برای مشاوره، نصب و خرید تماس بگیرید
نام مدیریت: امیر رزقی
تلفن کارگاه: 02166764885
تلفن همراه: 09191307074
خدمات ارائه شده: فروش و نصب انواع شیشه، آینه کاری، پارتیشن شیشه ای، انواع ویترین و…
آدرس: تهران، خیابان حافظ، پایین تر از پاساژ علاالدین، خیابان سرهنگ سخایی، جنب بیمارستان شرکت نفت

تماس و مشاوره رایگان

نمونه کار پارتیشن اداری استاده (مشاهده بیشتر)

پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره یکی از شیک‌ترین و زیباترین روش‌هایی است که جهت تفکیک قسمت داخلی محیط اداری، مسکونی و… استفاده می‌شود. نصب پارتیشن شیشه‌ای تک جداره مزیت‌های مخصوص به خود را دارد. ما در این مطلب از خدمات آنلاین استاده قصد داریم نکات مهمی را در مورد نحوه انتخاب و نصب بهترین پارتیشن شیشه‌ای تک جداره به همراه شما عزیزان بررسی کنیم. از شما دعوت می‌کنیم تا در ادامه‌ این مطلب از خدمات شیشه بری سیار در استاده ما را همراهی نمایند تا در نهایت به انتخاب مناسبی برای دکوراسیون داخلی دست یابند.

قیمت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

در جدول زیر به قیمت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره بدون در نظر گرفتن کرایه و بالابری اشاره کرده‌ایم.

خدمتحدود قیمت هر متر مربع به تومان
پارتیشن تک جداره1.250.000
پرده کرکره250.000
پارتیشن شیشه ای قهوه ای400.000 به هر متر مربع اضافه خواهد شد.
پارتیشن شیشه ای آبی450.000 به هر متر مربع اضافه خواهد شد.

قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس [ پارتیشن اداری فریم لس ] چقدر است؟

عوامل موثر بر قیمت پارتیشن تک جداره

هزینه‌ پارتیشن شیشه‌ای تک جداره با توجه به مدل، میزان مواد اولیه‌ مصرفی (به عنوان مثال: ابعاد، ضخامت و رنگ شیشه سکوریت)، مرغوبیت و جنس این مواد متغیر می‌باشد. همچنین در قیمت‌گذاری این محصول، هزینه‌ حمل و نقل و نصب آن نیز تاثیرگذار است. در ادامه به بررسی قیمت‌گذاری چند مدل از انواع پارتیشن‌ها به ترتیب از گران به ارزان می‌پردازیم:

  • پارتیشن آلومینیوم و شیشه
  • پارتیشن ام دی اف
  • پارتیشن شیشه ای تک جداره بدون فریم (فریم لس)

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره چیست؟

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره در واقع ترکیبی از شیشه و آلومینیوم است که با ایجاد بستری شفاف، فضای مورد نظر را جدا کرده و شرایطی جهت استفاده‌ بهینه از محیط فراهم می‌کند. همچنین این نوع از پارتیشن‌ها نقش به سزایی در روشنایی بخشی، زیباسازی و عایق کردن محیط برعهده دارند.

شایان ذکر می‌باشد در مراحل ساخت و تولید پارتیشن، از شیشه‌ سکوریت با ضخامت 10 mm استفاده می‌شود که رنگ‌بندی متنوع و گوناگونی دارد.

انواع پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

در کل این نوع از پارتیشن به دو شکل فریم دار و بدون فریم (فریم لس) تقسیم بندی می‌شود.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره بدون فریم

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره بدون فریم

این نوع پارتیشن انتخابی بسیار عالی و مناسب برای محیط‌های کوچک می‌باشد. قطر فریم آلومینیومی در این نوع پارتیشن‌ها به قدری کاهش یافته که می‌توان از آن صرف نظر کرد. از این رو تمامی فضای پارتیشن شیشه‌ای آزاد است و روشنایی و شفافیت بیشتری به محیط خواهد بخشید. در این مدل از پارتیشن بدون فریم، پروفیل‌ها فضای بسیار اندکی می‌گیرند. در این راستا از مساحت محیط به میزان بسیار ناچیزی کاسته می‌شود. جهت بهره‌مندی از خدمات نصب شیشه سکوریت همراه قیمت در “استاده” کلیک کنید.

نکات:

  • هزینه‌ خرید و نصب نوع بدون فریم نسبت به سایرمدل‌ها مناسب‌تر می‌باشد.
  • به علت شفافیت و روشنایی بالای این نوع از پارتیشن‌ها، توصیه می‌شود در محیط اداری نصب و استفاده شوند.
  • مدل بدون فریم سبکی مدرن و جدید به محیط کار شما می‌بخشد.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره فریم دار

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره فریم دار

در این نوع از پاریتیشن‌ها، هر طرف شیشه توسط ضخامت‌های متنوعی از فریم آلومینیومی پوشیده می‌شود. از همین رو پارتیشن تک جداره فریم دار مقاومت بالاتری نسبت به نوع بدون فریم دارد و نسبت به صدا عایق بهتری محسوب می‌شود.

