کفسابی سرامیک یا همان ساب زدن سرامیک، یکی از روشهای تمیز کردن کفپوش به وسیله دستگاه ساب زن میباشد که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. از کفسابی سرامیک بنا به دلایل مختلف و در اماکن متفاوتی استفاده میشود. با ما در این صفحه از “خدمات آنلاین استاده” همراه باشید تا در ادامه مطلب به بررسی قیمت کفسابی سرامیک و عوامل تعیین کننده هزینه و همچنین توضیح دقیقتر این روش بپردازیم.
قیمت کفسابی سرامیک
عوامل موثر بر قیمت کفسابی سرامیک: قیمت کفسابی سرامیک به موارد زیادی وابسته است. بنابراین این قضیه سبب میشود که نتوان قیمت واحدی برای این کار معین کرد. به طور کلی، تاثیرگذار در هزینه کفسابی سرامیک به شرح زیر میباشد:
مساحت کفپوش
معمولا قیمت کفسابی سرامیک برحسب مساحت کفپوش به مترمربع تعیین میشود. معمولا با افزایش مساحت، قیمت معین شده برای هر متر مربع کمی کاهش پیدا میکند.
نوع سرامیک
جنس و نوع سرامیک به کار رفته در قیمت ساب زنی بسیار تاثیرگذار است؛ چرا که سختی کار متفاوت خواهد بود. همچنین تراز بودن و پستی و بلندی سطح سرامیک در قیمت تاثیر زیادی دارد.
میزان آلودگی و کثیفی سطح سرامیک
هر چقدر میزان آلودگی بیشتر باشد، هزینه نیز بالاتر خواهد بود؛ چرا که سختی نظافت لکهها با یکدیگر متفاوت است. برای مثال تمیز کردن سیمان و گچ از روی سرامیک پس از بازسازی ساختمان، با آلوگی ناشی از استفاده طولانی مدت از سرامیک و پس از مدتی استفاده از ابتدای آن متفاوت است.
میزان کفسابی سرامیک مد نظر
گاهی اوقات فرد قصد کفسابی کفپوش به صورت سطحی را دارد؛ بدین صورت که تنها لکههای برجسته و آلودگیهای زیاد از حد از سطح سرامیک پاک شوند؛ اما برخی قصد کفسابی عمیقتر را دارند. به همین دلیل میزان کفسابی و حجم کار در هزینه کفسابی تاثیرگذار است.
برای اینکه از قیمتهای دقیق کفسابی سرامیک اطلاع پیدا کنید، با کارشناسان “استاده” تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
موارد استفاده از دستگاه سابزن سرامیک
همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد، کفسابی سرامیک میتواند برای موارد مختلفی از جمله کثیفی سرامیک با سیمان، گچ یا چسب، جرم سرامیک و چربی سطح آن و یا تراز کردن سطح سرامیک استفاده شود. جهت اقدام برای کفسابی پارکینگ روی آن کلیک کنید.
گفتنی است که این کار باید حتما به دست فرد ماهر و متخصص انجام شود. کوچکترین خطایی میتواند اثر جبران ناپذیری بر روی ظاهر و طول عمر سرامیک داشته باشد.
ساب زدن سرامیک به وسیله دستگاه، یکی از بهترین روشهاست؛ چرا که برخی افراد برای پاک کردن لکهها از موادی مثل اسید استفاده میکنند که این مواد، خود باعث لکههایی عمیقتر در سرامیک شده و آن را شکننده و معیوب میکند.
انواع مدل دستگاه کفسابی سرامیک
دستگاههای سابزن، در مدلهای متنوعی وجود دارند که هر یک از آنها کاربرد مخصوص به خود را دارند و در مکانهای خاصی استفاده میشوند.
- دستگاه سابزن دستی
- دستگاه سابزن سه فاز
- دستگاه سابزن تک فاز
دستگاه ساب زنی سرامیک دستی، بدون برق کار میکند و قاعدتا عملکرد آن نسبت به دو مورد دیگر ضعیفتر است. این دستگاه معمولا در مکانهای بسیار کوچک مثل سرویس بهداشتی، برای کفسابی مورد استفاده قرار میگیرد.
دستگاه کفسابی سه فاز، با برق سه فاز کار میکند و استفاده از آن در مکانهای بزرگ رواج دارد. این دستگاه قدرت بسیار بالایی برای کفسابی دارد.
دستگاه کفسابی سرامیک تک فاز، با برقهای شهری روشن میشود و قدرت آن از دستگاه سه فاز کمتر است، اما استفاده از آن در مجتمعهای کوچکتر و ساختمانها، رایجتر است.
این دستگاه در دو مدل دارای مخزن آبی و بدون آن موجود است که هر دو قدرت و سرعت خوبی در کفسابی سطح سرامیکی دارند.
یکی از بهترین مدلهای دستگاه برای ساب زدن، دستگاه ایتالیایی است که کمی هزینه بالاتری نسبت به سایر دستگاهها دارد. با استفاده از این دستگاه، روش نانو ساب نیز قابل اجرا است.