مبلمان تاثیر چشم‌گیری در نوع دکوراسیون منزل و فضای اتاق‌ها دارد. از این رو انتخاب یک نوع کارگاه مبل سازی که بتواند پیشنهادهای مدرن و جذابی را به مشتریان ارائه دهد و هم کیفیت بالایی را در ساخت مبلمان لحاظ نماید، کمی مشکل خواهد بود. استاده با معرفی کارگاه‌های مبل سازی در تهران سعی داشته تا بهترین خدمات را در این زمینه برای شما به ارمغان آورد. جهت اقدام برای خدمات مبل سازی در استاده می‌توانید با شماره‌های موجود در همین صفحه تماس بگیرید.

 ساخت مبل با کیفیت

ساخت مبل

فرآیند ساخت مبل شامل ۵ مرحله می‌شود که در هر یک از این مراحل باید به یک سری نکات مهم در رابطه با کیفیت سازه و اجرای هر یک از این عملیات توجه داشت. اولین مرحله ساخت مبل مربوط به انتخاب چوب و نوع آن با توجه به کاربرد هر یک در فضاهای مسکونی و تجاری می‌باشد.

هر نوع چوب برای انجام مرحله نجاری مبل سازی، ویژگی‌های خاص خود را دارد که باید در زمان سفارش ساخت مبل به آن توجه داشته باشید. اما به صورت کلی اکثر نوع چوب‌هایی که در زمان سفارش ساخت مبل از سوی صاحبان این نوع کسب‌وکارها برای ارائه بالاترین کیفیت به مشتریان پیشنهاد می‌شود، چوب گردو، افرا، بلوط، صنوبر، راش و چوب روسی می‌باشد.

  •  به عنوان مثال چوب گردو، به عنوان بهترین و عالی‌ترین نوع چوب برای مبل سازی استفاده می‌شود. دلیل این امر نیز به کیفیت بالا، محکم بودن، نقوش و صیقل‌پذیری آن، حفظ کیفیت در گذشت زمان، سبک بودن، رنگ‌پذیری و… باز می‌گردد. 
  • چوب افرا دارای انواع مختلفی چون اپلت، شیردار و کیکم بوده که نوع افرای اپلت آن رایج‌تر است. این نوع چوب به دلیل ویژگی‌هایی چون درخشندگی صدفی آن، سبک بودن، توان کنده‌کاری و تمیز کاری، خوشکار بودن و… برای ساخت مبل معمول می‌باشد.
  • چوب بلوط رنگ‌بندی گسترده‌ای داشته که انواع آن قهوه‌ای، خاکستری و تا سفید را نیز شامل می‌شود. این نوع چوب بسیار مقاوم می‌باشد و زیبایی لازمه را برای ساخت مبلمان را نیز دارا می‌باشد.
  • چوب راش نیز به دلیل الیاف آن که به صورت موازی می‌باشد، جزو معمول‌ترین نوع چوب در ساخت مبل می‌باشد. این خصوصیات مثبت چوب راش باعث کیفیت بالا و زیبایی ظاهری دوچندان در هنگام ساخت مبلمان خواهد شد.

بعد از انتخاب نوع چوب با توجه به نکات و خصوصیات بیان شده برای هر یک از انواع چوب‌های معمول مبل سازی، باید مرحله دوم یعنی برش چوب و طراحی نوع آن برای ساخت مبل پرداخت. برش چوب‌ها باید بر اساس محاسبات دقیق صورت گیرد تا در زمان سرهم‌بندی کردن برش‌های چوب مشکلی در ابعاد آنها رخ ندهد. امروزه استفاده از دستگاه‌های برش و نقش چوب مانع از اشتباه در محاسبات می‌شود.

در مرحله بعد از مبل سازی اگر چوب‌ها خرابی و یا رنگ‌پریدگی داشته باشند، باید از طریق سمباده‌زنی و یا رنگ‌کاری آنها را رفع کرد. برخی از کارگاه‌ها بعد از رنگ کاری مبل، از پلی استر برای تثبیت و ماندگاری رنگ استفاده می‌کنند که این امر کیفیت ساخت مبلمان را نیز افزایش خواهد داد.

انتخاب یک پارچه مناسب نیز با توجه به نوع مبل مجلسی و راحتی نیز در زمان سفارش ساخت مبل باید مد نظر قرار گیرد. یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش ساخت مبلمان که باید به آن توجه کرد، نوع و طرح پارچه به کار رفته در آن می‌باشد.

در واقع اگر پارچه مبل کیفیت لازمه و مدنظر را نداشته باشد و ماندگاری آن پایین باشد، مطمئناً در مدت زمان کمی زیبایی و جلوه اولیه خود را از دست می‌دهد. همین امر باعث می‌شود که شما هزینه دوباره‌ای را برای تعویض آن و سفارش ساخت مبل بپردازید.

مرحله پایانی در ساخت نیز مربوط به رویه کوبی مبل می‌باشد. در این مرحله باید اقداماتی چون تسمه‌کشی، فنرکشی، قرارگیری اسفنج بر کلاف مبل، پارچه کشی و تنظیم آن صورت گیرد.

کارگاه مبل سازی 

کارگاه مبل سازی

به طور کلی اگر از داخل شهر مبلمان خود را سفارش بدهید کارگاه مبل سازی را آنجا نخواهید دید، برخی کارگاه ها در خارج از شهر و یا در محدوده شهر می‌باشند. در این زمانی برخی از مبل فروشان به مشتری این تضمین را میدهند که هنگام ساخت مبل‌ها میتوانند به کارگاه بروند و مراحل رنگ کاری و … را بررسی کنند.

در زمان ارائه سفارش ساخت مبل به کارگاه باید به نوع مدل و تعداد مبل‌ها دقت داشته باشید. در واقع به دلیل تولید انواع مبلمان پذیرایی، نشیمن و ناهارخوری و … ممکن است طرح شما جا به جا شود مخصوصا مدل پارچه مبلی.

در هنگام سفارش مبل باید نوع چوب، پارچه و نوع استفاده آن برای محیط مسکونی و یا تجاری را مشخص سازید تا سفارش ساخت مبل بر طبق میل و سلیقه خود شما صورت گیرد. در رابطه با انتخاب اندازه و ابعاد مبلمان در هنگام سفارش به کارگاه مبل سازی نیز باید به فضای محیط مورد نظر خود برای چیدمان مبلمان ۷ نفره و کمتر یا بیشتر آن توجه داشته باشید.