استفاده از خدمات اسباب کشی بدون هیچ دغدغه و آسیبی به وسایل یکی از مواردی است که برای همه افراد از اهمیت خاصی برخوردار است. به همین دلیل استاده به معرفی شرکتهای معتبر جهت اسباب کشی بین شهری و درون شهری پرداخته و همچنین میتوانید از تعرفه سال جدید و هزینه اثاث کشی به صورت دقیق از شرکتهای معرفی شده مطلع شودید. کافی است با شمارههای موجود تماس بگیرید.
نکات قبل از اسباب کشی
- پس از تصمیم گیری در مورد تاریخ اسباب کشی به من، به آنجا بروید و همه خانه را تمیز کنید چون با ورود وسایل، نظافت منزل به شدت سخت خواهد شد، حتماً داخل کابینتها و کمد دیواری را هم تمیز کنید.
- حتماً از قبل، محل حدودی وسایل را در خانه جدید مشخص کنید تا در هنگام حمل اثاثیه، برای مرتب کردن آن دچار مشکل نشوید و هر چیزی را نهایتاً بعد از یک جابجایی کوتاه، بتوانید در جای خود قرار دهید. این موضوع مخصوصاً در مورد وسایل بزرگ خیلی اهمیت دارد.
- مثلاً یخچال و فریزر، ماشین ظرفشویی، اجاق گاز و … حتماً باید در هنگام اسباب کشی به داخل آشپزخانه برده شوند و تختخواب و تشک آن در داخل اتاق خواب گذاشته شود. در واقع هر وسیله ای سر جای خود باشد.
- سعی کنید یک یا دو هفته زودتر به اطرافیانی که می توانند در روز اثاث کشی به کمک شما بیایند، اطلاع دهید تا آنها بتوانند وقت خود را با شما تنظیم کنند.
- به خاطر داشته باشید که شما غیر از خودتان حداقل به یک نفر دیگر هم احتیاج دارید تا کار نظارت بر حمل اثاثیه توسط کارگر اسباب کشی را در محل مبدأ و مقصد انجام دهد. البته آنقدر هم دور و بر خود را شلوغ نکنید که کار حمل اثاثیه منزل سخت شود و جا برای گذاشتن اثاث کم شود.
- حتماً از شرکت باربری که با آن ها قرار داد می بندید، بپرسید که آیا وسایل شما را بیمه می کند یا خیر؟ بهتر است با آنهایی قرارداد ببندید که این کار را می کنند. شاید کمی گرانتر باشد اما ارزش دارد که برای آن هزینه کنید و خیالتان راحت باشد.
- قبل از اسباب کشی سعی کنید یک مسیر خوب برای کامیون حمل اثاثیه منزل خود بیابید تا هم در ترافیک نیفتد و هم هزینه اضافی بابت افزایش زمان اثاث کشی ندهید.
نکات روز اثاث کشی
- همه ما می دانیم که قبل از شروع فرآیند اسباب کشی باید وسایل ارزشمند و مهم را در جای امن بگذاریم.
- در همان هنگام ورود به محل جدید، به نصب پرده بپردازید تا امنیت داخل خانه حفظ شود. اگر امکان انجام دادن این کار نیست، موقتاً چند روزنامه به پنجره بچسبانید.
- در هنگام اسباب کشی و ورود وسایل به مکان جدید توسط کارگران، حتماً فردی در داخل خانه بگذارید که به آنها بگوید که هر وسیله را در کجا بگذارد؟
- بهتر است که به یک قفل سازی مراجعه نمایید و برای امنیت بیشتر بخواهید که قفل خانه جدید را تعویض نماید.
- بعد از پایان اسباب کشی بهتر است وسایلی مانند لباس ها، خوردنی ها، شویندهها و … را که نباید در زیر دست و پا باشند و امکان خراب یا کثیف شدن آنها وجود دارد، بلافاصله در جای خود قرار دهید.
- در روز اسباب کشی، وسایل حساس و تزئینی را از زیر دست و پا برداشت و نصب کنید. همچون نصب لوستر، تابلوها و … . حتی اگر هنوز در مورد جای لوستر تصمیم نگرفته اید و جای نصب قاب عکسها را هنوز تعیین نکرده اید، لوستر را موقتاً به قلابهای موجود در سقفها و قاب عکسها را هم به میخ هایی که معمولاً در دیوارها به جای می ماند، نصب کنید تا از آسیبهای احتمالی دور باشند.
- همچنین در صورت شکسته شدن شیشه ها به هر دلیل به شیشه بری مراجعه نمایید تا مشکل شما را سریعا برطرف نمایند. زیرا هنگام حمل اثاثیه امکان شکستن بسیار است.
