یکی دیگر از تاثیرگذار ترین کارهایی که به خانه جان تازه می بخشد، رنگ کاری مبل در زمان تعمیر مبل و سایر وسایل چوبی می باشد که همه ما با وسواس فراوان در پی انتخاب بهترین رنگ کار می باشیم. می‌توانید جهت دریافت قیمت دقیق رنگ کاری مبل خود و درخواست سرویس با شماره رنگ کارهای مبلمان معرفی شده توسط استاده تماس بگیرید و پس از ارسال عکس مبل خود قیمت دقیق را دریافت نمایید و در صورت تمایل از این سرویس رنگ کاری مبل استاده استفاده نمایید.

نمونه کار رنگ کاری مبل در استاده

مشاهده بیشتر نمونه کار

قیمت رنگ کاری مبل

به دلیل وجود شرایط متفاوت در تعیین قیمت رنگ کاری مبل، برای دریافت قیمت دقیق با شماره‌های موجود در صفحه تماس حاصل نمایید.

برای تعیین و محاسبه قیمت رنگ کاری مبل شرایطی در نظر گرفته می شود که در ادامه به آن خواهیم پرداخت:

  • آیا رنگ قبلی مبل نیاز به تراشیدن دارد؟
  • زیر کار قبلا چه رنگی بوده؟ (رنگ قبلی ویا رنگ فعلی)
  • آیا مبل نیاز به چند رنگ مختلف دارد؟ (اصطلاحا هفت رنگ)
  • آیا نیاز به استفاده از رنگ پوششی است؟

رنگ‌های گردویی و فندقی رنگ پوششی محسوب نمیشوند

برخی از موارد عمومی که در محاسبه قیمت رنگ کاری مبلمان تاثیر گذار هستند:

ابعاد و اندازه مبلمان

میزان آسیب دیدگی سطح چوب و یا خامی آن

هزینه حمل و نقل

نوع و کیفیت رنگ انتخابی

میزان حرفه ای بودن رنگ کار

برای کمتر شدن هزینه ها و قیمت رنگ کاری مبلمان؛ می توانید خودتان اقدام به این کار کنید. این امر نیاز به کمی دقت و تمرکز دارد تا بهترین نتیجه حاصل شود.

انواع رنگ کاری مبل:

رنگ کاری مبل به دو دسته پاششی و پوششی انجام می شود:

رنگ پاششی که با وسیله پیستوله انجام می شود و اکثر مبلمان ها را به وسیله آن رنگ خواهند کرد.

رنگ پوششی مانند رنگ ورقه طلا که باید با دستان هنرمند رنگ کار انجام شود که عموما نسبت به حجم کار، زمان زیادی صرف آن می شود که در پایان از زیبایی چشمگیری برخوردار است.

مراحل رنگ کاری مبلمان:

مراحل رنگ کاری مبلمان

به طوری کلی رنگ کاری مبل یا مبلمان به دو صورت انجام می شود: اول اینکه شما می توانید به کارگاه ها سفارش کار دهید تا به محل مورد نظر بیایند و برای رنگ کاری اقدام کنند.

اگر حجم کار شما اندک باشد در محل مورد نظر عمل رنگ کاری صورت می پذیرد؛ اما اگر جحم کار بالا باشد و نیاز به انجام امور دیگری از جمله رویه کوبی مبل، تعمیرات و… نیز باشد؛ باید مبل ها، میزها و سایر وسایل به کارگاه برده شوند تا اقدامات لازم انجام شود.

نوع دیگر این است که خودتان اقدام به رنگ آمیزی کنید؛ این نوع تنها برای زمانی است که آسیبی برای مبل ها وجود ندارد و تنها برای یک رنگ کاری معمولی اقدام می کنید، نه به صورت تخصصی!

برای شروع باید یکسری مراحل به ترتیب انجام شود:

  • در ابتدا سعی کنید وسیله چوبی یا مبل را در فضایی باز و به دور از نور خورشید و حرارت بخاری یا شعله قرار دهید.
  • تمامی قطعات متصل به وسیله چوبی مانند دستگیره، ریل و دسته را جدا کنید. این قطعات در هنگام رنگ آمیزی ایجاد مشکل می کنند.
  • پس از آن نوبت به بتونه کاری است؛ همچون نقاشی ساختمان که نیاز به صاف شدن سطح دیوار دارد تا رنگ زده شده یکنواخت باشد، برای سطوح ناصاف وسایل چوبی نیز باید بتونه کاری کنیم.
  • در صورتی که چوب مبل یا سایر وسایل آسیب دیده است، بهتر است قسمت آسیب دیده هموار شود. این مرحله در زیبایی رنگ کاری مبلمان بسیار مهم است.
  • پس از بتونه کاری، نوبت به سنباده زدن می رسد تا تمامی ناهمواری ها، صاف شود.
  • در نهایت میبایست با یک دستمال پارچه ای خیس بر روی سطح چوب بکشید.
  • پس از انجام تمامی مراحل بالا نوبت به کشیدن پرایمر است. پرایمر می تواند به صورت اسپری یا با قلمو، روی چوب کشیده شود. این مرحله باید سه مرتبه تکرار شود تا جای خالی روی سطح چوب باقی نماند.
  • پس از آن یک نوبت دیگر سنباده بکشید تا ناهمواری های کل سطح برطرف شود.

