تعمیر بالابر ساختمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تنها افرادی که بر دانش مکانیکی و برقی تسلط کافی داشته و تجربه تعمیر بالابر را داشتند، قادر به انجام این کار هستند. اگر تعمیر بالابر به صورت ناشیانه و عدم دقت لازم انجام شود، می‌تواند حوادث جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد. از این رو در این صفحه از استاده به معرفی خدمات تعمیر بالابر ساختمانی خواهیم پرداخت که می‌توانید جهت استعلام قیمت و ثبت سفارش با شماره‌های موجود در همین صفحه از استاده تماس بگیرید.

همچنین تصمیم داریم درباره قیمت تعمیر، خدمات ارائه شده در تعمیر و به طور ویژه تعمیر موتور بالابر به عنوان یکی از اصلی‌ترین اجزای آن صحبت کرده و برخی تکنسین‌های باتجربه در این زمینه را معرفی کنیم.

قیمت تعمیرات بالابر ساختمان

بالابرها امروزه در همه جا مانند ساختمان‌ها، مراکز اداری، تجاری، فروشگاه‌ها و… برای جابه‌جایی افراد یا اجسام وجود دارند اما به دلیل استفاده مداوم از آن‌ها، همواره در معرض خرابی بوده و به تعمیر نیاز دارند. تعمیر بالابر ساختمانی به دلیل انواع مختلف آن و تنوع تجهیزات به کار رفته جنبه‌های گوناگونی دارد.

تعیین قیمت تعمیر بالابر ساختمانی قبل از عیب‌یابی و بررسی بخش‌های مختلف توسط تکنسین، مشاهده و بررسی قطعات از نظر میزان عمر مفید باقی‌مانده را نمی‌توان انجام داد. عوامل مختلفی از جمله نوع بالابر ساختمانی، مدل بالابر، نوع مشکل رخ داده برای آن، هزینه قطعاتی که نیازمند تعویض هستند، اجرت و دستمزد تعمیرکار و هزینه ایاب و ذهاب که به دلیل ارائه خدمات تعمیر بالابر ساختمان در محل است، در برآورد قیمت نهایی تعمیر بالابر ساختمانی تأثیرگذار هستند.

قیمت تعمیرات بالابر ساختمان

بهتر است قبل از بروز مشکلات جدی برای بالابر ساختمانی و صرف هزینه قابل توجه برای تعمیر آن، با صرف هزینه‌ی کم‌تری برای سرویس‌های دوره‌ای و مرتب، علاوه بر کم‌تر شدن دردسرهای ناشی از خرابی بالابر ساختمانی، عمر مفید دستگاه را نیز افزایش دهید.

خدمات تعمیر بالابر ساختمانی

خدماتی که در تعمیر بالابر ساختمانی ارائه می‌گردد شامل بررسی نمودن کابل‌ها، موتور بالابر، پمپ‌های هیدرولیکی، کمربندها، گیریس‌کاری و روغن‌کاری، گیربکس، ترمزها، بررسی کلیه اتصالات و موارد ایمنی در جلوگیری از سقوط بالابر، پنل‌های کنترل‌کننده بالابر ساختمانی و… است.

از دیگر مشکلاتی که در تعمیر مورد بررسی و عیب‌یابی قرار می‌گیرند می‌توان به کم بودن سرعت بالا رفتن یا پایین آمدن بالابر، سروصدای غیرعادی در زمان کار کردن دستگاه، پرش ناگهانی بالابر هنگام شروع به حرکت، نشت روغن، کار نکردن کلیدهای کنترلی و… اشاره نمود.

خرابی گیربکس بالابر

یکی از مشکلاتی که در هنگام تعمیر بالابر بسیار مشاهده می‌شود، خرابی گیربکس بالابر است. گیربکس بر اثر دلایل مختلفی مانند نامناسب بودن از نظر مشخصات فنی، ضعیف بودن کیفیت یا بر اثر استفاده طولانی مدت دچار خرابی می‌شود. در این صورت ممکن است چرخ‌دنده‌ها، یاتاقان، بدنه یا سایر تجهیزات مربوط به آن دچار شکستگی شوند.

خرابی موتور بالابر

علاوه بر گیربکس، موتور بالابر عضو دیگری است که معمولا تعمیرات آن در تعمیر بالابر ساختمانی مورد تقاضا قرار می‌گیرد. گیربکس و موتور دو عضو اصلی بالابرها هستند که اگر در هر کدام از آن‌ها نقص کوچکی ایجاد شود، بالابر از کار افتاده یا حوادث ناگواری به وجود می‌آید. در بخش بعدی  درباره تعمیرات موتور بالابر ساختمانی بیشتر توضیح داده خواهد شد.

پاره شدن سیم بکسل

پاره شدن سیم بکسل نیز از مشکلات رایج در خرابی بالابرهای ساختمانی بوده که جان و مال افراد را به ریسک و خطر جدی می‌اندازد. بنابراین هنگام مشاهده اندک نشانه‌ای از فرسایش در سیم بکسل باید به تعمیر بالابر ساختمانی اقدام نمود و سیم بکسل جدید با کیفیت مرغوب را جایگزین نمود.

به دلیل تنوع اجزای موجود در بالابر تعمیرکار و تکنسین بالابر ساختمانی باید هم دانش مکانیکی و دانش الکتریکی لازم برای تعمیر بالابر ساختمانی را داشته باشد تا بتواند عیب‌یابی و تعمیر آن را به خوبی انجام دهد. این موضوع سبب می‌شود که هم مدت زمان تعمیر بالابر ساختمانی در محل و هم هزینه‌های ناشی از تعمیرات آن بسیار کاهش یابد.

تعمیرات موتور بالابر ساختمان

تعمیرات موتور بالابر ساختمان

هنگام نصب بالابر ساختمانی باید به نکات مهمی درباره‌ی موتور بالابر توجه نمود، از جمله این نکات این است که موتور بالابر ساختمانی باید با توجه به میزان حداکثر وزنی که باید جابه‌جا نماید، مورد انتخاب قرار گیرد در غیر این صورت با قرار گرفتن وزن بیش از حد توان آن، موتور از کار افتاده و ممکن است بالابر ساختمانی گیر کند یا مشکلات جدی‌تری رخ دهد.

نکته دیگری که درباره موتور بالابر ساختمانی وجود دارد این است که جنس بدنه و ویژگی‌های آن تعیین‌کننده میزان حفاظت از موتور در برابر عواملی مانند پاشش آب یا نفوذ گرد و غبار است. دقت نمودن به این موضوع سبب می‌شود که از محافظت لازم از موتور بالابر ساختمانی به عمل آید تا از خراب شدن زودهنگام آن جلوگیری شود.

از اصلی‌ترین نشانه‌هایی که در تشخیص خرابی موتور بالابر ساختمانی می‌توان استفاده نمود، دقت کردن به صدای بالابر در هنگام جابه‌جایی اجسام یا افراد است. معمولا زمانی که موتور بالابر ساختمانی به تعمیر نیاز پیدا می‌کند، بالابر به صورت بی‌صدا و روان کار نمی‌کند. از دیگر نشانه‌های خرابی یا سوختن موتور بالابر ساختمان می‌توان کاهش قدرت بالابر ساختمانی، بوی سوختگی یا دود را نیز نام برد.

طبقه بندی شده در

با برچسب در