لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

در این صفحه از خدمات استاده علاوه بر معرفی نصاب کاغذ دیواری به قیمت نصب کاغذ دیواری و دستمزد، اجرت نصاب و همچنین شماره تلفن نصاب کاغذ دیواری خواهیم پرداخت. روش محاسبه نصب و برش کاغذهای دیواری برای دیوار و چگونگی زیر سازی آنها از دیگر موارد مهمی است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. در این راستا، جهت آشنایی با بهترین نصابان کاغذ دیواری در تهران تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

قیمت نصب کاغذ دیواری

گفتنی است کیفیت کار و تجربه بالای نصاب کاغذ دیواری تاثیر زیادی در قیمت نصب آن خواهد گذاشت. گفتنی است قیمت‌های ذکر شده در مطلب زیر، حدودی بوده و بنا بر میزان کار انجام شده و سختی آن، میزان کل هزینه متغیر خواهد بود.

خدمتقیمت به تومان
قیمت نصب هر رول50.000 تا 60.000
نصب زیر 10 رولهزینه 10 رول گرفته می‌شود
هزینه ایاب و ذهاباز 60.000 تا 90.000

توجه داشته باشید:


چسب مصرفی جهت نصب کاغذ دیواری توسط نصاب در استاده، چسب آلمانی برند پرایمر می‌باشد.


رول‌های کاغذ دیواری به طول 5 متر با عرض‌های مختلف 50cm، 70cm، 90cm، 100cm، 150cm توسط نصاب در استاده ارائه خواهد شد که هزینه نصب رول‌های 90، 100 و 150 سانتی متر بیشتر خواهد بود.

نوع دیگری از کاغذهای دیواری ساخت کشور کره وجود دارد که در رول‌های 10 متری و 16 متری عرضه می‌شوند. هزینه نصب کاغذهای دیواری کره‌ای در استاده برای رول 10 متری، 90.000 تومان و برای رول 16 متری، 140.000 تومان می‌باشد.

نمونه کاغذ دیواری

عوامل موثر بر قیمت نصب کاغذ دیواری

گفتنی است خدمات نصب کاغذ دیواری از سری کارهای پیچیده و دشواری است که به سختی انجام می‌شود و به مهارت فنی بالایی نیاز دارد. علاوه بر این، موارد و فاکتورهای زیادی نیز بر میزان هزینه و قیمت نصب آن تاثیرگذار هستند. برخی از مهم‌ترین این عوامل عبارتند از:

عرض رول

به این دلیل که هر فردی نمی‌تواند رول‌ها را بدون نقص روی دیوار نصب کند، اجرت نصب کاغذ دیواری با در نظر گرفتن عرض هر رول از کاغذ‌های دیواری محاسبه می‌شود. با افزایش عرض رول قیمت نیز افزایش می‌یابد. رول‌ها در اندازه‌های ۵۰، ۷۰ و ۱۰۶ سانتی متری در بازار موجود هستند. در جدول بالا دستمزد نصاب کاغذ دیواری به تفکیک عرض رول در سال 1400 ذکر شده است.

گفتنی است خدماتی چون نصب کاغذ دیواری و نقاشی ساختمان به هنر و مهارت بالایی نیازمندند. بنابراین بهتر است برای خوب از آب درآمدن کار، عمل نصب را به یک متخصص بسپارید.

زیرسازی دیوار

یکی دیگر از عواملی که در نصب کاغذ دیواری تاثیر به سزایی دارد، زیرسازی دیوار می‌باشد. به این صورت که اگر از قبل، نصب بلکا انجام شده باشد و یا سطح دیوار صاف نباشد و نیاز به کندن کاغذ دیواری های قبلی باشد، اجرت نصاب بالاتر خواهد بود.

متراژ خانه

ابعاد و متراژ خانه و دیوارها مورد دیگری است که در افزایش و کاهش هزینه نصب کاغذ دیواری اهمیت دارد. زمانی که متراژ خانه شما و یا مکانی که می خواهید کار نصب را در آن انجام دهید کم باشد، نه تنها به زمان کمتری نیاز است، بلکه به قیمت کمتری برای نصب نیاز دارد.

اجرت نصب کاغذ دیواری

میزان دستمزد و اجرت نصاب کاغذ دیواری را عواملی مثل جنس کاغذ دیواری، متراژ، نوع و میزان زیرسازی مشخص می‌کند. هر چقدر نصب سخت‌تر و طولانی‌تر باشد، هزینه و اجرت آن نیز بالاتر می‌رود.

جنس کاغذ دیواری

از سایر عوامل موثر در قیمت نصب، جنس کاغذ دیواری است. معمولا نصب کاغذهای خارجی هزینه بیشتری در برابر کاغذ دیواری‌های داخلی دارد. با توجه به سختی کار، کاغذ دیواری‌های سه بعدی بیشترین هزینه نصب را در بین جنس‌های مختلف کاغذ دارند.

گفتنی است اجرت نصب برای کاغذهای لاکچری و گران قیمت به میزان بسیار بیشتری خواهد بود

ویژگی‌های یک نصاب حرفه‌ای کاغذ دیواری

تفوات نصاب حرفه‌ای و با تجربه کاغذ دیواری با یک نصاب کم تجربه را می‌توان در موارد زیر نام برد. توجه به موارد زیر می‌تواند مشخص کند که چرا هزینه نصاب کاغذ دیواری متفاوت است.

