لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک جزو به روزترین و پرطرفدارترین نوع رنگ‌آمیزی در ساختمان می‌باشد. دلیل این امر قابل اجرا بودن آن بر روی تمام سطوح و ضدآب و ضدخوردگی بودن آن می‌باشد. همچنین به دلیل عدم کاربرد مواد مضر در رنگ‌های دیگر نقاشی ساختمان در مورد سلامت محیط زیست نیز، رنگ اکریلیک ساختمان در مقایسه با رنگ روغنی و پلاستیکی نکات را مدنظر قرار داده است.

در این صفحه از خدمات استاده قصد داریم که مزایای رنگ اکریلیک ساختمان را بررسی کرده و نکاتی را در مورد خرید و شرایط استفاده از نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک بیان کنیم.

 رنگ اکریلیک روی دیوار گچی

رنگ اکریلیک روی دیوار گچی

اکثر دیوارهای منازل از جنس گچ می‌باشد و همین امر باعث می‌شود که در رنگ‌آمیزی به اصول لازمه و نوع رنگ کاربردی توجه شود. مهمترین نکته برای استفاده از رنگ اکریلیک روی دیوار گچی، زیرسازی درست و اصولی آن برای انجام بهتر رنگ‌کاری می‌باشد.

 اگر می‌خواهید که در ساختمان نوساز از رنگ اکریلیک روی دیوار گچی استفاده کنید، باید اول از روغن الیف برای روغن‌کاری سطح استفاده کنید. در واقع کیفیت نقاشی با رنگ اکریلیک روی دیوار گچی بستگی به مرغوبیت و کیفیت انجام روغن زیرکار دارد.

 البته انجام درست و اصولی رنگ اکریلیک روی دیوار گچی نیاز به بتونه‌کاری، درزگیری پستی و بلندی دیوار، سمباده‌کاری، اجرای دو مرحله‌ای نقاشی با رنگ اکریلیک روی دیوار، لکه‌گیری وغیره دارد که بهتر است برای اجرای باکیفیت آن کار را به یک نقاش با و متخصص بسپارید.

پتینه کاری چیست؟ معرفی پتینه کاری مدرن و انواع روش‌های پتینه کاری را می‌توانید مطالعه کنید.

انواع رنگ اکریلیک ساختمان

انواع رنگ اکریلیک ساختمان

رنگ‌های ساختمانی بسیار مختلفی وجود دارند که هر یک نیز مختص محیط و قسمت خاصی از منزل باید استفاده شود. به همین دلیل با توجه به قسمت و نوع چیدمان منزل خود، بهترین رنگ اکریلیک ساختمان را انتخاب و استفاده کنید.

رنگ اکریلیک ساختمان جایگزین بسیار خوبی برای رنگ روغنی می‌باشد. چرا که رنگ اکریلیک تنوع زیاد، ماندگاری بیشتر، سهولت و راحتی استفاده، قابل شستشو، قابل ترمیم مجدد، امکان استفاده در سطوح مختلف و غیره را دارا می‌باشد.

 انواع رنگ اکریلیک ساختمان در ۳ نوع زیر تولید می‌شود:

رنگ اکریلیک براق

رنگ اکریلیک نیمه براق

رنگ اکریلیک مات

البته نوع براق رنگ اکریلیک ساختمان مانند رنگ روغنی نیست و دلیل آن نیز وجود پایه آب در این نوع رنگ می‌باشد. اما در مورد کاربرد انواع رنگ اکریلیک ساختمان باید بگوییم که این نوع رنگ ساختمانی در سطوح مختلف چون سطح، سیمان، بتن و سایر دیوارهای خارجی به کار می‌رود.

 وجود مواد پلیمری و پایه آب در تولید انواع رنگ اکریلیک ساختمان باعث شده است که بعد از خشک شدن سریع، در لایه زیرین سطح یک لایه مقاوم در برابر نم و رطوبت ایجاد کند. به همین دلیل معمولا نقاشی با رنگ اکریلیک روی دیوار برای سطوحی که احتمال نفوذ آب وجود دارد بسیار کاربردی می‌باشد.

 در مجموع می‌توان برخی از مزایای نقاشی با رنگ اکریلیک روی دیوار و سایر سطوح مورد استفاده را به شرح زیر بیان کرد:

  • غلظت بالای رنگ و پوشش‌دهی مناسب سطوح 
  • خشک شدن سریع 
  • ماندگاری و دوام بالا
  • قابلیت اجرا بر روی تمام سطوح
  • قابلیت شستشو راحت و سریع
  • سازگار با طبیعت
  • بدون بو بودن و عدم آسیب به سلامتی نقاش در زمان اجرای رنگ‌کاری
  • عدم ایجاد حساسیت در زمان نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

 اما به طور کلی باید بگوییم که نقاشی با  رنگ اکریلیک دیوار در مقایسه با سایر رنگ‌های پلاستیکی و روغنی انتخاب بسیار بهتری است.  فرمول محاسبه رنگ نقاشی را بخوانید و مقدار رنگ مورد نیاز را برای دیوار و سقف آماده کنید.

 رنگ اکریلیک برای سقف

رنگ اکریلیک برای سقف

اگر قصد رنگ‌آمیزی سقف منزل را دارید، بهتر است که از رنگ‌های مخصوص سقف و متناسب با محیط مورد نظر استفاده کنید. چرا که عمل رنگ برای سقف با دیوار کاملا متفاوت می‌باشد و نوع رنگ استفاده شده برای سطح نیز باید متفاوت باشد. در مقایسه بین تمام رنگ‌های روغنی، اکریلیک، پلاستیک، مولتی کالر وغیره، رنگ اکریلیک برای سقف بهترین انتخاب و خرید می‌باشد. 

به دلیل استفاده روزافزون از پنل‌های کناف سقف برای، بهترین رنگی که قابلیت پوشش‌دهی بالا و مقاومت و ماندگاری بالایی دارد، رنگ اکریلیک ساختمان می‌باشد. همچنین رنگ‌آمیزی سقف جزو پردردسرترین سطوح برای نقاشی می‌باشد.

استفاده از رنگ اکریلیک برای سقف به دلیل راحتی اجرا و خشک شدن سریع‌تر آن که امکان اجرای لایه دوم را برای تنها یک ساعت بعد ایجاد می‌کند، بهترین انتخاب می‌باشد.

در پایان

 نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک به دلیل پوشش‌دهی بالا، دوام عالی و همگام‌سازی که با محیط زیست دارد، معمولاً در مقایسه با سایر رنگ‌ها، انتخاب ارجح‌تری برای رنگ‌آمیزی به شمار می‌رود. پس در انتخاب کیفیت رنگ دقت کنید.

طبقه بندی شده در