اگر توستر برقی شما دچار خرابی شده و عملکرد عادی آن مختل گشته جهت اقدام برای تعمیر توستر یا تعمیر آون توستر برقی خود در استاده اقدام نمایید.

تعمیر انواع توستر نان

خوشبختانه همان‌طور که پیش‌تر گفتیم به دلیل ساختار ساده‌ی توسترهای برقی، مشکلاتی که برای آن‌ها به وجود می‌آید نیز ساده‌تر از مشکلات سایر لوازم‌های برقی است. در مراکز تعمیر توستر برقی فارغ از برند و مدل توستر، مراحل عیب‌یابی توسط کارشناس به دقت و با ابزار تخصصی انجام شده و تعمیر توستر به بهترین نحو انجام می‌شود.

  • برخی از برندها مانند برند بوش، تعدد قابل توجهی از نظر انواع مدل توستر برقی دارند. این برند باکیفیت هم توستر برقی مخصوص نان و هم آون توستر که ظاهری شبیه ماکروفر دارد، تولید نموده است. تعمیرکاران حرفه‌ای تعمیر توستر بوش را چه از نوع آون توستر و چه انواع دیگر حتی در محل زندگی شما انجام می‌دهند.
  • یکی دیگر از برندهای معروف لوازم برقی آشپزخانه برند مولینکس است. اگر که توستر مولینکس شما خراب شده و کار نمی‌کند، نگران نباشید. تعمیر توستر مولینکس نیز به راحتی توسط مراکز تعمیر لوازم برقی خانگی انجام می‌شود. در صورت نیاز به تعویض قطعات، با نمونه‌های مشابه و باکیفیت جایگزین می‌گردد.

با رعایت نکات ساده‌ای می‌توانید از خرابی زودهنگام توستر برقی پیشگیری نمایید. محلی که توستر را در آن قرار می‌دهید باید صاف باشد. همچنین از طرفین آن فضای کافی برای جریان پیدا کردن هوا وجود داشته باشد.

زمانی که توستر در حال کار است آن را جابه‌جا نکنید. هم‌چنین به طور مستقیم توستر را مورد شستشو قرار ندهید.

خدمات تعمیر توستر

 خدمات تعمیر توستر
  1. از مشکلاتی که سبب می‌شود نیاز به تعمیر توستر داشته باشید می‌توان به قطع شدن فیوز هنگام روشن شدن توستر اشاره نمود. معمولا اتصالی کردن سیم‌های داخلی دستگاه باعث بروز این مشکل می‌شود.
  2. یکی دیگر از مشکلات رخ داده برای انواع توسترها چه توستر نان و چه آون توستر، به مشام رسیدن بوی سوختن پلاستیک است. این مساله به دلیل سوختن عایق‌های به کار رفته در دستگاه به وجود می‌آید. در این صورت نیاز به تعویض آن توسط تعمیرکار است.
  3. برخی دیگر از موارد تعمیر توستر مربوط به بالا نیامدن و خارج نشدن نان پس از داغ شدن از داخل توسترهای مخصوص نان است. دلیل آن نیز سوختن سیم‌پیچ مربوط به قطعه‌ای است که این وظیفه را بر عهده دارد.
  4. گاهی نیز ممکن است از توستر نان دود خارج شود. این مورد به علت سوختن خرده‌های نان باقی‌مانده در توستر رخ می‌دهد. در این صورت ابتدا به خاموش کردن بپردازید. پس از سرد شدن توستر باید به تمیز کردن آن از خرده‌های نان اقدام نمایید.
  5. در تعمیر آون توستر موارد دیگری نیز مانند خراب شدن چراغ درون توستر یا نچرخیدن جوجه‌گردان‌ها نیز دیده می‌شود.
  6. خراب شدن دوشاخه برق، خراب شدن سیم توستر برقی یا از کار افتادن دکمه‌ها و صفحه کلید توستر هم مانع روشن شدن آن می‌گردد. تعمیر این موارد نیز برای توستر بوش، مولینکس و سایر برندهای تولیدکننده آون توستر به سادگی قابل انجام است.

علاوه بر موارد فوق سه قسمت دیگر توستر بیشتر از سایر بخش‌ها نیاز به تعمیر پیدا می‌کنند که در ادامه به تفصیل درباره آن‌ها توضیح خواهیم داد.

تعمیر تایمر توستر

تعمیر تایمر توستر

در صورتی که فنر تایمر توستر خراب شود، تایمر به درستی کار نمی‌کند. علاوه بر فنر، اگر چرخ دنده تایمر شکسته باشد نیز تایمر توستر از کار می‌افتاد.

اگر خرابی تایمر ناشی از این دو مورد نبود، ممکن است دلیل آن سوختن فیوز محافظ تایمر توستر یا سوختن یکی از قطعات مدار فرمان تایمر باشد.

تعمیرات المنت توستر

المنت توستر اگر خراب شود، توستر نمی‌تواند تولید حرارت کرده و نان یا مواد غذایی را گرم کند. اگر آون توستر برقی از ارتفاع بیافتد یا روی آن آب ریخته شود، المنت‌های آن دچار آسیب شده و نیاز به تعمیرات یا تعویض پیدا می‌کنند.

تعمیر شیشه توستر

شیشه توستر اغلب از نوع سیکوریت بوده و توانایی تحمل دمای بالا و استحکام قابل توجهی دارد. معمولا شیشه توستر مگر در موارد بسیار نادر به صورت ناگهانی و در حین کار شکسته نمی‌شود. اما اگر شیشه آون توستر شما در حین جابه‌جایی یا برخورد با اشیا دچار شکستگی شده، باید توسط تعمیرکار حرفه‌ای تعویض شود.

در هنگام تعویض شیشه توستر باید درب آون توستر جدا شده و شیشه سالم تعبیه شود.