  • وارد بودن در نصب انواع مختلف کاغذ دیواری به صورت کاملا دقیق
  • داشتن سرعت عمل بالا
  • منظم بودن و سر وقت کار را به اتمام رساندن
  • ایده پردازی بالا
  • انصاف در قیمت و دریافت مبلغ مناسب
  • در دسترس بودن همیشگی شماره تلفن نصاب کاغذ دیواری
  • آگاهی به اصول زیرسازی و نصب بر روی تمام سطوح

روش محاسبه نصب کاغذ دیواری (متراژ)

برای محاسبه میزان کاغذ دیواری مورد استفاده یک دیوار باید در گام اول مساحت دیوار را اندازه گرفت. این میزان با اندازه‌گیری طول(بلندی) و عرض(پهنا) دیوارها بدست خواهد آمد. سپس با توجه به عرض رول‌های کاغذ دیواری و طول ‌آنها می‌توان حساب کرد که چند رول برای کاغذ دیواری کردن یک دیوار لازم است.

لوازم یک نصاب حرفه‌ای

یک نصاب حرفه‌ای کاغذ دیواری مانند هر متخصص دیگری، ابزار کار حرفه‌ای خود را دارد. نصاب‌های کاغذ دیواری معمولا از ابزارهایی مثل میزکار، کاردک مخصوص پلاستیکی، تیغ موکت بر، غلتک یا قلموی نقاشی، برس مخصوص نصب، نردبان یا چهارپایه، چسب چوب، خط کش و چسب کاغذ استفاده می‌کنند.

هر کدام از این ابزارها کاربرد مخصوص خود را دارند. برای مثال، با غلتک یا قلموی نقاشی، دیوار را به چسب کاغذ دیواری آغشته می‌کنند و با کاردک یا برس مخصوص، صاف بودن و نبود حباب هوا در کاغذ دیواری را مدیریت می‌کنند.

کاغذ دیواری در کجاها نصب می‌شود؟

به طور کلی می‌توان کاغذ دیواری را بر روی همه‌ی دیوارها نصب کرد. برخی از آنها عبارتند از:

  • رنگ روغنی
  • سیمانی
  • کاغذ دیواری
  • گچی
  • رنگ پلاستیکی
  • سرامیکی
  • چوبی
  • ام دی اف
  • کناف

گفتنی است معمولا زیرسازی دیوارهای مختلف با هم تفاوت‌هایی داشته و هر دیوار، زیرسازی مخصوص به خود را دارد.

برش کاغذ دیواری

بعد از این که با توجه به نکات گفته شده، تعداد رول مورد نیاز برای کاغذ دیواری کردن یک اتاق را محاسبه کردید، باید با توجه به ارتفاع اتاق، رول‌های کاغذ دیواری را برش دهید.

برای برش باید از هر سمت حدود 5 تا 10 سانتی‌متر بیشتر در نظر بگیرید تا بعد از نصب بتوانید در صورت بروز هرگونه مشکل، آن را اصلاح کنید.

اجرت نصاب کاغذ دیواری

پرتی زیاد بعد از نصب کاغذ دیواری

برای اینکه کاغذ دیواری‌های طرح‌دار به نحوی نصب شوند که طرح آنها به صورت کامل دیده شود، باید رول‌های کاغذ به صورت هماهنگ کنار هم چسبانده شوند. یعنی باید طرح‌های کاغذ دیواری به صورت متناسب در کنار هم باشند تا طرح به صورت کامل شده و درست دیده شود.

همچنین به دلیل اینکه معمولا همه رول‌های کاغذ دیواری در یک اندازه هستند و متراژ دیوارها مختلف است، کاغذ دیواری‌های ساده و بدون طرح نیز ممکن است پرتی داشته باشند.

گاهی اوقات نصاب کاغذ دیواری از این پرتی‌ها در محل‌هایی از دیوار که امکان نصب آنها هست، استفاده می‌کند، اما گاهی اوقات نیز نمی‌توان از پرتی‌ها استفاده نمود. معمولا در صورتی که از نصاب ماهری کمک بگیرید، پرتی کمی بعد از نصب کاغذ دیواری باقی می‌ماند و نصاب به صورت بهنیه از کاغذ دیواری‌ها استفاده خواهد کرد.

زیرسازی زمان نصب

زیرسازی به معنی آماده کردن دیوار برای نصب کاغذ دیواری است. مرحله زیرسازی یکی از اساسی‌ترین مراحل نصب است. زیرسازی هزینه زیادی ندارد، اما در صورتی که به خوبی صورت نگیرد، ممکن است هزینه‌های زیادی را به شما تحمیل کند.

در صورتی که زیرسازی به خوبی انجام نشود، احتمال وجود هرگونه مشکل برای کاغذ دیواری مثل بلند شدن، درست نچسبیدن، نم گرفتن و… وجود دارد. با زیرسازی مناسب می‌توان کاغذ دیواری را بیمه نمود و از بابت مشکلات این چنینی نگرانی نداشت.

مراحل زیرسازی

  1. برای انجام زیرسازی نیاز دارید تا در ابتدا تمام درزها و سوراخ‌های موجود بر دیوار را بگیرید.
  2. کافی است یک کاردک بردارید و روی آنها را بکشید تا رنگ و گچ‌های اضافی از روی دیوار برداشته شود.
  3. پس از آن، به وسیله بتونه فوری درزها را پر کنید و پس از چند دقیقه شروع به سمباده زنی کنید تا به سطح کاملا صافی بر دیوار دست پیدا کنید.