پس از انجام مراحل بالا رنگ کاری اصلی شروع می شود. رنگ کاری مبل و وسایل چوبی معمولا طی سه مرحله انجام می شود:

  1. در ابتدا یک مرحله رنگ نازک بر روی چوب بکشید.
  2. بلافاصله پس از آن، یک بار دیگر با قلمو رنگ را بر روی چوب بکشید.
  3. پس از انجام این مرحله، 6 ساعت صبر کرده و دوباره یک مرحله دیگر رنگ کاری کنید.

پس از اتمام رنگ کاری مبل و سایر وسایل چوبی می توانید یک لایه محافظ بر روی سطح چوب بزنید تا سطح چوب براق و یک دست شود. سپس چند روزی آن را در معرض جریان هوا بگذارید.

رنگ کاری مبلمان استیل

رنگ کاری مبلمان استیل

مبلمان استیل را نیز می توان با رنگ های مختلف، تزیین کرد. مراحل رنگ آمیزی مبلمان استیل معمولا با مبلمان چوبی تفاوت چندانی ندارد.

حتما میدانید که رنگ کاری مبل استیل چقدر حساس و مهم است از همین رو همه ما در تلاشیم تا بهترین رنگ کار مبل استیل را انتخاب کنیم تا در نهایت بهترین کار را تحویل بگیریم.

قیمت رنگ کاری مبل استیل

با توجه به نوع رنگ کاری مبل استیل و همچنین رنگ چوب یا زمینه کار قیمت رنگ کاری مبل استیل به شرح زیر می‌باشد:

خدمتقیمت به تومان
رنگ کاری مبل استیلهر عدد از 450.000

برای رنگ آمیزی این مدل از مبل ها می توانید قطعات مبل را در صورت امکان جدا کرده و به صورت جداگانه هر قطعه را رنگ کاری کنید.

انواع رنگ کاری مبل استیل:

  1. رنگ کاری پاششی: در این حالت از پیستوله استفاده میکنند که بیشتر برای زیر کاری رنگ استفاده می‌شود و یا برای کاهش قیمت رنگ کاری مبل استیل استفاده می‌شود.
  2. رنگ کاری با دست: این روش بسیار خاص و زیباست که قطعا هزینه رنگ کاری و در نهایت قیمت تعمیر مبل استیل را افرایش خواهد داد. در روش دستی رنگ کار مبل استیل با استفاده از ظرافت و مهارتی که به خرج می‌دهد شروع به رنگ زدن مبل استیل خواهد کرد و با ترکیب رنگ‌ها و سایه روشن‌ها بر زیبایی چشم نواز آن می‌افزاید.
  3. استفاده از ورق طلا: برخی از مبل‌های گران قیمت استیل نیز وجود دارند که هنگام تعمیرات به صورت ویژه‌تری رنگ کاری خواهد شد و تعمیرکار یا رنگ کار مبل استیل از ورقه‌های طلا برای زیباتر شدن کار استفاده می‌کند که در افزایش هزینه بی‌اثر نیست.

یک تعمیرکار مبل استیل حرفه‌ای هنگام رنگ کاری این موارد را در نظر می‌گیرد:

  • رنگ و طرح پارچه مبلی استیل خریداری شده از جانب مشتری یا سلیقه مشتری متناسب با درخواستی که دارد.
  • بهره‌گیری از جدیدترین متدهای رنگ کاری مبل استیل
  • مشاوره و پیشنهاد به مشتری برای انتخاب رنگ
  • اینکه متناسب با زیرکار مبل استیل قدیمی و چوب آن باید از چه نوع رنگی استفاده شود.

نکات مهم برای انتخاب رنگ مناسب

توجه داشته باشید که دکوراسیون داخلی شما چه رنگی می باشد و دوست دارید بیشتر از چه رنگی استفاده نمایید. این نکته مهمی است که باید در نظر داشته باشید تا قانون تناژ رنگی رعایت شود.

برای رنگ کاری مبلمان این اطمینان را حاصل کنید که از رنگ های مرغوب و با کیفیت استفاده نمایید. رنگ هایی که به سرعت جلوه خود را از دست ندهند. بهتر است رنگ را با مشورت یک متخصص در این زمینه خریداری کنید.

نورپردازی را دست کم نگیرید! یکی از راه هایی که جلوه رنگ کاری را بیشتر خواهد کرد، استفاده از نورپردازی می باشد که هرچه رنگ چوب ها روشن تر باشد و نور به آن بتابد، فضای خانه با شکوه تر و دلباز تر به نظر خواهد رسید.