در دنیای امروز بیشتر خانهها برای تامین گرمایش منزل خود استفاده از رادیاتورها را به دلیل داشتن خطرات کمتر جایگزین بخاریها کردهاند. در این میان سازندگان این محصولات نیز بیکار ننشسته و تلاش کردهاند تا با استفاده از ایدههای نوین، رادیاتورها را به بخشی از دکوراسیون خانه تبدیل کنند. شاید در نگاه اول اگر با مقوله رادیاتور شیشه ای آشنایی نداشته باشید، این محصولات برایتان به شکل یک تابلوی زیبای شیشهای به نظر آید و از اینکه میتوانید خود را با قرار گرفتن در کنار این تابلو گرم کنید، برایتان تعجبآور باشد. در متنی که میخوانید قصد داریم تا شما را با رادیاتورهای شیشهای، این گرمابخشهای زیبا آشنا کنیم.
آشنایی بیشتر با رادیاتورهای شیشهای
رادیاتورهای معمولی به دلیل شکل ساده و ابعاد نامتناسبی که دارند، زیبایی نمای خانه را به شدت تحت تاثیر قرار داده و نمیتوانند هماهنگی خوبی را با دکوراسیون داخلی به وجود آورند. اما رادیاتور شیشه ای ابزاری است که میتواند به خوبی با فضای داخلی منزل شما هماهنگ شده و جلوه بصری جالبی را برای شما به وجود آورد.
حتی شما میتوانید به دلخواه خود تصویری که بر روی رادیاتور شیشه ای نقش میبندد، سفارش دهید. این تصویر میتواند هر شکلی باشد که تناسب کافی با دکوراسیون خانه یا محل کار شما داشته باشد. علیرغم تصوری که ممکن است با شنیدن نام رادیاتور شیشهای در ذهن شما به وجود آید، این رادیاتور بسیار محکم بوده و میتواند به خوبی گرما را در فضا پخش کرده و دمای مطبوعی به اتاق ببخشد.
حتما بخوانید: قیمت تعمیر شوفاژ برقی چقدر است؟
رادیاتور شیشه ای یک نوع رادیاتور برقی است که یک جسم بسیط الکتریکی در این رادیاتور است که موقع فعال شدن باعث ایجاد گرما میشود. این نوع رادیاتور برای تامین برق مصرفی خود با یک سیم به پریز متصل میشود و معمولا از شیشههایی با قطر 13 میلیمتر ساخته میشوند. شیشههایی با این قطر به رادیاتور کمک میکنند که مقاومت خود را بالا برده و به سادگی در برابر ضربه یا تنشهای ناشی از تغییر دما شکسته نشود.
شما میتوانید یک رادیاتور شیشه ای را بر روی دیوار یا کف محیط مورد نظر نصب کنید. از آنجا که این رادیاتورها در اندازههای مختلفی ساخته میشوند، میتوانید به راحتی رادیاتوری را انتخاب کنید که با اندازههای اتاق یا دفترتان تناسب داشته باشد.
رادیاتور قرنیزی چیست؟ سیستم و لوله کشی گرمایشی قرنیزی
اساس کار رادیاتور شیشه ای چیست؟
همانطور که گفتیم یک لایه رسانا در جلوی شیشه رادیاتور قرار گرفته که به تولید گرما در داخل لمینت کمک میکند. در واقع انتقال برق از طریق این لایه رسانا بوده و گرمای تولید ناشی از تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی است. پخش گرما در محیط نیز به واسطه ساطع شدن اشعههای مادون قرمز به شیوه همرفتی انجام میشود.
این نوع از اشعهها که به عنوان تابشهای گرمایی شناخته میشوند، نوعی از امواج الکترومغناطیس هستند که در تابش خورشیدی نیز یافت شده و در حین انتقال گرما، زیانی برای بدن انسان نخواهند داشت. شیوه همرفتی نیز دقیقا مشابه فرایندی است که بخاری برای گرم کردن فضا طی میکند. در اثر تابش مادون قرمز هوای گرم به تدریج وارد محیط میشود و جایگزین هوای سرد میشود. این چرخه به صورت دائمی و تا گرم شدن همه فضا ادامه پیدا میکند.
بیشتر متخصصان حوزه بهداشت معتقدند که امواج الکترومغناطیسی برای بدن ما مضر بوده و نباید به طور دائمی در معرض این امواج قرار بگیریم. به همین دلیل ممکن است تصور کنید که رادیاتور شیشه ای هم مشمول این قاعده شده و به دلیل ساطع کردن امواج الکترومغناطیسی برای بدن مضر هستند. اما اشعه تولید شده توسط یک رادیاتور شیشهای به دلیل پایین بودن شدت خود هرگز برای بدن مضر نیست. با این حال بهتر است که پیش از خرید حتما از این لحاظ موردبررسی قرار دهید تا از سلامت آن مطمئن شوید.
فن کویل چیست؟ انواع فن کویل سقفی، زمینی، دیواری، ایستاده را در این صفحه بخوانید.
مزایا و معایب رادیاتور شیشه ای
عدم نیاز به لوله کشی
عدم نیاز به سرویس دورهای
زیبایی بینظیر آن
نصب آسان
قابل حمل و جابهجایی
عدم هدر رفت انرژی
قیمت مناسب
طیف گسترده طرح و رنگ
تامین برق با منابع تجدید پذیر
توجه داشته باشید: به این دلیل که در کشور ما هنوز زیرساختی برای استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر فراهم نشده است، مصرف برق بالای رادیاتورهای شیشهای میتواند هزینههای زیادی را برای شما به دنبال داشته باشد.
نظرات