انواع دوربینهای مداربسته امروزه به شکلهای مختلفی در بازار ارائه میشوند. این دوربین ها با توجه به نیاز مشتری می تواند به صورت با سیم و بی سیم (وایرلس) ارائه شوند. دوربین های مدار بسته براساس نحوه انتقال اطلاعات به دو صورت آنالوگ و دیجیتال در بازار وجود دارد. شماره تعمیرکار دوربین مداربسته
لیست تعمیرکاران دوربین مداربسته در تهران
در این صفحه معرفی انواع دوربین مداربسته ، تفاوت دوربینهای آنالوگ و دیجیتال در ساختمانهای مسکونی و تجاری صحبت میشود.
انواع دوربین مدار بسته
به طور کلی دوربینهای مدار بسته به سه مدل:
- دوربین مدار بسته آنالوگ
- دوربین مدار بسته IP
- دوربین مدار بسته دو منظوره
تقسیم می شوند. استفاده از هر یک از انواع دوربین مداربسته ذکر شده با توجه به نوع کاربری تعیین می شود. در کنار کاربرد آنها، عوامل دیگری مانند شرایط جوی منطقه را نیز میتوان به آن اضافه کرد.
دوربین مدار بسته آنالوگ
دوربینهای مداربسته در طول دهه نود تنها با سیستمهای آنالوگ شناخته میشدند. دوربینهای آنالوگ دارای سیستم ارزانتر هستند و مدارهای طراحی سادهتری را دارند. این نوع دوربینها جزء ابتداییترین دوربینهای بازار هستند که عموما برای تامین امنیت منازل و ساختمانهای مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند.
مزایای دوربینهای مداربسته آنالوگ:
راحتی در استفاده
قیمت ارزان
سادگی در نصب
معایب دوربین های مداربسته آنالوگ:
امنیت پایین
پایین بودن کیفیت و انعطاف پذیری
نویز پذیری
حتما بخوانید: آموزش نصب دوربین مداربسته به همراه ویدئو
دوربین مدار بسته IP
دوربین مداربسته IP یا آی پی یا دوربین دیجیتال نسل جدیدی از انواع دوربینهای مداربسته هستند که با توجه به پیشرفت سیستمهای دیجیتال گرایش به استفاده از این دوربینها بیشتر شد. دوربینهای دیجیتال دارای مدارهای الکترونیکی پیچیدهتری هستند و البته امکانات بیشتر و تصاویر با کیفیتتری را ارائه میدهند. لازم است بدانید بیشترین محل استفاده از این دوربینها، اماکن عمومی است. میتوانید در مورد انواع دوربین مداربسته مخفی روی آن کلیک کنید و بخوانید.
ویژگیهای دوربین مداربسته آی پی یا دیجیتال:
انعطاف پذیری بالا
کیفیت بالا
امنیت بالا
معایت دوربینهای مداربسته دیجیتال:
قیمت بالا
نحوه استفاده نه چندان آسان
تعداد کم فریم
تمامی مدارهای دوربینهای IP یا دیجیتال دارای سیستمی به نام شبکه هستند. قسمتهای مختلف مدار دوربینهای دیجیتال با استفاده از این تجهیز کنترل شده و سیگنال توسط این دستگاه برای ذخیرهسازی ارسال میشود.
مدارهای دوربینهای آی پی دارای سه تجهیز مهم هستند که عبارتند از دوربین، شبکه و دستگاه ان وی آر. دوربین مدار بسته دیجیتال اطلاعات را با استفاده از کابل به شبکه و پس از آن به دستگاه ان وی آر برای NVR پردازش و نمایش تصاویر ارسال می کند. دستگاه ان وی آر دارای خروجی برای مانیتور ها و نمایش تصاویر ذخیره شده است.
تمامی تجهیزات مورد استفاده در انواع دوربینهای مداربسته IP باید دارای کابل اتصال به منبع تغذیه باشند. تمامی قطعاتی که در مدارهای دوربین های دیجیتال استفاده می شود دارای سیستم عامل جداگانه ای است که این موضوع کمک می کند تا در صورتی خرابی هر کدام از تجهیزات مدار بتوان اطلاعات را سالم استخراج کرد که البته این موضوع دلیل اصلی گران تر بودن قیمت دوربین مدار بسته آی پی است.
در صورتی که از لحاظ پرداخت هزینه محدودیتی ندارید، دوربین های دیجیتال گزینه مناسبی برای انتخاب هستند.
نکات مهم:
قبل از انتخاب هر کدام از انواع دوربین مدار بسته بهتر است، از چندین متخصص نصب دوربین مدار بسته اطلاعات کسب کنید. گاهی شرایط مکان به صورتی است که امکان استفاده از یک مدل از دوربینها نیست. همچنین کاربرد مدنظر شما تاثیری زیادی بر انتخاب نوع دوربین مدار بسته می گذارد.
در مجموع دوربینهای آی پی کیفیت بالاتری برای شما فراهم می کنند. برای خرید انواع دوربین مدار بسته، میتوانید به شرکتهای معتبر اعتماد کنید.
دوربین مدار بسته دو منظوره
دوربینهای دو منظوره از جمله محصولاتی هستند که هم به صورت آنالوگ و هم به صورت دیجیتال قابلیت عملکرد دارند. این دوربین ها دارای مدارهایی هستند که می توانند با هر دو سیستم آنالوگ و دیجیتال کار کنند.
انواع دوربین های مدار بسته از لحاظ کاربری نیز مختلف هستند که از جمله آن ها می توان به کاربرد صنعتی، امنیتی، کاربرد کنترل ترافیک و جلوگیری از وقوع جرایم اشاره کرد.
در پایان
اصولیترین راه برای آن که از بین انوع دوربین مداربسته نوع مورد نظر خود را برگزینید تا کارآیی مناسب خود را داشته باشند، این است که پیش از هر اقدامی از یک فرد متخصص کمک بگیرید تا به خوبی انواع دوربین را برای شما معرفی کرده و مزایا و معایب هر یک را برایتان شرح دهند.
نظرات