تعمیر ماشین‌های اداری در محل

تعمیر پرینتر، چاپگر، فاکس و دستگاه کپی در محل کمتر از 2 ساعت در تمامی مناطق تهران

تعمیرات در محل

تعمیر تخصصی انواع پرینتر، چاپگر، فکس، پرینتر حرارتی، شارژ و تعمیر کارتریج در محل کمتر از 2 ساعت ( فقط تهران )

تضمین کیفیت

تضمین کتبی استفاده از بهترین قطعات موجود بازار و تضمین اورجینال بودن قطعات مصرفی در تعمیرات

فاکتور رسمی

ارائه فاکتور رسمی به شرکت‌ها و ارگان‌های دولتی، کد ملی یا کد اقتصادی

با ما همراه باشید تا در این صفحه علاوه بر معرفی تعمیرکار جهت انجام تعمیر پرینتر در محل به آموزش و نحوه‌ی تعمیر پرینتر بپردازیم و با رایج‌ترین مشکلات به‌وجودآمده درارتباط با این ابزار، آشنا شویم. درانتها، با اطلاع از قیمت‌ها و میزان هزینه‌های مصرفی در تعمیر پرینتر، می‌توانید این پروسه‌ را به‌ دست متخصصین و کارشناسان در استاده بسپاریم.

سایر خدمات آنلاین استاده را اینجا مشاهده کنید و به راحتی اقدام نمایید.

با پیشرفت تکنولوژی و طراحی کارآمد و به‌روز ابزارآلات الکترونیکی مدرن همانند کامپیوتر، لپ‌تاپ و…، استفاده‌ی روز‌افزون از این‌گونه وسایل و اجزای جانبی آنها، علی‌الخصوص پرینترها افزایش زیادی یافته است.

روزانه صدها دستور چاپ و نگارش در اماکن کاری شلوغ، ادارات پرتردد و همچنین منازل، برای پرینترهای پرکاربرد صادر می‌گردد که همین مسئله و استفاده‌ی مداوم از آنها، کارکرد این دستگاه و قطعات داخلی آن را در طولانی‌مدت با اختلال و مشکل مواجه می‌کند.

قیمت تعمیر پرینتر در محل

کاربران گرامی، تمامی قیمت‌های اعلام شده در استاده به‌صورت حدودی می‌باشد.

خدمتقیمت به تومان
تعمیر چاپگر لیزری پرینترتماس بگیرید
تعمیر پرینتر و اسکنر400.000 تا 3.000.000

نکته‌ی حائز اهمیت درخصوص تعیین قیمت و هزینه‌ی تعمیر پرینتر در محل، نوع و میزان تعمیر صورت گرفته یا سرویس اعمال‌شده برای تعمیر پرینتر می‌باشد. همچنین، نیاز و یا عدم نیاز به تعویض و تعمیرات قطعات جانبی پرینتر از فاکتور‌های مهم و تعیین‌کننده در میزان هزینه‌ی صرف‌شده برای تعمیرات پرینتر می‌باشد.

جهت اقدام برای استفاده از خدمات شارژ کارتریج و تعمیرات کارتریج می‌توانید روی آن کلیک کنید.

هزینه تعویض و یا تعمیر قطعات پرینتر به‌صورت مجزا نسبت به هزینه‌ی کلی تعمیر معین می‌گردد و هرچه مشکل اساسی‌تر و یا تعداد قطعات آسیب‌دیده بیش‌تر باشد، قیمت و هزینه‌ی صرف‌شده نیز به همان نسبت افرایش می‌یابد.

به‌طور کلی، میزان قیمت و هزینه‌های مصرفی برحسب مدل پرینتر و جزئیات مشکل به‌وجود آمده، متغیر خواهد بود و چنین محدوده‌ای از قیمت‌‌ها درصورت ارائه شدن خدماتی نظیر گارانتی چندساله و بلندمدت برای پرینتر تغییر خواهد کرد.

