ولی متاسفانه فقط یک درصد استاد کارهایی دستمزد نثبتا خوبی میگیرن.
سلام حرف میزنن هرکی ب فکرخودش میگه ۱۰۰متربنا خونه پرش دستمزدجوشکارباشاگردش میشه۲۰تومان مگه چندروزکارداره راحت روز۸تومان واسه خودجوشکاره درحالیکه انصاف درنظربگیری ۳روزکارکنه روزی۳تومان۵۰۰شاگرد۲۵۰۰استاد