تأثیر رنگ دیورا‌ها بر محیط منزل و ساختمان مثل تأثیر لباس بر تن افراد است. رنگ ساختمان جلوه وسایل و اثاث منزل را بیشتر کرده و تکمیل کننده زیبایی‌های محیط است. اگر فردی بسیار به خود برسد اما لباس خوب و مرتبی نداشته باشد، کار‌های دیگر او نیز به چشم نمی‌آید. اهمیت رنگ ساختمان در زمان نقاشی ساختمان نیز به همین دلیل است.

اگر شما بهترین مبلمان و فرش را برای منزل خود انتخاب کنید، مادامی که رنگ دیوار‌های شما مناسب نباشد، دکور خانه ناقص به نظر می‌رسد.

انتخاب رنگ ساختمان کار آسانی نبوده و باید با توجه به برخی نکات و اطلاعات انجام شود. لازم است پیش از انتخاب رنگ از انواع مدل‌های آن مطلع باشید تا بهتر انتخاب کنید. ما در ادامه این مقاله تمام نکات مهم درباره این موضوع را برای شما توضیح داده‌ایم تا بتوانید با دانش بیشتری رنگ ساختمان خود را انتخاب نموده و خریداری کنید.

لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

انواع رنگ ساختمان در بازار

انواع رنگ ساختمانی
رنگ پلاستیک
رنگ روغنی
رنگ اکریلیک
رنگ بلکا
رنگ مولتی کالر
رنگ پتینه
رنگ نانو
رنگ کنیتکس
رنگ آلکیدی

رنگ ساختمان انواع زیادی دارد که انتخاب آن به سلیقه شما و ویژگی‌های دیوار مورد نظر بستگی دارد. رنگ‌های ساختمان به دو دسته قدیمی و جدید تقسیم می‌شوند که این تقسیم بندی به سبب قدمت استفاده از هر رنگ ایجاد شده است.

در ادامه، هر دو گروه از رنگ‌ها و ویژگی‌های آن‌ها توضیح داده شده است. انتخاب رنگ در قیمت نقاشی ساختمان تاثیر بسیار زیادی دارد، برای مشاهده قیمت نقاشی ساختمان کلیک کنید.

رنگ ساختمان قدیمی

رنگ ساختمان قدیمی

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

اگر سطح مورد نظر شما کمتر در معرض کثیف شدن قرار گرفته یا این که نیازی به نظافت ندارد، رنگ پلاستیک بهترین انتخاب برای این سطح است. رنگ پلاستیک از دیرباز برای رنگ کردن انواع دیوار‌ها استفاده شده و در تمام مغازه‌های رنگ فروشی یافت می‌شود.

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

رنگ روغنی یکی از پر‌طرفدار‌ترین رنگ‌های موجود در بازار است که به دلیل تنوع و ویژگی‌های مثبتش از محبوبیت بالایی برخوردار است. استفاده از این رنگ برای سطوحی که امکان کثیف شدن آن وجود دارد، بسیار مناسب است.

می‌توانید طبق سلیقه خود و چیدمان محل مورد نظر از رنگ روغنی مات یا براق استفاده کنید. نوعی از آن نیز وجود دارد که بین حالت مات و براق بوده و برای انواع سطوح قابل استفاده است.

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

اگر می‌خواهید رنگ متنوع‌تری را برای ساختمان یا منزل خود استفاده کنید، رنگ اکریلیک بهترین انتخاب است. این رنگ شامل نوعی بافت برجسته بوده که زیبایی و جلوه خاصی را به محیط می‌بخشد.

رنگ ساختمان جدید

رنگ ساختمان جدید

این نوع از رنگ‌های ساختمانی با تکنولوژی جدید‌تری ارائه شده‌اند که امروزه بسیار رایج هستند.

رنگ بلکا

بلکا رنگی است که حالت آن بین کاغذ دیواری و رنگ‌های رایج در بازار است. بنیان این رنگ بر اساس الیاف سلولزی بوده و به دلیل رنگ‌ها متنوع و ویژگی‌های خاص خود بسیار طرفدار دارد.

رنگ مولتی کالر

همانطور که از نام این رنگ پیداست، چندین رنگ مختلف در ترکیب آن وجود دارند. برای ایجاد این رنگ از یک زمینه تک رنگ استفاده می‌شود که با روش خاصی روی انواع سطوح ایجاد می‌گردد.

سپس با ابزار مخصوص تکه‌هایی از رنگ‌های مختلف روی زمینه قرار گرفته و رنگ مولتی کالر را تشکیل می‌دهند. این رنگ تنوع و ویژگی‌های بسیاری داشته که در ادامه آن را ذکر خواهیم کرد.

