از آنجایی که برای نصب پارکتهای جدید از چسب یا میخ استفاده نمیشود، میتوان آنها را روی سطوح گوناگون مانند سطوح پوشیده از سیمان، موزاییک یا سرامیک نصب کرد. با ما در این صفحه از خدمات آنلاین “استاده” همراه باشید تا با نحوه نصب پارکت روی موزاییک و عوامل مؤثر بر قیمت نصب آن بپردازیم.
این روزها کمتر مکانی را میتوان یافت که کف آنها به طور کامل با فرش یا موکت پوشیده شده باشد. عمدتا پارکتها و کفپوشها جایگزین مناسبی برای فرش و موکت شدهاند. تمیز کردن و پاکسازی آنها بسیار راحتتر بوده و در برابر عوامل گوناگونی مانند گرد و خاک، رطوبت و آلودگیهای صوتی محافظت خوبی دارند. نصب پارکت روی موزاییک علاوه بر ظاهر مدرن و زیبایی منحصربهفردی که در دکوراسیون داخلی دارد، از استحکام و دوام قابل قبولی نیز برخوردار هستند.
حتما بخوانید: نصب پارکت چوبی
قیمت نصب پارکت روی موزاییک
خدمت | قیمت به تومان |
هزینه نصب پارکت روی موزاییک(به ازای هر مترمربع) | 40.000 تا 80.000 |
عوامل گوناگونی در تعیین قیمت نصب پارکت روی موزاییک تأثیرگذار هستند. از جمله آنها، موارد زیر میباشد:
- ابعاد کف سالن یا اتاق مورد نظر روی میزان پارکتی که باید تهیه شود، تأثیر میگذارد.
- کیفیت و جنس پارکتها، یراقها و نوارهای مورد نیاز بسیار متفاوت بوده و تفاوت قیمت چشمگیری را ایجاد میکند.
- در صورتی که کف سالن یا اتاق نیاز به زیرسازی داشته باشد، هزینه مربوط به تعمیرات کف اتاق نیز به هزینه نصب پارکت اضافه میشود.
- اگر عایقکاری کف سالن یا اتاق ضروری بود، هزینه تهیه و نصب پوشش فوم نیز در تعیین قیمت مؤثر است.
- در صورتی که لولههای مربوط به رادیاتور و گرمایش منزل از قسمت زیرین اتاق عبور کنند، نصب پارکت سختتر و هزینه نصب بیشتر خواهد بود.
- ابعاد قطعات پارکتی که نصب میشوند، در سختی و راحتی نصب تأثیرگذار هستند.
- میتوان گفت حدودا قیمت مشخصی برای نصب هر متر پارکت در بازار وجود دارد. لذا با توجه به تخصص و ظرافت کار هر شخص، دستمزد نصب پارکت روی موزاییک کمی متفاوت خواهد بود.
حتما بخوانید: نصب کفپوش توسط نصاب حرفهای همراه قیمت
طریقه نصب پارکت روی موزاییک
نکات زیادی در نصب پارکت روی موزاییک وجود دارد که لازم است به آنها توجه نمایید. اگر پارکت روی کف نامناسب نصب شود، در هنگام عبور از روی آنها صدایی آزاردهنده خواهید شنید. همچنین احتمال شکستگی آن بخشها نیز وجود دارد. به دلیل اهمیت ظرافت این کار و پیچیدگی ابزار حرفهای مورد نیاز، بهتر است نصب پارکت تنها توسط افراد متخصص انجام شود.(جهت رفع صدای جیرجیر لمینت و پارکت مطالعه کنید.)
مراحل کلی نصب پارکت روی موزاییک را میتوان به صورت زیر شرح داد:
جمع کردن کامل لوازم اتاق و گذاشتن پارکتها در محیط
قبل از نصب هر نوع پارکت یا کفپوش، به طور کامل اتاق را از هر نوع وسیله دست و پاگیر تخلیه کنید. در این صورت در مراحل کار مجبور به جابهجایی آنها نخواهید بود. به دلیل انقباض و انبساط قطعات پارکت در دماهای مختلف، پارکتها را از چند روز قبل در محیطی که قصد پارکت کردن آن را دارید، قرار دهید.
حتما بخوانید: نصب لمینت توسط نصاب
تمیز کردن اساسی کف اتاق یا سالن
کف اتاق را از هر گونه زباله، رنگ یا چسب پاکسازی کنید. اجازه دهید کف سالن یا اتاق قبل از نصب پارکت روی موزاییک کاملا خشک شود و بدون نم یا رطوبت باشد. اگر در لبه دیوار نوار حاشیه و یراق وجود دارد، برای جداسازی آنها اقدام نمایید.
