در میان کاربردهای گوناگون خدمات جوشکاری سیار، در این صفحه از “استاده” به جوشکاری اسکلت ساختمان پرداخته می‌شود. همچنین درباره‌ی عوامل مؤثر بر تعیین هزینه و اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان در سال 1403 توضیحاتی را به شما ارائه خواهیم داد.

اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان

خدمتقیمت به تومان
جوشکاری اسکلت ساختمان به صورت کیلویی7.500 تا 15.000
جوشکاری اسکلت ساختمان هر ساعت 68.000 تا 100.000
جوشکاری و ساخت حفاظ درب و پنجره250.000 تا 400.000
جوشکاری لوله برای هر متر28.000 تا 60.000

کتگوری این صفحه مشخص نیست.

جوشکاری اسکلت ساختمان

در یک دسته‌بندی کلی می‌توان جوشکاری اسکلت ساختمان را به دو گروه ذوبی و غیرذوبی تقسیم کرد. در جوشکاری ذوبی با داغ کردن محل اتصال دو قطعه، عمل جوش انجام می‌پذیرد. در جوشکاری غیرذوبی با اعمال فشار به مولکول‌های ناحیه اتصال، جوشکاری اسکلت‌بندی ساختمان صورت می‌گیرد. جوشکاری و آهنگری در محل شامل چه خدماتی است؟

متاسفانه در مواردی مشاهده شده که برای اختلاف هزینه اندک یا زود به نتیجه رسیدن کار، از افراد کم تجربه و ناشی برای اینگونه خدمات استفاده شده است. این موضوع باعث شده که زمان و هزینه خیلی بیشتری صرف تخریب سازه معیوب قبلی و ساخت مجدد سازه ایمن شود.

خدمات جوشکاری اسکلت ساختمان

روش جوشکاری اسکلت ساختمان

استفاده از اسکلت‌بندی فلزی برای ساختمان فواید زیادی دارد. از جمله این که هزینه‌ی اجرای آن نسبت به سایر اسکلت‌های ساختمانی مناسب‌تر بوده و با سرعت بالایی کار انجام می‌شود. اما در کنار سرعت بالا باید دقت و تخصص زیادی را صرف جوشکاری اسکلت ساختمان نمود.

جوشکاری دستی

در این شیوه، از جوشکاری اسکلت ساختمان به‌طور دستی استفاده می‌شود که از شایع‌ترین نوع جوشکاری دستی، شیوه‌ی قوس الکتریکی است. در این نوع جوشکاری اسکلت به وسیله الکترودهای روکش‌دار و جریان برق سبب ذوب شدن دو قطعه فلزی و اتصال آنها پس از سرد شدن می‌شوند.

جوشکاری فورجینگ

روش دیگری که برای اتصال میلگردها به‌هم استفاده می‌شود، روش فورجینگ است. در این نوع جوشکاری اسکلت نیز با ایجاد قوس الکتریکی میان دو میلگرد باعث ذوب شدن آنها می‌شوند. در نهایت با فشار دادن دو قطعه به یک‌دیگر و سرد شدن آنها، عمل جوش فورجینگ انجام می‌شود.

حساسیت این موضوع از نظر ایمنی کار به حدی مهم بوده که بهتر است قبل از اقدام برای جوشکاری اسکلت ساختمان، به دنبال فرد و یا گروهی از افراد متخصص و با سابقه کار اجرایی مناسب باشید.

در صورتی که عمل جوشکاری اسکلن ساختمان به دقت و حوصله انجام نشود، ممکن است پس از مدتی بر اثر عوامل محیطی مانند آب و هوا، رطوبت، حرارت، زلزله و… محل جوش نامناسب تیرآهن یا میلگردها باز شده و حتی منجر به ریزش ساختمان شود.

روش جوشکاری اسکلت ساختمان

محاسبه میزان هزینه جوشکاری اسکلت ساختمان

قبل از بررسی مواردی که بر روی تعیین هزینه و اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان تأثیرگذار هستند، باید بدانید محاسبه هزینه جوشکاری اسکلت در دو مدل کنتراتی و کیلویی انجام می‌شود. برآورد هزینه به صورت کنتراتی مختص به موارد جزئی و ظریف در جوشکاری بوده و در این موارد جوشکار باید در مدت زمان معینی خدمات درخواست شده را ارائه دهد.

می‌توان گفت که هزینه جوشکاری اسکلت‌بندی ساختمان به صورت کنتراتی به دلیل ظریف‌کاری‌ها و دقت مورد نیاز، لزوم برش‌کاری یا خم کردن فلز و… بیشتر از هزینه جوشکاری به صورت کیلویی است.

عوامل موثر بر هزینه جوشکاری اسکلت ساختمان

تعیین هزینه و اجرت اینگونه خدمات به صورت کیلویی می‌باشد. یعنی با توجه به میزان آهن‌آلات و فلزات مورد استفاده و حجم پروژه، برآورد هزینه صورت می‌گیرد.

نیروی کار

در جوشکاری اسکلت ساختمان معمولا از چندین نفر برای انجام کار استفاده می‌شود. این مورد نیز یکی از عوامل مؤثر بر قیمت جوشکاری اسکلت‌بندی ساختمان است. به تبع هر چه تعداد افراد در گروه جوشکاری بیشتر باشد، سرعت انجام کار بیشتر و هزینه نهایی جوشکاری اسکلت ساختمان نیز افزایش خواهد یافت.

مدت زمان اجرای کار

یکی دیگر از موارد تاثیرگذار بر تعیین هزینه جوشکاری کنتراتی اسکلت ساختمان تعداد روزهای تعیین شده برای تحویل کار است. هر چه این مدت زمان کوتاه‌تر باشد، اجرت و هزینه جوشکاری نیز افزایش خواهد یافت.

نوع جوشکاری اسکلت

از دیگر مواردی که بر تعیین هزینه تأثیر می‌گذارند، نوع جوشکاری اسکلت است. قوس الکتریکی، با گاز اکسیژن، حالت جامد و… باشد، در تعیین هزینه نهایی مؤثر است. هم‌چنین نوع گازی که حین کار مورد استفاده قرار می‌گیرد، نوع مدار و اشعه از دیگر دلایل مهم و تأثیرگذار در تعیین اجرت و هزینه جوشکاری اسکلت ساختمان است.

شیوه انجام کار

کیفیت و تمیزی کار نهایی که جوشکار ارائه داده و تجربه و مهارتی که دارد نیز در قیمت‌گذاری روی هزینه و اجرت جوشکاری اسکلت ساختمان تأثیر می‌گذارد.

نکته نهایی

هزینه و اجرت اینگونه خدمات منطبق بر لیست تعرفه‌هایی است که از صنف مربوطه در هر سال منتشر می‌شود. اما معمولا این هزینه اندکی تفاوت ناشی از مهارت و تجربه‌ی جوشکار، تعداد نیروی انسانی در اختیار، موقعیت مکانی ساختمان، شرایط آب و هوایی و میزان حساسیت و دقت کار دارد.

طبقه بندی شده در