آیا نیاز به بازسازی ساختمان دارید؟ خانه نیز همچون هر موجود زنده ای دارای عمری مفید است و پس از مدتی پیر و فرسوده می شود که نیازمند رسیدگی و مراقبت می باشد و باید به فکر بازسازی آن بود.

در این صفحه با انواع بازسازی ساختمان، روش های آن، هزینه بازسازی و به ایده هایی جذاب برای نوسازی خانه خواهیم پرداخت تا با ذهنی باز و مطلع به این امر اقدام نمایید.

چرا بازسازی ساختمان مهم است؟

خانه مانند هر موجود زنده ای برای ادامه ی حیات خود نیازمند رسیدگی است، به بیان دیگر بازسازی ساختمان سبب می شود که  دوباره خانه قابل سکونت و استفاده شود.

تغییر یافتن تعداد افراد خانواده، قدیمی بودن طراحی دکوراسیون منزل، تغییر سبک زندگی، تغییر سلیقه افراد به مرور زمان، میزان بودجه و درآمد خانواده و نوع مالکیت منزل از عواملی هستند که منجر به بازسازی خانه می شود.

هزینه ای که صرف بازسازی خانه می شود، بسیار کمتر از ساخت آن است. و هم چنین شما می توانید به سلیقه ی خود بازسازی را به روزتر کنید.

به طور کلی بازسازی ساختمان، خانه ای زیبا، مستحکم، مطمئن و ماندگارتر را با کمترین هزینه  برای شما به ارمغان می آورد.

روش های بازسازی ساختمان

بازسازی خانه انواع مختلفی دارد. گاهی تنها بخشی از منزل نیازمند آن است و گاهی کل ساختمان.

به طور کلی بازسازی ساختمان به سه دسته زیر تقسیم می شود:

  1. بازسازی نمای خارجی
  2. بازسازی نمای داخلی
  3. تخریب و باز سازی کل ساختمان

که با در نظر گرفتن شرایط مالی و میزان فرسودگی و سلیقه افراد، می توان یکی از موارد بالا را انتخاب کرد.

حتما بخوانید: آخرین نرخ اتحادیه قیمت نقاشی ساختمان

نکات مهم هنگام بازسازی ساختمان

روش های مختلفی برای بازسازی وجود دارد، که وابسته به پیمانکار یا گروه بازسازی می باشد. در زیر به مطمئن ترین روش و استانداردترین روش های بازسازی اشاره خواهیم کرد.

دریافت مشاوره از شرکتهای بازسازی ساختمان: از آنجائیکه امکان دارد که ساختمان شما بیش از حد فرسوده  و یا اسکلت آن آسیب دیده باشد، مشاوره با شرکتهای ساختمانی می تواند از آسیب های بیشتر جلوگیری کند. هم چنین در مشاوره با این شرکتها شما می توانید برآورد دقیق تری از هزینه بازسازی منزل بدست بیاورید.

 اطلاعات جزیی از قسمتهای مختلف ساختمان: دریافت اطلاعات دقیق و جزئی در مورد ساختمان از جمله ببرسی میزان نم ساختمان، وضعیت لوله کشی ساختمان و … در جهت تصمیم گیری بهتر برای بازسازی کمک می‌کند.

 برنامه ریزی: قبل از انجام هر کاری برنامه ریزی ضروری به نظر میرسد. برای بازسازی ساختمان نیز وجود برنامه ای مشخص بین گروه اجرا کننده و سفارش دهنده حیاتی است.

 ارزیابی: ارزیابی نقاط ضعف و قوت ساختمان، روند بازسازی خانه را برای شما هموارتر می سازد. 

 طراحی: داشتن طرحی دقیق و سه بعدی از آنچه که قرار است در ساختمان شما اتفاق بیفتد، تصور ذهنی بهتری برای شما رقم خواهد زد.

 انتخاب مصالح برای بازسازی ساختمان: جدی‌ترین مرحله در بازسازی نمای خارجی و داخلی ساختمان مرحله انتخاب مصالح است. همانطور که می دانید کیفیت مصالح ساختمانی اعم از نوع گچ، سیمان، انواع عایق، رنگ مناسب برای نقاشی ساختمان و … هم در طول عمر ساختمان دخیل است و هم در حفظ جان ما!

