در این صفحه از خدمات آنلاین استاده به معرفی کارگر نظافت راه پله و پارکینگ و به طور کلی فضای مشاع خواهیم پرداخت. لیست قیمت کارگر نظافت راه پله و پارکیگ طبق نرخ اتحادیه در سال 1400 را مشاهده کنید و برای نظافت فضای مشاع توسط نظافتچی راه پله و پارکینگ اقدام نمایید.

یکی از مسائل مهم در نظافت ساختمان و آپارتمان، نظافت راه پله و فضای مشاع است. اگر راه پله تمیز نباشد، ساختمان چهره زشتی به خود خواهد گرفت. ازآنجاکه این هزینه، هزینه‌ای است که بر عهده همه اهالی ساختمان است، باید هنگام ثبت سفارش در شرکت‌های خدماتی به قیمت تمام‌شده هر یک از آن‌ها نیز توجه کرد. به این صورت می‌توان با مدیریت هزینه‌های ساختمان، هزینه‌های ساکنین را برای زندگی در یک ساختمان تمیز کاهش داد. در ادامه قصد داریم تا به بررسی قیمت نظافت راه پله و فضای مشاع در سال 1400 بپردازیم.

قیمت نظافت راه پله، پارکینگ و فضای مشاع

تعداد طبقاتقیمت به تومان
4 طبقه با یک پارکینگ90.000
4 طبقه با دو پارکینگ100.000
5 طبقه با یک پارکینگ110.000
5 طبقه با دو پارکینگ120.000
نظافت پشت بام30.000
گردگیری دیوار به ازای هر طبقه10.000
هزینه هر طبقه پارکینگ اضافه20.000

هزینه نظافت راه پله طبقات با تعداد واحد بیش از دوتا (به ازای هر واحد اضافه): 15 هزار تومان

افزایش قیمت به برای هر طبقه اضافه: 20 هزار تومان

قیمت نظافت راه پله و پارکینگ امری توافقی بوده و می‌توان بر حسب شرح وظایف نظافتچی فضای مشاع را کم یا زیاد کرد. البته توجه بفرمایید که محدوده تعیین قیمت آن باید متناسب با تعرفه معمول نظافت راه پله و پارکینگ بوده و نباید به صورت غیر منطقی کمتر یا بیشتر باشد به همین دلیل لیست قیمت نظافت راه پله و فضای مشاع طبق نرخ اتحادیه در جدول بالا آورده شده است و همچنین می‌توانید برای دریافت دقیق و اقدام برای نظافت فضای مشاع و راه پله با شماره تماس‌های موجود در بالای این صفحه از خدمات آنلاین استاده تماس بگیرید.

جهت اقدام برای نظافت منزل فوری کلیک کنید.

قیمت نظافت راه پله و پارکینگ به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت نظافت راه پله و پارکینگ برای هر خانه‌ای متفاوت بوده و به چند عامل بستگی دارد که این عوامل به شرح زیر هستند:

تعداد طبقات:

این مورد، تعیین کننده‌ترین عامل قیمت نظافت راه پله است. یعنی با افزایش طبقات، زحمت کارگر بیشتر شده و هزینه نظافت بالا‌تر می‌رود. اگر در هر طبقه تعداد واحد‌ها بیشتر از یکی باشد، هزینه نظافت افزایش می‌یابد. تعداد طبقات علاوه بر افزایش محیط ساختمان، نشان از ازدیاد جمعیت در آن ساختمان داشته و همین امر موجب کثیفی بیشتر آن خواهد شد. بهتر است ساختمان‌های بزرگ و پر‌جمعیت، برنامه نظافت خود را به صورت هفتگی تنظیم کرده و زود‌تر از سایر ساختمان‌ها نسب به نظافت راه پله و پارکینگ اقدام کنند.