نکات بعد از حمل اثاثیه منزل
- بعد از اسباب کشی، زمان چیدن وسایل می رسد. برای چیدن وسایل دو نوع سلیقه وجود دارد؛ برخی سعی می کنند کل فرآیند چیدن وسایل را در دو یا سه روز تمام کنند ولی عدهای دیگر این کار را به مرور زمان انجام می دهند و ممکن است این کار تا یک ماه طول بکشد. به نظر می رسد که باید میانه رو باشید و وسایل را به دقت و آرام آرام بچینید ولی اینطور هم نباشد که وسایل تا چند ماه در خانه رها باشند.
- بعد از حمل اثاثیه منزل می توانید هر بخش را به یکی از اعضای خانواده که از آن بخش استفاده بیشتری دارد یا وسایل شخصی او در آنجا گذارده میشود، بسپارید تا فشار کارها روی یک نفر مانند پدر یا مادر خانواده نیفتد. با این روش کارها هم با ظرافت و دقت بیشتری انجام خواهد شد، به طور مثال اتاق خواب هر فرد باید به خودش سپرده شود.
- بعد از اسباب کشی سریعا درب جعبه هایی که فعلا نمی دانید باید آن ها را کجا قرار دهید، باز نکنید. این کار، هم باعث سخت شدن کار در جابجایی آن وسیله به محل اصلی خود خواهد شد و هم ممکن است موجب آسیب به وسایل داخل آن شود.
- یکی از نکات مهم بعد از حمل اثاثیه نصب توری پنچره و درب می باشد تا از ورود حشرات به داخل خانه جلوگیری شود.
- بعد از جایابی وسایل بزرگی مانند یخچال که جای آنها تقریباً از قبل مشخص است سعی کنید وسایل بزرگ مانند مبلمان و بوفه را که هنوز تکلیف مکان قرارگیری آنها به درستی مشخص نیست فعلاً در گوشهها بگذارید تا کم کم جای آنها مشخص شود.
نکات مهم زمان اسباب کشی به شهرستان
شرکتها را با توجه به نکات زیر امتیاز بندی کنید و بهترین آنها را در اولویت قرار دهید:
- تیم باربری: کارگر اسبابکشی دارای اهمیت فراوان هستند. این افراد باید تخصص کافی را در حمل وسایل داشته باشند و با نهایت دقت و بدون آسیب به وسایل وظیفهی خود را به انجام برسانند.
- ماشینهای مورد استفاده: اینکه برای حمل وسایل از چه نوع ماشینهایی استفاده میشود یکی دیگر از نکات مهم انتخاب شرکت حمل و نقل است. ماشینها باید دارای استانداردهای مناسب حمل بار در جاده باشند و تدابیری برای بار زدن وسایل در آنها اندیشیده شده باشند تا وسایل متحمل هیچ گونه آسیب و خراشی نشوند و عملا بتوانند عملیات حمل اثاثیه منزل به شهرستان را برای شما به طور ایمن انجام دهند.
- هزینهی حمل و نقل: حمل و نقل از تهران به شهرستان سختیهای خود را دارد بنابراین نباید انتظار هزینههای بسیار کم را در حمل اثاثیه منزل به شهرستان داشته باشید اما باز هم با توجه به گرانی و هزینههای دیگر همهی ما توانایی پرداخت هزینههای هنگفت را نداریم، پس در ابتدای کار با برآورد هزینههایی که شرکت برای حمل اثاثیهی منزل به شهرستان متحمل میشود، برآورد کنید که هزینهی مربوط به شما چه مقدار خواهد بود تا انتخاب دقیقی داشته باشید.
- حرفهای بودن رانندگان: اصولا برای مسیرهای طولانی از دو راننده استفاده می شود که این مورد بخاطر افزایش ایمنی در طول مسیر است؛ طولانی بودن مسیر سبب خوابآلودگی راننده می باشد که شرکت های معتبر اینگونه آن را مدیریت می کنند.
- در بسته بندی اسباب کشی دقت فراوانی به خرج دهید وزن کارتنها، وسایلی که در هر کارتن قرار میگیرد، تناسب بین وزن وسایل و استحکام کارتن چند مورد از نکات ضروری در بسته بندی است.
- توجه داشته باشید که بسته بندی مبلها به طور اصولی و صحیح یکی از مهمترین مواردی است که باید از جانب شرکت تامین شود؛ در غیر صورت مشکلات فراوانی برای شما پیش خواهد آمد.
خدایی با این نکات اسباب کشی راحت میشه ولی کیه که انجام بده!!
به نظرم باید بگین از سخترین و طاقت فرسا ترین کارهای دنیا اسسسسباب کشششیه
خیلی کار سختیه مخصوصا برای وسواسیا