رنگ‌های اکریلیک که امروزه تولید انبوه‌تری دارند، مدتی است که برای رنگ کردن و نقاشی ساختمان نیز مصرف دارند. این رنگ به خاطر غلظت بالا و پوشش‌دهی مناسب، در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد و موارد مصرف بسیاری دارد. در این نوشته قصد داریم انواع رنگ اکریلیک را بررسی کنیم و بشناسیم و در ادامه کاتالوگ رنگ اکریلیک برای نقاشی ساختمان و پوشاندن دیوارها را نیز ببینیم.

لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

انواع رنگ اکریلیک

انواع رنگ اکریلیک کاربردهای متفاوت و زیادی دارد که این موضوع به خاطر پوشش‌دهی بالا و غلظت آن است. به همین خاطر روی اکثر سطوح می‌توان رنگ اکریلیک را پیاده سازی کرد. تنها ایراد رنگ اکریلیک در این زمینه، مشکل اجرا روی فلزات بود که اخیرا این مشکل نیز برطرف شده است و رنگ اکریلیک مخصوص فلزات نیز تولید شده است و می‌توان همراه با ضدزنگ مخصوص، رنگ اکریلیک را روی سطوح فلزی نیز زد.

میدانید که انواع رنگ اکریلیک که با آب ترکیب میشود، قابلیت خشک شدن سریع دارد؛ اما به محض خشک شدن، مقاومت بسیار بالایی در برابر آب دارد و قدرت زیادی مقابل رطوبت خواهد داشت. مقاومت در برابر نور خورشید نیز یکی دیگر از ویژگی‌های رنگ اکریلیک است که باعث شده است بتوان رنگ‌های اکریلیک را روی سطوح مختلف و در صنایع مختلف به کار برد. در ادامه موارد مصرف و کاربردهای رنگ اکریلیک را خواهیم دید.

رنگ اکریلیک ساختمان جایگزین بسیار خوبی برای رنگ روغنی می‌باشد. چرا که رنگ اکریلیک تنوع زیاد، ماندگاری بیشتر، سهولت و راحتی استفاده، قابل شستشو، قابل ترمیم مجدد، امکان استفاده در سطوح مختلف و غیره را دارا می‌باشد.

انواع رنگ اکریلیک ساختمان

 انواع رنگ اکریلیک ساختمان در ۳ نوع زیر تولید می‌شود:

رنگ اکریلیک براق

رنگ اکریلیک نیمه براق

رنگ اکریلیک مات

البته نوع براق رنگ اکریلیک ساختمان مانند رنگ روغنی نیست و دلیل آن نیز وجود پایه آب در این نوع رنگ می‌باشد. اما در مورد کاربرد انواع رنگ اکریلیک ساختمان باید بگوییم که این نوع رنگ ساختمانی در سطوح مختلف چون سطح، سیمان، بتن و سایر دیوارهای خارجی به کار می‌رود.

 وجود مواد پلیمری و پایه آب در تولید انواع رنگ اکریلیک ساختمان باعث شده است که بعد از خشک شدن سریع، در لایه زیرین سطح یک لایه مقاوم در برابر نم و رطوبت ایجاد کند. به همین دلیل معمولا نقاشی با رنگ اکریلیک روی دیوار برای سطوحی که احتمال نفوذ آب

رنگ اکریلیک برای چوب

رنگ اکریلیک را می‌توان روی سطوح چوبی نیز پیاده کرد و چوب را با آن پوشاند. تنها نکته‌‌ای که درباره رنگ کردن چوب با استفاده از رنگ اکریلیک وجود دارد این است که اگر چوب خام باشد باید قبل از رنگ کردن، آن را با پرایمر آسترکشی کنیم تا از نفوذ رنگ به داخل چوب و هدر شدن رنگ جلوگیری کنیم. میتوانید تعرفه قیمت نقاشی ساختمان در سال 1403 را ببینید.

رنگ اکریلیک برای فلز

برای پوشاندن و رنگ کردن فلزات نیز می‌توان از رنگ اکریلیک استفاده کرد؛ ضد زنگ مخصوص فلزات که با این نوع رنگ نیز همخوانی داشته باشد در بازار موجود است و می‌بایست قبل از رنگ کردن سطح فلزی، آن را با ضد زنگ پوشاند تا بعدا مشکلی پیش نیاید.

رنگ اکریلیک برای سفال

همانطور که اشاره شد یکی از ویژگی‌ها و مزایای رنگ اکریلیک، مقاومت آن در برابر رطوبت است. این ویژگی باعث شده است تا استفاده از این رنگ در مناطق مرطوب مثل شمال کشور، بسیار بیشتر باشد. سقف‌های خانه‌ها نیز در این مناطق به شکل شیروانی و از جنس سفال است. بهترین رنگ برای پوشاندن سقف در این مناطق، رنگ اکریلیک است که هم در برابر باران‌ و رطوبت این منطقه مقاوم است و هم روی سفال می‌توان آن را اجرا کرد.

برای شیشه

رنگ‌های اکریلیک را روی شیشه نیز می‌توان اجرا کرد و بدون نیاز به کوره رفتن، آن را ثابت کرد. البته به خاطر سطح صیقلی و صاف شیشه ممکن است با ضربه رنگ از روی شیشه بلند شود ولی می‌توان برای ظرف‌های تزئینی از این رنگ استفاده شود.

رنگ اکریلیک برای دیوار

رنگ اکریلیک برای پوشاندن دیوار، یکی از گزینه‌های کم هزینه و به صرفه، سریع و سالم است که می‌توانید با انتخاب از طیف رنگی گسترده و جذاب آن، دیوار خود را زیباتر از قبل کنید. مهم نیست زیرسازی دیوار شما چه چیزی باشد، گچ، سیمان، بتن، آجر یا …؛ انواع رنگ اکریلیک روی هر سطحی می‌تواند اجرا شود و نتیجه هم خیلی فرقی نخواهد داشت.

برای پارچه

شما برای رنگ کردن یا طراحی روی پارچه نیز می‌توانید از رنگ اکریلیک استفاده کنید. این رنگ بعد از خشک شدن روی پارچه، با شستن از بین نخواهد رفت و ثابت خواهد ماند. رنگ اکریلیک روی هر نوع پارچه‌ای قابل اجرا است اما موفقیت آمیزترین جنس پارچه نخ، جین، ساتن، پنبه و پلی استر است که نتیجه بهتری را شاهد خواهید بود.

کاتالوگ رنگ اکریلیک دیوار

اگر می‌خواهید طیف رنگی انواع رنگ اکریلیک را ببینید، تنها کافیست سراغ شرکت تولیدکننده رنگ بروید و برند مورد نظر خود را انتخاب کنید. برندهای معتبر و با کیفیت ایرانی بسیاری در بازار وجود دارند که رنگ اکریلیک تولید می‌کنند. بعد از انتخاب برند می‌توانید کاتالوگ رنگ اکریلیک دیوار مربوط به همان شرکت را درخواست کنید و رنگ مورد نظر خود را به راحتی از میان رنگ‌های بسیار آن انتخاب نمایید.

کاتالوگ رنگ اکریلیک

طبقه بندی شده در

با برچسب در