امروزه شاهد مدل‌های مختلفی از تلویزیون‌ها هستیم. به همین دلیل ممکن است تفاوت تلویزیون LED، OLED، QLED را ندانیم. به هر صورت این مدل‌های مختلف باعث می‌شوند تا در خرید یک تلویزیون مناسب سردرگم شویم. چند سال پیش عموم مردم تنها دو نوع تلویزیون LED و LCD را می‌شناختند.

در سال‌های اخیر شاهد اضافه‌شدن مدل‌های جدیدی هستیم. همچنین ویژگی‌های تازه‌ای که در فناوری تلویزیون‌های مختلف به وجود آمده نیز تأثیر به سزایی در سردرگمی مشتریان داشته است. از همین رو قصد داریم تا با ارائه ویژگی‌های هرکدام از این مدل‌ها، خرید تلویزیون را برای شما عزیزان آسان کنیم. با ما در این صفحه از بازار خدمات آنلاین استاده همراه باشید.

معرفی تلویزیون‌های LED

در دهه گذشته تلویزیون‌های LED بین فناوری‌های مختلف تلویزیونی، پیش‌گام بودند. آن‌ها عموماً در مقایسه با LCD  از کیفیت بهتری برخوردار بودند. امروزه اما فناوری‌های مختلفی جای این نوع از تلویزیون‌ها را گرفته است. اگرچه به دلیل داشتن قیمت مناسب به نسبت تلویزیون‌های OLED و QLED همچنان در بسیاری از منازل از تلویزیون‌های ال‌ای‌دی استفاده می‌کنند.

معرفی تلویزیون‌های LED

تلویزیون‌های ال‌ای‌دی از دیودهای نوری تشکیل شده است. LED مخفف diode Light emitting  است. دیودها در پشت تلویزیون قرار می‌گیرند. در واقع این امر نشان می‌دهد که برای دیدن تصویر تلویزیون به یک نور پس‌زمینه نیاز است. به لحاظ رنگ و کیفیت تصویر نیز بهتر از مدل‌های قدیمی‌تر هستند.

بنابراین اگر نمی‌خواهید هزینه زیادی برای تلویزیون بپردازید و به دنبال تلویزیون با کیفیتی هستید، ما تلویزیون‌های LED را پیشنهاد می‌دهیم. خود تلویزیون‌های led به دودسته مختلف va و IPS تقسیم می‌شوند. مدل‌های VA کیفیت بهتری دارند. البته اگر تعداد افراد خانواده زیاد هستند ما مدل‌های IPS را پیشنهاد می‌کنیم. مدل‌های IPS به شکلی طراحی شده‌اند که همه افراد می‌توانند تلویزیون را تماشا کنند. زیرا زاویه دید این مدل از تلویزیون‌های ال‌ای‌دی نسبت به همتای خود بهتر است.

معرفی تلویزیون‌های QLED

معرفی تلویزیون‌های QLED

اگر به دنبال کیفیت بسیار بالایی در نور و رنگ‌بندی هستید، حتماً به سراغ تلویزیون‌های QLED بروید. این مدل از تلویزیون‌ها، برای اولین‌بار توسط برند سامسونگ تولید شدند. QLED دارای نمایشگرهای کوانتومی هستند. البته به لحاظ وضوح تصویر پایین‌تر از مدل OLED هستند. اما از تلویزیون‌های LED  از نظر کیفیت وضع بهتری دارند. از نظر نشان‌دادن رنگ‌های متنوع، تلویزیون‌های QLED بالاتر از دیگر مدل‌ها هستند.

معرفی تلویزیون‌های OLED

تلویزیون‌های OLED به لحاظ کیفیت از تلویزیون‌های LED بالاتر هستند. آن‌ها برخلاف تلویزیون‌های ال‌ای‌دی، نیازی به نور پس‌زمینه ندارند. به همین دلیل، تضادهای رنگی در این مدل از تلویزیون‌ها بالاست. همین امر سبب شده تا وضوح تصویر تلویزیون‌های OLED بالاتر از تلویزیون‌های LED باشد.

معرفی تلویزیون oled

تلویزیون های اولد دارای دیودهایی بسیار کم‌مصرفی هستند. به همین دلیل انرژی کمتری را مصرف می‌کنند. در نتیجه هزینه کمتری را بابت پول برق مربوط به تلویزیون پرداخت می‌کنید. رنگ‌بندی‌های تلویزیون OLED  کیفیت فوق‌العاده‌ای دارد. تنها نکته‌ای که موجب می‌شود تا مشتریان از خرید این تلویزیون منصرف شوند، قیمت بالاتر آن نسبت به تلویزیون‌های LED است. اما اگر دنبال باکیفیت‌ترین تلویزیون هستید، باید به سراغ تلویزیون‌های OLED  بروید.

یکی از نقاط ضعف تلویزیون‌های OLED این است که مکن است تصاویر آن دچار اختلال شود. این بدان معناست که شما شبکه را عوض کرده‌اید اما به‌جای این که تمام شبکه جدید را ببینید، تصویر به دونیمه تقسیم می‌شود. البته این مورد معمولاً کم پیش می‌آید.

از لحاظ نشان‌دادن رنگ‌های مشکی و خاکستری باید بگوییم که تلویزیون‌های OLED  بهتر از دو مدل دیگر هستند. به‌طورکلی در نشان‌دادن رنگ‌های تیره، وضعیت تلویزیون‌های OLED   بسیار بهتر است.

از نظر نشان‌دادن روشنایی نیز کیفیتی مشابه با QLED دارند. اما خب به‌مراتب بسیار بالاتر از led هستند. اگر بخواهیم میزان رنگ‌ها و گستره آن‌ها را بررسی کنیم می‌توان گفت که کیفیت پایین‌تری نسبت به QLED دارند. در مقایسه زاویه دید تلویزیون‌های OLED    با دیگر مدل‌ها نیز می‌توان جایگاه نخست را به تلویزیون‌های OLED داد.

سرعت تغییر تصاویر در تلویزیون‌های OLED 0.2 ثانیه است. این سرعت فوق‌العاده است. این عدد بدان معناست که کمترین تار شدگی را تلویزیون‌های OLED دارند. در مقایسه با دیگر مدل‌ها، بازهم می‌توان کیفیت را به OLED داد.

در تفاوت بین LED,OLED.QLED می‌توان گفت که تلویزیون‌های OLED  کیفیت بالاتری دارند؛ بنابراین اگر قیمت و هزینه تلویزیون برای شما مهم نیست، حتماً به سراغ تلویزیون‌های OLED بروید. اگر می‌خواهید هزینه کمتری بپردازید، تلویزیون‌های LED مناسب است. اگر هم به دنبال کیفیتی بهتر از LED هستید اما هزینه تلویزیون‌های OLED را ندارید، به سراغ تلویزیون‌های QLED بروید.

طبقه بندی شده در