اصلاح کف اتاق یا سالن
مهمترین مرحله در نصب پارکت روی موزاییک، مرحله تراز کردن و صاف کردن کف اتاق است. در صورتی که بخشی از کف اتاق بلندتر از سایر بخشها باشد، سعی کنید با سمباده زدن آن را یکدست کنید. در حالت برعکس هم میتوانید قسمتهای فرورفته را با سیمان پر کنید.
اگر موزاییکی در کف اتاق شل باشد و لقی داشته باشد، لازم است قبل از نصب پارکت، آن را سفت کنید. اگر موزاییک شکسته باشد، در صورت امکان آن را با جایگزین سازگار با سایز موزاییکها همسطح نمایید.
انتخاب رنگ و سبک چیدن پارکتها
امروزه در بازار، پارکتها در انواع مدلهای مختلفی وجود دارند. با توجه به میزان نور اتاق یا سالن مورد نظر و هارمونی آن با سایر رنگهای موجود، طرح و رنگ پارکت را انتخاب کنید. برای نصب پارکت روی موزاییک، انواع مختلفی از چیدمان وجود دارد. آجری، زیگزاگ و جناقی سه طرح رایج چیدن پارکتها هستند که با توجه به ویژگیهایی که به فضای اتاق یا سالن میبخشند، انتخاب میشوند.
اندازه گیری و برآورد ابعاد اتاق
بخش مهم دیگری که در نصب پارکت روی موزاییک باید با دقت فراوانی انجام شود، اندازهگیری صحیح کف اتاق است. در این مرحله میتوانید یک طرح کلی از کف اتاق یا سالن را روی کاغذ بکشید. پس از آن، انجام محاسبات برای برآورد کردن میزان پارکت مورد نیاز راحتتر انجام میشود.
حتما بخوانید: محاسبه متراژ خانه برای نصب دقیق موکت بدون پرتی
نصب پوشش فوم پلاستیکی
قبل از نصب پارکت روی موزاییک میتوانید پوشش خاصی از جنس فوم تهیه و از آن استفاده کنید. این پوشش برای عایق کردن کف اتاق استفاده شده و از ایجاد سر و صدا برای طبقات پائینی ساختمان جلوگیری خواهد کرد. همچنین در برابر رطوبت، استهلاک و نفوذ حشرات نیز از پارکت شما محافظت میکند. انجام این مرحله اختیاری بوده و با توجه به نیاز محل زندگی شما انجام میشود.
در صورت تمایل برای اطلاع از قیمت و نصب پارکت لمینت روی آن کلیک کنید.
نصب پارکت روی موزاییک
حال میتوانید از گوشه سمت راست اتاق و با در اختیار داشتن ابزار مناسب برای نصب، کار را آغاز کنید. لازم است تا موارد بسیاری را بسته به معماری اتاق رعایت کنید. با توجه به تغییر سطحی که بعد از نصب پارکت به وجود میآید، در صورت چوبی بودن در و چارچوب، ارتفاع آنها را با ابزار مناسب کاهش دهید.
همانطور که قبلا بیان شد، پارکتها با تفاوت دما دچار انقباض و انبساط میشوند. لازم است فاصله یک تا دو سانتیمتری پارکتها از دیوار رعایت شود. برای این کار میتوانید از تکههای مشابه چوبی یا پلاستیکی در کنارهها استفاده نمایید تا این فاصلهها اندازه یکسانی داشته باشند.
در نصب پارکت روی موزاییک با توجه به مساحت و متراژ اتاق، نیاز به برش پارکتها خواهید داشت. در صورتی که بریدن آنها و به خصوص برشهای طولانی با ابزار مناسب و کاربردی انجام نشود، ظاهری ناپسند و نامتقارن در کف اتاق منعکس خواهند داد.
چسب زدن کنارهها
بعد از این که تمام پارکتها به طور کامل در کنار یکدیگر ثابت شدند، قطعات و تکههایی که برای حفظ فاصله پارکت و دیوار قرار داده بودید را خارج نمایید. برای این که با گذر زمان پارکتها جابهجا نشوند، این فاصله را باید با چسب مخصوصی پر نمایید.
نصب یراق و نوار بین دو فضای مختلف
بعد از نصب پارکت روی موزاییک، برای پوشاندن فاصله بین دیوار و پارکتها باید از یراقهایی با رنگ و طرح مناسب و سازگار با پارکت استفاده کنید. یراقها، جنسها و طرحهای متنوع و گوناگونی دارند.
در چارچوب در و ورودی اتاق یا زمانی که کف اتاق شما دارای بخشهای متفاوتی باشد، لازم است از نوار مخصوصی برای پر کردن این قسمت استفاده نمایید. این نوار معمولا از جنس یراق حاشیه دیوار است.
نظرات