رنگ پتینه

پتینه تلفیقی از رنگ و نقاشی است که بسیار ارزشمند بوده و شامل نقوش و طرح‌های متنوعی می‌شود. برای ایجاد این رنگ ابتدا از زمینه‌ای ساده استفاده شده و سپس نقوش مورد نظر روی آن زمینه کشیده می‌شوند.

رنگ نانو

رنگ نانو با استفاده از تکنولوژی جدید نانو خلق شده که کامل‌ترین و بهترین نوع رنگ به شمار می‌رود. این نوع رنگ ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد داشته که آن را توضیح خواهیم داد.

رنگ کنیتکس

اگر ساختمان یا منزل شما در معرض رطوبت و گرمای زیادی قرار دارد، بهترین انتخاب رنگ کنیتکس است. این رنگ پوشش مقاومی روی سطح مورد نظر ایجاد کرده که در مقابل عوامل بیرونی و محیطی از آن مراقبت خواهد کرد. مواد تشکیل دهنده این رنگ پنبه نسوز، رزین، پرلیت و موادی از این قبیل بوده که دلیل تمایز این رنگ با سایر رنگ‌ها هستند.

رنگ کنیتکس انواع مختلفی مثل پلاستیک، اکرولیک و روغنی داشته که با توجه به ویژگی سطوح خود می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

رنگ آلکیدی

این نوع رنگ از ترکیبات متنوع شیمایی تولید شده و ویژگی‌های مثبت بسیاری دارد. رنگ آلکیدی شباهت زیادی به رنگ روغنی داشته و فقط از نظر شدت شفافیت و براق بودن با آن متفاوت است.

ویژگی رنگ‌های ساختمانی

ویژگی رنگ‌های ساختمانی
  • رنگ پلاستیک: مزیت این رنگ این است که کار با آن راحت بوده و افراد مبتدی نیز می‌توانند از رنگ پلاستیک به راحتی استفاده کنند. نکته منفی این رنگ نیز غیر قابل شستشو بودن آن است که به همین دلیل برای سطوحی که از تماس با انسان دور هستند، مثل سقف، استفاده می‌شود.
  • رنگ روغنی: ویژگی خوب این رنگ، قابل شستشو بودن آن است. به همین دلیل می‌توان از آن برای تمام سطوح استفاده کرد.
  • رنگ اکریلیک: این نوع رنگ تنوع بالایی داشته و قابلیت پخش بر روی هر سطحی را دارد. در مقایسه با رنگ روغنی، این رنگ از براقیت کمتری برخوردار بوده ولی نسبت به آن انعطاف بیشتری دارد.
  • رنگ بلکا: این رنگ هزینه پایین‌تری داشته و برای رنگ کردن دیوار‌های بزرگ بسیار مناسب است. اگر دیوار یا سطح مورد نظر عیبی دارد، رنگ بلکا آن را پوشانده و مانع دیده شدن آن می‌شود. ویژگی منفی این رنگ، قابل شستشو نبودن آن است.
  • رنگ مولتی کالر: رنگ مولتی کالر همانند رنگ قبلی قابل شستشو نبوده و بر خلاف مورد قبل، گران‌تر از سایر رنگ‌ها است. اما دلیل گران بودن آن ویژگی مهمی است که باعث می‌شود هزینه گران، به چشم نیاید.
    این رنگ آلودگی‌ها را به خود جذب نکرده و برای محیط‌های پر رفت و آمد بسیار مناسب است. علاوه بر این، تنوع زیاد این رنگ، سبب محبوبیت بالای آن در میان انواع رنگ‌ها شده است.
  • رنگ پتینه: رنگ پتینه به زیبایی و تنوع معروف است. انواع طرح‌ها و نقوش با این رنگ قابل اجراست که همین ویژگی باعث شده تا بتوان رنگ پتینه را برای هر چیدمان و دکوراسیونی انتخاب کرد. در صورت انتخاب این نوع رنگ، شما تا مدت‌های زیادی از رنگ کردن دیوار خود، بی‌نیاز خواهید بود.
  • رنگ نانو: اصلی‌ترین ویژگی رنگ نانو، ضد آب بودن آن است. علاوه بر این، رنگ نانو آلودگی را به خود جذب نکرده و از مقاومت بالایی نیز برخوردار است.
  • رنگ کنیتکس: ویژگی منحصر به فرد این رنگ، توانایی آن برای حفاظت از سطح مورد نظر است. این رنگ جلوه خاصی داشته و بسیار زیبا و شیک است.
  • رنگ آلکیدی: ویژگی بسیار مهم این نوع رنگ ساختمان، مقاومت بالای آن در برابر عواملی مثل رطوبت و گرما است.

طبقه بندی شده در

با برچسب در