در تقسیم‌بندی سیستم هایی که امروزه از اموال مردم حفاظت می کنند دزدگیر اماکن و دوربین مداربسته سهم به سزایی دارند به گونه‌ای که از دوربین مداربسته در بحث نظارت تصویری و از دزدگیر اماکن در بحث حفاظت استفاده می‌شود و هر دو مکمل یکدیگرند. در این صفحه از خدمات آنلان استاده به معرفی نصاب جهت نصب دزدگیر اماکن توسط نصاب دوربین مدار بسته اشاره خواهیم کرد.

اجرت راه اندازی و نصب دزدگیر اماکن به عواملی چون محل نصب متراژ سیم کشی تعداد وسایل و تجهیزات جانبی نوع حفاظت سیم کشی موقیت جغرافیایی نصب که به طور مثال در شهرستان و استان متفاوت است بستگی دارد

انواع دزدگیر اماکن رایج در بازار جهت نصب

  1. یک دزدگیر اماکن با تلفن کننده شهری
  2. دو دزدگیر اماکن با تلفن کننده سیمکارتی

وسایل جانبی که جهت نصب به دزدگیر اماکن متصل می‌شوند بسیار تنوع دارند که بصورت پارامتری چند نوع را نام می‌بریم:

1- چشمی حرکتی که خود انواع مختلف دارد:

  • دو دتکتور دود
  • سه مگنت
  • چهار شوک سنسور
  • پنج بیم خطی یا لیزری
  • شش رله جهت روشن یا خاموش کردن وسایل
  • هفت بلندگوی خارجی یا داخلی

 2- برد دزدگیر اماکن

جهت نصب برد دزدگیر اماکن باید بدانید دو نوع برد در بازار است یکی نسخه قدیمی که تجهیزات الکترونیکی مثل مقاومت وخازن و… مشخص است و دیگری نسل جدید بردهای دزدگیر اماکن که به اصطلاح smd نام دارد و از خطای کمتری برخوردار است همچنین مقاومت بالایی در برابر حرارت محیط دارد

اجزای تشکیل دهنده دزد گیر اماکن (روی برد):

  • یک پایه باطری
  • دو پایه aux
  • سه پایه ورودی بلندگو خارجی
  • چهار پایه ورودی بلندگوی داخلی
  • پنج پایه ورودی زون ها که در دزدگیرهای مختلف متفاوت است
  • شش خروجی out
  • هفت ورودی و خروجی رله ها که به صورت لحظه ای و دایم هستند
  • هشت پایه ورودی سیم تلفن

نحوه سیم کشی چشمی دزدگیر

نصب و سیم کشی چشمی دزدگیر اماکن به این نحوه است که دارای دو پایه تغذیه می‌باشد؛ یکی مثبت و دیگر منفی است. همچنین دارای دو پایه آلارم می‌باشد که مستقیما به یکی از زون‌های خود پنل دزدگیر نصب می‌شود. برای درک بهترنحوه سیم کشی چشنی دزدگیر عکس زیر را با دقت مشاهده کنید.

نقشه سیم کشی دزدگیر اماکن به صورت چند چشمی و سری

توضیحات تکمیلی:

ترمینال باطری: دو سیم ورودی دارد به رنگ های مشکی که منفی است و قرمز که مثبت است این مسیر به یک فیوز شیشه‌ای منتهی می‌شود

ترمینال AUX: که دو عدد است یکی مثبت و دیگری منفی که تغذیه تجهیزات جانبی محسوب می‌شوند این مسیر هم به یک فیوز شیشه‌ای منتهی میشود که معمولا یک آمپر است

ترمینالSIR: دارای دو ورودی جهت اتصال بلندگوی داخلی است با رعایت قطب مثبت و منفی

ترمینالSP: دارای دو ورودی جهت اتصال بلندگوی خارجی

ترمینال زون‌ها: در دزدگیرهای مختلف تعدادش متفاوت است و به دو دسته ی سیمی و وایرلس تقسیم میشود برای مثال اگر از چشمی حرکتی استفاده می‌کنید می‌توانید چشمی‌ها راسری و به زون مربوطه وصل کنید.

ترمینال‌های رله: ترمینال‌های این حالت مجهز به یک رله می‌باشند که از آن برای درب بازکن یا کنترل وسایل برقی استفاده می‌شود ودارای دو حالت لحظه‌ای و دائم می‌باشد لازم به ذکر است این خروجی‌ها معمولا با نرم افزار گوشی هوشمند کنترل می‌شوند برخی از خروجی‌های دزدگیر اماکن علاوه بر پیامک با ریموت نیز قابل کنترل است

ترمینال OUT: این ترمینال هنگامی که بلندگوی دستگاه فعال می‌شود خروجی منفی می‌دهد و با قطع بصدا این خروجی قطع می‌شود.

ترمینال ورودی تلفن: این پایه‌ها جهت اتصال تلفن مکان نصب دزدگیر اماکن به پنل دزدگیر می‌باشند و ارتباط دستگاه راباکاربر به‌عهده دارد.

شمای فنی و نقشه سیم کشی دزدگیر اماکن

نقشه سیم کشی نصب دزدگیر اماکن با یک چشمی

نقشه سیم کشی دزدگیر اماکن به صورت چند چشمی و سری

نقشه سیم کشی نصب دزدگیر اماکن با چند چشمی به صورت سری

نقشه سیم کشی دزدگیر اماکن به صورت چند چشمی و سری

مگنت با سیم

مگنت با سیم

فرق عمده‌ای که سیم کشی مگنت هنگام نصب با بقیه لوازم جانبی دزدگیر اماکن دارد این است که مگنت نیازی به سیم کشی تغذیه ندارد و فقط دو ورودی زون دارد که به قسمت ثابت آن سربندی می‌شود.

نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی

در ادامه به صورت کامل مراحل نصب دزدگیرهای سیم کارتی برای اکان را توضیح خواهیم داد:

  1. در قدم اول برای نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی باید بدانید که این نوع دزدگیر دارای ریموت، چشمی و سنسور درب ورودی می‌باشد.
  2. لطفا زبان سیم کارت مورد نظر خود را(درواقع اولین شماره موبایلی که قرار است به دستگاه بدهید) به حالت انگلیسی قرار دهید.
  3. پشت دستگاه دزدگیر اماکن قسمتی جهت ورود سیم کارت تعبیه شده است که باید آن قسمت را بازکنید و سیم کارت را درون آن قرار دهید.
  4. بعد از انجام دادن این مرحله نوبت به وصل کردن دستگاه دزدگیر سیم کارتی به برق می‌باشد که در این زمان پیغامی را از جانب دستگاه دریافت خواهید کرد.
  5. دقت داشته باشید که جهت نصب دزدگیر اماکن سیم کارتی، دستگاه باید در حالت غیرفعال یا disable باشد و قفل نباشد.
  6. در این حالت باید با شماره گیری 8888#1شماره اول، 8888#2شماره دوم تا 8888#6شماره ششم را وارد کنید. برای 3 شماره بعدی با همین کددستوری به شما پیامک ارسال خواهد شد. مثال: 8888#7شماره هفتم. درواقع برای ثبت 6شماره اول با شما تماس گرفته خواهد شد و برای 3 شماره بعدی دزدگیر برای شما پیامک ارسال خواهد کرد.