 تعمیرات پرینتر در محل

ازآنجایی که خرابی یا عدم کارکرد صحیح پرینتر در محل‌های متفاوت اعم از محیط‌ کاری منجر به بروز اختلال در چرخه‌ و روال کاری می‌شود، تعمیر پرینتر در محل و فراخوانی تعمیرکار حرفه‌ای برای تعمیر فوری آن در محل خرابی، از راهکارهای بسیار مهم درجهت رفع خرابی و تعمیر پرینتر موردنظر در کوتاه‌ترین زمان ممکن به‌شمار می‌آید.

لازم به ذکر است در گام نخست و درصورت امکان، ارسال دستگاه به تعمیرگاه تخصصی تعمیر ماشین‌آلات الزامی است. اما در مواقعی که جابه‌جایی پرینتر فراهم نباشد و نتوان کارها و امور را با پرینتر جایگزین پیش برد، درصورت دسترسی به تعمیرکار حرفه‌ای، می‌توان تعمیر پرینتر را در محل انجام داد.

برای تعمیر پرینتر به‌صورت کلی چندین گام و مرحله‌ی مهم وجود دارد که توسط متخصصین انجام می‌شود:

در ابتدا، برای سرویس قطعات داخلی باید پرینتر را خاموش کرده و کابل‌های برق آن را نیز قطع کرد. پس از اطمینان از خاموش بودن دستگاه، بواسطه‌ی پیچ‌گوشتی و پس از آزاد کردن خار‌ها، لازم است تا قاب‌ها و درب‌های موجود در جداره‌های رویی پرینتر باز شوند. ممکن است برای باز شدن برخی از درب‌های پرینتر ازجمله درب پشتی، علاوه بر پیچ‌گوشتی به ابزاری مانند دریل نیز نیاز باشد. قبل از باز کردن درب بالایی، لازم است تا کارتریج از پرینتر خارج شود.

در مرحله‌ی بعدی نیاز به بررسی تک‌به‌تک اجزای داخلی و تعویض یا تعمیر قطعات آسیب‌دیده پرینتر می‌باشد. معمولا اولین و اساسی‌ترین کاری که صورت می‌گیرد، باز کردن قطعه‌ی کاغذکش‌ها یا کاست‌های بالایی و پائینی پرینتر می‌باشد که در قسمت پشتی و پائین قاب جلویی پرینتر قرار گرفته‌ است.

معمولا در تعمیر اغلب پرینترها، نیاز به تعویض کاغذکش‌ها می‌باشد. اما در مواقعی نیز می‌توان تنها با پارچه‌ی آغشته به اسپری خشک، این قطعه‌ها را تمیز کرد و پرز‌های رویی آنها را که در تماس با کاغذ قرار می‌گیرد، از بین برد.

در اغلب موارد با تعویض کاست یا پیک‌آپ‌ها و یا پاک‌سازی آنها، مشکل اکثر پرینترها برطرف و کاملا رفع می‌شود.

در مراحل و گام‌های بعدی، نیاز به بررسی قطعات داخلی و تخصصی‌تر پرینتر همچون فیوزینگ، مگنت، پنل، درام و کاغذکش می‌باشد که تنها از افراد متخصص و تعمیرکاران مجرب تعمیر پرینتر برمی‌آید. افراد دیگر هرگز نباید بدون دانش فنی و عملی اقدام به تعمیر خودسرانه‌ی چنین قطعات حساس و ظریفی نمایند؛ چراکه ممکن است باعث آسیب به سایر قطعات و خرابی اساسی آنها شود و خرابی بلندمدت پرینتر را منجر شود.

سرویس دوره‌ای پرینتر

پرینترهای امروزی جزو آن دسته از ماشین‌آلات پرکاربردی به‌شمار می‌روند که استفاده و کارکرد روزانه از آنها بسیار زیاد است. همین موضوع، بستر استهلاک و خرابی این وسیله را دراثر استفاده‌ی مداوم و زیاد مهیا می‌کند و ما را نیازمند به تعمیر پرینتر می‌کند. به همین دلیل نیاز است تا قبل از خرابی دستگاه و بروز اختلال و از‌کارافتادگی آن، راهکاری اندیشیده شود و جلوی این مشکلات گرفته شود.

