همانطور که همه وسایل نقلیه از جمله موتور، ماشین، اتوبوس و… در طول روز در معرض آلودگی قرار خواهند گرفت ساختمان های شهر نیز از این قاعده مستثنی نیستند و نیاز به نماشویی ساختمان مطرح می گردد.

امروزه با گسترش ساخت و ساز آپارتمان ها با ارتفاع زیاد و برج ها امر نماشویی به صورت کاملا متفاوت نسبت به قبل صورت می گیرد که در این صفحه قصد داریم به انواع آن، مراحل انجام این کار و قیمت نماشویی ساختمان بپردازیم.

نماشویی ساختمان چیست؟ و کدام روش بهتر است؟

آلودگی هوا در همه شهر ها به خصوص در کلان شهر ها و شهرهای صنعتی به مراتب بیشترین امتیاز برای دادن چهره ای کثیف به شهر و ساختمان ها و نیاز به نماشویی را به خود اختصاص می دهد.

از دیگر عوامل تشدید کننده نمای بد ساختمان می توان به فضولات پرنده گان، پس دادن رنگ بر روی نمای ساختمان بر اثر بارش باران و یا گرم بودن هوا، بروز گرد و غبار و طوفان و همچنین انباشته شدن تمام این عوامل در مدت زمان طولانی می باشد.

قیمت اجاره داربست و نرخ اتحادیه نصب داربست فلزی 1400 را در این صفحه از استاده بخوانید.

درواقع زدوندن و پاک کردن تمام آلودگی ها، میکروب ها و کثیفی ها از نمای ساختمان به وسیله انواع مواد شویند مخصوص و وسایل مناسب جهت ایمن سازی شخص نماشوی ساختمان را نماشویی گویند که به دو صورت قابل اجرا می باشد؛ “نماشویی با طناب و یا داربست” که امروزه با پیشرفت فناوری و کاهش آسیب های موجود در این زمینه، اجرای این امر بیشتر با استفاده از طناب انجام می گیرد.

در کار با طناب نماشوی ساختمان کار خود را از بالا به پایین با طناب هایی محکم و مخصوص که خود به آن وصل می باشد آغاز می کند؛ در کار با داربست نیز از بالا به پایین کار آغاز می شود با این تفاوت که نه تنها باید وقتی اضافی برای آماده سازی داربست اختصاص داد بلکه خطر سقوط شخص و ابزار و وسایل در این نوع بسیار زیاد می باشد.

برتری نما شویی با طناب نسبت به داربست:

  1. جلوگیری از اتلاف وقت: به طور متوسط زمانی که از طناب در جهت شست و شو نمای ساختمان صرف می شود نصف مقدار زمانی است که از داربست استفاده می گردد.
  2. ایمنی بیشتر: به دلیل استفاده از طناب های مخصوص و اتصال آن به ساختمان از ایمنی بیشتری برخوردار می باشد.
  3. خستگی کمتر شخص نماشوی ساختمان: به جای استفاده از دست از واتر جت استفاده می شود و از سقوط احتمالی وسایل مورد نیاز جلوگیری می شود.

انواع نماشویی ساختمان:

بسته به نوع مواد تشکیل دهنده و یا متریال به کار رفته در نمای ساختمان، نماشویی در 5 نوع مختلف قابل اجرا می باشد:

  1. نماشویی با واترجت: دستگاه آبپاش با فشاری زیاد و قوی می باشد مخصوص ساختمان هایی که از متریال سخت همچون سنگ، سیمان، سرامیک، آجر و … می باشند
  2. اسید شویی: برای برج ها و ساختمان هایی که دارای جرم می باشند همچون قیر، مصالح ساختمانی و … .
  3. سند بلاست: دستگاه آبپاش و مواد شوینده پاش می باشد که با فشار بسیار زیادی همراه است و برای آپارتمان هایی که از مصالح سختی همچون سنگ و بتون در نمای آن ها استفاده شده است مناسب می باشد.
  4. روش ترکیبی: مخصوص ساختمان هایی که نمای خارجی آنها از دو یا چند نوع متریال ساخته شده اند.
  5. تی و ابر: برای ساختمان هایی که نمای خارجی آن ها از شیشه ساخته شده است.

لازم به ذکر می باشد که برای استفاده از آب هنگام شستشو نمای خارجی ساختمان می توان از آب داغ نیز استفاده نمود تا آلودگی ها و چربی های موجود بر روی نما راحت تر از بین روند. البته برای این اقدام باید جانب احتیاط را رعایت نمود!

در هر کدام از روش های بالا می توان از طناب و یا داربست استفاده نمود که طبق توضیحات در قسمت قبل بهتر است از داربست استفاده نشود و با برقرای تماس با شرکت های معتبری که خدمات نما شویی ساختمان را عرضه می دارند، درخواست کنید تا پرسنل مجرب خود در این زمینه را در اختیار شما قرار دهند و به زیبایی محل زندگی و به طور کلی زیبایی شهر خود بی افزایید.

دقت داشته باشید اگر برروی شیشه رنگ پاشیده باشد به راحتی می توانید برای پاک کردن رنگ از روی شیشه اقدام کنید؛ کافی است ترفندهای آن را بدانید!

قیمت نماشویی ساختمان و عوامل تاثیرگذار در آن

باید بدانید که تعیین هزینه و قیمت نماشویی ساختمان به عوامل مختلفی بستگی دارد که می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • میزان ارتفاع ساختمان
  • نوع و درصد کثیفی و آلودگی ساختمان
  • جنس متریال و یا مواد به کار رفته در نمای ساختمان
  • روش داربست و یا استفاده از طناب
  • استفاده از مواد شوینده نانو

استفاده از مواد شوینده نانو در نماشویی ساختمان حدود 25% بیشتر از مواد شوینده معمولی نمای ساختمان را تمیز خواهد کرد که به دلیل ایجاد لایه ای محافظ بر روی متریال نمای ساختمان این اتفاق رخ می دهد.

طبقه بندی شده در