لیست تعمیرکاران پکیج در تهران

امروزه به خاطر افزایش زندگی‌های آپارتمان نشینی و کوچک بودن خانه‌ها و همچنین کاهش دادن مخاطراتی مانند گاز گرفتگی، طراحی ساختمان‌ها طوری است که پکیج در بالکن نصب می‌شود. این کار در کنار مزایایی مثل اشغال نشدن فضای خانه‌ها و آسودگی خاطر از به صفر رسیدن احتمال مسمومیت با گاز، می‌تواند معایبی نیز داشته باشد و مشکلاتی را برای شما و دستگاهتان به بار آورد.

مثلا امکان دارد در فصول سرد سال مخصوصا هنگامی که شما به مدت طولانی از دستگاه استفاده نکرده‌اید با یخ زدگی آب در لوله‌های پکیج روبرو شوید. حق دارید از این اتفاق ناراحت و عصبانی باشید. اما نگران نباشید.

ما در اینجا سعی داریم دلایل یخ زدگی پکیج و ر‌اه‌های پیشگیری از آن را به شما معرفی کنیم.

روش‌های پیشگیری از یخ زدگی لوله پکیج

اگر پکیج شما در آشپزخانه نصب شده است زیاد نگران نباشید. این مشکل بیشتر زمانی اتفاق میفتد که نصب پکیج در بالکن انجام شده باشد. ممکن است این فکر به ذهن شما برسد که بهتر است پکیج را به داخل خانه منتقل کنیم. اما باید گفت برای انجام این کار باید کف خانه را بکنید و از ابتدا لوله‌کشی انجام دهید. با توجه به هزینه بر بودن این کار بهتر است به نکاتی که ما به شما می‌گوییم عمل کنید. تا از وقوع اتفاقات این‌چنینی پیشگیری کنید.

فعال کردن سیستم ضد یخ زدگی پکیج

امروزه اکثر پکیج‌های دیواری دارای سیستم یخ زدگی هستند. اما برای فعال شدن این سیستم شما قبل از ترک منزل باید سیستم را به برق متصل کرده، شیر گاز ورودی را باز کنید و یکی از رادیاتوهای داخل منزل را باز بگذارید. سپس پکیج را در موقعیت زمستانی و در کمترین درجه قرار دهید. در واقع تا زمانی سیستم ضد یخ زدگی فعال است که علاوه بر سلامت فنی کامل دستگاه، شما تمام مراحل گفته شده را انجام دهید.

تخلیه‌ی کامل آب درون مدار

آب از مولکول‌های اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است. در هوای خیلی سرد آرایش مولکول‌های آب تغییر می‌کند و حجم آن زیاد می‌شود. پس احتیاج به فضای بیشتری درون لوله‌ها دارد. این مسئله به لوله‌ها تنش زیادی وارد می‌کند و سبب ترکیدگی آنها می‌شود. حال اگر آب داخل لوله تخلیه شود دیگر این مشکل پیش نمی‌آید. در روش دوم نحوه‌ی تخلیه‌ی آب داخل لوله‌ها را به شما آموزش می‌دهیم. برای انجام این کار، ابتدا شیر ورودی آب سرد را در حالت بسته قرار دهید و بعد شیر پرکن پکیج را تا آخر باز بگذارید.

علائم و نشانه‌های خرابی پمپ پکیج چیست؟

در مرحله‌ی آخر یکی از شیرهای آب گرم مصرفی که بهتر است شیر دستشویی باشد را باز کنید چون در پایین ترین سطح قرار دارد و باعث می شود مدار کاملا از آب تخلیه گردد. تا رسیدن عقربه‌ی فشار بار روی صفر صبر کنید. در پایان شیر پرکن دستگاه را ببندید شیر ورودی هم همانطور بسته بماند. تا زمانی که بخواهید دوباره از پکیج استفاده کنید و آبگیری مجدد انجام دهید پکیج باید در همین وضعیت قرار داشته باشد. برای تخلیه‌ی بهتر آب می‌توان از پمپ هوا هم استفاده کرد.

عایق بندی لوله‌های پکیج

از دیگر کارهایی که برای پیشگیری از یخ زدگی پکیج انجام می‌شود، عایق بندی لوله‌های آن است. با استفاده از عایق‌های حرارتی مانع از انتقال حرارت لوله‌ها به بیرون می‌شویم و بدین ترتیب از یخ زدگی لوله‌هایی پکیج جلوگیری می شود. معمولا از عایق‌هایی مثل پشم شیشه، پشم سنگ و….می‌توان استفاده کرد. البته در نظر داشته باشید که برای این کار حتما از یک تعمیرکار پکیج متخصص کمک بگیرید.

استفاده از محلول ضد یخ مناسب مدارهای گرمایشی

روش بعدی استفاده از محلول ضد یخ در شوفاژ است. اضافه کردن این محلول به مدار گرمایش علاوه بر اینکه باعث می‌شود که یخ زدگی در سیستم اتفاق نیفتد،‌ از مدار گرمایش در برابر رسوبات آهکی و فرسوده شدن پکیج محافظت می‌کند. همچنین از زنگ زدگی قطعات فلزی داخل پکیج نیز خودداری می‌کند. این محلول به طور دائم مشکل هوا گرفتن رادیاتورها را حل خواهد کرد. در صورتی که از این محلول برای پیشگیری از یخ زدگی لوله‌ها استفاده می‌کنید باید دقت شود که بعد از آن آب مدار تخلیه نگردد. چراکه تا زمانی که آب در سیستم موجود است این محلول عمل می‌کند.

در صورت تعویض آب مدار گرمایش دوباره باید از محلول استفاده کرد. برای ریختن محلول ابتدا شیرهای ورودی و خروجی رادیاتور را می‌بندیم. سپس شیلنگ رابط کپسول را به محل هواگیری رادیاتور نصب می‌کنیم. حالا شیر رادیاتورها را باز می‌کنیم. سپس شستی کپسول را به مدت چند ثانیه نگه می‌داریم تا محلول وارد مدار شود. در مرحله ی بعد شیر رادیاتور را می‌بندیم. کپسول را از محل اتصال جدا می‌کنیم. درپوش هواگیر را در حالت بسته قرار می‌دهیم و در نهایت شیر ورود و خروج رادیاتور را باز می‌کنیم.

سخن آخر

با توجه به اینکه نحوه‌ی کار همه‌ی پکیج‌ها مثل هم است. راهکارهایی که در بالا گفته شد برای تمام انواع پکیج صدق می‌کند. اگر قرار است تمام مواردی که در بالا گفته شد را خودتان انجام دهید حتما باید در این زمینه تجربه داشته باشید در غیر این صورت بهترین راه سپردن این کار به دست تعمیرکار حرفه‌ای می‌باشد.

طبقه بندی شده در

با برچسب در