موثرترین راهکار، سرویس دوره‌ای پرینتر می‌باشد که طی آن، اتصالات قطعات داخلی پرینتر، میزان جوهر و تونر کارتریج آن، کارکرد صحیح اجزا، قطعات و… بررسی می‌شوند و درصورت نیاز، تعویض یا تعمیرات آنها صورت می‌گیرد.

همچنین، قطعات و اجزای داخلی مانند درام نیز کاملا پاکسازی و عاری از هرگونه چرک، چربی، پرز و آلودگی می‌شوند. با سرویس دوره‌ای، نه تنها کیفیت عملکرد دستگاه بهبود می‌یابد بلکه از روال خرابی و نیاز به تعمیر زودهنگام پرینتر نیز جلوگیری به‌عمل می‌آید.

برخی از مهم‌ترین نشانه‌هایی که نشان‌دهنده‌ی نیاز پرینتر به سرویس دوره‌ای می‌باشد:

دائما کاغذ چاپی در پرینتر جمع می‌گرددپرینتر روشن نمی‌شود یا برگه‌ای چاپ نمی‌کند
صفحات چاپی دارای خطوط نامتقارن یا سیاه و سفید هستندصفحات چاپ‌شده واضح نیستند و رنگ چاپی کیفیت ندارد
پرینتر بوق بلند و ناخوشایند خرابی تولید می‌کندپرینتر دائما کد خطا نمایش می‌دهد

برندهای قابل تعمیر پرینتر

  • تعمیر پرینترهای سامسونگ
  • تعمیر پرینترهای کانن
  • تعمیر پرینترهای اچ پی
  • تعمیرات پرینتر ریکو
  • تعمیرات پرینتر اسپون
  • تعمیر پرینترهای پاناسونیک
  • تعمیرات پرینترهای لکسمارک

مشکلات متداول در خرابی پرینتر

1- چرا کاغذ در پرینتر گیر می‌کند؟

در هر پرینتر، کاغذهای ورودی بعد از داغ شدن در داخل پرینتر و چاپ شدن فرمان‌های صادرشده بر روی آنها،  باید از هم جدا شوند تا بتوانند از دستگاه خارج شوند. اما چسبیدن کاغذها به یکدیگر و کشیده شدن آنها به داخل پرینتر، یکی از مواردی است که به‌دلیل کیفیت پائین و نامرغوب این‌گونه کاغذها رخ می‌دهد. گاهی نیز به‌دلیل خرابی سینی کاغذ پرینتر یا معیوب بودن سیستم کشش پرینتر این اتفاق بروز پیدا می‌کند.

توصیه می‌شود در چاپ حتما از کاغذهای با مرغوبیت بالا استفاده کنید و با سرویس دوره‌ای و متناوب پرینتر از سالم بودن قطعاتی چون سینی پرینتر مطمئن شوید و زمان انجام تعمیر پرینتر را به تعویق بیندازید.

2- چرا صفحات چاپ شده توسط پرینتر کیفیت رنگ پائینی دارند یا کاملا سفید هستند؟

یکی از علل مهم بروز این مشکل، خالی بودن جایگاه تونر یا جوهر داخل پرینتر می‌باشد که به‌صورت دوره‌ای نیاز به پرشدن آن و شارژ کارتریج می‌باشد. خرابی برد کنترلر دستگاه نیز می‌تواند ایجاد‌کننده‌ی چنین مشکلی باشد که در این‌ صورت دیگر فرمانی برای چاپ صادر نمی‌شود و چنین مشکلی رخ خواهد داد.

3- چرا همه‌ی چراغ‌های روی پرینتر روشن شده‌اند؟

دراین مواقع، روشن بودن چراغ‌ها نشان‌دهنده‌ی وضعیت نامناسب قرارگیری پرینتر می‌باشد. پرینتر به هیچ‌وجه نباید در محیط بسیار مرطوب یا گرم و با درجه حرارت بالا قرار بگیرد. گاهی با ریست کلی پرینتر این مشکل برطرف می‌گردد. اما در مواقعی که مشکل جدی است، نیاز به سرویس کامل قطعات داخلی و تعمیر پرینتر توسط متخصصین می‌باشد.