زیرسازی: در صورتی که سازه دارای قدمت زیادی باشد، در بازسازی خانه ابتدا باید زیرسازی انجام شود.

 مرحله اجرا: بعد از انجام دادن مراحل فوق، زمان اجرای بازسازی منزل فرا میرسد. این مرحله حیاتی ترین مرحله حین بازسازی است. چرا که اگر اجرای مناسبی صورت نگیرد، همه ی مراحل بالا بی ارزش خواهد بود. پس اجرایی دقیق و بدون نقص است که فرایند بازسازی ساختمان را کامل میکند.

انجام بازسازی سرویس بهداشتی قدیمی و کوچک، جهت اقدام روی آن کلیک کنید.

مراحل بازسازی ساختمان

  1. مرمت دیوارها: در مرمت دیوارها به هیچ عنوان نباید به دیوارهای حایل آسیبی وارد شود، چرا که وزن کلی ساختمان به واسطه ی ستون های اصلی بر روی دیوارهای حایل سنگینی می کند که  باعث پایدار ماندن ساختمان می شود. این نکته ضروری است که در مرمت دیوارهای حایل روبرداری تا رسیدن به آجر کفایت می کند.
  2.  سرویس ها و حمام ساختمان: از آنجایی که دیوارهای اطراف سرویس‌ها و حمام ممکن است در طول زمان باعث از بین رفتن عایق‌ها شود، برای جلوگیری از نمدار شدن دیوارها باید عایق‌ و ایزوگام‌ قدیمی تجدید شوند. همچنین کف آشپزخانه و پشت‌بام خانه یا ساختمان نیز که در ارتباط با رطوبت قرار دارند، باید مورد بازسازی قرار گیرند.
  3. بررسی سقف و ستون های ساختمان: با بررسی سقف و ستون‌های ساختمان، در صورت نیاز ستون‌های فلزی باید مقاوم سازی شوند. هم چنین بعد ازعیب یابی ترک های ایجاد شده در قسمت‌های مختلف سقف و برطرف کردن آن ها با گچ کاری ساختمان، مراحل زیباسازی سقف با استفاده از گچبری پیش ساخته می تواند صورت گیرد.
  4.  نمای ساختمان: شرایط آب و هوایی منطقه، متریال به کار رفته، کیفیت مصالح ، نحوه اجرای بازسازی و میزان تخصص نیروی انسانی از جمله عواملی هستند که در میزان طول عمر نمای ساختمان نقش بسزایی دارند.
  5. لوازم و تجهیزات که در معرض دید ساختمان هستند: در انتخاب این لوازم و تجهیزات و هم چنین طراحی دکوراسیون داخلی از جمبه ست کردن کاغذهای دیواری با پارکت‌ها، پرده ها و …، سلیقه شما نقش مهمی ایفا می کند.

نکته مهم:

دقت داشته باشید که پس از انجام هرگونه بازسازی در منزل حتما به نظافت منزل بپردازید تا در پایان کار شاهد جلوه بیشتری از آن باشسد.

 محاسبه قیمت بازسازی ساختمان:

مواردی که در هزینه بازسازی منزل تاثیر گذارند:

  • نوع نیاز ساختمان
  • نوع قرارداد پروژه
  • کیفیت مصالح
  • میزان متریال استفاده شده
  • متراژ و طبقات خانه
  • میزان فرسودگی و سال ساخت ساختمان
  • دستمزد بنا، معمار و سایر کارگران
  • فصلی که شروع به کار می شود

دقت کنید که پس از بازسازی ممکن است برخی از وسایل موجود در خانه نیازمند تعویض و یا تعمیر شوند از جمله: تعمیر آبگرمکن، شوفاژ، کولر و … که باید هزینه‌ای برای آن ها نیز در نظر گرفت.

زمان مناسب برای بازسازی خانه

تخمین زمان دقیق برای بازسازی کار دشواری است و بیشتر تقریبی است. زمان بازسازی به میزان بازسازی (کلی یا جزئی) بستگی مستقیم دارد.

هم چنین توصیه می شود که بازسازی ساختمان در ماه‌های گرم صورت گیرد، هم به دلیل تغییرات آب و هوایی و هم صرفه جویی در هزینه.

طبقه بندی شده در