فضا‌های داخلی ساختمان:

فضا‌های داخلی ساختمان که نیاز به نظافت دارند عبارتند از: راه پله‌ها، پا‌گرد هر واحد، نرده‌ها، پشت بام، پارکینگ، پنجره‌ها و حیاط. اگر در ساختمانی هر کدام از موارد زیر وجود نداشته باشند، هزینه پایین‌تر خواهد آمد و در نقطه مقابل اگر ساختمانی دارای فضایی غیر از موارد ذکر شده مثل لابی، سالن کنفرانس و… باشد، هزینه نظافت آن بالا‌تر خواهد رفت.

البته در برخی موارد، نظافت فضا‌های اضافه‌تر به عهده سرایدار یا فرد دیگری بوده و نظافت راه پله و پارکینگ به صورت جداگانه به یک نظافتچی سپرده می‌شود. انجام هر کدام از این موارد به شرایط ساختمان بستگی داشته و باید از پیش از انجام کار با تمام ساکنین، هماهنگ شود.

اضافه نمودن برخی موارد به وظایف نظافتچی راه پله:

اضافه نمودن مواردی همچون تمیز کردن دیوار‌ها، پاک کردن جا‌‌کفشی و… سبب افزایش دستمزد کاگر نظافت راه پله و پارکینگ خواهد شد. این موارد باید پیش از شروع کار به نظافتچی یا کارگر گفته شده یا در صورت وجود قرار‌داد، در آن ذکر شود.

در کنار این موارد که عوامل تاثیرگذار ثابت در تعیین قیمت هستند، هر خدمت اضافه‌ای که شما به‌عنوان کارفرما در حین تمیزکاری راه پله و فضای مشاع از نظافتچی بخواهید، مشمول هزینه اضافه خواهد شد.

به‌عنوان‌مثال ضدعفونی کردن ساختمان یکی از مواردی است که هزینه‌های بیشتری را برای شما به همراه خواهد داشت. همچنین نظافت پارکینگ و حیاط به دلیل نیاز به استفاده از شوینده‌های مخصوص هزینه بیشتری در برابر راه پله دارد. جمع‌آوری برگ‌ها در فصل پاییز و رسیدگی به باغچه نیز ازجمله خدماتی است که با صرف هزینه بیشتر قابل انجام است.

به دلیل همین تنوعی که در انجام خدمات نظافتی وجود دارد، شرکت‌های خدماتی قیمت‌های خود را به تفکیک خدمات تخمین می‌زنند تا مشتریان بتوانند پیش از ثبت سفارش خود از هزینه‌ای که باید پرداخت کنند، مطلع شوند. بر این اساس معیارهای مختلفی وجود دارد که قیمت نظافت راه‌پله و فضای مشاع بر پایه آن تعیین می‌گردد.

خدمات نظافت راه پله و فضای مشاع

هنگامی‌که صحبت از فضای مشاع می‌کنیم، منظورمان تمام بخش‌هایی از ساختمان است که اهالی ساختمان باهم استفاده می‌کنند. بر این اساس پارکینگ، پشت‌بام، حیاط، راهرو و محوطه، درب‌های ورودی، کابین آسانسور و نرده‌ها در زیرمجموعه فضاهای مشاع ساختمان قرار می‌گیرند. بنابراین زمانی که با یک شرکت خدماتی برای انجام نظافت راه پله و فضای مشاع تماس می‌گیرید در نهایت باید انتظار داشته باشید که بخش‌های زیر به طور کامل نظافت شده باشند:

پارکینگ و حیاط

پشت بام و نرده‌ها

لابی،راه‌پله و پاگرد

شیشه‌ها و آیفون‌ها

درب و کابین آسانسور

درب‌های ورودی و حیاط

این موارد در صورتی است که ساختمان به طور کامل مسکونی بوده و تعمیراتی در آن انجام نگرفته است. زیرا در صورت نیاز به نظافت لکه‌های ناشی از نقاشی ساختمان و یا جمع کردن نخاله‌های ساختمانی نیاز به صرف وقت و در نتیجه هزینه بیشتر است. به علاوه یکی دیگر از موارد مهم در قیمت نظافت راه پله و فضای مشاع جنسیت خدمتکار است که بیشتر افراد در این موارد نظافتچی آقا را به خانم ترجیح می‌دهند.