4- چرا کاغذ‌ها به‌طرز صحیحی به‌داخل پرینتر کشیده نمی‌شوند؟

به‌طور کلی، در اغلب موارد دو علت عمده‌ باعث بروز چنین مشکلی می‌گردد. اولین و اصلی‌ترین علت، خرابی کاغذ‌کش پرینتر می‌باشد که درصورت پایان عمر و عملکرد آنها، نیاز به تعویض چنین کاغذکش‌هایی می‌باشد. علت بعدی نیز مربوط به عدم تناسب و هماهنگی استاندارد کاغذ مصرفی با پرینتر می‌باشد.

درصورتی که کاغذها ازلحاظ وزن، قطر و ابعاد با پرینتر هم‌خوانی نداشته باشند، پرینتر قابلیت کشش آنها را نخواهد داشت و نیازمند تعمیر خواهید بود.

5- علت تیره شدن پس‌زمینه‌ی کاغذهای چاپی و وجود نقاط سیاه بر روی آنها چیست؟

معمولا مهم‌ترین علتی که در بروز چنین مشکلی دخیل است، خرابی و عیب کارتریج می‌باشد. درصورتی که اجزای کارتریج پرینتر مانند درام، مگنت، فوم و یا تونل ضایعات معیوب باشند و یا کارتریج به‌خوبی و با تونر مرغوب و باکیفیتی شارژ نشده باشد، امکان بروز چنین مشکلاتی وجود دارد. گاهی نیز به‌دلیل خرابی نقاط اتصال داخلی پرینتر یا واشرهای سرمگنت کارتریج، نقاط سیاه‌رنگی در لبه‌های گوشه‌ای کاغذهای چاپی نمایان می‌شود.

6- علت چاپ تکراری و تکرار مطالب چاپ‌شده بر روی کاغذها چیست؟

تکرار مطالب چاپ‌شده بر روی کاغذها یکی دیگر از مشکلاتی است که فرد را به فکر تعمیر پرینتر میندازد. معمولا بنابر دلایل مختلفی ازجمله خرابی و عیب فیوزینگ پرینتر و یا وجود اختلال در عملکرد پاور یا های‌ولتاژ آن، امکان بروز چنین مشکلی وجود دارد؛ چراکه درصورت خرابی پاور، کارتریج به‌خوبی تونر را بر روی کاغذ منتقل نمی‌کند و هربار امکان چاپ یک کپی کم‌رنگ‌تر از محتوای اصلی و در زیر آن وجود دارد. گاهی با خرابی درام نیز که از اجزای اصلی کارتریج می‌باشد، امکان چاپ تکراری مطالب وجود دارد.

تعمیرات پرینتر خود را به چه مرکزی بسپاریم؟

تعمیر پرینتر‌ها در انواع و اقسام متفاوت خود کاری نسبتا تخصصی به‌حساب می‌آید که نمی‌توان آن را به‌آسانی و بدون تجربه انجام داد. بنابراین، لازم است تا این کار تخصصی را به‌دست بهترین و باکیفیت‌ترین مراکز تخصصی ارائه‌ی خدمات برای تعمیرات دستگاه‌های ماشینی بسپرید.

در این خصوص، لازم است به این نکته توجه جدی داشته باشید که نوع تعمیرات لازم برای تعمیر پرینترهای مختلف برحسب مدل آنها کاملا متفاوت است و مسئله‌ی پیچیدگی تکنولوژی هر یک از آنها، روند تعمیرات پرینترها را با چالش‌هایی مواجه می‌کند. به‌عنوان مثال، با وجود اینکه پرینترهای جوهرافشان استفاده آنچنان بالایی ندارند اما در برخی کارهای تخصصی مانند چاپ رنگی تصاویر و بنرها، نسبت به پرینترهای لیزری ارجحیت دارند.

همین موضوع، تعمیر آنها را با چالش‌های حساس زیادی روبه‌رو می‌کند. بنابراین، توجه به ساختار هر پرینتر و حساسیت و ظرافت آن، تعیین‌کننده‌ی مهارت و دانش فنی لازم در تعمیر پرینتر می‌باشد که باید در انتخاب تعمیرکار مجرب و متخصص موردتوجه قرار گیرد.