استفاده از پارتیشن تک جداره فریم دار برای هر دو محیط مدرن و کلاسیک کاربرد دارد.

انتخاب بهترین پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

همان طور که در قسمت قبل اشاره شد، پارتیشن تک جداره در انواع طرح‌ها، سبک‌ها و مدل‌های متنوعی ساخته می‌شود. شما عزیزان می‌توانید با توجه به معیار خود و پس از بررسی کامل خصوصیات محیط و نحوه‌ دکوراسیون فضای داخلی، بهترین و مناسب‌ترین گزینه را انتخاب نمایید.

پیشنهاد ما به شما همراهان گرامی این است که قبل از خرید و نصب پارتیشن مورد نظر خود، جهت انتخاب بهترین گزینه حتما با یک طراح دکوراسیون داخلی مشورت نموده و از پیشنهادها و راهنمایی‌های وی به منظور چینش دکوراسیون داخلی استفاده فرمایید.

توجه فرمایید قبل از انتخاب بهترین گزینه‌ برای پارتیشن تک جداره، مشخص نمودن هدف خود از پارتیشن‌بندی محیط نیز بسیار حائز اهمیت می‌باشد؛ چرا که هر مدل از انواع پارتیشن تک جداره خصوصیات خاص خود را دارد که تنها می‌تواند پاسخگوی تعداد محدودی از انتظارات باشد.

مزایای پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

در ادامه به برخی از مهم‌ترین مزیت‌های پارتیشن تک جداره می‌پردازیم:

زیبایی: شما می‌توانید با نصب پارتیشن تک جداره به راحتی یک محیط ساده را به فضایی مدرن، لوکس و جذاب تبدیل کنید.

کاهنده‌ آلودگی صوتی محیط: از همین رو، استفاده از پارتیشن تک جداره در فضای اداری که کارمندان برای تمرکز بالا به فضایی آرام نیاز دارند، توصیه می‌شود.

عایق گرمایی و حرارت: این خصوصیت می‌تواند به شکل قابل توجهی از هدر رفتن انرژی جلوگیری نماید. البته لازم به ذکر است پارتیشن دو جداره نسبت به تک جداره عایق گرمایی بهتری است و نوعی از پارتیشن با کارایی بالاتری محسوب می‌شود.

تنوع بالا: انواع گوناگون و متنوعی از پارتیشن تک جداره می‌توانند به راحتی تمامی سلیقه‌ها را پوشش دهند و برای هر محیط با شیوه‌ دکوراسیون مخصوص به خود، انتخابی مناسب به شمار آیند.

نصب ساده: نصب پارتیش تک جداره به آسانی و سرعت انجام می‌شود. به طوری که زمان طراحی، اجرا و نصب این نوع از پارتیشن‌ها از 2 الی 10 روز کاری تخمین زده می‌شود.

قیمت مناسب: نصب پارتیشن تک جداره نسبت به انواع دو جداره از نظر اقتصادی بسیار مناسب‌تر و مقرون به صرفه‌تر می‌باشد.

روشنایی بخش محیط: همان طور که پیش‌تر اشاره شد، پارتیشن تک جداره می‌تواند نور را به خوبی از خود عبور داده و شفافیت و روشنایی ویژه‌ای به محیط ببخشد و به نوعی در مصرف برق تاثیرگذار باشد و باعث صرفه‌جویی گردد.

ارتفاع قابل اجرا برای پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

بهترین ارتفاع برای پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره مربوط به شرایطی است که کاملا به سقف متصل باشد. اما گاهی اوقات با توجه به نظر طراح داخلی، سلیقه‌ کارفرما و یا محدودیت در شرایط محیطی، ممکن است ارتفاع پارتیشن شیشه‌‌ای کوتاه‌تر از سقف اجرا ‌شود.

لازم به ذکر است حداکثر ارتفاع شیشه می‌تواند به 320 سانتی متر برسد.

رنگ‌بندی پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

رنگ‌بندی پارتیشن شیشه‌ای تک جداره می‌تواند در شیشه‌ها، فریم آلومینیوم، دستگیره، لولا و… متفاوت باشد. شما عزیزان می‌توانید با درنظر گرفتن نوع دکوراسیون داخلی و مدل رنگ‌بندی محیط، بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

چندین رنگ پرطرفدار که امروزه بسیار استفاده می‌شوند، عبارت هستند از: بی‌رنگ، دودی، سفید، سیاه، خاکستری، نقره‌ای و… که شما می‌توانید با راهنمایی‌های انجام شده از طرف متخصصین دکوراسیون داخلی، نوع و رنگ پارتیشن مربوطه را با رنگ‌بندی محیط هماهنگ سازید.

طبقه بندی شده در