وظایف کارگر راه پله و پارکینگ چیست؟

  • استفاده از مواد شوینده مجاز و مناسب با انواع جنس پله و کفپوش پارکینگ اعم از چوبی، سنگ، موزائیک و …
  • جلوگیری از ریختن هر گونه مواد شستشو در باغچه و یا گلدان‌های موجود
  • جارو کردن راه پله ها از بالا به پایین قبل از استفاده از مواد شوینده
  • سرعت عمل و دقت عمل
  • تمیز کردن پنجره‌های موجود در راه پله ها
  • تمیز کردن درب‌های آسانسور و داخل آسانسور
  • نظافت پارکینگ و از بین بردن جای روغن ماشین
  • تمیز کردن درب‌های ورودی و درب پارکینگ
  • تمیز کردن لابی
  • پشت بام
  • داشتن ظاهر و کلامی معقول و محترم
  • و …

توجه کنید: گاهی کفپوش‌های پارکیگ و راه رو ها و همچنین راه پله ها به علت گذشت سالیان زیاد و یا بر اثر ریختن مواد شیمیایی و یا ترک خوردن، نمای ظاهری ساختمان را بسیار نامناسب نشان می دهند که در این صورت می توانید اقدام به کفسابی نمایید.

نظافتچی پارکینگ و راه پله باید پیش از شروع کار با مدیر ساختمان صحبت کرده و شرح وظایف خود را از او بپرسد؛ در مقابل مدیر ساختمان هم باید موارد توافقی را پیش از شروع کار با کارگر نظافتچی پارکینگ در میان گذاشته و میزان دستمزد او را نیز تعیین کند. بهتر است که در هر نوبت نظافت ساختمان، یکی از اهالی در کنار کارگر باشد تا در صورت لزوم انجام برخی موارد را به او یادآوری کرده و در هنگام اتمام مواد شوینده، امکانات لازم را برای او فراهم کند.

لازم است تا نظافتچی پارکینگ و راه پله پس از استفاده از هر دستمال آن را شسته و دستمال تمیز را استفاده کند. همچنین او باید نسب به نگهداری از لوازم و امکانات خریداری شده کوشا بوده و در صورت آسیب دیدن هر کدام، خسارت وسیله آسیب دیده را پرداخت کند.

نظافتچی راه پله می‌بایست در اولین قدم، پشت بام ساختمان را نظافت کرده و در ادامه از آخرین طبقه، نظافت راه پله را شروع کند. اگر در هنگام توافق، شستن پا‌دری نیز به کارگر راه پله سپره شده می‌بایست در ابتدای کار آن‌ها را شسته و زمانی که نظافت تمام شد، پا‌دری‌ها را جلوی منازل قرار دهد.

کارگر نظافتی پارکینگ و راه پله باید تمام نرده‌ها و پله‌ها را تمیز کرده و در صورت توافق، دیوار‌ها را نیز نظافت کند. تمیز کردن پنجره‌ها  و شیشه‌های ساختمان نیز به عهده او بوده و باید به وسیله شیشه پاک‌کن و روزنامه، نظافت شود.

آیا وظیفه تأمین شوینده‌ها به عهده نظافتچی راه پله است؟

نظافتچی راه پله و پارکینگ برای انجام وظایف خود نیاز به ابزار مناسبی دارد که این ابزار عبارتند از: سطل آب، شلنگ آب، جارو، تی، دستمال آب‌گیر، دستمال مخصوص شیشه، چند عدد دستمال کهنه، فرچه، وایتکس، پودر، شیشه پاک  کن و روزنامه. تهیه ابزار گفته شده به عهده کارگر نظافت پارکینگ نبوده و باید پیش از شروع کار فراهم شود.

هزینه خرید این لوازم به عهده تمامی اهالی ساختمان بوده و باید بین ساکنین تقسیم شود. البته خرید مواردی همچون تی، سطل، جارو و… تنها یک بار اتفاق افتاده و نیاز به تهیه آن در هر بار نظافت نیست؛ اما مواد شوینده و پاک کننده در صورت اتمام باید برای نظافتچی پارکینگ و راه پله تأمین شوند.

