کاشت، ژلیش و لمینت ناخن، از روش‌های زیبایی ناخن‌ها به شمار می‌آید. این روش باید به صورت اصولی و تنها توسط ناخن‌کارهای حرفه‌ای و باتجربه انجام شود تا علاوه برجنبه زیبایی، مشکلی برای سلامت فرد نداشته باشد. در غیر این صورت، کاشت ناخن عوارضی به دنبال خواهد داشت که ما در این صفحه از استاده قصد داریم پیرامون مضرات کاشت ناخن صحبت کنیم. در نظر داشته باشید خدمات اصولی کاشت ناخن توسط ناخن‌کاران متخصصی که توسط مجموعه استاده معرفی شده‌اند، انجام می‌شود.

عوارض کاشت ناخن

ممکن است کاشت به دلایل مختلفی از قبیل: استفاده از مواد بی‌کیفیت، عدم رعایت بهداشت، اجرای غیر اصولی آن و… به درستی انجام نشود و برای سلامتی فرد، عوارضی را به دنبال داشته باشد. چند مورد از شایع‌ترین و مهم‌ترین عوارض کاشت ناخن شامل موارد زیر می‌باشد:

کدر شدن ناخن

اجرای غیر اصولی کاشت ناخن‌ها باعث می‌شود امکان انتقال اکسیژن مورد نیاز برای سلول‌های لایه‌های زیرین ناخن میسر نباشد که این امر به مرور زمان، باعث تغییر رنگ و کدر شدن ناخن‌ها خواهد شد.

عوارض کاشت ناخن

ایجاد التهاب و حساسیت

گاهی اوقات ممکن است پوست یا ناخن فرد به لیکوئید کاشت حساسیت داشته باشد. در چنین حالتی استفاده از این ماده، باعث ایجاد التهاب و حساسیت می‌شود و تاول‌های بزرگی روی انگشت‌ها ایجاد خواهد شد. توجه داشته باشید بعضی از ناخن‌کارها، برای آن‌که هزینه زیادی بابت مواد کاشت پرداخت نکنند، از موادی که تاریخ انقضای آن‌ها گذشته است یا مواد نامرغوب استفاده می‌کنند که دراین شرایط نیز ناخن یا پوست اطراف آن ملتهب و قرمز می‌شود و بدن فرد متحمل آسیب‌های جدی می‌گردد.

عفونت و قارچ

یکی از عوارض کاشت ناخن، بروز بیماری‌های قارچی و عفونت می‌باشد. در هنگام کاشت، عواملی مانند: استفاده از وسایل چند بار مصرف، استفاده از ابزارهای غیراستریل و… می‌تواند منجر به بروز این مشکل شود.

عوارض کاشت ناخن

انتقال بیماری‌های ویروسی

این عارضه، معمولا به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی، رخ می‌دهد. برای مثال ممکن است هنگام کاشت ناخن، پوست کناره ناخن دچار خون‌ریزی شده و ابزار کاشت، آلوده گردد. در این شرایط اگر اصول بهداشتی رعایت نشود، احتمال انتقال بیماری‌های ویروسی از قبیل هپاتیت و ایدز وجود خواهد داشت. این بیماری‌ها در شرایطی است که ابزار به خون آلوده باشند و خون روی آنها با خون شما در تماس قرار بگیرد.

از مضرات دیگر کاشت ناخن می‌توان به این مورد اشاره کرد که با گذشت زمان، ناخن‌های طبیعی رشد نموده و باید نسبت به ترمیم ناخن‌ها اقدام کنید. بنابراین می‌توان گفت هر دو الی سه هفته می‌بایست برای ترمیم ناخن هزینه اضافه‌تری پرداخت نمایید که ممکن است از نظر اقتصادی به صرفه نباشد.

شکستگی ناخن

برای کاشتن ناخن معمولا مواد صنعتی و چسب‌ مخصوصی کاربرد دارند که استفاده از آن‌ها ممکن است باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک‌ بدن شوند. در چنین مواقعی ممکن است ناخن‌های طبیعی ترک بخورد، بشکند و بر سطح آن‌ها، شیارهای عمیقی ایجاد شود.

مسمومیت تنفسی

چسب مخصوصی که هنگام کاشتن ناخن استفاده می‌شود، متشکل از نوعی گاز سمی می‌باشد و استفاده از آن ممکن است برای افراد مشکلات تنفسی ایجاد کند و منجر به بروز مسمویت شود. بنابراین توصیه می‌کنیم افرادی که مشکلات تنفسی دارند، پیش از اقدام به کاشت ناخن با پزشک خود مشورت نمایند.

یکی دیگر از مضرات کاشت ناخن، احتمال آسیب رساندن به چشم‌ها می‌باشد. افرادی که از لنز استفاده می‌کنند و یا عادت دارند که بی‌اختیار به چشم‌های خود دست بزنند، ممکن است دچار این مشکل شوند.

آسیب‌دیدگی ریشه ناخن

گاهی اوقات که کاشت ناخن‌ها به صورت طولانی مدت انجام می‌شود، ناخن مصنوعی برای مدت طولانی روی ناخن‌ها قرار می‌گیرد که در این صورت، شکل طبیعی ناخن‌ها تغییر پیدا کرده و ریشه ناخن‌ها نیز بسیار سست خواهد شد.

آسیب رساندن به بدن

در صورت استفاده بلند مدت از این روش، بدن فرد متحمل آسیب‌هایی خواهد شد. برای مثال: استفاده از کاشت ناخن برای مدت طولانی، طی گذشت زمان موجب نازک شدن غشای ناخن طبیعی می‌شود که این امر به نفوذ چسب و مواد شیمیایی به لایه‌های پایینی منجر خواهد شد. بنابراین مواد مضر و خطرناک می‌توانند وارد جریان خون شده و آسیب‌های متعددی را سبب شوند.

طبقه بندی شده در

با برچسب در