در برخی موارد، اهالی ساختمان تهیه لوازم نظافت و مواد شوینده را به خود کارگر نظافت راه پله می‌سپارند و هزینه خرید این موارد را به دستمزد نظافتچی اضافه خواهند کرد. انجام این کار به صورت توافقی بوده و با رضایت کارگر نظافت راه پله و پارکینگ انجام‌پذیر خواهد بود.

تعداد دفعات نظافت فضای مشاع در هر ماه

برخی از ساختمان ها این وظیفه را بر عهده مدیریت قرار داده‌اند و مدیر موظف است که بنا بر میزان طبقات ، تعداد واحدها، میزان رفت و آمد و همچنین مجهز بودن به آسانسور و یا مجهز نبود به آن و استفاده مستقیم از راه پله‌ها، این امر را با درخواست یک نظافتچی از شرکت‌های خدمات منزل بخواهد. می‌توانید در این خصوص با شماره تماس‌های موجود در بالا با شرکت‌های نظافتی معرفی شده در “استاده” تماس بگیرید.

به طور میانگین می بایست ماهی دو بار به شستشو راه پله و نظافت پارکینگ پرداخت.

همچنین برخی از ساختمان‌ها (اکثرا ساختمان‌های لوکس تر) از سرایدار برخوردار می باشند که وظیفه این امر را آن ها بر عهده خواهند گرفت.

نکته مهم: در صورت نگهداری هرگونه حیوانات خانگی در منزل از جمله گربه، سگ، خرگوش و … و همچنین ریختن فضولات آن ها در راهرو و یا پارکینگ سریعا محل مورد نظر را پاک کرده و به طور مرتب به نظافت و پاکیزگی راه پله‌ها و هچنین سایر نقاطی که محل بازی و رفت و آمد آن ها می باشد بپردازید تا از هر گونه بیماری احتمالی جلوگیری شود.

به چه دلایلی باید به نظافت راه پله پرداخت؟

به چند دلیل به انجام نظافت فضای مشاع می پردازیم:

  1. ایجاد فضایی بهداشتی
  2. جلوگیری از ایجاد حشرات موذی از جمله: مگس، سوسک، مورچه و …
  3. جلوگیری از ایجاد بوی بد هنگام ورود
  4. زیبا‌تر شدن ساختمان با نظافت راه پله و پارکینگ
  5. از بین بردن انواع آلودگی ناشی از زباله‌های خشک و تر

سخن پایانی

هزینه‌هایی که در بالا ذکر شد، قیمت‌های تعیین‌شده برای انجام خدمات نظافتی راه پله و فضای مشاع در سال 1400 است. در بیشتر این سرویس‌ها نظافتچی فضای مشاع مواد شوینده با خود داشته و بیمه حوادث و تضمین کار نیز برای او صادر شده است. به‌این‌ترتیب شما می‌توانید هرگونه نارضایتی خود را از انجام خدمات به مسئولین اطلاع دهید.

تمیزی محیط خارج خانه امری مهم بوده که در کنار نظافت داخل منزل باید به آن توجه کرد. بهتر است بدانید که فضای مشاع، اولین منظره‌ای است که به چشم افراد می‌خورد و تمیز نبودن آن در روحیه و دید دیگران و حتی خودتان، تأثیر خواهد گذاشت. محیط ساختمان به دلیل رفت و آمد‌های مکرر بیشتر از داخل خانه کثیف شده و نیاز به نظافت منظم به صورت هفتگی یا ماهانه دارد. نظافت راه پله و پارکینگ یکی از مواردی است که اهمیت دادن به آن لازم بوده و باید برنامه‌ای منظم برای تمیز نمودن آن تعیین شود. به دلیل مشغله زیاد افراد، اکثرا کار نظافت فضای مشاع به کارگر یا نظافتچی راه پله و پارکینگ سپرده شده و هزینه آن بین تمام واحد‌ها تقسیم خواهد شد.

طبقه بندی شده در